μεταπτυχιακό δίπλωμα στην διαιτολογία και τη διατροφή, την ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων

IMF Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην διαιτολογία και τη διατροφή, την ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων

IMF Business School

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΔΝΤ Business School, σε συνεργασία με τον Camilo José Cela Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε το Masters στη Διαιτολογία, Διατροφή και Ασφάλειας των Τροφίμων, των οποίων οι στόχοι είναι οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την παραγωγή, τη νομοθεσία, την ποιότητα και την πιστοποίηση στον τομέα των τροφίμων? και να αναλύσει σε βάθος της σύνθεσης τροφίμων και τη λειτουργία του σώματος μας.

Αυτό το Master απευθύνεται σε πτυχιούχους πανεπιστημίου και επαγγελματίες που επιθυμούν είτε να ειδικεύονται στη βιομηχανία τροφίμων ή να ανακατευθύνουν την καριέρα σας με τις συμβουλές της δίαιτας και της διατροφής.

Το Master in Διατροφής και Διαιτολογίας, ένα ακαδημαϊκό πολύχρονη διδάσκονται σε λειτουργία με σύνδεση στηρίζεται σε μια προηγμένη τεχνολογική πλατφόρμα που επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στην μελέτη, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση ή χρόνο διαθεσιμότητά τους.

Όλοι οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το πρόγραμμα, θα λάβουν το πτυχίο ενός Διπλή Μάστερ από το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela και Master από ΝΧΙ Business School.

Θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα πλεονεκτήματα των ΝΧΙ:

Πρόγραμμα υποτροφιών και επιχορηγήσεων Μελέτη Εργοδότες με πάνω από 12.000 κενές θέσεις δημοσιεύτηκε κατά το τελευταίο έτος Χρηματοδότηση μέχρι 12 μήνες άτοκα ή τραπεζική παρέμβαση Εικονική βιβλιοθήκη με πάνω από 30.000 αναφορές Σεμινάρια και συναντήσεις δικτύωσης Εικονική βιβλιοθήκη με πρόσβαση σε κάθε σεμινάρια Η πρόσβαση στο VIP Club με εκπτώσεις για ψυχαγωγία, ταξίδια, εστιατόρια ...

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣΕΝΟΤΗΤΑ I - Τρόφιμα και διατροφή Ενότητα ΙΙ - Food Science. ΕΝΟΤΗΤΑ Χημική σύνθεση και τη θρεπτική αξία III - Θρεπτικά συστατικά. Διατροφική θέματα σε διαφορετικά στάδια της ζωής και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού ΕΝΟΤΗΤΑ V - - Νέα στοιχεία στο ΕΝΟΤΗΤΑ VI εξουσία - Τρόφιμα για ειδικές ομάδες και τα συμπληρώματα διατροφής ΕΝΟΤΗΤΑ VII - Κοινότητα διατροφή και ΕΝΟΤΗΤΑ δημόσια υγεία VIII - Clinical Nutrition ΕΝΟΤΗΤΑ IV ταξινόμηση . Διαιτητικές Οδηγίες ΕΝΟΤΗΤΑ IX - Προετοιμασία δίαιτες ΕΝΟΤΗΤΑ X - Μάθημα Διατριβή Μάστερ Ι - Αγγλικών

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,400 EUR
Locations
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών