Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με ιστορία και κύρος.

Το RCU Escorial-Mª Cristina ιδρύθηκε από την Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, το 1892, που διευθύνεται από την θρησκευτική τάξη του Αυγουστίνου από την ίδρυσή της. Πρόκειται για ένα Ανώτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης.

Διδάσκουμε τα επίσημα πτυχιακά προγράμματα του Bachelor of Laws και του Bachelor in Business Administration, Master of Law και ενός ιδιωτικού πτυχίου Χειροπρακτικής.

Το Βασιλικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Escorial - María Cristina βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Η Πανεπιστημιούπολη αποτελεί μέρος του εκπληκτικού μνημειώδους αρχιτεκτονικού συγκροτήματος της Βασιλικής Μονής του El Escorial, που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Φίλιππο Β 'τον 16ο αιώνα. Όλα αυτά παρέχουν μια ιδιαίτερα ωφέλιμη ατμόσφαιρα για σπουδές και διαπροσωπικές / προσωπικές σχέσεις.

Τα κτίρια είναι αληθινά πετράδια αρχιτεκτονικής, με πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις: Student Residence, Βιβλιοθήκη, αθλητικό χώρο, αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις προβολής, υπολογιστές, κ.λπ.

Η γενική κατάρτιση των ατόμων είναι ο πρωταρχικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει το Βασιλικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Escorial - María Cristina, μέσω της ανάπτυξης των γνωστικών, φυσικών, κοινωνικοπολιτιστικών δυνατοτήτων τους, τα οποία οδηγούν στα όρια της πιθανής γνώσης τους. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την επιστημονική έρευνα μέσω της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, της μεταφοράς γνώσεων και του πολιτισμού.

Η διοίκηση του Κέντρου επιβλέπει την ποιότητα και την εκπαιδευτική αριστεία, σε συνεχή και άψογο διάλογο μεταξύ καθηγητών και φοιτητών, μακριά από την αποστειρωμένη γραφειοκρατική επίσημη εκπαίδευση.

Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό, που προέρχεται κυρίως από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και τον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχει προσωπικά και επαγγελματικά στις εκπαιδευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των τομέων τους.

Είστε το επίκεντρο ενδιαφέροντος και ο στόχος του πλήρους θεσμικού μας ακαδημαϊκού έργου. Για το λόγο αυτό, κάθε φοιτητής έχει έναν δάσκαλο / δάσκαλο που τον καθοδηγεί και τον συνοδεύει στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή του κατάρτιση.

«Περπατήστε μαζί μου αν κρατάτε τις ίδιες αλήθειες. Εξετάστε μαζί μου αν έχετε τις ίδιες αμφιβολίες. Εκεί όπου αναγνωρίζετε το λάθος σας, έλα μαζί μου. Όπου αναγνωρίζεις τη δική μου, πάρτε μαζί μου "(Άγιος Αυγουστίνος).

Από το πλαίσιο αυτού του ασύγκριτου αρχιτεκτονικού σκηνικού, σύμβολο της καθολικότητας και της αδελφοσύνης, ζητούμε από τους μαθητές μας να είναι άνδρες και γυναίκες με πολιτικές αξίες, ευαίσθητες και αφοσιωμένες στην ανάπτυξη και σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όλους, χωρίς να κάνουμε καμία διάκριση για φυλή, πίστη ή θέση, διευκολύνοντας μια αμοιβαία μορφή κατάρτισης και ενημέρωσης με άλλα πανεπιστημιακά κέντρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Royal University Center Maria Cristina

Η χειροπρακτική είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα στην Ευρώπη. Στις χώρες όπου ρυθμίζεται η χειροπρακτική, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερους επαγγελμ ... [+]

Γιατί πρέπει να σπουδάσω Χειροπρακτική;Η χειροπρακτική είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα στην Ευρώπη. Στις χώρες όπου ρυθμίζεται η χειροπρακτική, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες.Ο μυοσκελετικός πόνος είναι μια σημαντική αιτία της αναπηρίας εργασίας με τεράστιες κοινωνικοοικονομικές συνέπειες και η Χειροπρακτική είναι ηγετικό επάγγελμα στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.Είναι ένα επάγγελμα που ασχολείται με ασθενείς και παρέχει μέσα για συντηρητική περίθαλψη.Γιατί να σπουδάσετε στο Κολλέγιο Χειροπρακτικής της Μαδρίτης;Το Κολέγιο Χειροπρακτικής της Μαδρίτης βρίσκεται στο Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, ένα αναγνωρισμένο κέντρο που ιδρύθηκε το 1892Το μοντέλο της εκπαίδευσης βασίζεται σε μικρές ομάδες που παρέχουν μια εξατομικευμένη εκπαίδευσηΤο πρόγραμμα σπουδών είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Χειροπρακτικής ΕκπαίδευσηςΉταν το πρώτο ίδρυμα που προσέφερε εκπαίδευση και κατάρτιση στην Χειροπρακτική στην Ισπανία και είναι διαπιστευμένο από την πρώτη αποφοίτησηΗ σχολή αποτελείται από ακαδημαϊκούς από δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, με εκτεταμένο και ποικίλο ακαδημαϊκό και κλινικό υπόβαθρο.Διεθνείς ευκαιρίες ανταλλαγής διατίθενται με ιδρύματα στην Ιαπωνία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τις Ηνωμένες ΠολιτείεςΜάθετε ένα αναλυτικό πρόγραμμα βασισμένο σε τεκμήρια και με επίκεντρο τον ασθενήΤι πρέπει να κάνω για να γίνω μαθητής;... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Σεπτέμβριος 2020
Spanish (Spain),Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Master

Royal University Center Maria Cristina

Το Master in Chiropractic στο Κολλέγιο Χειροπρακτικής της Μαδρίτης - RCUEMC έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει πτυχιούχους Χειροπρακτικής ώστε να μπορέσουν να εμβαθύνουν τις γν ... [+]

Παρουσίαση

Το Master in Chiropractic στο Κολλέγιο Χειροπρακτικής της Μαδρίτης - RCUEMC έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει πτυχιούχους Χειροπρακτικής ώστε να μπορέσουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για Χειροπρακτική και τους κλάδους των πιο αντιπροσωπευτικών ειδικοτήτων και να ασκήσουν το επάγγελμα σε χώρες που απαιτούν αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης. Το πτυχίο Master αποτελείται από 60 μονάδες που αντιστοιχούν σε θεωρητικά αντικείμενα πρόσωπο με πρόσωπο, πρακτικές σε εξωτερικά κέντρα και Τελική εργασία.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Σεπτέμβριος 2020
Spanish (Spain),Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Royal University Center Maria Cristina