Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θεωρείται ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Ινδονησία, UNIVERSITAS GADJAH MADA χρησιμεύει ως ένας πυλώνας της εκπαιδευτικής αφύπνισης στην Ινδονησία και υποτίθεται ότι είναι ένας υπερασπιστής και διάδοχος του Pancasila.

Στο UNIVERSITAS GADJAH MADA , οι φοιτητές έχουν στη διάθεσή τους μια τεράστια ποικιλία ευκαιριών για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας στη σφαίρα τους με την υποστήριξη της σύγχρονης υποδομής και της τεχνολογίας των πληροφοριών. Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης, το UGM δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ερευνητικές δραστηριότητες, παρέχοντας κίνητρα στα μέλη του ΔΕΠ καθώς και στους μαθητές να διεξάγουν και να δημοσιεύουν την έρευνά τους. Επιπλέον, η προσπάθεια αυτή αναζωογονείται με την ανάπτυξη 25 κέντρων μελέτης σε διάφορους επιστημονικούς τομείς. Το UGM είναι εξοπλισμένο με τεράστιους πόρους 3.608 μελών ΔΕΠ και 4.324 υπαλλήλους που είναι αποφασισμένοι να καταστήσουν το UGM το καλύτερο πανεπιστήμιο και την κορυφαία εκπαιδευτική αναφορά στην Ινδονησία.

Εισαγωγή UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA είναι ινδονησιακό δημόσιο ερευνητικό πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Yogyakarta της Ινδονησίας και ιδρύθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1949. Το UGM είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος φορέας ανώτερης εκπαίδευσης στην Ινδονησία. Στο πανεπιστήμιο Yogyakarta της Ινδονησίας, το πανεπιστήμιο των 360 στρεμμάτων περιλαμβάνει 18 σχολές, 68 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, 23 προγράμματα σπουδών διπλωμάτων, 104 μεταπτυχιακά και εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και 43 προγράμματα σπουδών για το διδακτορικό.

Έχει περίπου 55.000 φοιτητές, 1.187 αλλοδαπούς φοιτητές και 2.500 μέλη ΔΕΠ. UNIVERSITAS GADJAH MADA θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια στην Ινδονησία.

Η UGM εφαρμόζει μια περιοχή του εκπαιδευτικού χώρου, ένα βήμα των πανεπιστημίων για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για τη συνέχιση της μαθησιακής διαδικασίας. Αυτές οι προσπάθειες επιδιώκονται στο πλαίσιο της ανάπτυξης διεπιστημονικών συνεργασιών και αντίδρασης σε οικολογικά ζητήματα για την επίτευξη του οράματος του πανεπιστημίου. Μερικά από τα βήματα είναι η μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών καυσαερίων των οχημάτων, η ανάπτυξη πεζών, ο περιορισμός των οχημάτων που εισέρχονται στην πανεπιστημιούπολη, η κατασκευή νέων κοιτώνων στην πανεπιστημιούπολη, η ανάπτυξη τμημάτων στάθμευσης, η φύτευση των δένδρων και πολλά άλλα.

Η Ειδική Περιοχή Yogyakarta, όπου βρίσκεται το UGM, είναι μία από τις μικρότερες επαρχίες της Ινδονησίας και είναι ευρέως γνωστή ως κέντρο κουλτούρας της Ιάβας, καθώς και κέντρο εκμάθησης. Έχει 3.400.000 κατοίκους, από τους οποίους 511.000 κατοικούν στην πόλη Yogyakarta. Ο προσδιορισμός του ως κέντρου εκμάθησης χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη 120 κρατικών και ιδιωτικών τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με φοιτητικό πληθυσμό άνω των 300.000.

Οραμα

Να είναι άριστο και πρωτοποριακό πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης, με τις πολιτιστικές αξίες του έθνους που βασίζονται στην Pancasila ως κρατική ιδεολογία και αφιερωμένη στο ενδιαφέρον και την ανθρωπότητα του έθνους.

Αποστολή

Να πραγματοποιήσει την εκπαίδευση, την έρευνα και την κοινωνική υπηρεσία καθώς και τη διατήρηση και την ανάπτυξη γνώσεων που είναι εξαιρετικές και χρήσιμες για την κοινωνία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Ιδρύθηκε στις 5 Μαρτίου 1946, η Ιατρική Σχολή, η Δημόσια Υγεία και η Νοσηλευτική UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) αναπτύχθηκε και αναπτύχθηκε ταχέως όλα αυτά τα χρόνι ... [+]

Ιδρύθηκε στις 5 Μαρτίου 1946, η Ιατρική Σχολή, η Δημόσια Υγεία και η Νοσηλευτική UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) αναπτύχθηκε και αναπτύχθηκε ταχέως όλα αυτά τα χρόνια. Η FK-KMK UGM έχει τοποθετηθεί για να γίνει ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Ινδονησία, την Ασία και τον κόσμο. Χιλιάδες αποφοίτων αποφοίτησαν και χρωμάτισαν τον τομέα της υγείας στην Ινδονησία και σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη με τροπικό κλίμα, ωραία ατμόσφαιρα και με διάφορες εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν την εκπαίδευση, την έρευνα και την κοινωνική υπηρεσία. Το όραμα της Ιατρικής Σχολής είναι να είναι ένα εξαιρετικό εθνικό πρόγραμμα ιατρικής εκπαίδευσης που είναι καινοτόμο, παγκοσμίως τυποποιημένο και ανώτερο, καθώς και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του έθνους και της ανθρωπότητας με επαγγελματική υποστήριξη ανθρώπινων πόρων. Τα στάδια μάθησης σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του FK-KMK UGM περιλαμβάνουν 3. 5 χρόνια προπτυχιακής φάσης, 2 χρόνια Επαγγελματικής Φάσης και 1 έτος πρακτικής άσκησης.... [-]

Ινδονησία Yogyakarta
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά