Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών

Το πανεπιστήμιο Campus Bio-Medico της Ρώμης ιδρύθηκε το 1993 με πολιτιστικό στόχο να αποκαταστήσει στις βιοϊατρικές επιστήμες την αξία της ανθρώπινης ζωής και του ατόμου ως κεντρικής εστίασής τους. Οι νέοι προσφέρονται ένα πολιτιστικό, επαγγελματικό και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα ακαδημαϊκού σχηματισμού που βασίζεται στην ενότητα των διαφόρων κλάδων σύμφωνα με την έννοια του Πανεπιστημίου ως κοινότητα μαθητών και καθηγητών. Ένα αναπόσπαστο μέρος αυτού του έργου είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Campus Bio-Medico, όπου η διάσταση της ανθρώπινης υπηρεσίας μπαίνει στο πλήρες παιχνίδι, στη συγκεκριμένη εμπειρία ασθενειών και ασθενειών. Το Πανεπιστήμιο Βιοϊατρικής Πανεπιστημιούπολης Ρώμης είναι νομικά αναγνωρισμένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο (υπουργικό διάταγμα της 31ης Οκτωβρίου 1991).

Αρχικά, το Πανεπιστήμιο προσέφερε πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής και πτυχίο Νοσηλευτικής Επιστήμης (μεταπτυχιακός τίτλος στη Νοσηλευτική). Σήμερα προσφέρουμε μαθήματα οκτώ βαθμών.

Η πανεπιστημιούπολη Trigoria περιλαμβάνει πλέον το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Trapezio, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το προηγμένο ερευνητικό συγκρότημα Βιοϊατρικής και Βιομηχανίας (PRABB) και το Κέντρο Υγείας για τους Ηλικιωμένους (CESA).

Ο κοινός στόχος είναι να σχηματίσουν νέους ανθρώπους με πάθος για την πραγματικότητα, για τον κόσμο και το περιβάλλον στο οποίο ζουν, για το επάγγελμα που ετοιμάζουν να εισέλθουν και για να τους ενσταλάξουν μια αντίληψη της εργασίας ως εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης και εκπλήρωσης και ένα εργαλείο για την εξυπηρέτηση άλλων .

Αποστολή και Ιστορικό

Ανθρωπιστικές επιστήμες

Το Campus Bio-Medico University της Ρώμης προωθεί ολοκληρωμένες δομές διδασκαλίας, έρευνας και υγειονομικής περίθαλψης, επιδιώκοντας ως κύριο άκρο όλων των δραστηριοτήτων του το καλό του ανθρώπινου προσώπου. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές μια εκπαιδευτική εμπειρία που στοχεύει στην τόνωση της πολιτιστικής, επαγγελματικής και ανθρώπινης ανάπτυξής τους, προτείνοντας την απόκτηση δεξιοτήτων με πνεύμα εξυπηρέτησης. Προωθεί τη γνώση, τη διεπιστημονικότητα των επιστημών και την έρευνα σε όλους τους τομείς που συμβάλλουν στο συνολικό καλό του ανθρώπινου προσώπου. Οι ασθενείς φροντίζονται στην ενότητα των υλικών και πνευματικών τους αναγκών, σύμφωνα με μια άποψη της ζωής που είναι ανοιχτή στην έννοια της υπέρβασης.

Το Πανεπιστήμιο διέπεται από καταστατικά που συνάδουν με τους στόχους και τις θεμελιώδεις αρχές του Ιδρύματος, όπως αντικατοπτρίζεται στο Χάρτη των Στόχων και του Κώδικα Δεοντολογίας. Στις 23 Ιουλίου 2015, η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε τους Γενικούς Κανονισμούς και τους Πανεπιστημιακούς Ακαδημαϊκούς Γενικούς Κανονισμούς.

116127_people-woman-coffee-meeting.jpg

Ιστορία του Πανεπιστημίου Bio-Medico της Ρώμης

1988 - Ο Επίσκοπος Álvaro del Portillo, πρόεδρος του Opus Dei, πρότεινε σε διάφορους επαγγελματίες και καθηγητές τη δημιουργία πανεπιστημιακής κλινικής στη Ρώμη, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει απτές λύσεις στο πρόβλημα του πόνου και της ασθένειας, καθοδηγούμενη από το χριστιανικό πνεύμα της υπηρεσίας. Δημιουργήθηκε μια αρχική ομάδα εργασίας, που ονομάζεται "Pensatoio" (κυριολεκτικά: "Think-tank"), για να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση στην πρόταση του επίσκοπου Álvaro μέσω του σχεδιασμού ενός θεσμού πραγματικής αριστείας που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Η ομάδα εξέτασε τη σκοπιμότητα δημιουργίας ιδιωτικού πανεπιστημίου και ίδρυσης Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής με ένα νοσοκομείο που προσαρτήθηκε και διοικείται άμεσα από αυτό.

 • 1990 - Ο Σύνδεσμος Bio-Medico του Πανεπιστημίου ιδρύθηκε ως οργανισμός προώθησης του Πανεπιστημίου.
 • 1993 - Το Εργαστήριο Libero Istituto Universitario Campus Biomedico (CBM) ξεκίνησε τις δραστηριότητές του προσφέροντας πτυχίο ιατρικής και χειρουργικής και πτυχίο νοσηλευτικής επιστήμης (σήμερα πτυχίο Νοσηλευτικής). Οι φίλοι του Campus Bio-Medico Πανεπιστήμιο της Ρώμης Ο Onlus, ένα υποστηρικτικό σώμα του Πανεπιστημίου, δημιουργήθηκε.
 • 1994 - Εγκαινιάστηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αρχικά στο Via Longoni στη Ρώμη.
 • 1999 -Το Τμήμα Μηχανικών ιδρύθηκε με πτυχίο Bachelor και Master στη Βιοϊατρική Μηχανική. Πραγματοποιήθηκε ένα μάθημα διδακτορικών σπουδών στη Διαιτολογία. Με την ίδρυση αυτής της δεύτερης Σχολής, το ίδρυμα υιοθέτησε το σημερινό του όνομα: "Università Campus Bio-Medico di Roma" (Campus Bio-Medico Πανεπιστήμιο της Ρώμης).
 • 2000 - Εγκαινιάστηκε το Κέντρο για την Υγεία των Ηλικιωμένων (CESA), το οποίο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Alberto Sordi με βάση το τι θα γίνει η πανεπιστημιούπολη Trigoria University (νότια της Ρώμης).
 • 2001 - Ξεκίνησαν οι Σχολές Ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής και Χειρουργικής. Η Σχολή Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης ιδρύθηκε για να οργανώσει και να συντονίσει μαθήματα και μαθήματα Master στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση (CME). Η Υπηρεσία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου είναι πλέον διαπιστευμένη ως Παροχέας CME από το Υπουργείο Υγείας.
 • 2003 - Ο Πρόεδρος της Πολιτείας Carlo Azeglio Ciampi έλαβε μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου της Ρώμης στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης στο Quirinale κατά την 10η επέτειο της ίδρυσης του Πανεπιστημίου.
 • 2007 - Ξεκίνησε ένα νέο μάθημα Bachelor στην Επιστήμη Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής, το οποίο ακολούθησε 3 χρόνια αργότερα το αντίστοιχο Μάστερ.
 • 2008 - 14 Μαρτίου εγκαινιάστηκε η νέα Πανεπιστημιούπολη στην Τριγόρια. Το νέο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το προηγμένο ερευνητικό συγκρότημα βιοϊατρικής και βιοτεχνολογίας (PRABB), το οποίο βρίσκεται δίπλα στο ήδη υπάρχον Κέντρο για την Υγεία των Ηλικιωμένων (CESA), εγκαινιάστηκε επίσημα. Ένα Κέντρο Ογκολογίας ανέλαβε τις πρώην εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Αρχηγείου στη Via Longoni στη Ρώμη. Δημιουργήθηκε ένα νέο πτυχιακό μάθημα σε ιατρικές ακτινολογικές τεχνικές απεικόνισης και ραδιοθεραπεία.
 • 2010 - Η Πολυτεχνική Σχολή μετατράπηκε σε 10 χρόνια και ανανέωσε το ακαδημαϊκό της πρόγραμμα. Το ακαδημαϊκό έτος 2010/2011 έγινε μάρτυρας της έναρξης του μεταπτυχιακού προγράμματος Βιομηχανικής Μηχανικής, το οποίο αποτελεί προπαρασκευαστικό μάθημα για το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη βιοϊατρική μηχανική και το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη χημική μηχανική για την αειφόρο ανάπτυξη. Τρία χρόνια μετά την αρχική εκτόξευσή του, η πρώτη παρτίδα των φοιτητών αποφοίτησε από το πτυχιακό μάθημα Επιστήμης Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής.
 • 2013 - Το Πανεπιστήμιο γιόρτασε τα πρώτα 20 χρόνια ζωής του με την εγκαινίαση του νέου Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος. Λόγω της ιδιόμορφης μορφής του, το κτήριο ήρθε γνωστό ως "Trapezio" (κυριολεκτικά: "Trapezium"). Επίσης το 2013, το Πανεπιστήμιο άνοιξε την πρώτη του εγκατάσταση έξω από τη Ρώμη, δηλαδή την Παιδιατρική, Εφηβική και Ψυχιατρική Κλινική Εξωτερικών Ιατρείων, με έδρα το Mafalda Luce Center στο Μιλάνο.
 • 2014 - Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αποκτά τη διαπίστευση της Joint Commission International (JCI), χάρη στον σεβασμό των περισσότερων από 300 παγκοσμίως αναγνωρισμένων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας σε δραστηριότητες υγειονομικής περίθαλψης.
 • 2017 - Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ολοκληρώνει την κατασκευή μιας νέας μονάδας παραγωγής ενέργειας για την θέρμανση και κλιματισμό ολόκληρου του Νοσοκομείου και την παροχή ηλεκτρικών αναγκών (62%) των κτιρίων του Πανεπιστημίου. Το εργοστάσιο μειώνει επίσης το 70% της ρύπανσης από το διοξείδιο του άνθρακα στο περιβάλλον. Επιβεβαιώθηκε και η διαπίστευση JCI για άλλα τρία χρόνια.
 • 2018 - 25 ° Επέτειος από την ίδρυση του Πανεπιστημίου. την έναρξη της διαδικασίας για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων πανεπιστημιουπόλεως · ενεργοποίηση του βαθμού φυσιοθεραπείας.

116128_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma

Αυτό το νέο διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατρική και τη Χειρουργική, που διδάσκεται στα αγγλικά, χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για να εκπαιδεύσει τους ... [+]

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατρική και τη Χειρουργική - Επισκόπηση

Αυτό το νέο διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατρική και τη Χειρουργική, που διδάσκεται στα αγγλικά, χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές να γίνουν γιατροί που ασκούν ένα διαφορετικό βιοϊατρικό-κοινωνικό περιβάλλον με διεπιστημονικές και διαπολιτισμικές επαγγελματικές δεξιότητες. Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες αρχές του Πανεπιστημίου Campus Bio-Medico της Ρώμης, η διδασκαλία είναι εξ ολοκλήρου επικεντρωμένη στον ασθενή και επικεντρώνεται στην κοινότητα.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Let's talk about UCBM!

Address
21 Via Álvaro del Portillo
00128 Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία