Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Το Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social είναι ένα επιστημονικό και πολιτιστικό ίδρυμα που έχει μεταξύ των στόχων του την ιατρική εκπαίδευση, την ικανοποίηση των ασθενών και την ανάπτυξη της εκθετικής ιατρικής.

Τα φόρουμ και οι δραστηριότητές του δημιουργούν ρεύματα γνώμης για την προώθηση του μοντέλου αριστείας και καινοτομίας στην υγεία.

Προωθούμε μια αλλαγή νοοτροπίας που επικεντρώνεται στη δημιουργία υγιεινών συνηθειών και ενεργών ηγετών.

Ιατρική Εκπαίδευση

Προωθούμε την κατάρτιση των επαγγελματιών και την ανάπτυξη των ηγετών της κοινής γνώμης

  1. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επαγγελματικής ικανότητας των διαχειριστών, των ιατρών, των φαρμακοποιών, των νοσοκόμων και των οδοντιάτρων.
  2. Εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες και τους μελλοντικούς ηγέτες στις δεξιότητες και τις καλές πρακτικές, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν αξία στον τομέα της υγείας.
  3. Αναπτύσσουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δυναμικά εργαλεία που παρέχουν σταθερή υποστήριξη στην επαγγελματική πρακτική.

Απολαύστε την τεχνογνωσία μας

Υποστηρίζεται από 20 χρόνια εμπειρίας. Από το 1997 περισσότεροι από 18.000 επαγγελματίες έχουν συμμετάσχει στις δραστηριότητες κατάρτισης του Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social .

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Στο Master στη διαχείριση και διαχείριση της υγείας, ο φοιτητής θα λάβει τα κλειδιά για την ευρωπαϊκή πανεπιστημιούπολη ως τεχνολογική υποστήριξη, η οποία θα του επιτρέψε ... [+]

περιεχόμενοΔιαχείριση ποιότητας σε οργανώσεις υγείαςΝοσηλευτική διαχείριση και σχεδιασμός υγείαςΤεχνικές διαχείρισης νοσηλευτικήςΚλινική νοσηλευτική διαχείριση σε νοσοκομείαΔιαχείριση ανθρώπινων πόρων στη νοσηλευτικήΠρακτική εφαρμογή οδηγιών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων στη νοσηλευτικήΠοιότητα στις νοσηλευτικές υπηρεσίεςΑριστεία στην ποιότητα της νοσηλευτικής φροντίδαςΘεμελιώδεις τεχνικές και διαδικασίες στη νοσηλευτικήΝοσηλευτική φροντίδα στις ταξινομίες του NANDAΕκπαιδευτική μεθοδολογία που εφαρμόζεται στη νοσηλευτική φροντίδαΡύπανση, υγεία και νοσηλευτική περίθαλψηΝοσηλευτική φροντίδα σε προβλήματα υγείας από φυσικούς, χημικούς και βιολογικούς παράγοντεςΚλινική έρευνα για νοσηλευτικήΜεθοδολογία στη νοσηλευτική έρευναΤεχνικές έρευνας νοσηλευτικήςΜέθοδοι δράσης στη συνέντευξη νοσηλευτώνΝοσηλευτικό προϊόν και διαχείριση νοσηλευτικής φροντίδαςστόχοιΔιευκολύνουν τα εργαλεία και τις τεχνικές διαχείρισης των διαφόρων ενεργειών προς την κατεύθυνση των Υπηρεσιών Υγείας.Να διαμορφώνουν στρατηγικές και να περιγράφουν τις επιχειρησιακές ενέργειες που οδηγούν στην επίτευξη των αποτελεσμάτων με τα οποία καθορίζονται τα κριτήρια RD / 2015, τα οποία έχουν οριστεί για την υλοποίηση των Μονάδων Κλινικής Διαχείρισης στον τομέα των Υπηρεσιών Υγείας.Απαιτήσεις εισδοχής... [-]
Ισπανία Madrid
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά