επιστημονικό εργαστήριο πρόγραμμα πλοίαρχος του ζώου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιατρικής είναι χρεωμένη να αναντικατάστατο έρευνα σε ζώα. Με την ανάγκη για τεχνολογικά εξελιγμένα, ανθρώπινη και καλά μελετημένη χρήση ζώων στη βιοϊατρική έρευνα, η ζήτηση για έμπειρα άτομα στον τομέα της εργαστηριακής επιστήμης των ζώων είναι πολύ υψηλό, ειδικά στα πανεπιστήμια, φαρμακευτικές εταιρείες, και εταιρείες βιοτεχνολογίας. Για να προχωρήσει σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία, είναι σημαντικό να έχει το πλεονέκτημα της κατάρτισης που το πτυχίο ενός εξειδικευμένου πλοιάρχου παρέχει. Ως εκ τούτου, Ανατολικής Βιρτζίνια Ιατρική Σχολή έχει ξεκινήσει αυτό το νέο σε απευθείας σύνδεση Μεταπτυχιακό Ζώων Εργαστηρίου Επιστήμης Πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου χτίζει ένα γερό θεμέλιο για μια επιτυχημένη καριέρα στην επιστήμη των εργαστηριακών ζώων. Μαθήματα της επικεντρώνονται σε όλες τις πτυχές της εργαστηριακής επιστήμης των ζώων και της διαχείρισης των εγκαταστάσεων των ζώων. Η πρακτική άσκηση παρέχει ο φοιτητής με την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις που έχουν μάθει στην πράξη της εργαστηριακής επιστήμης των ζώων. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να βελτιώσει το κύρος τους φοιτητές που επιθυμούν να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους στην κτηνιατρική για την εφαρμογή τους στην κτηνιατρική σχολή.

Αυτό το πρόγραμμα θα εκπαιδεύσει τους επιστήμονες που σχεδιάζουν, τη διεξαγωγή και την αξιολόγηση των πειραμάτων σε ζώα και τις εγκαταστάσεις των ζώων, παρέχοντάς τους υψηλής ποιότητας βασική επιστήμη, κλινική, στατιστικά και ηθικής εκπαίδευσης που βοηθάει τους αποφοίτους για το σχεδιασμό αποτελεσματικών πειράματα, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του αριθμού των απαιτούμενων ζώων και των δυσμενών επιδράσεις.

Μαθήματα θα βασιστεί ευρεία, τεχνογνωσία EVMS «in-house στην επιστήμη των εργαστηριακών ζώων και θα χρησιμοποιούν state-of-the-art εγκαταστάσεις του σχολείου. Το πρόγραμμα θα ενισχυθεί περαιτέρω από τους διάσημους προσκεκλημένους ομιλητές, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να διδάσκονται τόσο η θεωρία και τις τεχνικές δεξιότητες από τους εμπειρογνώμονες που δραστηριοποιούνται στην πρώτη γραμμή αυτής της πειθαρχίας.

Διδακτέα ύλη

Ο σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα Master of Science Laboratory Animal επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία για τον μαθητή. Είναι σχεδιασμένο για άτομα που μπορεί να εργάζονται σήμερα στον τομέα της εργαστηριακής επιστήμης των ζώων, όσους αναζητούν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, ή εκείνους που ψάχνουν για ευκαιρίες σε ερευνητικά εργαστήρια, αλλά δεν θέλουν να μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν προγράμματα παραδοσιακό πλοιάρχου.

Το πρόγραμμα έχει συνολικά 30 πόντους σε 5 εξάμηνα πάνω από 2 χρόνια. Όλα τα μαθήματα θα είναι σε απευθείας σύνδεση, με κάθε εβδομάδα στην πανεπιστημιούπολη για hands-on εκπαίδευση των ζώων κατά τη διάρκεια του θερινού εξαμήνου, μεταξύ των ετών 1 και 2.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα ακόλουθα στοιχεία είναι οι απαιτήσεις που πρέπει να θεωρηθεί για την εισαγωγή στο πρόγραμμα:

Για όλους τους αιτούντες

 • Bachelor ή ένα μεταπτυχιακό πτυχίο με ΣΔΣ 2,75 ή μεγαλύτερο από ένα περιφερειακό και εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο των ΗΠΑ ή σε διεθνές ισοδύναμο.
 • Το πρόγραμμα μπορεί να χορηγήσει εξαιρέσεις για κάθε περίπτωση χωριστά.
 • Η επιτυχής ολοκλήρωση των δύο εξάμηνα το καθένα από κολεγιακού επιπέδου Βιολογίας και Χημείας και ένα εξάμηνο των Μαθηματικών.
 • Τουλάχιστον επί 3 μήνες ή 500 ώρες πρακτική εμπειρία, όπως περιγράφεται στις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται πριν από την έναρξη του πρώτου εξαμήνου.
 • Συνολικά 6 μήνες ή 1000 ώρες επαληθεύεται πειραματόζωο εμπειρία (συμπεριλαμβανομένων των 500 ώρες hands-on απαίτηση εισαγωγής) είναι μια απαίτηση την αποφοίτηση.
 • Οι υποψήφιοι που επιθυμούν ένα μέλλον ως τεχνολόγος Ζώων Εργαστηρίου ενθαρρύνονται να έχουν πλήρη χρόνο εμπειρία / απασχόληση κατά τη διάρκεια των 2 χρόνων του προγράμματος για να είναι επιλέξιμα για LAT και LATG πιστοποίηση μέσω της American Association of Ζώων Εργαστηρίου (AALAS).
 • Τρεις συστατικές επιστολές, μία από τις οποίες πρέπει να επαληθεύουν τις ελάχιστες hands-on εμπειρία απαίτηση των ζώων.
 • Προσωπική δήλωση σχετικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους στόχους του αιτούντος.
 • Υπηρεσίες πληροφορικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών με διάφορες προδιαγραφές (Βλέπε τα πρότυπα του υπολογιστή).

Αλλοδαπούς υποψηφίους:

Μετάφραση: Εάν το ακαδημαϊκό ίδρυμα που συμμετείχαν δεν εκδίδει έγγραφα στην αγγλική γλώσσα, η υπηρεσία διαπιστεύσεων θα πρέπει να έχετε υποβάλει μια λέξη προς λέξη μετάφραση μεταγραφές σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πανεπιστήμιο Γλωσσικές Υπηρεσίες (ULS) στο www.universitylanguage.com να υποβάλουν απομαγνητοφώνηση σας για τη μετάφραση και να δώσει εντολή να στείλετε το μεταφρασμένο μεταγραφή στον οργανισμό διαπιστεύσεων που επιλέξατε.

Απομαγνητοφώνηση Αξιολόγηση: Οι αλλοδαποί φοιτητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική μπορεί να επικοινωνήσει με έναν από τους ακόλουθους οργανισμούς credentialing να υποβάλουν τις μεταγραφές για την επίσημη αξιολόγηση. Ζητήστε από τον Οργανισμό Διαπίστευσης να στείλει η επίσημη αξιολόγηση (και μετάφραση) απευθείας στο EVMS Διευθυντή της Εισαγωγής και εγγραφής.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ένα επίσημο αντίγραφο πρέπει να υποβληθούν στο EVMS Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών & εγγραφής, καθώς και τον οργανισμό διαπίστευση της επιλογής σας.

TOEFL: Διεθνής αιτούντες των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να λάβουν μέρος στις εξετάσεις TOEFL και να λάβετε μία βαθμολογία ως εξής: με βάση το χαρτί δοκιμή: 550? Υπολογιστή που βασίζεται δοκιμή: 213? iBT εξετάσεις: 80. Παρακαλώ πηγαίνετε στην ιστοσελίδα ETS για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις TOEFL, και να ζητήσετε αποτελέσματα TOEFL σας να αποστέλλονται απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών & Εγγραφή Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας. ETS αναφέρει βαθμολογίες για δύο έτη μετά την ημερομηνία εξέτασης. Αν είχατε προηγουμένως πάρει το TOEFL, αλλά η περίοδος των δύο ετών έχει λήξει, το πρόγραμμα θα δεχτεί μια προσωπική αντίγραφο εάν είναι διαθέσιμη.

Προοπτικές καριέρας

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα κερδίζουν Βιοϊατρικών Επιστημών βαθμός του πλοιάρχου με ειδικότητα Εργαστήριο Ιατρικής Ζώων σε δυο χρονια. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την βιοϊατρική ερευνητική κοινότητα με ειδικευμένα άτομα στην επιστήμη των εργαστηριακών ζώων που μπορεί να εκπληρώσει αναγκαία θέσεις στην έρευνα και τη φροντίδα των ζώων εγκαταστάσεις αμέσως μετά την αποφοίτησή του.

Με τις νέες και πιο περιοριστικές οδηγίες προστασίας των ζώων, οι επιστημονικές και ερευνητικές βιομηχανίες χρειάζονται επειγόντως εξειδικευμένο προσωπικό για να οδηγήσει και τη διαχείριση των ερευνητικών τους δραστηριοτήτων πειραματόζωο σε ένα εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία (βιοτεχνολογία και οι φαρμακευτικές εταιρίες), και την κυβέρνηση. Οι εμπειρογνώμονες των εργαστηριακών ζώων που συμμετέχουν στην κτηνιατρική φροντίδα, τη διδασκαλία, τη διαχείριση των πόρων των ζώων, βελτίωση των ζωικών μοντέλων, ανάπτυξη εναλλακτικών μεθόδων στον τομέα της έρευνας και ανεξάρτητη έρευνα.

Κόστος συμμετοχής w / o Τέλη Δάνειο

 • Σε μέλος: $ 36,340 $ 23,633 MLAS1 MLAS2
 • Από μέλος: $ 38,248 $ 24,905 MLAS1 MLAS2
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... περαιτέρω

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη