ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ανώτερη Σχολή Οστεοπαθητικής γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1990 από τις τρέχουσες Πρόεδρό του & Διευθυντής Roger Caporossi Σπουδών, οστεοπαθητικός αποφοίτησε από τη διδασκαλία της Εταιρείας, Μελέτες & Τεχνικές Οστεοπαθητική Έρευνας, εμπειρογνώμονας την κατάρτιση και τις πρακτικές που σχετίζονται με αυτήν την πειθαρχία.

Ίδρυση της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν εγγραφεί στο Πρύτανης της Ακαδημίας του Créteil - καγκελάριος των Πανεπιστημίων, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας με διάταγμα της 9ης Αυγούστου 2007, η αποστολή του ESO είναι να σχηματίσουν αποκλειστικά τους επαγγελματίες, τους διευθυντές και αρμόδια, σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Εταιρείας του Οστεοπαθητική και της Παγκόσμιας Οργάνωσης πρόληψης για την υγεία και τη διατήρηση της υγείας.

ESO είναι το ιστορικό σχολείο της οστεοπαθητικός κατάρτισης μετά bachelor στη Γαλλία. Πράγματι, από την ίδρυσή της, η σύσταση παίρνει μια πρόδρομη προσέγγιση για την εκπαίδευση στην οστεοπαθητική με το να είναι ο πρώτος που θα:

απαλλάσσουν στη Γαλλία, μετά την απολυτηρίου ή ισοδύναμο, ένα πλήρη κύκλο πανεπιστημιακών τύπου, 5 χρόνια από την αρχική κατάρτιση πλήρους απασχόλησης οστεοπαθητική, να ζητήσει από την Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη νομιμότητα μιας αρχικής οστεοπαθητικός κατάρτισης μετά το Bachelor (1990) υποβάλουν αίτηση για την εγγραφή των δραστηριοτήτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το Υπουργείο Παιδείας (1992) διδασκαλία μορφή στα πρότυπα που έθεσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Μπολόνια (2001) καθιερώσει μια επανεξέταση της επιλογής στο τέλος του πρώτου έτους του μαθήματος, ολοκληρωμένο προπαρασκευαστικό (2003) για την ένταξη της αποφοίτησης, η γαλλική Οστεοπαθητική βαθμό, η Εθνική Κατάλογος των Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων (δίπλωμα πιστοποιημένο επίπεδο II διάταγμα της 10ης Απριλίου 2009 - ΕΕ 21 Απριλίου 2009). Το 2014, ο ESO επιβεβαίωσε τη συμπερίληψη ενός βαθμού στο Επίπεδο Ι (υπουργική απόφαση της 20ης Ιανουαρίου 2014).

ESO είναι επίσης και ιδιαίτερα το πρώτο σχολείο της οστεοπαθητική να είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 Μάιο του 2003 για την ποιότητα της διδασκαλίας, οργάνωσης και διαχείρισης του από Διασφάλισης Ποιότητας μητρώο Lloyd, η Νο 1 σε όλο τον κόσμο οργάνωση για την πιστοποίηση με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνεται από την Γαλλική Επιτροπή Διαπίστευσης (COFRAC) στις 13 Μαΐου 2003. Η ποιότητα του προγράμματος σπουδών που προτείνει η ESO, την οργάνωση, το περιεχόμενο και η διάρκεια είναι σήμερα για το επάγγελμα σημείο αναφοράς για την αρχική εκπαίδευση στην οστεοπαθητική, ένα πρότυπο το οποίο ιδρύματα είναι η έμπνευση πιο απαιτητικές στη Γαλλία και την Ευρώπη.

η Ανώτατη Σχολή Οστεοπαθητικής βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης σε Marne-la-Vallée, έχει μια προνομιακή τοποθεσία που επιτρέπει στους Γάλλους και ξένους σπουδαστές του να αναλάβουν ανώτερες σπουδές σε ένα ήσυχο και καταπράσινο αν και σε κοντινή απόσταση Παρίσι (το αεροδρόμιο Roissy Charles de Gaulle και Orly σε 30 λεπτά., Paris Gare de Lyon 20 λεπτά. από RER A). ESO καλωσορίζει 600 φοιτητές ανά έτος, σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης. Εγγύτητα σε άλλες σχολές στην πανεπιστημιούπολη προωθεί την ανταλλαγή μεταξύ των ανθρώπων με διαφορετικό υπόβαθρο.

Τα μαθήματα διδάσκονται από μια σχολή 120 καθηγητές: οστεοπαθητικούς Γάλλους και ξένους επαγγελματίες του ιατρικού εμπειρογνώμονες, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, τους βοηθούς Φυσικά, TD και ΤΡ.

Γιατί ESO

Επιλέγοντας το σωστό σχολείο της οστεοπαθητική είναι απαραίτητη.

Τα κριτήρια ESO

Ευρύχωρα δωμάτια, σύγχρονο και προσαρμοσμένο στη διδασκαλία της οστεοπαθητική.
Η αρχαιότητα του ιστορικού πρώτο σχολείο στη Γαλλία να σχηματίσουν την αποκλειστική οστεοπαθητικοί για πάνω από 20 χρόνια σε διεθνή μορφή μετά bin.
Ένας βαθμός είναι νηολογημένα στην RNCP, το επίπεδο του τίτλου Ι
Η παρουσία ενός πραγματικού οστεοπαθητικός κλινική υπό την επίβλεψη επαγγελματιών που εγγυάται τη θεραπεία της «πραγματικής» ασθενείς για 4 έτη σπουδών.
Ακαδημαϊκό τομέα (Reims, Evry).
Πραγματικούς πόρους για την έρευνα στην οστεοπαθητική (εργαστηριακές ομάδες).
Μια πλούσια και έντονη φοιτητική ζωή.
Επαγγελματική εισαγωγής κοντά στο 100%.

ESO σε αριθμούς

6000 m2 των χώρων, στην καρδιά του πανεπιστημιακού κέντρου της Cité Descartes.
160 ενδιαφερόμενα μέρη: οστεοπαθητικούς, επαγγελματίες υγείας, οι ερευνητές.
40 δωμάτια από διαβουλεύσεις στο πλαίσιο ΙΑ ολοκληρωμένη κλινική.
80 εξωτερικά μαθήματα (νοσοκομείο, κλινική, επιχειρηματικό, αθλητικό σωματείο ...).
10% των μαθητών στην πορεία του διπλού πτυχίου στο Master.
1 Μονάδα Έρευνας
κέντρο 1 τεκμηρίωσης (βιβλιοθήκη, βιβλιοθήκη πολυμέσων).
2 φοιτητικές κατοικίες 150 δωμάτια και 190 δωμάτια.

Τοποθεσίες

Παρίσι

École Superieure d'Osteopathie

Address
Cité Descartes, 8 rue Alfred Nobel
Champs-Sur-Marne

77420 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία
Τηλέφωνο
+33 1 64 61 66 21

Ask a Question

Άλλη