KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή της Σχολής Μηχανικών της KU Leuven είναι να εκπαιδεύσει υψηλής ποιότητας μηχανικούς προς όφελος της κοινωνίας

Η Σχολή φέρνει το διανοητικό και ανθρώπινο κεφάλαιο κάθε επιμέρους φοιτητή σε υψηλότερο επίπεδο προσφέροντάς του / της μια βασισμένη στην έρευνα εκπαίδευση σε επιστημονικά και μηχανικά βασικά στοιχεία. Η σχολή διεγείρει τους μαθητές να διδάσκονται σε βάθος, αντιμετωπίζοντας και αμφισβητώντας τον «πειθαρχικό μελλοντικό εαυτό τους», να τους ενημερώνει για το ποιοι θέλουν να γίνουν ως επαγγελματίες (Beruf) και ως μέλη της κοινωνίας γενικά (Bildung). Προκειμένου να τονώσει την ανάπτυξη του πειθαρχικού μελλοντικού εαυτού των φοιτητών, η Σχολή παρέχει πολυτομεακά προγράμματα που εξοικειώνουν τους φοιτητές με το επάγγελμα του μηχανικού και με συναφείς κλάδους. Εκτιμούμε τόσο το εύρος όσο και το βάθος της γνώσης, επεκτείνοντας τις ικανότητες συλλογισμού, επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων, προκειμένου να προετοιμάσουμε τους μαθητές για δια βίου μάθηση. Η ερευνητική μας έρευνα βασίζεται σε ερευνητικά προγράμματα που καθορίζονται και αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με αναγνωρισμένους διεθνείς ομότιμους και με τη βιομηχανία.

Στρατηγική. Οι ακόλουθοι στρατηγικοί στόχοι επιτρέπουν στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών της KU Leuven να πραγματοποιήσει την αποστολή της, η οποία συνεπάγεται την προετοιμασία των μαθητών για τον αύριο κόσμο, όπου η κοινωνική, περιβαλλοντική και ανθρώπινη διάσταση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο λόγω της εμφάνισης σύνθετων τεχνικών και κοινωνικών προκλήσεων που απαιτούν πολυεπιστημονική προσέγγιση. Σημαίνει τη διδασκαλία των μαθητών πώς να μάθουν και να προετοιμαστούν για τη δια βίου μάθηση, στοχεύοντας τόσο στο "Bildung" όσο και στο "Beruf", δύο συμπληρωματικά στοιχεία, όπου το Bildung αποτελείται από την ανάπτυξη αξιών, πολιτισμού και ιθαγένειας και εστιάζει το "Beruf" στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, των επαγγελματικών και ηγετικών ικανοτήτων.

Εκπαίδευση

SO1. Καθορισμός των αποτελεσμάτων του προγράμματος που πληρούν τα διεθνή πρότυπα της μηχανολογικής εκπαίδευσης.

SO2. Να προσφέρουν προγράμματα που προσφέρουν γενικά εκπαιδευμένους μηχανικούς, βασισμένους στις βασικές αρχές των μαθηματικών, των επιστημών και της τεχνολογίας, οι οποίοι μπορούν να επεκτείνουν το όραμά τους στον σχεδιασμό με βάση τις ανθρωπιστικές επιστήμες και να παρουσιάζουν ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες, πρακτική ευστροφία, έχουν γνώση των αρχών των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Το Τμήμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους μηχανικούς ως γενικούς επαγγελματίες να λειτουργούν σε μια ποικιλία πολύπλοκων περιβαλλόντων.

SO3. Για να επικοινωνήσετε με τους σπουδαστές μας στο πρόγραμμα Bachelor's, με μια σειρά από μηχανικά μαθήματα μέσω της πολυεπιστημονικής εκπαίδευσης, προτού να ειδικευτούν στο Master's. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του προγράμματος Bachelor of Engineering: Architecture διαμορφώνεται μέσω ενός εντατικού συνδυασμού τεχνικών δομικών επιστημών, της θεωρίας της αρχιτεκτονικής και των αρχιτεκτονικών τάξεων σχεδιασμού. Ο πολυεπιστημονικός χαρακτήρας του προγράμματος Bachelor of Engineering επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού τόσο μεγάλου όσο και δευτερεύοντος σε δύο διαφορετικούς κλάδους, αφού έχει εξοικειωθεί με όλες τις επιλογές κατά τα πρώτα τρία γενικά εξάμηνα.

SO4. Να παρέχουν ένα περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές έχουν τους βασικούς πόρους για να αναπτύξουν τις ικανότητες σχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων τους και ικανότητες για την αντιμετώπιση, την έρευνα και την επίλυση προβλημάτων πραγματικής ζωής, τόσο μέσω των πτυχίων Bachelor και Master.

Έρευνα / Βιομηχανία

SO5. Να διεξάγουμε διεθνώς αναγνωρισμένη και σχετική έρευνα - τόσο εφαρμοσμένη όσο και θεωρητική - που θα επηρεάσει θετικά και θα βελτιώσει την εκπαίδευση, το επάγγελμα και την κοινωνία μας. Η Σχολή έχει πολλές ερευνητικές ομάδες που είναι διεθνώς αναγνωρισμένες στον τομέα τους, επιτρέποντας στο διδακτικό προσωπικό να εκπαιδεύει υψηλής ειδίκευσης φοιτητές μηχανικών τόσο στα προγράμματα Bachelor και Master. Οι σπουδαστές λαμβάνουν μια έρευνα προσανατολισμένη στην έρευνα μέσω μιας ακαδημαϊκής εμπειρίας μάθησης για την έρευνα και την υλοποίησή της.

SO6. Να προωθηθεί η διάδοση των επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων στις επιχειρήσεις και την κοινωνία, αναζητώντας ενεργά σχέδια σε συνεργασία με τη βιομηχανία, τις δημόσιες αρχές και τις κοινωνικές οργανώσεις και προσφέροντας συνεχή περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.

Διεθνοποίηση

SO7. Ανάπτυξη μιας διεθνούς ανοιχτής πολιτικής και ατμόσφαιρας. να προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών για διεθνείς εμπειρίες. να προετοιμάσουν τους μαθητές για μια καριέρα σε ένα διεθνές πλαίσιο. να προσελκύσουν σπουδαστές που έχουν το σωστό ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών προγραμμάτων.

SO8. Να προσφέρει ένα διεγερτικό περιβάλλον έρευνας για τους διεθνείς βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους επισκέπτες και να προωθήσει τη διεθνή κινητικότητα των ερευνητών του.

Συμφραζόμενα

SO9. Να επενδύσουν στην εκπαίδευση τελευταίας τεχνολογίας.

SO10. Να επαγγελματιστούν οι διδάσκοντες και οι βοηθοί διδασκαλίας μέσω ενός προγράμματος που προσαρμόζεται συνεχώς και λαμβανομένου υπόψη του αυξανόμενου αριθμού διαφορετικών προσόντων των βοηθών διδασκαλίας και των πιο ποικίλων μεθόδων μάθησης.

SO11. Να εργαστούμε για τη συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων μας με βάση μια ρητή εσωτερική πολιτική διασφάλισης της ποιότητας.

SO12. Για να προσελκύσουν σπουδαστές με το σωστό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τόσο οι φοιτητές του πρώτου έτους, όσο και οι φοιτητές με πλευρική ένταξη, με γνώμονα την ποικιλομορφία, συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας μεταξύ των φύλων.

SO13. Προώθηση του STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) στην κοινωνία και ειδικότερα στα σχολεία δευτεροβάθμιας ή και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΠΡΟΧΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ KU LEUVEN

Καλωσορίσατε στο Katholieke Universiteit Leuven, ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασισμένη σε πρωτοποριακές διεθνείς επιστημονικές έρευνες και εξαιρετικές, ευρύτατες εγκαταστάσεις φοιτητών. Το Leuven είναι μια γραφική ιστορική πόλη, αλλά αυτή που είναι γεμάτη ζωή και ζει σε ρυθμό σπουδαστή.

Βρίσκεται στο Βέλγιο, στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης, το KU Leuven υπήρξε κέντρο εκμάθησης για σχεδόν έξι αιώνες. Σήμερα είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο του Βελγίου και ιδρύθηκε το 1425 ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά πανεπιστήμια της Ευρώπης. Ως κορυφαίος ευρωπαϊκός ερευνητικός πανεπιστήμιο και συνιδρυτής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Ερευνών (LERU), το KU Leuven προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διεθνών προγραμμάτων μάστερ, τα οποία υποστηρίζονται από υψηλής ποιότητας, καινοτόμες, διεπιστημονικές έρευνες.

Από την ίδρυσή της, η KU Leuven έχει έδρα στην πόλη που μοιράζεται το όνομά της. Το Leuven είναι μια ευχάριστη, ασφαλή και πολυσύχναστη φοιτητική πόλη, όπου η πλούσια ιστορία των αιώνων συναντά την αιχμή της επιστήμης. Το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης προγράμματα σπουδών σε πανεπιστημιουπόλεις σε 11 βελγικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών, της Γάνδης και της Αμβέρσας.

Δήλωση αποστολής

Το KU Leuven εκπληρώνει την αποστολή του παρέχοντας υψηλής ποιότητας διεπιστημονική έρευνα και εκπαίδευση με καθολική υπογραφή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Ολλανδός

Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Postgraduate Program in Biomedical Engineering (Leuven)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Βέλγιο Leuven +1 περισσότερα

[+]

Το πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα είναι που βασίζονται στην έρευνα και να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στη βιομηχανία ιατρικών συσκευών, σε ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης και της κυβέρνησης.

Τοποθεσία

Προφίλ

Το πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα είναι που βασίζονται στην έρευνα και να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στη βιομηχανία ιατρικών συσκευών, σε ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης και της κυβέρνησης. ... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Biomedical Engineering (Leuven)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Βέλγιο Leuven +1 περισσότερα

[+]

Ο φοιτητής έχει συμφέρον στην ιατρική και στις συνεισφορές της τεχνολογίας για ιατρικές θεραπείες και στην υγειονομική περίθαλψη γενικότερα.

Η αρμοδιότητα για τη μετάφραση της μηχανικής γνώσης στο σχεδιασμό και την παραγωγή των ιατρικών συσκευών και διεργασιών Η αρμοδιότητα για την εφαρμογή της μηχανικής γνώσεων για την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, τόσο σε ακαδημαϊκό πλαίσιο και σε βιομηχανικό πλαίσιο δεξιότητες διαχείρισης και δεξιότητες για να λειτουργήσει ως ολοκληρωτής ανάμεσα στην επιστήμη της μηχανικής και ιατρικά / κλινικά επιστήμης και πρακτικής. ... [-]