Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο της Ιατρικής & Επιστήμες Υγείας

Ένα state-of-the-art της Καραϊβικής ιατρική σχολή να ικανοποιήσουν τις ατομικές ανάγκες των μαθητών του. UMHS αγωνίζεται για την αριστεία, με έμφαση στα μικρά μεγέθη τάξη, τη διατήρηση υψηλών φοιτητών και τεράστια αποτελέσματα που βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τα όνειρά τους.

UMHS πανεπιστημιουπόλεις

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Επιστημών Υγείας (UMHS) πανεπιστημιούπολη έχει μια ζωντανή ατμόσφαιρα, προκαλώντας ένα συλλογικό περιβάλλον. Οι μαθητές, καθηγητές και μέλη του προσωπικού όλων αφιερωμένο στην ιατρική εκπαίδευση. Ένα εξωτικό παράδεισο, Σεντ Κιτς διακρίνεται από εκπληκτική φυσική ομορφιά. Διαθέτοντας κρυστάλλινα νερά, αμμώδεις παραλίες μαλακό, ανέγγιχτη οικοσυστήματα, τα τροπικά δάση βροχής, και μια θεαματική ανενεργό ηφαίστειο. Σεντ Κιτς προσφέρει κάτι για όλους.

Το Campus Σεντ Κιτς

Οι μαθητές ολοκληρώσουν τη βασική του Προγράμματος Επιστήμης τους στην πανεπιστημιούπολη UMHS στο νησί της Καραϊβικής του Αγίου Χριστόφορου. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων εξαμήνων σε Άγιος Χριστόφορος, οι μαθητές βρίσκονται σε ένα μαθησιακό περιβάλλον μοντέλο που θέτει το πρότυπο για τη σύγχρονη ιατρική εκπαίδευση.

Βασίζονται στην τεχνολογία Campus

UMHS λειτουργεί ένα από τα νεότερα και πιο προηγμένη τεχνολογία πανεπιστημιουπόλεις. Η πανεπιστημιούπολη μπορεί να υπερηφανεύεται για τις τεχνολογικές εξελίξεις στην αιχμής της διδασκαλίας της υγειονομικής περίθαλψης. Η ασύρματη και δικτυωμένο πανεπιστημιούπολη αποτελεί βασικό συστατικό για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για να ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αξιοποίηση και την κατανόηση του εκπαιδευτικού λογισμικού και auto-φροντιστήριο εκμάθησης τονίζεται σε όλη τη διαδικασία της μάθησης.

Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με την τελευταία οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχουν ασύρματη συνδεσιμότητα για τους μαθητές να έχουν πρόσβαση στις παρουσιάσεις του PowerPoint ΔΕΠ και τις σημειώσεις τάξη. Για τη μεγιστοποίηση της μάθησης, οι μαθητές καλούνται να φέρουν υπολογιστές laptop / tablet στην τάξη.

Εξουσιοδοτήσεις και ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

UMHS μαθητές είναι επιλέξιμες για να καθίσει για τις εξετάσεις Ιατρικές αδειοδότησης Ηνωμένες Πολιτείες, ως αποτέλεσμα των Αβικέννα καταχωρήσεις IMED και την ΠΟΥ.

Εκτός από την κατοχή Σεντ Κιτς διαπίστευσης, το Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Επιστημών Υγείας (UMHS) έχει επίσης μια πλήρη πιστοποίηση έξι ετών από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Ιατρικής (ACCM). Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης, ACCM (accredmed.org) ακολουθεί την επιτροπή συνδέσμου της Ιατρικής Εκπαίδευσης (LCME) Πρότυπα για τη Διαπίστευση. Η LCME έχει εξουσιοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως accreditor των ΗΠΑ και του Καναδά ιατρικές σχολές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

Για να βαθμολογήσει με ένα Διδάκτωρ Ιατρικής Δίπλωμα (MD), οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία τις βασικές και κλινικές προγράμματα επιστήμης και να περάσει τις ... [+]

Το όραμά μας είναι να έχουμε μια μπουτίκ ιατρική σχολή για τους φοιτητές που αξίζουν και απαιτούν μια ποιοτική εκπαίδευση σε ένα μικρό σχολικό περιβάλλον. σχολή μας είναι εξαιρετικά διαπιστευτήρια και προσλαμβάνονται κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αγαπούν να διδάξουν και να αφιερώσει σχεδόν το 100% του χρόνου τους σε φοιτητές.

Το Basic Science Program, εξάμηνα 1-4, βρίσκεται σε state-of-the-art πανεπιστημιούπολη στο όμορφο νησί της Καραϊβικής του Αγίου Χριστόφορου. παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών ιατρική σχολή μας συγκρίνει με τις περισσότερες ιατρικές σχολές των ΗΠΑ. Οι μαθητές εξετάζονται σε μορφή μπλοκ τη διάρκεια του εξαμήνου. Διάρκεια εξετάσεων, οι οποίες προσομοιώνουν μίνι εξετάσεις USMLE στιλ, είναι επίσης ενσωματωθεί στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Προ-κλινική έκθεση ξεκινά το πρώτο εξάμηνο και συνεχίζεται καθ 'όλη τη βασικό πρόγραμμα Science.... [-]

Άγιος Χριστόφορος και Νέβις Basseterre Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά