Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα μονοπάτι της ανάπτυξης, τα επιτεύγματα και την επιτυχία!

Εμείς στο City University of Sao Paulo - UNICID, είμαστε ένα μοντέλο ιδρύματος στην εθνική πανόραμα, δεσμευτεί για την εκπαίδευση και την καινοτομία.

Η φήμη και η δύναμη που έχουμε επιτύχει στη χώρα είναι το αποτέλεσμα 40 χρόνια αφοσίωσης, συνεχή ενημέρωση και υψηλές επενδύσεις σε υποδομές.

Οι επόμενες γραμμές είναι ένας απολογισμός για το πώς φτιάξαμε αυτή την ιστορία επιτυχίας.

Θα διατηρήσουμε στην ιστορία μας τη σοβαρότητα και τον κύριο στόχο να εκπαιδεύσει περισσότερους ικανούς επαγγελματίες από το 1972, όταν ο θεσμός δημιουργήθηκε από μια ομάδα εκπαιδευτικών με επικεφαλής τον καθηγητή Ρέμο Rinaldi. Αυτή τη στιγμή, ήμασταν ακόμα γνωστή ως Σχολή της Ανατολικής Ζώνης του Σάο Πάολο (FZL).

Ήταν η πρώτη για την εγκατάσταση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Σάο Πάολο της Tatuapé, στο ανατολικό τμήμα της πόλης, καθώς επίσης και η πρώτη που προσφέρει το μάθημα στο Φυσιοθεραπεία το 1984, εν εξελίξει εξέλεξε ως ένα από τα καλύτερα στη Βραζιλία από το διάσημο Οδηγό Σπουδών, που δημοσιεύτηκαν από Editora Απρίλιο.

Το 1992, αναγνωρίστηκε ως ένα πανεπιστήμιο, αρχίσαμε να καλέσετε το City University του Σάο Πάολο - UNICID.

Το 1995, θα πρωτοπορήσει στην Τηλεπικοινωνιών μαθημάτων της με το σημείο αναφοράς για πολλά άλλα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπό την καθοδήγηση του MEC.

Το 2000, το σύνολο των προπτυχιακών Πανεπιστήμιο (Ιστορία, Εκπαίδευση, Λογοτεχνία, Επιστήμες Ζωής, Μαθηματικών και Φυσικής Αγωγής) ήρθε να περιληφθούν στο πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτικών, για να ανταποκριθεί στην εκπαιδευτική πολιτική του MEC, η οποία συνέστησε μια νέα δυναμική μέσα σε μια διεπιστημονική προοπτική. Το πρόγραμμα έχει γίνει σημείο αναφοράς στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων δεκαετιών, μπορούμε να ενισχύσουμε μας πολλά στον τομέα της υγείας και αρχίσαμε να εξεταστεί μία αναφορά στο θέμα αυτό. Κατά την πρώτη, προσφέραμε την Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας και Οδοντιατρικής και το 2004 αρχίσαμε να προσφέρουν τα μαθήματα της Ιατρικής και της Βιοϊατρικής, που ιδρύθηκε με τη μέγιστη βαθμολογία για την MEC. Σήμερα, προσθέτουμε 32 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και πάνω από 6000 πτυχιούχους και δρουν στην αγορά, καθιστώντας τα πιο πολυσύχναστα και πιο διάσημο μαθήματα από επαγγελματικούς τομείς.

Το 2008, η Μηχατρονική Μηχανικού στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος έχουν γίνει μέρος της λίστας μας των προπτυχιακών μαθημάτων. Επιπλέον, θα ξεκινήσει η νέα μαθήματα Τεχνολογίας Προπτυχιακά στον κατασκευαστικό τομέα, Γραφιστική, μεταξύ άλλων.

Το 2009, άρχισε να προσφέρει το μάθημα της Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας, η οποία δίνει στερεό υπόβαθρο και έχει την εστίαση διάκριση για την αειφορία.

Άλλα ισχυρά κλινικές μας και τα εργαστήρια μας είναι εξοπλισμένα με πολύ εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και το διδακτικό προσωπικό μας είναι πολύ έμπειροι και προσόντα. Διδάξτε δέσμευση, χρειαζόμαστε την αφοσίωση και χρεώνουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των αποτελεσμάτων και τη συνεχή αναζήτηση για νέα και ενημερώσεις στην περιοχή.

Είμαστε πλέον ένα από τα καλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας που συνδυάζει στέρεες γνώσεις της επαγγελματικής δεοντολογίας και ότι πηγαίνει πάντα σύμφωνα με τις καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας περισσότερα από 60 προπτυχιακά μαθήματα και Τεχνολογίας Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά προγράμματα Λατώ Sensu και καθ 'εαυτής, πρόσωπο, τους τομείς υγείας, επιχείρηση, επικοινωνία, Νομικών Επιστημών, Θετικών και του τουρισμού, μεταξύ άλλων, και πολλά μαθήματα επέκταση και Συνεργασίες Προγράμματα στη Βραζιλία και στο εξωτερικό. Το έτος 2012, το έτος της UNICID καραντίνας, σηματοδότησε μια στιγμή και επέκταση του θεσμού, η οποία έγινε μέλος του Σταυρού του Νότου για την Εκπαίδευση, που αποτελείται από το Κολλέγιο Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP? Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP? Πανεπιστήμιο κέντρο Ενότητα, Caraguatatuba - SP? Πανεπιστήμιο Franca, Franca SP? Πανεπιστήμιο Κέντρο της Federal District, Μπραζίλια - DF, Σαν Σεμπαστιάν College, Σαν Σεμπαστιάν - SP? Σχολή Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP? Lady Πανεπιστήμιο του κέντρου μας Υποστηρικτής, Salto και του ITU - SP, και το Πανεπιστήμιο της πόλης του Σάο Πάολο, Σάο Πάολο - SP, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα ισχυρότερο λειτουργία, ανταγωνιστική και ικανή να προσφέρει καλύτερα εκπαιδευτικά επιλογές για την εκπαίδευση των μαθητών μας

Θα συνεχίσει να γράψω αυτή την ιστορία των μεγάλων επιτευγμάτων και της επιτυχίας!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Βιογραφικό επιτρέπει συνεργασίες με διάφορους τομείς και serviçosExcelência κατάρτισης: η υψηλότερη βαθμολογία του Υπουργείου Παιδείας της Βραζιλίας (MEC) και τη βέλτιστη ... [+]

Για το μάθημα Βιογραφικό επιτρέπει συνεργασίες με διάφορους τομείς και serviçosExcelência κατάρτισης: η υψηλότερη βαθμολογία του Υπουργείου Παιδείας της Βραζιλίας (MEC) και τη βέλτιστη τοποθέτηση σε Enade 2010. Ανήκουν στην αναγνωρισμένη περιοχή Υγείας του Πανεπιστημίου City του Σάο Πάολο - UNICID η πορεία των Βιοϊατρική έχει σπονδυλωτή πρόγραμμα σπουδών. Η πρόταση είναι να ενσωματώσει τις βασικές ειδικότητες και κλινικές ειδικότητες σε μονάδες, όπως η μονάδα επιθετικότητα και την άμυνα, η οποία αφορά το περιεχόμενο των Παθολογία, Μικροβιολογία, Ανοσολογία, Παρασιτολογία μεταξύ διαφορετικών outros.Metodologia. Η όλη προσέγγιση στο περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών χρησιμοποιεί μια ενεργητική μεθοδολογία της διδασκαλίας και της μάθησης μπορεί να τονώσει το μέλλον Βιοϊατρικής να αναπτύξουν κριτική σκέψη προετοιμασία του για τον επαγγελματικό τομέα. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε το μαθητή να μάθει να μάθεις και να μάθεις από αυτό, με αποτέλεσμα να πάρει την καλύτερη εκπαίδευση και ειδίκευση profissional.Parcerias με ερευνητικά ινστιτούτα και εργαστήρια. Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα τους επιτρέψει να εργαστούν σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα, βιομηχανίες τεχνολογικής ανάπτυξης, τα διαγνωστικά εργαστήρια συμπληρώνουν και πρόβλεψης των ανθρώπινων ασθενειών, καθώς και περιβάλλοντος και των τροφίμων αναλύσεις, μελέτες / αναλύσεις ανθρώπινης γενετικής και μοριακής βιολογίας. Θεωρία στην πράξη! Επιπλέον, η ολοκλήρωση του Προγράμματος Υγείας Διεπιστημονική στην Κοινότητα (PISCO), των οποίων οι τομείς δραστηριότητας είναι οι ρυθμίσεις της κοινότητας, οι ομάδες του Πανεπιστημίου του Προγράμματος Υγείας και Οικογένειας υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ώστε οι σπουδαστές να συνεχή επαφή με το του πληθυσμού και η άσκηση του επαγγέλματος. Προετοιμασία τους έτσι να εξυπηρετήσει... [-]
Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Ανήκουν στην αναγνωρισμένη UNICID τομέα της υγείας, της Ιατρικής Σχολής χρησιμοποιεί διαφορετική μέθοδο διδασκαλίας-μάθησης με επίκεντρο το μαθητή. ... [+]

Για το μάθημα Αριστεία στην εκπαίδευση: η υψηλότερη βαθμολογία στο Υπουργείο Παιδείας της Βραζιλίας (MEC). Ανήκουν στην αναγνωρισμένη UNICID τομέα της υγείας, της Ιατρικής Σχολής χρησιμοποιεί διαφορετική μέθοδο διδασκαλίας-μάθησης με επίκεντρο το μαθητή. Το Πρόβλημα-Based Learning (PBL - Πρόβλημα Based Learning) επιτρέπει την διεπιστημονική και ολοκληρωμένη προσέγγιση για την κατάσταση υγείας του πληθυσμού, με έμφαση στην ανθρωπιστική στάση και ηθική σχετικά με το επάγγελμα και τον ασθενή, μέσα στην πραγματικότητα του ενοποιημένου συστήματος Υγείας της Βραζιλίας (SUS) . Από την αρχή, ο σπουδαστής ενθαρρύνεται να αναπτύξει κλινική σκέψη και να μάθουν να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία. Επιπλέον, εκτελεί οικοτροφείο στα καλύτερα ιδρύματα υγείας στην πόλη, όπως το Νοσοκομείο Δημόσιων Υπαλλήλων του Κράτους, Δημοτικό Νοσοκομείο Παίδων Παιδιού Ιησού και στο Μαιευτήριο Leonor de Barros Mendes. Πρακτική εφαρμογή σε διάφορα σενάρια: μονάδες βασικές υπηρεσίες υγείας, εξωτερικά ιατρεία, αίθουσες επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων και της μεσαίας και υψηλής πολυπλοκότητας. ... [-]
Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
12 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά