Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι Είμαστε

Οι πηγές της UCM για παγκόσμιες καινοτόμες μαθησιακές προσεγγίσεις, ερμηνεύουν και τις προσφέρουν σε φοιτητές που στοχεύουν να ενταχθούν στις νέες διεθνείς τάσεις εργασίας.

Συμμετέχουμε σε διεθνείς επαγγελματίες και πρωτοπόρους στις πιο καινοτόμες, διεπιστημονικές εκπαιδευτικές τεχνικές για να εξασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα μάθησης.

UCM μόχλευση σε σχεδόν είκοσι χρόνια ακαδημαϊκής εμπειρίας στην Ελβετία, όπου ένα, αν η πανεπιστημιούπολη της βασίζεται.

Η UCM είναι διαπιστευμένη από την Εθνική Επιτροπή για την Ανώτατη και τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση με την άδεια αριθ. 2015-011. *

Όραση

Η UCM, ένας μπουτίκ εκπαιδευτικός φορέας, εστιάζει στις τελευταίες τάσεις, τις εξειδικευμένες ανάγκες και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, επιτρέποντας στην UCM να σχεδιάζει γρήγορα τις εκπαιδευτικές της μεθόδους και μαθήματα ώστε να συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή. Η UCM υπερηφανεύεται για μια ευέλικτη, ευέλικτη ακαδημαϊκή δομή, η οποία προσφέρει μια πρόσθετη αξία στους φοιτητές.

Η UCM εφαρμόζει το όραμα του ιδρυτή Prof. Paolo Sotgiu, εστιάζοντας στη γενική ευημερία κάθε σπουδαστή, στον συναισθηματικό, τον πνευματικό, τον ακαδημαϊκό και τον κοινωνικό εαυτό του. Ως εκ τούτου, η UCM δίνει έμφαση στις μεθόδους διδασκαλίας και τα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα που δημιουργούν πλούσιες μαθησιακές κοινότητες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

United Campus of Malta

Εκτός από να εκπαιδεύσει τους μαθητές να εξασκήσουν τη φυσική επάγγελμα θεραπεία, η πορεία πτυχίο φυσιοθεραπείας ασχολείται επίσης με την τέχνη της φροντίδας στην υψηλότε ... [+]

Εκτός από να εκπαιδεύσει τους μαθητές να εξασκήσουν τη φυσική επάγγελμα θεραπεία, η πορεία πτυχίο φυσιοθεραπείας ασχολείται επίσης με την τέχνη της φροντίδας στην υψηλότερη έννοια του όρου: από ιδιωτική σε δημόσια, από τον αθλητισμό στην κλινική, από sociopathy στη διεθνή συνεργασία.

Θεωρητικές γνώσεις και τις δεξιότητες ακονίζονται εγχειρίδια, ενσυναίσθηση και την οργάνωση, τις τεχνικές πρόληψης και αποκατάστασης: ένα πλήρες μάθημα, αυστηρή, άκρως επαγγελματική.... [-]

Μάλτα Saint Julian's
Σεπτέμβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Master

United Campus of Malta

Το μάθημα διαρκεί τέσσερα χρόνια, με μερική απασχόληση, και οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το μάθημα διαρκεί τέσσερα χρόνια, με μερική απασχόληση, και οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Το μάθημα συνδυάζει διαλέξεις και έρευνες με υποχρεωτικές ενότητες κλινικής εκπαίδευσης. Το τελευταίο θα εποπτεύεται από ειδικευμένο στην ορθοδοντική ειδικότητα, κυρίως διαπιστευμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ορθοδοντικής.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται μέσω ομαδικών συναντήσεων, σεμιναρίων κατάρτισης σε πρακτικές δεξιότητες και σε συναντήσεις βελτίωσης που πραγματοποιούνται από φοιτητές.... [-]

Μάλτα Saint Julian's
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Μάλτα