νοσηλευτική Associate Degree

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Νοσηλευτικής Αναπληρωτής

Αναπληρωτής Πτυχίο Νοσηλευτικής έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν άνδρες και τις γυναίκες για τις γενικές θέσεις του προσωπικού καταχωρηθεί νοσηλευτικό που συνεπάγονται άμεση φροντίδα των ασθενών. Υπάρχουν δύο οδοί εισόδου στο πρόγραμμα: ένα για τους αρχάριους μαθητές και ένα για Licensed Πρακτικές Νοσηλευτές. Άτομα εξέταση εγγραφής ή είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα νοσηλευτικής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προηγούμενες καταδίκες κακούργημα μπορεί να απαγορεύσει την επιλεξιμότητα για την άδεια μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Αϊόβα Νοσηλευτικής και διαπιστευθεί από την Επιτροπή Πιστοποίησης Εκπαίδευσης στη Νοσηλευτική (acen) (πρώην Εθνικού Συνδέσμου για τη Νοσηλευτική διαπίστευση της Επιτροπής, Inc.).

Απαιτήσεις Είσοδος

Ο αιτών πρέπει να ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω του συμβούλου επαγγέλματα υγείας που βρίσκεται στο Γραφείο Ανάπτυξης Φοιτητών. Το πρόγραμμα προσφέρει ADN δύο εκκινήσεις: Καλοκαίρι και Φθινόπωρο Όρους.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ένα δίπλωμα γυμνασίου ή πρόγραμμα ισοδυναμίας. Η ημερομηνία της επίσημης εφαρμογής του προγράμματος θα είναι η ημερομηνία που ο αιτών υποβάλει πλήρη αίτηση για το πρόγραμμα ADN. Οριστική παραλαβή του προγράμματος θα είναι όταν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα ADN. Η ημερομηνία της αίτησης θα πρέπει να συνυπολογίζεται εάν δύο ή περισσότεροι υποψήφιοι ανταγωνίζονται για τις κενές θέσεις. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις εξετάζονται με έναρξη το Δεκέμβριο για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Προϋποθέσεις

 • Ένα σκορ ΠΡΑΞΗ σύνθετο των 20.

Τα παρακάτω υποχρεωτικά μαθήματα πρέπει να συμπληρωθεί με βαθμό C ή υψηλότερη.

 • BIO-102 Εισαγωγική Βιολογία (3 sh) και
 • BIO-103 Εισαγωγικό Εργαστήριο Βιολογίας (1 sh)
 • CHM-151 College Χημεία Ι (4 sh)
 • MAT-156 Εισαγωγή στη Στατιστική (3 sh)
 • ΨΥΧ-111 Εισαγωγή στην Ψυχολογία (3 sh)

Μια αθροιστική 2,5 ΣΔΣ απαιτείται για αυτά τα μαθήματα. Ένα ελάχιστο συνολικό ΣΔΣ 2.0 NIACC απαιτείται για να ενταχθούν στο πρόγραμμα και πρέπει να διατηρείται σε όλο το πρόγραμμα.

Νοσοκόμα Εκπαίδευση Βοηθός:

Υποβολή απόδειξη της περάτωσης του Κράτους 75-ωρη της Αϊόβα εγκριθεί Certified Πρόγραμμα Νοσοκόμα Aide ή ισοδύναμο. Υποβολή απόδειξη της επιτυχούς ολοκλήρωσης των Βοηθός γραπτές και τεστ δεξιοτήτων που Νοσοκόμα για τοποθέτηση στην άμεση φροντίδα των εργαζομένων Μητρώο. Μια μεταγραφή που υποδεικνύει ο αιτών διέρχεται δύο δοκιμές, ή μια κάρτα Μητρώο θα χρησιμεύσει ως επαλήθευσης.

Γυμνάσιο γκολφ Συστάσεις / Τεχνολογίας Υπολογιστών

Μαθηματικά:

 1. Φυσικά ένα πλήρες έτος (2 εξάμηνα) του γυμνασίου Άλγεβρα ΙΙ

Επιστήμη:

 1. Βιολογία: δύο εξάμηνα του γυμνασίου / κολέγιο προπαρασκευαστικό βιολογία
 2. Χημεία: δύο εξάμηνα του γυμνασίου / κολέγιο προπαρασκευαστικό χημεία

Τέσσερις έως έξι εξάμηνα του γυμνασίου αγγλικά και τέσσερα έως έξι εξάμηνα των Κοινωνικών Σπουδών Συνιστάται έντονα. Δεδομένου ότι η NCLEX-RN εξετάσεις αδειοδότησης είναι ένα ηλεκτρονικό τεστ, δύο εξάμηνα υπολογιστές τάξεις γυμνασίου ή ένα εξάμηνο από την κατηγορία εφαρμογών πληροφορικής Συνιστώνται επίσης έντονα.

Η αίτηση για το πρόγραμμα ADN, υψηλή μεταγραφή του σχολείου, βαθμολογίες γυμνάσιο ισοδυναμίας (εάν υπάρχει), όλοι οι μεταγραφές κολέγιο, και τα αποτελέσματα του ACT πρέπει να είναι στο φάκελο του αιτούντος πριν από την επιτροπή των εισαγωγών αναλαμβάνει δράση για την αποδοχή στο Associate πρόγραμμα Πτυχίο Νοσηλευτικής. Μετά την αποδοχή, απαιτείται φυσική εξέταση για την απόδειξη της τρέχουσας ανοσοποίησης και καλή σωματική και ψυχική υγεία.

Οι απαιτήσεις που προβλέπονται πορεία έχει προγραμματιστεί για το καινούριο έτος θα πρέπει να ληφθούν στις γραμμές ακολουθία και την ώρα που υποδεικνύονται. Ωστόσο, τα μαθήματα υποστήριξης (σημειώνεται με ένα * στο πρόγραμμα σπουδών) μπορεί να ληφθεί πριν από την εγγραφή ή κατά τη διάρκεια του χρόνου ο φοιτητής είναι στο πρόγραμμα νοσηλευτικής. Σημείωση: Αν τα μαθήματα στήριξης να ληφθούν με τη σειρά με την πορεία νοσηλευτικής, τόσο τα μαθήματα στήριξης και η πορεία θηλασμός πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία να συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Οι μαθητές πρέπει να επιτύχει ένα βαθμό C σε όλα τα μαθήματα νοσηλευτικής και τα προβλεπόμενα μαθήματα. Μια συνολική ΣΔΣ 2,00, με τον πρέποντα πρόγραμμα σπουδών και η ελάχιστη συνολική αθροιστική βαθμολογία κολέγιο σημείο μέσο όρο του 2,00 που απαιτείται για την αποφοίτηση από το πρόγραμμα ADN.

Οι μαθητές που αποχωρήσει από το πρόγραμμα πρέπει να κάνει επίσημη αίτηση επαναφοράς και μετά την αποδοχή θα πρέπει να εξεταστεί σε ένα χώρο διαθέσιμο βάση. Κριτήρια επανεισδοχής απευθύνεται στο Εγχειρίδιο Σπουδαστή ADN. Απαιτήσεις επανεισόδου περιλαμβάνουν τις τρέχουσες physicals / αρχεία εμβολιασμού, τρέχουσα παρόχου υγειονομικής περίθαλψης (CPR) Βεβαίωση που προσφέρονται από το American Heart Association, και τα σημερινά δεδομένα των δοκιμών φυματίωσης εντός του ακαδημαϊκού έτους. Επιλογές θα συζητηθεί σε ατομική βάση για τους φοιτητές ανεπιτυχείς σε οποιοδήποτε επίπεδο του προγράμματος.

Κάθε φοιτητής μεταφοράς ζητεί την εισαγωγή, ο οποίος έχει εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα σπουδών νοσηλευτικής πλην NIACC, θα πρέπει να συναντηθεί με τον πρόεδρο τμήματος για να συζητήσουν την τοποθέτηση στο πρόγραμμα σπουδών. Διδακτέα ύλη του μαθήματος και πληροφορίες κλινικό χώρο από την εισφέρουσα ίδρυμα θα απαιτηθεί για επανεξέταση. Ο φοιτητής θα πρέπει επίσης να κληθεί να προσκομίσει γραπτή άδεια που επιτρέπει την επαφή με εκπαιδευτές από το όργανο μεταφοράς όσον αφορά την κατηγορία και την κλινική απόδοση. Μια επιστολή αναφοράς σχετικά με τη θεωρία, κλινικές, και η συνολική συμπεριφορά των φοιτητών θα απαιτηθεί από την προεδρία των προγραμμάτων υγείας στο ίδρυμα μεταφοράς. Οι πληροφορίες που αποκτώνται από αυτές τις επαφές θα πρέπει να εξεταστεί σε αποδοχή και τη σωστή τοποθέτηση σε έναν οίκο πρόγραμμα σπουδών NIACC.

Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ταξιδέψει μια απόσταση για διάφορα κλινική εμπειρία και ότι ορισμένες κλινικές εμπειρίες θα πρέπει να προγραμματιστεί κατά τις απογευματινές / βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα. Απαιτείται η απευθείας σύνδεση για το web-ενισχυμένη εργασιών του μαθήματος. Εργαστήρια υπολογιστών στην πανεπιστημιούπολη είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια οριζόμενων ωρών.

Τον έλεγχο των ναρκωτικών μπορεί να απαιτείται σε επίπεδο μεμονωμένων οργανισμών. Ποινικό έλεγχο του ιστορικού και εξαρτώνται από τους ελέγχους κακοποίησης ενηλίκων / θα απαιτηθεί για όλους τους εισερχόμενους φοιτητές και σπουδαστές να ξαναμπεί το πρόγραμμα. Αποτελέσματα της υπόβαθρο και η κατάχρηση των ελέγχων θα πρέπει να επανεξετάζεται από το κράτος Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών για να προσδιοριστεί η επιλεξιμότητα για κλινική εγγραφή στο πρόγραμμα, αλλά δεν εγγυάται licensure μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Το κόστος για τις απαιτήσεις θα είναι ευθύνη του μαθητή.

Για τους αποφοίτους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα βαθμό απολυτηρίου στη νοσηλευτική, το πρόγραμμα ADN παρέχει ένα θεμέλιο για την ολοκλήρωση των προγραμμάτων της BSN στην Αϊόβα. Το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα College of Nursing προσφέρει το RN να BSN εξέλιξη του Προγράμματος στην περιοχή της Βόρειας Αϊόβα.

Ευκαιρίες Καριέρας

 • Νοσοκομεία, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, και κλινικές
 • Οργανώσεις συντήρησης υγείας
 • Ιδιωτικές κλινικές και τα γραφεία των ιατρών και οδοντιάτρων
 • Οι κρατικές υπηρεσίες και οι στρατιωτικοί
 • Επίσκεψη ενώσεις νοσοκόμα
 • Οργανισμούς της Κοινότητας Υγείας
 • Οι εταιρείες προσωρινής απασχόλησης προσωπικού
 • Επιχειρηματικά σχέδια
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Juni ... περαιτέρω

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Junior College, NIACC has the distinct privilege of being the oldest Iowa community college. In 2018, NIACC will be celebrating the College’s 100 year anniversary of providing an education to our students... Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη