μεταπτυχιακό πιστοποιητικό για την εντατική κτηνοτροφία και την παραγωγή

Royal Veterinary College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μεταπτυχιακό πιστοποιητικό για την εντατική κτηνοτροφία και την παραγωγή

Royal Veterinary College

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Εντατική Υγεία και Παραγωγή Κτηνοτροφίας

Η παγκόσμια ζήτηση για προϊόντα χοιρινού και πουλερικών συνεχίζει να αυξάνεται, προσφέροντας συναρπαστικές ευκαιρίες για επαγγελματίες που εργάζονται σε αυτούς τους τομείς. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο στα προϊόντα χοιρείου κρέατος και πουλερικών παρά την αποτελεσματική βιομηχανία. Απαιτούνται βελτιώσεις στην παραγωγικότητα για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση, να εξασφαλιστεί η επισιτιστική ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου και να μειωθούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται από μία από τις κυριότερες κτηνιατρικές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηριζόμενη από μια BBSRC Advanced Training Partnership που απονεμήθηκε στην RVC σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια του Εδιμβούργου, του Newcastle και του Cambridge. Το πρόγραμμα έχει παγκόσμια σημασία και βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη της Ακαδημίας στον τομέα της κτηνιατρικής και των επιχειρήσεων, της οικονομίας της υγείας των ζώων, της δημόσιας υγείας, της καλής μεταχείρισης των ζώων και της διδασκαλίας και της μάθησης.

Το μοναδικό μας μάθημα είναι διαθέσιμο μέσω της μερικής εκπαίδευσης και της εξ αποστάσεως μάθησης. Αυτή η παράδοση επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάσουν για το πτυχίο τους παράλληλα με τις εργασιακές και οικογενειακές ευθύνες. Η πορεία θα έχει ενδιαφέρον για όσους εργάζονται στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής και θα προωθήσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων προηγμένων επιπέδων σε χοίρους και πουλερικά. Οι απόφοιτοι αναμένεται να συμβάλουν περαιτέρω στην εντατική κτηνοτροφία στους τομείς της κτηνιατρικής, της δημόσιας υγείας ή της παραγωγής.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 27, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
2,000 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών