Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα νέο πνεύμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ένα πανεπιστήμιο του 21ου αιώνα που έχει ρίζες στην αρχαία ιστορία

Ariel University , που ιδρύθηκε αρχικά ως μικρό κολέγιο το 1982, αναγνωρίστηκε επισήμως ως πλήρες ερευνητικό πανεπιστήμιο το 2012, καθιστώντας το νεώτερο πανεπιστήμιο του Ισραήλ. Μετατρέπεται σε σημαντικό ερευνητικό και ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Το τολμηρό νέο πνεύμα του πανεπιστημίου ρέει από το ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ, το σπίτι της Βίβλου, στην καρδιά του ακαδημαϊκού κόσμου. Ariel University παρουσιάζει μια νέα προοπτική στον σύγχρονο σιωνισμό και προσπαθεί να αναβιώσει τις αξίες της οικοδόμησης του έθνους με αφοσίωση στην αριστεία της επιστήμης και της έρευνας και την προαγωγή κοινωνικών προκλήσεων.

Το τεράστιο δυναμικό του Ισραηλινού λαού δημιουργεί μια νέα γενιά καινοτόμων με ιδιαίτερη προσοχή στην απορρόφηση νέων μεταναστών και ισραηλινών επιστημόνων που επιστρέφουν από το εξωτερικό. Η προσήλωση του Ariel University στο Ισραήλ ενισχύεται από ένα μοναδικό δομημένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα για όλους τους μαθητές που μπορούν να επιλέξουν μαθήματα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που ασχολούνται με την εβραϊκή κληρονομιά και το ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ.

Ariel University με μια ματιά

15.000 μαθητές και 450 ανώτερα μέλη ΔΕΠ αντιπροσωπεύουν το πλήρες φάσμα της Ισραηλινής κοινωνίας: Εβραίοι και Άραβες, κοσμικοί και παρατηρητικοί, νέοι μετανάστες και Ισραηλινοί που έχουν γεννηθεί.

Σχολές και Σχολές

 • Μηχανική
 • Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες
 • Φυσικές επιστήμες
 • Επιστήμες Υγείας
 • Φάρμακο
 • Αρχιτεκτονική
 • Διαβιβάσεις

Ακαδημαϊκά πτυχία

 • Bachelors (Μη-Διεθνής)
 • Πλοιάρχους (μη διεθνείς)
 • Διδακτορικό
 • Μεταδιδακτορική

Φοιτητές και μέλη ΔΕΠ

 • 15.000 φοιτητές
 • 450 Ανώτερα μέλη ΔΕΠ

Το όραμά μας

Ο ιστός της ισραηλινής κοινωνίας συνεχίζει να γίνεται πιο σύνθετος από μέρα σε μέρα. Η βασική της ποικιλομορφία, παρέχοντας παράλληλα ένα πλούσιο πανόραμα της πολιτιστικής έκφρασης, ανοίγει επίσης την πόρτα στην αλλοτρίωση και την ένταση μεταξύ των διαφόρων πληθυσμιακών ομάδων. Ariel University προσπαθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιδιόρθωση των κενών μεταξύ αυτών των ομάδων και να προσφέρει νέες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές του να αξιοποιήσουν στο έπακρο το προσωπικό τους δυναμικό.

 • Να είναι ένα διεπιστημονικό πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο.
 • Να είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην ανώτατη εκπαίδευση και τον πολιτισμό, προετοιμάζοντας τους μελλοντικούς ηγέτες του Ισραήλ.
 • Να είναι ένα ακαδημαϊκό κέντρο που επηρεάζει και ενισχύει την περιοχή πολιτισμικά, κοινωνικά και οικονομικά.
 • Να αποτελέσει κέντρο έρευνας και διδασκαλίας αριστείας που προσελκύει φοιτητές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο.
 • Να καλλιεργήσουν και να ενθαρρύνουν διαφοροποιημένες κοινότητες σπουδαστών και ακαδημαϊκών.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Ερευνα

Πρωτοποριακή έρευνα και ανάπτυξη σε διάφορους τομείς για έναν πιο υγιεινό κόσμο και για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον, για το Ισραήλ και τον κόσμο

Από την ίδρυσή του, το Ariel University έχει ενσωματώσει την έρευνα και την ανάπτυξη στον πρωταρχικό του στόχο να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά. Πίσω όταν οι κύριες εξαγωγές του Ισραήλ ήταν ακόμα γεωργικές, οι ιδρυτές της ΑΕ προέβλεπαν τις μεγάλες δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας για τη μελλοντική ανάπτυξη της χώρας. Η εισροή νεοφερμένων από την πρώην Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1990 παρουσίασε μια μεγάλη ευκαιρία. Αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα και τη γνώση των ρωσικών εκπαιδευμένων επιστημόνων, η AU αποτολμήθηκε σε νέα πεδία δράσης.

Εκκολαπτήριο τεχνολογίας

Ariel University βραβευμένος τεχνολογικός Incentive Incubator του Ariel University έχει εξαιρετικό ιστορικό επιτυχίας στην καλλιέργεια σπόρων προς σπορά. Το κίνητρο λειτουργεί ως βραχίονας σποράς της Peregrine Ventures και συγχρηματοδοτεί με κορυφαίους τοπικούς και διεθνείς VCs και ταμεία.

Ερευνητικά Κέντρα

Πάνω από 20 ερευνητικά κέντρα, όπως:

 • Το οικογενειακό κέντρο Schlesinger για συμπαγείς επιταχυντές, πηγές ακτινοβολίας
 • Το Ολοκληρωμένο Κέντρο Επιστήμης Εγκεφάλου - Ariel IBSCA
 • Ariel Κέντρο Εφαρμοσμένου Καρκίνου Έρευνας (ACACR)
 • Κέντρο καινοτομίας Cyber της Ariel
 • Ινστιτούτο Μεταφραστικών Ερευνών
 • Αριέλ Ινστιτούτο Αρχαιολογίας
 • Εσωτερική ασφάλεια R
 • Κέντρο Έρευνας Ενέργειας
 • Κι αλλα.

Φοιτητές

Ευκαιρία για όλους

Με πάνω από 15.000 σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων πολλών διεθνών μεταδιδακτορικών υποτρόφων και πάνω από 400 μέλη ΔΕΠ, το Ariel University αντιπροσωπεύει το πλήρες φάσμα της ισραηλινής κοινωνίας: Εβραίοι και Άραβες, κοσμικοί και παρατηρητικοί, νέοι μετανάστες και ισραηλινοί.

Ariel University δεσμεύεται να παρέχει στους σπουδαστές κάθε πλεονέκτημα που είναι δυνατό να επιτύχουν μια ποιοτική εκπαίδευση. Έχουν αναπτυχθεί αρκετά προγράμματα που βοηθούν τους μαθητές να ενταχθούν στην ακαδημαϊκή και πανεπιστημιακή ζωή:

Ένα μοναδικό πρόγραμμα στο Ariel University ενσωματώνει τους σπουδαστές στο αυτιστικό φάσμα υψηλής λειτουργικότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ξεκίνησε και αναπτύχθηκε από ερευνητές του Τμήματος Επικοινωνιών, το πρόγραμμα λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του τμήματος από το Κέντρο Φοιτητικών Υπηρεσιών. Οι συμμετέχοντες μελετούν ένα κανονικό πρόγραμμα σπουδών με τη βοήθεια συναδέλφων μαθητών, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους για ακαδημαϊκή μελέτη, αποκτώντας έτσι ένα επάγγελμα και την ικανότητα εισόδου στο εργατικό δυναμικό.

Η ΑΕ είναι υπερήφανη που έχει το μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών από την αιθιοπική κοινότητα μεταξύ όλων των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ισραήλ. Ειδική βοήθεια είναι διαθέσιμη σε όσους χρειάζονται.

Ένα ειδικό προπαρασκευαστικό πρόγραμμα "Mechina" βοηθά τους μαθητές που επιθυμούν να ανταποκριθούν στα προαπαιτούμενα επίπεδα για κανονικές σπουδές. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι της Mechina είναι επιλέξιμοι να εγγραφούν στην σχολή της επιλογής τους.

110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Ariel University

Συμμετέχετε σε φοιτητές διδακτορικών σπουδών από το Ισραήλ και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο αναπτύσσοντας και επεκτείνοντας τους ορίζοντές σας. Μεταφέρετε την έρευ ... [+]

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Ariel University σας προσκαλεί να υποβάλετε αίτηση για Διδακτορικό Δίπλωμα. θέση στους τομείς της Μηχανικής, των Φυσικών Επιστημών, των Κοινωνικών Επιστημών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Επιστημών Υγείας.

Συμμετέχετε σε φοιτητές διδακτορικών σπουδών από το Ισραήλ και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο αναπτύσσοντας και επεκτείνοντας τους ορίζοντές σας. Μεταφέρετε την έρευνά σας στο επόμενο επίπεδο, προωθώντας τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα και εμπειρία σε προηγμένα εργαστήρια, υπό την καθοδήγηση ερευνητών παγκόσμιας κλάσης με αποδεδειγμένη έρευνα σε ένα περιβάλλον διεπιστημονικής διεθνούς ερευνητικής συνεργασίας. Οι φοιτητές μας διδάσκουν δημοσιεύματα σε κορυφαία διεθνή περιοδικά και συνέδρια.... [-]

Ισραήλ Αριέλ
Οκτώβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Ariel University

Address
Ramat HaGolan Street,65
4070000 Αριέλ, Ισραήλ