James Lind Institute - Switzerland

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το JLI είναι ένα διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα με την κύρια πανεπιστημιούπολη στην Ελβετία. Ετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για σταδιοδρομία στη δημόσια υγεία, τη διοίκηση υγείας, τις φαρμακευτικές επιστήμες, την κλινική έρευνα, τις κλινικές επιστήμες, τη γεωργία και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και πάνω από 5000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο, η αυξανόμενη παγκόσμια κοινότητα μας αποτελεί απόδειξη της άριστης εκπαίδευσης και δεξιοτήτων των μαθητών της JLI. Προσφέρουμε στους μαθητές μας ένα ευέλικτο μαθησιακό περιβάλλον που μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή. Η σχολή μας είναι ένας συνδυασμός εμπειρογνωμόνων στον ακαδημαϊκό χώρο και στη βιομηχανία, έτσι ώστε οι μαθητές να εκτίθενται σε θεωρητικές και πρακτικές πτυχές των τομέων σπουδών τους.

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε ανώτερη εκπαίδευση στους σπουδαστές μας μέσω ολοκληρωμένων και ολοκληρωμένων ακαδημαϊκών μαθημάτων, ενισχυμένων από την τεχνολογία, συντονισμένης διεπιστημονικής προσέγγισης με παγκόσμια εμβέλεια, αγκαλιάζοντας την έρευνα, τις ακαδημαϊκές επιδιώξεις και τη σχετική συμμετοχή της βιομηχανίας.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι ότι το Ινστιτούτο James Lind (JLI) θα είναι ο πόρος επιλογής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επαναστατική μάθηση. Το JLI θα συμβάλει ουσιαστικά στην ποιοτική εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αναπτυσσόμενης βιομηχανίας. Θα επιδείξουμε μια συντονισμένη, τεχνολογικά και διεπιστημονική προσέγγιση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση για επερχόμενους επαγγελματίες σε διάφορες βιομηχανίες. Οραματιζόμαστε το JLI ως ένα μέρος στον ακαδημαϊκό χώρο όπου το ταλέντο και η βιομηχανία πλησιάζουν για αμοιβαίες εποικοδομητικές προσπάθειες.

Οι αξίες μας

 • Η μάθηση προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων που επεκτείνουμε ώστε να επιτύχουμε.
 • Βελτιώνουμε συνεχώς τη μαθησιακή εμπειρία και τη συνάφειά της με εκείνους που εξυπηρετούμε μέσω της καινοτομίας, της ευελιξίας και της ανάπτυξης μιας πορείας ασφάλειας σταδιοδρομίας.
 • Οι μαθησιακές μας προσεγγίσεις διέπονται από τον υψηλότερο βαθμό ηθικής, ακεραιότητας και κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύεται μέσω της διαφάνειας, της διαφάνειας, της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας.
 • Εμείς στην JLI έχουμε μια ατέρμονη προσέγγιση για να υπερβούμε τις προσδοκίες για ποιότητα και εξυπηρέτηση σε όλα όσα κάνουμε. Η διαμόρφωση της καριέρας των μαθητών μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων που κάνουμε. Για να επιτευχθεί αυτό, διερευνώνται όλα τα δυνατά μέσα, που κυμαίνονται από την καθοδήγηση έως την παρουσίαση και την αναφορά πριν από τη σχετική βιομηχανία.
 • Εκτιμούμε όλους τους σπουδαστές μας και επενδύουμε στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και ανάπτυξη και τους βοηθούμε στην καριέρα τους από τις βασικές ανάγκες για αυτοεκσυγκέντρωση.
 • Σχεδιάζουμε με σύνεση τους μαθητές μας παρακολουθώντας τις βασικές αλλαγές στον κλάδο και λαμβάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες που τους προετοιμάζουν μπροστά από το χρόνο για να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις.

132041_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Γιατί να εγγραφείτε στο Ινστιτούτο James Lind (JLI)

Γιατί τα online προγράμματα του James Lind Institute (JLI) είναι τα καλύτερα;

 • Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζεται και αναθεωρείται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.
 • Εύχρηστο, εύχρηστο online Virtual Campus.
 • 24 ώρες την εβδομάδα πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και ευέλικτο χρόνο μελέτης.
 • Έμπειρος μέντορας για κάθε μαθητή.
 • Ηλεκτρονική υποβολή εργασιών / έργου.
 • Online δοκιμές.
 • Προετοιμασία βιογραφικού σημειώματος με εικονικές συνεδρίες συνέντευξης.
 • Συνεχής αξιολόγηση απόδοσης με ανατροφοδότηση.
 • Πρόσβαση σε συζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με το Virtual Campus.
 • Παίζει ρόλους για τα απαιτούμενα θέματα.
 • Πρόσβαση σε συλλόγους περιοδικών.
 • Υποστήριξη live chat σε όλο το πρόγραμμα για τεχνική βοήθεια.
 • Συνεχής συμβουλευτική σταδιοδρομίας και υποστήριξη.
 • Δυνατότητες διδασκαλίας για σπουδαίους φοιτητές και αποφοίτους.
 • Αφιερωμένη ομάδα επιτυχίας φοιτητών για υποστήριξη και καθοδήγηση στοποθέτησης.
 • Φοιτητές από 80 χώρες που καλύπτουν 5 ηπείρους.
 • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο ISO 9001: 2015 με διεθνώς αποδεκτά ηλεκτρονικά προγράμματα.
 • Εγγυημένες ευκαιρίες ελεύθερων επαγγελματιών, ειδικά για τους ανθρώπους, που γίνονται δεκτές στα προγράμματα κατάρτισης σε θέματα γραφής.

Προστιθέμενα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων ηλεκτρονικής μάθησης JLI

 • Διαδικασία εισαγωγής - Πολύ απλή. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα και να την υποβάλετε.
 • Προμήθεια προγράμματος - Πολύ λογικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή Τέλη για να δείτε πόσα θα ισχύουν για εσάς.
 • Διάρκεια προγράμματος - Βέλτιστη. Σχεδόν όλα τα προγράμματα JLI καλύπτονται σε περίοδο 6-8 μηνών
 • Πρόσθετα έξοδα - Κανένα. Μόνο τα δίδακτρα.
 • Υλικό μελέτης - Πλήρως διαδραστικό με οπτικοακουστικές διαλέξεις, παρουσιάσεις διαφανειών, βίντεο, podcast και πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε μάθημα.
 • Υποστήριξη του Mentor - Γρήγορες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα στο Virtual Campus.
 • Ευελιξία στη μάθηση - Η μάθηση είναι αυτο-ρυθμιζόμενη και οι μαθητές έχουν απεριόριστη πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε όλα τα υλικά μελέτης στην εικονική πανεπιστημιούπολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο internet.
 • Συνολική ποιότητα - Πολύ υψηλή. Δεδομένου ότι αποτελεί πιστοποιημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ISO 9001: 2008, διαπιστευμένο από τη ΔΟΑ, και μια πρωτοβουλία κατάρτισης ενός ερευνητικού οργανισμού συμβολαίου, όλα τα προγράμματα που διεξάγονται από τη JLI έχουν παγκόσμια αποδοχή και υψηλή ποιότητα. Το υπόβαθρο των φοιτητών μας είναι ποικίλο και προέρχεται από περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Διαδραστικότητα - Πολύ διαδραστική μέσω του διαδραστικού υλικού μελέτης και των online φόρουμ συζήτησης.

Online προσέγγιση διδασκαλίας

Η εκπαιδευτική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στοχεύει στον εντοπισμό των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών και των προσδοκιών σταδιοδρομίας κάθε ατόμου. Με βάση αυτή την κατανόηση, εφαρμόζεται η πιο αποτελεσματική εξατομικευμένη λύση καθοδήγησης, ώστε το άτομο να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ιδέα ότι κάθε άτομο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μπορούν να αξιοποιηθούν μέσω της σωστής μαθησιακής πλατφόρμας και προσέγγισης. Οι μαθητές της JLI έχουν πλήρη επίγνωση ότι η αυτογνωσία έχει την ίδια σημασία με την ακαδημαϊκή γνώση.

Πιστεύουμε ότι το Διαδίκτυο είναι το πιο ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο στον κόσμο, γι 'αυτό το χρησιμοποιούμε για να φέρει τη γνώση στους μαθητές μας.

Οι στατιστικές μας λένε ότι παγκοσμίως υπάρχουν σήμερα περίπου 1.668.870.488 χρήστες του διαδικτύου και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται.

Η σημερινή γενιά θέλει άμεση πρόσβαση σε όλα, όποτε το θέλουν και όπου θέλουν. Το ίδιο ισχύει και για την κατάρτιση και την εκπαίδευση. Οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες που εργάζονται θέλουν εκπαίδευση εν κινήσει και η JLI χρησιμοποιεί τη δύναμη του Διαδικτύου για να τους επιτρέψει να το κάνουν αποτελεσματικά και να εξαλείψουν όλα τα εμπόδια στην πορεία.

Στο JLI, χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα της μάθησης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα στους φοιτητές όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να φτάσουν στη φαρμακευτική / κλινική έρευνα / στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η JLI απασχολεί μεγάλο αριθμό επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης από τη βιομηχανία ως μέντορες για τους σπουδαστές προκειμένου να τους προσφέρει πραγματικές προοπτικές για τη βιομηχανία. Αυτό βοηθά τους επίδοξους επαγγελματίες μας να φτάσουν σε μια διεπαφή με τον ίδιο τον κλάδο. Η Mentorship παρέχει πολλές συμβουλές όσον αφορά την κατάρτιση και τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας.

Οι μαθητές της JLI καλούνται να συμμετάσχουν στο state-of-the-art Κέντρο Online Tutoring Center ή το OCTC, το οποίο δημιουργήθηκε για την αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των φοιτητών και της σχολής.

Πιστεύουμε στην προετοιμασία των μαθητών μας για πραγματικές καταστάσεις μέσω εμπειριών από πρώτο χέρι, εφαρμόζοντας ψεύτικες συνεδρίες μέσω των αποτελεσματικών μας ηλεκτρονικών πλατφορμών κατάρτισης.

Τοποθεσίες

Γενεύη

Address
Rue de la Cité 1
Γενεύη, Γενεύη, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη