νοσηλευτών και συναφών υγείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Καλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Νοσηλευτικής βορειοδυτικά Ακαδημίας. Προσφέρουμε πολλά προγράμματα για φοιτητές που ενδιαφέρονται για νοσηλευτική ως μια καριέρα. Τα προγράμματα αυτά είναι τα εξής:

  • Allied Υγεία - Συνεργάτης της Επιστήμης
  • Νοσηλευτική - Πιστοποιημένα Νοσηλευτικής Βοηθός - Πιστοποιητικό
  • Νοσηλευτική - Licensed Πρακτικές Νοσοκόμα - Πιστοποιητικό
  • Νοσηλευτική - Εγγεγραμμένοι Νοσοκόμα - Αναπληρωτής Εφαρμοσμένων Επιστημών

Αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις προσωπικές σας κατάσταση και τους στόχους σταδιοδρομίας, ή να σας βοηθήσει να πάρει την απόφαση που είναι καλύτερο για σας. Ανάλογα με την πορεία της μελέτης που παίρνετε, έχετε το δικαίωμα να καθίσει για μια εξέταση που μπορεί να σας χορηγήσει άδεια ως ΚΥΠΕ, LPN, ή RN.

Allied Health

Συνεργάτης της Επιστήμης Αν θα θέλατε να εργαστούν σε ένα συμμαχικό τομέα της υγείας, αλλά δεν είναι σίγουρος ποια, αυτό το πρόγραμμα βαθμός είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το πρόγραμμα είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για τους φοιτητές που ολοκληρώνουν τις προϋποθέσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα Νοσηλευτικής. Οι μαθητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε ένα τετραετές πρόγραμμα μπορεί να χρειαστεί να έχουν πρόσθετες ώρες πέρα ​​από τις απαιτήσεις εξειδίκευσης της Βορειοδυτικής Κολλεγίου προκειμένου να μεταφέρει ως junior.

Νοσηλευτική - Πιστοποιημένα Νοσηλευτικής Βοηθός

Πιστοποιητικού Αυτό Βορειοδυτικά College έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή με τη βασική θεωρία, τις αρχές και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παροχή των πελατών / κάτοικο φροντίδα στο περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Ο φοιτητής θα πρέπει να ενημερώνονται για το πώς πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους, καθώς και πολιτικές και διαδικασίες του ιδρύματος διέπουν την άσκηση του βοηθού νοσηλευτικής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ρόλο του βοηθού νοσηλευτικής στην αντιμετώπιση των ψυχοκοινωνικών, πνευματική, ψυχική, και πολιτιστικές ανάγκες του πελάτη / κάτοικο. Ο μαθητής θα εισαχθεί στην ιατρική λεξιλόγιο και ορολογία. Για να δώσει στους σπουδαστές μια πρακτική γνώση των ιατρικών όρων, η χρήση των προθέματα, προσθήκες, ρίζες λέξεων και συνδυασμένες μορφές των λέξεων θα τονιστεί.

Νοσηλευτική - Licensed Πρακτικές Νοσοκόμα

Πιστοποιητικό Η Πρακτική Νοσηλευτικής Πιστοποιητικό παρέχει μια σταθερή βάση στις αρχές και θεωρίες της νοσηλευτικής για τους φοιτητές σχεδιάζουν να ασκήσουν το επάγγελμα του Licensed Πρακτικές Νοσηλευτών στο περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών θα είναι επιλέξιμες για να λάβουν το Εθνικό Συμβούλιο Licensure Εξέταση για Πρακτική Νοσηλευτικής.

Νοσηλευτική - Εγγεγραμμένοι Νοσοκόμα

Αναπληρωτής Εφαρμοσμένων Επιστημών Αυτή είναι η επιλογή που ψάχνετε, αν θέλετε να εργαστείτε ως Registered Nurse (RN) μετά από ένα διετές πρόγραμμα σπουδών των σπουδών στο Northwest. Προϋποθέσεις ισχύουν ότι θα μπορούσε να αυξήσει τον συνολικό αριθμό εξαμήνων που είστε εγγεγραμμένοι σε τάξεις.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Northwest College opened in 1946 with nearly 100 full- and part-time students and three instructors who met in classrooms borrowed from the public school district.

Northwest College opened in 1946 with nearly 100 full- and part-time students and three instructors who met in classrooms borrowed from the public school district. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη