Universal Caribbean University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Η UCU υπόσχεται να χρησιμοποιήσει νέες καινοτομίες και εργαλεία μάθησης υψηλής τεχνολογίας για να εκπαιδεύσει και να εκπαιδεύσει μελλοντικούς νέους γιατρούς, ερευνητές και επιστήμονες με έναν καλύτερο τρόπο για τον 21ο αιώνα.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Γιατί να επιλέξετε UCU;

 • Προσιτή εκπαίδευση σχεδιασμένη απλά για εσάς.
 • Καθηγητές υψηλής εξειδίκευσης με πτυχίο MD / μεταπτυχιακού τίτλου με εμπειρία στη διδασκαλία φοιτητών ιατρικής σε αντίστοιχους τομείς.
 • 1:10 Δάσκαλος για φοιτητικό λόγο. Ένας σε μία καθοδήγηση των σπουδαστών για την επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων του 1ου και 2ου σταδίου της USMLE.
 • Ερευνητικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια κλινικών ετών στα συνδεδεμένα νοσοκομεία και σε άλλες ερευνητικές εγκαταστάσεις.
 • Η UCU θα παρέχει βοήθεια για την εφαρμογή και εξασφάλιση της κατοίκησης στις ΗΠΑ για τους επιλέξιμους φοιτητές.

Η σχολή και οι φοιτητές θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό θεμέλιο το οποίο θα περιλαμβάνει:

 1. Ενεργός μάθηση και κριτική σκέψη.
 2. Αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας.
 3. Η διδασκαλία απευθύνεται στους σπουδαστές που ολοκληρώνουν την ιατρική τους εκπαίδευση και εκπληρώνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις αδειοδότησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ινδία
 4. Οι μαθητές θα προετοιμαστούν κατάλληλα τόσο στη βασική επιστήμη όσο και στην κλινική τους εκπαίδευση.
 5. Δέσμευση για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας της κοινότητας στην οποία υπηρετούν.

Πώς η Universal Caribbean University επιδιώκει να επιτύχει αυτούς τους στόχους:

 1. Το πανεπιστήμιο θα επιδιώξει εθνική και διεθνή προβολή μέσω του επαγγελματισμού, της πολυμορφίας, της επικαιρότητας, της στρατηγικής ανάπτυξης
 2. Εκτός από τις καθημερινές διδασκαλίες και εργαστήρια στην τάξη από εκπαιδευμένους καθηγητές στα αντίστοιχα πεδία της ιατρικής, το Τμήμα Παιδείας θα είναι υπεύθυνο για:
  1. Διδακτικές διαλέξεις, ειδικά προσανατολισμένες σε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
  2. Ομαδικές συζητήσεις και διδασκαλία
  3. Σταθμοί δεξιοτήτων και προγράμματα ενεργητικής μάθησης
  4. Ηλεκτρονική και εικονική πρακτική μάθηση

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Γιατί ο Άγιος Χριστόφορος;

 • Κοντά στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.
 • παραδεισένιο νησί
 • Εξαιρετικά ασφαλές
 • Φιλικοί άνθρωποι
 • 1 δολάριο ΗΠΑ = 2,70 δολάρια ΗΠΑ (δολάριο της Ανατολικής Καραϊβικής)

Είδαμε μια ανάγκη για μια καλύτερη ιατρική σχολή, που πραγματικά ενδιαφέρεται για το μέλλον των σπουδαστών.

Ως νέα ιατρική σχολή, η UCU θα αποκτήσει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να κάνει το πανεπιστήμιο μας επιτυχημένο, ώστε οι μαθητές μας να είναι υπερήφανοι που λένε: "Αποφοίτησα από το Universal Caribbean University ". Το πρόγραμμα της UCU θα χρησιμοποιήσει νέες καινοτομίες και εργαλεία μάθησης υψηλής τεχνολογίας για να εκπαιδεύσει και να εκπαιδεύσει μελλοντικούς νέους γιατρούς, ερευνητές και επιστήμονες με έναν καλύτερο τρόπο για τον 21ο αιώνα.

Καθώς μεγαλώνουμε, το ίδιο και το πανεπιστήμιο μας.

Η μονάδα μας είναι άρτια εξοπλισμένη με αίθουσα διδασκαλίας για τους δασκάλους και τους μαθητές της, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 μαθητές τη φορά. Οι αίθουσες διδασκαλίας μας είναι εξοπλισμένες με τηλεοράσεις 60 ιντσών, ώστε να μην ακούνε μόνο διαλέξεις, αλλά οι σπουδαστές θα παρακολουθούν βίντεο διαδραστικής μάθησης. Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι ευχάριστη.

Τονίζουμε την εκπαίδευση προληπτικής ιατρικής καθώς και άλλα ειδικά προγράμματα που σχεδιάστηκαν για να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές που τελικά θα γίνουν παγκοσμίου επιπέδου, αρμόδιοι γιατροί για ασθενείς σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για αγροτικό νοσοκομείο, απομακρυσμένη κοινότητα, ιδιωτική πρακτική ή μεγάλο ιατρικό κέντρο.

Προσφέρουμε διάφορα προγράμματα στην Ιατρική Σχολή του St. Kitts, με το κεντρικό μας γραφείο που βρίσκεται στη Φλόριντα για τους σκοπούς των κλινικών υπαλλήλων. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν τέσσερα προγράμματα MD

Αν ψάχνετε για ποιοτική ιατρική εκπαίδευση στο εξωτερικό με την αίσθηση ότι είστε στο σπίτι σας, το Universal Caribbean University είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Αποστολή

Ο στόχος μας στην Ιατρική Σχολή της UCU είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας να είναι η επόμενη γενιά ιατρικών επαγγελματιών μέσω της εκπαίδευσης που προωθεί την ηγεσία, την αριστεία και τη δια βίου μάθηση.

Η σχολή και οι σπουδαστές θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό θεμέλιο μέσω της ενεργού μάθησης και της κριτικής σκέψης, των αποτελεσματικών δεξιοτήτων επικοινωνίας, της δέσμευσης για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας της κοινότητας που εξυπηρετούν.

Το ήξερες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν έλλειψη έως 120.000 γιατρών μέχρι το 2030. Οι ελλείψεις θα είναι σε τέσσερις ευρείες κατηγορίες: πρωτοβάθμια φροντίδα, ιατρικές ειδικότητες, χειρουργικές ειδικότητες και άλλες ειδικότητες. Ένα έλλειμμα μεταξύ 14.800 και 49.300 γιατρών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ειδικοτήτων μη πρωτοβάθμιας φροντίδας μεταξύ 34.000 και 70.000 γιατρών.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Τοποθεσίες

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Αγίου Γεωργίου Basseterre Parish, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις

FAQ

Άλλη