μάστερ στη βιοϊατρική έρευνα

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μάστερ στη βιοϊατρική έρευνα

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

βιοϊατρική

Presentación

Ιατροβιολογικών Ερευνών είναι ένα από τα πιο δυναμικά και με μεγαλύτερο αντίκτυπο στους τομείς της κοινωνίας του σήμερα. Κύριος στόχος της είναι να εμβαθύνει τη γνώση των μοριακών, βιοχημικών, κυτταρικών, γενετική, παθοφυσιολογικών και επιδημιολογικές ανθρώπινων ασθενειών και για την ανάπτυξη ή τη βελτίωση της διάγνωσης και να αναπτύξουν στρατηγικές για την πρόληψη και τη θεραπεία.

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις στους διάφορους κλάδους που εμπλέκονται σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος αποκάλυψε τον ανθρώπινο οργανισμό, τα βιολογικά θεμέλια που εξηγούν τα πράγματα στον τομέα της υγείας, και την κυτταρική και μοριακή βάση της νόσου.

Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν επιστημονική έρευνα, την απόκτηση νέων γνώσεων και αποτελεί ένα από τα διακριτικά στοιχεία ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ποιότητας. Υπό το πρίσμα αυτό, η δέσμευση PUCMM στην «επιδίωξη της νέας γνώσης για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και τις απαιτήσεις του κοινού καλού» και «αύξηση της κρίσιμης μάζας ερευνητών οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν έργα κυμαίνονται».

Ως αποτέλεσμα όλου αυτού του πλοιάρχου, το οποίο αποσκοπεί κυρίως να προετοιμάσει και επαγγελματίες τρένο που αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους στην βιοϊατρική επιστημονική έρευνα, στο πλαίσιο μιας άκρως ανταγωνιστικό σενάριο, το οποίο απαιτεί ολοκληρωμένη, ικανή θεματικές προσεγγίσεις για την εφαρμογή συντονισμένων προγραμμάτων προκύπτει ερευνητικές ομάδες που περιλαμβάνουν τη βασική έρευνα και την εφαρμοσμένη έρευνα, μεταξύ άλλων.

Για να γίνει αυτό, η PUCMM διαθέτει εργαστήρια και τους πόρους και έχει διαφορετικές ερευνητικές γραμμές τρέξιμο.

Αυτό πλοίαρχος έχει ως στόχο να είναι, ως εκ τούτου, μια προσφορά απόφοιτος της ποιότητας δυνητικά χρήσιμων για την Πτυχίο Ιατρικής, Διατροφή, Ψυχολογία, Βιολογία, Χημεία και φαρμακείο. Επίσης, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί ως μια ευκαιρία κατάρτισης για τους αποφοίτους αυτών και άλλων συναφών προσόντων, από ξένα πανεπιστήμια που επιθυμούν να συνεχίσουν τις πανεπιστημιακές σπουδές τους σε αυτούς τους τομείς της γνώσης.

Στόχοι

Το πρόγραμμα Masters στη Βιοϊατρική Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μια ομάδα επαγγελματιών προσανατολισμένο προς την έρευνα, οι οποίοι διαθέτουν τις βασικές ιδιότητες των κρίσιμων επιστημονικό πνεύμα, την καταλληλότητα για πειραματικό σχεδιασμό, τις πρακτικές δεξιότητες στο εργαστήριο και δεξιότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας.

 • Ξεκινήστε φοιτητές στο ερευνητικό πρόγραμμα μέσω της ανάπτυξης ενός έργου και να τους παρέχει τα απαραίτητα προσόντα που αποκτώνται στο πειραματικό εργαστήριο εργασίας, με την άμεση εποπτεία των εμπειρογνωμόνων.
 • Δώστε μια σταθερή, ολοκληρωμένη και συνεκτική βάση για την αντιμετώπιση του ιατρικού επαγγέλματος, με πιο περίτεχνα γνώση της βιοϊατρικής, ή ακόμα και να ξεκινήσει διδακτορικά προγράμματα που αποσκοπούν στην βασική και εφαρμοσμένη βιοϊατρική έρευνα.
 • Ο εξοπλισμός τους μαθητές μια ηθική πρόγραμμα αίσθηση της έρευνας για την αποτελεσματική υπηρεσία στην κοινωνία με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, την ομαδικότητα και το πνεύμα της αλληλεγγύης.

Απαιτούμενο προφίλ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους των Πτυχίο Ιατρικής, Διατροφή, Ψυχολογία, Βιολογία, Χημεία, φαρμακείο, μεταξύ άλλων, οι οποίοι επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να ειδικεύονται στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας. Ομοίως, καθηγητές και ερευνητές που επιθυμούν να αυξήσουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους στον τομέα πανεπιστήμιο.

τιτλοποίηση

Το πρόγραμμα οδηγεί στον τίτλο του Master of Ιατροβιολογικών Ερευνών της Pontificia Universidad Catolica Madre y Μαέστρα.

Πτυχιούχος προφίλ

Οι απόφοιτοι του Master in Βιοϊατρικών Ερευνών θα αποκτήσει τις ακόλουθες δεξιότητες:

 • Κατακτήστε τη χρήση των πιο πρόσφατες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην βιοϊατρική έρευνα εργαστήρια.
 • Γνωρίζοντας στατιστικών εργαλείων, επιδημιολογικές και χρήσιμες βιοπληροφορικής για την ανάπτυξη της βιοϊατρικής έρευνας.
 • Να επιδεικνύει ικανότητα να εκτελέσει και να εφαρμόσει, με πρακτικό τρόπο, τους κανόνες των χημικών και βιολογικών ασφάλειας.
 • Γνωρίζοντας τις οδούς επικοινωνίας των ερευνητικών αποτελεσμάτων και τη λειτουργία της οργάνωσης της βιοϊατρικής έρευνας.
 • Επιδείξουν καλή ικανότητα πρόσβασης, με ηλεκτρονικά αναζητήσεις βάσεων δεδομένων, την επιστημονική και τεχνική βιβλιογραφία.
 • Επίδειξη μια καλή ικανότητα να κατανοούν και να ασκούν κριτική επιστημονική βιβλιογραφία της περιοχής της ειδικότητάς του.
 • Κυριαρχούν των μοριακών και κυτταρικών μηχανισμών που εμπλέκονται σε πολλούς ανθρώπινους παθολογίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
 • Γνωρίστε τα πιο σχετικά πεδία έρευνας για την αντιμετώπιση των νέων θεραπειών.
 • Εφαρμόστε τις τεχνικές της κυτταρικής βιολογίας και της μοριακής βιολογίας πιο κοινές που χρησιμοποιούνται στην βιοϊατρική έρευνα εργαστήρια.
 • Αναφορά για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της έρευνας.
 • Ανάπτυξη εφαρμογών για τα ερευνητικά προγράμματα για την απόκτηση επιχορηγήσεις και τη χρηματοδότηση της έρευνας.
 • Σωστά χρησιμοποιούν πειραματόζωα για πειραματισμό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 • Για να αποκτήσουν τεχνική και επιστημονική τεχνογνωσία για να διασφαλίσει την επίτευξη ακριβή και επαναλήψιμα αποτελέσματα από όπου μπορείτε να σχεδιάσετε έγκυρα συμπεράσματα για την συγκεκριμένη περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα της Μοριακής Βιοϊατρικής.
 • Δυνατότητα να αποδείξει την καλή της επιστήμης σε σχέση με ένα μη ειδικό κοινό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις κοινωνικές επιπτώσεις της επιστημονικής προόδου.
 • Επίδειξη μια καλή κατανόηση των ηθικών πτυχές της επαγγελματικής ασκείται.
 • Ολοκλήρωση διατριβή Μάστερ που βασίζεται σε μια έρευνα που έγινε προσωπικά από τον φοιτητή, υπό την επίβλεψη του καθηγητή.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
20 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Δομινικανή Δημοκρατία - Santiago De Los Caballeros, Santiago Province
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Δομινικανή Δημοκρατία - Santo Domingo, Distrito Nacional
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών