Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Εντατική Υγεία και Παραγωγή Κτηνοτροφίας

Η παγκόσμια ζήτηση για προϊόντα χοιρινού και πουλερικών συνεχίζει να αυξάνεται, προσφέροντας συναρπαστικές ευκαιρίες για επαγγελματίες που εργάζονται σε αυτούς τους τομείς. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο στα προϊόντα χοιρείου κρέατος και πουλερικών παρά την αποτελεσματική βιομηχανία. Απαιτούνται βελτιώσεις στην παραγωγικότητα για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση, να εξασφαλιστεί η επισιτιστική ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου και να μειωθούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται από μία από τις κυριότερες κτηνιατρικές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηριζόμενη από μια BBSRC Advanced Training Partnership που απονεμήθηκε στην RVC σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια του Εδιμβούργου, του Newcastle και του Cambridge. Το πρόγραμμα έχει παγκόσμια σημασία και βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη της Ακαδημίας στον τομέα της κτηνιατρικής και των επιχειρήσεων, της οικονομίας της υγείας των ζώων, της δημόσιας υγείας, της καλής μεταχείρισης των ζώων και της διδασκαλίας και της μάθησης.

Το μοναδικό μας μάθημα είναι διαθέσιμο μέσω της μερικής εκπαίδευσης και της εξ αποστάσεως μάθησης. Αυτή η παράδοση επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάσουν για το πτυχίο τους παράλληλα με τις εργασιακές και οικογενειακές ευθύνες. Η πορεία θα έχει ενδιαφέρον για όσους εργάζονται στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής και θα προωθήσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων προηγμένων επιπέδων σε χοίρους και πουλερικά. Οι απόφοιτοι αναμένεται να συμβάλουν περαιτέρω στην εντατική κτηνοτροφία στους τομείς της κτηνιατρικής, της δημόσιας υγείας ή της παραγωγής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποRoyal Veterinary College »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
2,000 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη