Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η UNIPAC- Πανεπιστήμιο Πρόεδρος Antonio Carlos ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην πόλη της Barbacena, το 1965, και ιδρυτής του καθηγητή του Βονιφάτιο Andrada.

Το Σαλάμι-JF Campus ΙΙ μέλος του Πανεπιστημίου Πρόεδρος Antonio Carlos- Σαλάμι έχει τις ρίζες της στο 1996, με τη δημιουργία της Σχολής Λογιστικής στο Δρ Χοσέ Rua Cesario 175 στην Περιφέρεια της Juiz de Fora Βήματα εγγραφή ισχυρή ζήτηση.

Δύο χρόνια αργότερα, εγκατέστησε το πρώτο του Juiz de Fora φυσικά λογοθεραπεία, με δεδομένη την προσδοκία juizforana εκπαιδευτικής κοινότητας και έχουν σημαντική ζήτηση λόγω της απουσίας προόδου στην πόλη και την περιοχή.

Το 2000 χτίστηκε νέο κτίριο στην αγροκτήματα γειτονιά Bethania με σύγχρονα εργαστήρια και ειδικές εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την εκμάθηση ακαδημαϊκές περιοχές τους Ανθρωπιστικών Επιστημών, τη Φυσική και την υγεία.

Έτσι, σύμφωνα με το σχέδιο επέκτασης του δημιουργήθηκαν πολλά μαθήματα σύμφωνα με τις ανάγκες Juiz de Fora και περιφερειακό περιβάλλον, που γίνεται το αναπόσπαστο Πανεπιστημιούπολη, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Antonio Carlos, διατηρώντας τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Επιστημών με μαθήματα διοίκησης, λογιστικής και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Αξιολόγηση: Δημοσιογραφία και Τουρισμού? το Ινστιτούτο Juiz de Fora Παιδείας με τον Ανώτερο συνήθη πορεία Σχολή Επιστημών Υγείας με μαθήματα Βιοϊατρική, Φυσικής Αγωγής, Νοσηλευτικής, Φαρμακευτικής, Φυσιοθεραπεία, τη διατροφή, Κτηνιατρικής, Βιολογικών Επιστημών? Ιατρική Σχολή στο School of Medicine? Σχολή Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών με το Νόμο γκολφ και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Διαδοχική Σπουδών του Juiz de Fora με μαθήματα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, Τεχνολογίας στην Τεχνολογία Διοίκηση Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Τεχνολογίας στην Ασφάλεια.

Με τα χρόνια, μετά την ολοκλήρωση των στόχων σας και αφού απορροφηθεί η ζήτηση στην Juiz de Fora, κάποια μαθήματα είχαν εξαλειφθεί, διευρύνοντας έτσι τον αριθμό των θέσεων για τις ήδη υπάρχουσες.

Όντας στο 16ο έτος της ύπαρξής του έχει σήμερα περίπου 230 καθηγητές, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, των εκπαιδευτικών και των εμπειρογνωμόνων πλήρως την κάλυψη των προσδιορισμών MEC και να αναπτύξουν διδακτικές δραστηριότητες τους σε διάφορα των μαθημάτων του ιδρύματος σύμφωνα με την αποστολή τους, που είναι: "Reach για μέση εκπαίδευση, την έρευνα και την επέκταση, τη γνώση της Φιλοσοφίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και τεχνικές εν γένει, να συμβάλει και να επηρεάσει την ανάπτυξη των κοινωνικών τομέων στην περιοχή της Minas Gerais και τη Βραζιλία, καθώς εκπαιδεύσει επίσης επαγγελματίες για την κοινότητα. "

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Ο γενικός στόχος του μαθήματος Κτηνιατρικής είναι η εκπαίδευση των ιατρών γενικής ιατρικής, μέσα σε μια ολιστική άποψη, με τις δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται γ ... [+]

Ο εκπαιδευμένος επαγγελματίας έχει τα προσόντα να ενεργεί στους τομείς της κλινικής και ζώων συντροφιάς χειρουργική επέμβαση, κλινική και χειρουργική επέμβαση των εκτρεφόμενων ζώων ή του αθλητισμού, αλλά και σε διεπιστημονικές ομάδες στους τομείς της δημόσιας υγείας, της οικολογίας, της περιβαλλοντικής εξυγίανσης και την πρόληψη των ζωονόσων. Σε δραστηριότητες αναπαραγωγής παραγωγής και των ζώων, δραστηριοποιείται στους τομείς της δημιουργίας κτηνοτροφία και την παραγωγή κρέατος και γάλακτος διαφόρων ειδών, καθώς και την τεχνολογία και τον έλεγχο των ζωικών προϊόντων. γεωργίας και των γεωργικών επιχειρήσεων διαχείρισης και τεχνικού ελέγχου των εργαστηρίων ναρκωτικών ζώων και παραγωγής ζωοτροφών είναι επίσης περιοχές του ρόλου του κτηνιάτρου, μεταξύ πολλών άλλων.... [-]

Βραζιλία Juiz de Fora
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Κατά τη διάρκεια της Ιατρικής Σαλάμι, άφθονες ευκαιρίες μάθησης είναι διαθέσιμα στη θεωρία και την πράξη, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προς τον πληθυσμό, σύμφωνα με ... [+]

Κατά τη διάρκεια της Ιατρικής Σαλάμι, άφθονες ευκαιρίες μάθησης είναι διαθέσιμα στη θεωρία και την πράξη, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προς τον πληθυσμό, σύμφωνα με την πορεία στην οποία έχει τοποθετηθεί ο μαθητής.

Τι κάνει το επαγγελματικό Βοηθά τα άτομα και τις κοινότητες για την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών? μελέτες, έρευνες και αντιμετωπίζει διαταραχές και ασθένειες, επιλέγοντας τις καλύτερες διαδικασίες για να τους εμποδίσουν και να καταπολεμήσουν τους? κάνει μια διάγνωση, οι αιτήσεις εξέτασης, συνταγογραφούμενα φάρμακα και να κάνει τη χειρουργική επέμβαση. Λειτουργεί, επίσης, στον τομέα της έρευνας για νέα φάρμακα και τον εξοπλισμό ή να συμμετέχουν σε προγράμματα πρόληψης, την αποχέτευση και το σχεδιασμό της κοινωνικής ιατρικής. ... [-]
Βραζιλία Juiz de Fora
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά