Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LUde.S. Είναι γεννημένος το 1999, ως ένωση, στο Ticino, Ελβετία, με πρωτοβουλία του καθηγητή. Paolo Sotgiu, με σκοπό την προώθηση και την ενθάρρυνση όλων των μορφών πολιτιστικές ανταλλαγές και εκπαιδευτικές εμπειρίες, επιστημονικές και έρευνας στην Ευρώπη και αλλού, όπως το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνολογίας - Ludes. Ψήφισμα αρ. 703 της 14ης Φεβρουαρίου 2006, το Συμβούλιο της Επικρατείας άδεια LUde.S. χρησιμοποιώντας το όνομα Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την τέχνη. 14 παρ. 2 του νόμου περί του Πανεπιστημίου της Ιταλικής Ελβετίας, το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Ιταλικής Ελβετίας και στις Ερευνητικά Ινστιτούτα της τρίτης Οκτωβρίου του 1995 (LUSI / SUPSI? RL 5.3.1.1)

Το 2014, μετά την τροποποίηση του άρθρου. 14 LUSI / SUPSI αναφέρθηκε παραπάνω, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του όρου πανεπιστήμια μόνο τα σχολεία διαπιστευμένο από τις αρμόδιες εθνικές ή μεταξύ των καντονιών αρχές, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνολογίας - Ludes είναι η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «Ludes sagl», μετατρέποντας τη δομή τους μια πανεπιστημιούπολη, το Campus Ludes Λουγκάνο, Λουγκάνο για να φιλοξενήσει τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά και διεθνή πανεπιστήμια, και να αναπτύξουν τα μαθήματά τους, σύμφωνα με την εξεταστέα ύλη που παρασκευάζονται από τα αντίστοιχα πανεπιστήμια φιλοξενούνται.

Σύμφωνα με το όραμα του ιδρυτή Καθ Paolo Sotgiu, και μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια δραστηριότητας στην Ελβετία, LUde.S. Έχει ιδρύσει πρόσφατα μια νέα πανεπιστημιούπολη στη Μάλτα, που ονομάζεται Ηνωμένες ΕΔΚ Πανεπιστημιούπολη της Μάλτας.

Επέκταση στη Μάλτα, ΕΔΚ είναι πλέον σε θέση να ενισχύσει περαιτέρω την γκάμα της διεθνούς δράσης από την απελευθέρωση προσόντα που μπορούν να συγκριθούν και να αναγνωρίζεται σε πολλές χώρες, όχι μόνο στην Ευρώπη, πράγμα που καθιστά ευκολότερο για τους μαθητές να πάρουν ξένο προσόντα (άδεια NCFHE n. 2015-011).

Τώρα προσφέρονται σε Ludes Λουγκάνο Πανεπιστημιούπολη, τα μαθήματα βαθμό από το Πανεπιστήμιο Semmelweis και το Ηνωμένο ΕΔΚ Πανεπιστημιούπολη της Μάλτας ΑΕΙ.

Γιατί να σπουδάσω στο Ludes

Σπουδές στο LUde.S. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει αυτό που είναι: η πλήρης πρόσωπο, υπεύθυνη και ανοιχτή σε μεταξύ τους και με τον κόσμο.

Δεν είναι μόνο για να μάθουν τις τεχνικές, να αποκτήσουν τις δεξιότητες, αλλά και να μάθουν το σεβασμό και την αγάπη για όλα αυτά που προάγει τη ζωή.

Αναγνωρίζοντας την αξία των ανθρώπων, δυναμικό και τις δυνατότητές του, αντιμετωπίζει πάντα τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των άλλων λαών.

Η παιδαγωγική προσέγγιση του LUde.S. φιλοδοξεί να διδάξει για να γνωρίζουν και να κατανοούν όχι μόνο τους άλλους, αλλά κυρίως τον εαυτό τους, διευκολύνοντας έτσι τη μελλοντική επαγγελματική και σχεσιακή ζωή, θέτοντας έτσι «ένα γερό θεμέλιο για οποιοδήποτε ζωής μονοπάτι θα μας καλέσει να πάει.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ιταλικός
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

L.U.de.S Lugano Campus

Μελετώντας σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελβετίας. Από το 1999 έχουμε εκπαιδεύσει θεραπευτές προετοιμασία τους για μια επιτυχημ ... [+]

ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ φυσική θεραπεία που εκδόθηκε από το Πανεπιστήμιο Semmelweis (State University), πρότεινε την LUde.S. Campus Λουγκάνο (Ελβετία), λαμβάνει χώρα για τέσσερα χρόνια (240 créditsECTS), πλήρους απασχόλησης, και περιλαμβάνει 1.500 ώρες κλινικής πρακτικής σε νοσοκομεία, κλινικές και κέντρα αποκατάστασης στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. Ο μαθητής μπορεί να προτείνει μια θέση για την κλινική τοποθέτηση? επιβεβαίωση αυτής της δομής θα πρέπει να επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του Πανεπιστημίου Semmelweis. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική, πλήρους απασχόλησης, από Δευτέρα έως Παρασκευή στο Λουγκάνο (Ελβετία).... [-]

Ελβετία Λουγκάνο
Ανοικτή Εγγραφή
ιταλικός,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά