Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην Hillsborough Community College Προγράμματα EMS.

Διαπίστευση:

Τα Προγράμματα HCC EMS είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Υπουργείο Φλόριντα Υγείας, του Προεδρείου της έκτακτης ανάγκης Ιατρικές Υπηρεσίες και προσφέρει την πιο πρόσφατη και μέχρι σήμερα το πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον, η Διασώστης πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή για τη διαπίστευση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (http://www.caahep.org/) μετά από εισήγηση της Επιτροπής για τη διαπίστευση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για τις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης Επαγγελμάτων (CoAEMSP).

Υπό την αιγίδα του προγράμματος ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, φοιτητές γίνει το πρώτο πιστοποιημένο ως επείγουσα ιατρική τεχνικός και δεύτερον ως τραυματιοφορέας. Οι απόφοιτοι του EMT και παραϊατρικό πρόγραμμα κερδίσουν μια πίστωση κολλεγίων πιστοποιητικό.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα διαπιστευτήριά τους μπορεί να ακολουθήσει μια Συνεργάτης στο Science Degree στην Επείγουσα Ιατρική Προγράμματα Υπηρεσίες Συνεργάτης.

Disclaimer:

Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες στις ιστοσελίδες EMS Προγράμματα είναι ακριβείς και επίκαιρες. HCC και ο σχεδιαστής Ιστού δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, λάθη ή παραλείψεις. Ο αναγνώστης πληροφορείται για να αναφερθώ σε ένα τρέχον κατάλογο Hillsborough Community College.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποHillsborough Community College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη