Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γίνετε Implantologist με πρακτικά μαθήματα εμφυτευματολογία.

Μάθετε σε στρατόπεδα εντατική εκπαίδευση, η γνώση της πιο σύγχρονης οδοντιατρικής εμφύτευμα. Πάρτε την ευκαιρία θεραπευτικές ιδέες σας για τη θεραπεία εμφύτευσης των ασθενών σας με επιτυχία σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν.

πρακτική Pur

Η συμμετοχή σε κατασκηνώσεις μας είναι η εκμάθηση από την πρακτική. Η εστίαση είναι στην πρακτική εκπαίδευση είναι ζωντανό στους ασθενείς. Μπορούν εμφυτεύεται ανεξάρτητα ενώ καθοδηγείται από έναν έμπειρο χειρουργό και να υποστηριχθεί.

Αρμοδιότητα

Μην περιμένετε άλλο! Βάλτε θεωρητικές γνώσεις σας απευθείας σε δράση. Μέσα από τα χέρια-για την εμπειρία και την εμπιστοσύνη στην αντιμετώπιση των ασθενών, μπορείτε να αρχίσετε αμέσως μετά την πορεία σας.

Μέχρι σήμερα

Δεν έχει σημασία τι επίπεδο της εμπειρίας σας να έρθετε σε! Μάθετε τις τελευταίες χειρουργικές μεθόδους πιο γρήγορα από ποτέ και σε καμία ειδικοί εμφυτευματολογία χρόνο.

διαβούλευση

Θα λειτουργούν ανεξάρτητα σε μικρές ομάδες και συνοδεύονται πάντα από έναν έμπειρο χειρουργό. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να μάθουν τα πάντα - από τα βασικά για να πλοίαρχος της τεχνολογίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Cézanne Dental

Η δήλωση πολιτικής της συναίνεσης συνεδρίου της εμφυτευματολογία, ο Σύλλογος των επιστημονικών εταιρειών στη Γερμανία, υπογραμμίζει τη σημασία της στοματικής εμφυτευματολ ... [+]

7 ενότητες για την επιτυχία πρακτική σας! κράτηση μεμονωμένα ή σε ένα πακέτο!

Η δήλωση πολιτικής της συναίνεσης συνεδρίου της εμφυτευματολογία, ο Σύλλογος των επιστημονικών εταιρειών στη Γερμανία, υπογραμμίζει τη σημασία της στοματικής εμφυτευματολογία στη σύγχρονη οδοντιατρική. Εδώ, η τάση είναι σαφής: ο αριθμός των οδοντιατρική θεραπεία εμφύτευμα αυξάνεται κάθε χρόνο στη Γερμανία κατά 10-15%, και μόνο το 2012 ήταν 1 εκατομμύριο Παρεμβάλλεται εμφυτεύματα στη Γερμανία? όλο και περισσότεροι ασθενείς να ενημερωθείτε για αυτή τη μέθοδο και να ζητήσει την κατάλληλη θεραπεία για την λειτουργική και αισθητικούς λόγους. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του πληθυσμού ακολουθεί αυτή την τάση και να ενισχυθεί.... [-]

Γερμανία Berlin
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Γερμανία
Τηλέφωνο
undefined