American University of Antigua

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Αντίγκουα (AUA) College of Medicine είναι ένα ίδρυμα αφιερωμένο στη δημιουργία μελλοντικών γενεών ιατρών που εξυπηρετούν τις κοινότητες που εκπροσωπούν. Αυτές οι κοινότητες συχνά υποεκπροσωπούνται στον ιατρικό τομέα και αντικατοπτρίζονται στην ποικιλομορφία του φοιτητικού μας σώματος. Ιδρύθηκε το 2004, AUA έχει ολοκληρώσει περισσότερα από κάποια σχολεία έχουν εδώ και δεκαετίες. Η AUA πρωτοπορεί στην αντιμετώπιση της έλλειψης προβλεπόμενου ιατρού, ειδικά στους τομείς της πρωτοβάθμιας φροντίδας, της οικογενειακής ιατρικής και της εσωτερικής ιατρικής. Η παγκόσμιας κλάσης σχολή μας δίνει ένα πλεονέκτημα στην προσβασιμότητα στους μαθητές και στη δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος στο οποίο η πρακτική εκπαίδευση είναι ο κανόνας.

Μια σύντομη ματιά σε μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της AUA θα δώσει στους πιθανούς υποψηφίους μια ώθηση στην εμπιστοσύνη για την απόφασή τους να εξετάσουν σοβαρά την AUA:

 • Η AUA είναι εγκεκριμένη, αναγνωρισμένη και διαπιστευμένη από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, το Υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, το Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια, το Υπουργείο Παιδείας της Φλώριδας και την Αρχή Διαπίστευσης της Καραϊβικής για την Εκπαίδευση στην Ιατρική και άλλες Επιστήμες της Υγείας. Είμαστε μία από τις τρεις ιατρικές σχολές της Καραϊβικής με αυτές τις διακρίσεις.
 • Το πρώτο ποσοστό επιτυχίας της AUA για το USMLE, το πρώτο βήμα, το σημαντικότερο για Αμερικανούς και Καραϊβικούς φοιτητές ιατρικής, είναι 96%.
 • Η AUA διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο 35 θυγατρικών νοσοκομείων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
 • Η AUA έχει δύο πρωτοποριακά προγράμματα με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (FIU). Το πρόγραμμα πιστοποίησης Κλινικής Κληρονομιάς παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν όλα τα κεντρικά κλινικά κλινικά νοσοκομεία που συνδέονται με το HWCOM του Herbert Wertheim College, ενώ το πρόγραμμα AUA-FIU Global MD παρέχει ερευνητικές ευκαιρίες, ιατρική ισπανική εκπαίδευση και επικεντρώνεται στην κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
 • Τίτλος IV (Ομοσπονδιακή) χρηματοδότηση, Καναδικά Ομοσπονδιακά Δάνεια, VA παροχές, και υποτροφίες είναι διαθέσιμες σε κατάλληλους αιτούντες.

Για τους φοιτητές που έχουν δεσμευτεί να σπουδάσουν ιατρική, παθιασμένοι με την εξυπηρέτηση των κοινοτήτων τους και οραματίζονται ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες της υγείας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, η AUA είναι μια ιδανική επιλογή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το κολλέγιο ιατρικής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Αντίγκουα (AUA) είναι ένα πρωτοποριακό ιατρικό σχολείο αφιερωμένο στην παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ευκαιρίες σε υποεκπροσωπούμενες μειονότητες, προωθώντας μια διαφορετική ακαδημαϊκή κοινότητα και εξασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι του αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τις στάσεις της δια βίου μάθησης, της συμπόνιας και του επαγγελματισμού. Παρέχουμε επίσης φοιτητές που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να λάβουν ιατρική εκπαίδευση με τα εργαλεία για να γίνουν επιτυχείς γιατροί.

Η AUA ιδρύθηκε με τη δέσμευση να υποστηρίξει τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες και να αντιμετωπίσει την επικείμενη έλλειψη ιατρού με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα. Ως εκ τούτου, το Πανεπιστήμιο αναγνωρίζει την κοινωνική του ευθύνη να προχωρήσει στον τομέα της ιατρικής και να οδηγήσει την επόμενη γενιά ιατρών και επαγγελματιών υγείας να ανταποκριθούν στις παγκόσμιες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Για πολλά ιατρικά σχολεία της Καραϊβικής διαρκεί μια δεκαετία για να λάβουν αυτές τις αναγνωρίσεις, αλλά η αφοσίωση της AUA στην τήρηση των υψηλότερων ακαδημαϊκών προτύπων δεν έχει ξεπεραστεί από τις κυβερνητικές δικαιοδοσίες, τις εξωτερικές υπηρεσίες και τους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης. Σε χρόνο ρεκόρ, το πανεπιστήμιο έχει γίνει ένας από τους λίγους για να αποκτήσει αναγνωρισμένες γνώσεις που είχαν αποκτηθεί μετά από εκτεταμένες αξιολογήσεις επιβεβαίωσαν την εξαιρετική ποιότητα των εγκαταστάσεων, του προγράμματος σπουδών, των πόρων, της σχολής, της διοίκησης και του φοιτητικού σώματος της AUA. Αυτές οι αναγνωρίσεις επιτρέπουν στους μαθητές μας να συμμετέχουν σε κλινικές γραπτές αποθήκες και τους αποφοίτους μας για να εξασφαλίσουν κατοίκους και να γίνουν άδεια γιατρούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

 • Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ
 • Αναγνωρίστηκε από το ιατρικό συμβούλιο της Καλιφόρνιας
 • Χορηγήθηκε άδεια στην Επιτροπή Ανεξάρτητης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας της Φλόριντα
 • Εγκρίθηκε από το τμήμα εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης
 • Διαπιστευμένη από την Αρχή Διαπίστευσης της Καραϊβικής για την Εκπαίδευση στην Ιατρική και άλλα Επαγγέλματα Υγείας (CAAM-HP)
 • Αναγνωρισμένο από το Ιατρικό Συμβούλιο της Ινδίας (MCI)
 • Αναγνωρίστηκε από την Αμερικανική Ένωση Ιατρών Ινδικής Προέλευσης (AAPI) ως ηγέτης στη διεθνή ιατρική εκπαίδευση.
 • Μέλος των ακαδημαϊκών επιπτώσεων των Ηνωμένων Εθνών (UNAI)
 • Καταχωρήθηκε στον Διεθνή Κατάλογος Ιατρικής Εκπαίδευσης (IMED) και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO)
 • Οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι να συμμετάσχουν στο Εθνικό Πρόγραμμα Αντιστοίχισης Κατοικιών (NRMP) και στην Καναδική Υπηρεσία Εξισορρόπησης Κατοικιών (CaRMS)
 • Εθνική Ένωση Τεχνικών Ιατρών Έκτακτης Ανάγκης (NAEMT)

Τοποθεσίες

Ο Άγιος Ιωάννης

Address
Jabberwock Rd
Ο Άγιος Ιωάννης, Άγιος Ιωάννης, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη