Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελετώντας με μέλλον - στην ΝΤΑ Isny!

Εξαιρετική επαφές με συνεργαζόμενες εταιρείες του κλάδου, την προσωπική προσοχή από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, την πρακτική μάθηση σε μικρές ομάδες, σύντομες περιόδους σπουδών, στη Γερμανία μοναδικά μαθήματα και ένα μεγάλο Freizeitgangebot σε ένα οικογενειακό περιβάλλον - μελέτη στο Fachhochschule του ΝΤΑ Isny ​​σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Στο ΝΤΑ σας αν ανοίξετε με επιτυχία το Bachelor of Science (B.Sc.) Isny, η Τεχνικό κολλέγιο ή ένα γυμνάσιο έχουν ολοκληρωθεί. Άλλες απαιτήσεις εισαγωγής δεν υπάρχουν. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με τη μελέτη σχετικά με την ετήσια έναρξη εξάμηνο κατά το χειμερινό εξάμηνο!

Με την ολοκλήρωση του Bachelor of Science (B.Sc.) που ανοίγει την πιθανότητα να ισούται με ένα επιτυχημένο ξεκίνημα της περιοχής STEM σε ένα από τα 123.000 σημεία ή μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία ή στο εξωτερικό λαμβάνουν.

Επισκόπηση μαθημάτων

Ανακαλύψτε τις επιλογές σας και να ενημερωθείτε τώρα για διαπιστευμένους μαθήματα μας για Πτυχίο:

χημεία

Το Bachelor of Science Χημείας, που ειδικεύεται στην Γενική Χημεία ή Χημεία Τροφίμων και Ανάλυση Περιβαλλοντικών στο ΝΤΑ Isny ​​ανοίξατε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων.

φαρμακευτικής Χημείας

Το πρόγραμμα σπουδών για το Bachelor of Science Χημείας στο ΝΤΑ Isny ​​βέλτιστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Μηχανικής Φυσικής

Εφαρμοσμένη και Τεχνικής Φυσικής, Μηχανικών, ηλεκτρονική, οπτική, η χημεία, η επιστήμη των υπολογιστών και πολλά άλλα. όλα περιλαμβάνει τη μελέτη για το Πτυχίο Φυσικής.

πληροφορική

Το Bachelor of Science επιστήμης των υπολογιστών στο ΝΤΑ Isny ​​προσφέρει μια εξαιρετική βασική κατάρτιση που ακολουθείται από την εξειδίκευση.

επιλογή σταδιοδρομίας γίνεται εύκολη!

Το ΝΤΑ Isny ​​σας βοηθά να πάρετε το σωστό δρόμο για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία! Επειδή στην πανεπιστημιούπολη του ΝΤΑ σας προσφέρουμε την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δυνάμεις σας και να σας επιλέξουν για την αντιστοίχιση για να σας επαγγελματίας στον τομέα των φυσικών επιστημών και της επιστήμης των υπολογιστών - είτε μια θέση εργασίας δοκιμαστή ή στο προπαρασκευαστικό εξάμηνο.

Εδώ μπορείτε να στη δίκη οικοτροφείο ή προπαρασκευαστικό εξάμηνο γνώσεις σας στις φυσικές επιστήμες των μαθηματικών, της χημείας, της φυσικής και της επιστήμης των υπολογιστών για την εμβάθυνση και τη διεύρυνση, έτσι εύκολα να μάθετε πού δυνατά σου ψέμα. Αυτό θα σας βοηθήσει στην επιλογή μιας σταδιοδρομίας - είτε πρόκειται για επαγγελματικές σχολές με την εκπαίδευση ή στο κολέγιο με ένα πτυχίο!

Ως μέρος του δοκιμαστή της πρακτικής μας, προσφέρουμε επίσης μαθήματα για την εβδομάδα Bogy.

Η καλύτερη επένδυση είναι η δική στο μέλλον!

Το ΝΤΑ Isny ​​σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στη μελέτη - από την προσωπική επίβλεψη από εκπαιδευτές μας σχετικά με τα πρακτικά μαθήματα μέσα από την αποτελεσματική μάθηση σε μικρές ομάδες. Αυτό είναι εμφανές όχι μόνο στην επιτυχή ολοκλήρωση των μαθητών μας, αλλά και το γεγονός ότι οι μαθητές του ΝΤΑ Isny ​​έχουν μια από τις συντομότερες περιόδους σπουδών στη Γερμανία! Τις σπουδές του στο ιδιωτικό, αναγνωρισμένες από το κράτος Fachhochschule ΝΤΑ Isny ​​είναι επομένως μια βιώσιμη Επενδύστε στο μέλλον σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

nta Isny

Φάρμακα για τη σύγχρονη ιατρική να αναπτύξει, να βελτιστοποιήσουν και να διασφαλίσει ποιοτικές απαιτήσεις τους. Η χημεία που βασίζονται στην έρευνα είναι ένας από τους κύ ... [+]

Με Φαρμακευτικής Χημείας Bachelor of Science (B.Sc.)

Φάρμακα για τη σύγχρονη ιατρική να αναπτύξει, να βελτιστοποιήσουν και να διασφαλίσει ποιοτικές απαιτήσεις τους. Η χημεία που βασίζονται στην έρευνα είναι ένας από τους κύριους κλάδους της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Για το λόγο αυτό, με τον τρόπο του μοναδικό, εξειδικευμένο πρόγραμμα σε Isny ​​ξεκίνησε και ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η πορεία στη φαρμακευτική χημεία που καθιστά τόσο γι 'αυτό το ειδικό στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.... [-]

Γερμανία Isny im Allgäu
Οκτώβριος 2019
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie