Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή


IMU - Παροχή του μέλλοντος της καλύτερης υγειονομικής περίθαλψης


Το International Medical University (IMU) είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο ιατρικών και υγειονομικών επιστημών της Μαλαισίας με πάνω από 24 χρόνια ιδιαίτερης εστίασης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στη Μαλαισία που προσφέρει συμβατική και συμπληρωματική ιατρική, όλα κάτω από μια στέγη. Ιδρύθηκε το 1992, το Πανεπιστήμιο έχει διεθνή φήμη και παρέχει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε προ-πανεπιστημιακό, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και συνεχιζόμενο επίπεδο επαγγελματικής ανάπτυξης. Τα προπτυχιακά του προγράμματα αποτελούνται τόσο από τοπικές διαδρομές (πτυχίο IMU), όσο και από διεθνείς διαδρομές εταίρων (πανεπιστημιακό πτυχίο εταίρου).


Η IMU πρωτοστάτησε στο πρώτο πρόγραμμα Παγκόσμιας Ιατρικής Σχολής Παγκοσμίου Ιστού, επιτρέποντας σε έναν φοιτητή να ξεκινήσει την εκπαίδευσή του στη Μαλαισία κατά την ολοκλήρωση και την απόκτηση πτυχίου σε διεθνές πανεπιστήμιο. Τα τελευταία 24 χρόνια, η IMU αναπτύχθηκε από ιατρικό κολλέγιο με 5 πανεπιστήμια εταίρους το 1992, σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με περισσότερους από 30 πανεπιστημιακούς εταίρους παγκοσμίου κύρους στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ιρλανδία, την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο . Μέσω αυτής της συνεργασίας, η IMU έχει προσφέρει την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.500 φοιτητές να ολοκληρώσουν τα πτυχία τους σε αυτά τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια.


Η κύρια πανεπιστημιούπολη της IMU βρίσκεται στο Bukit Jalil της Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Από το 1999, η IMU έχει δημιουργήσει κλινικές εγκαταστάσεις σε Seremban και Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Μαλαισία), καθώς επίσης Batu Pahat και Kluang (Johor, Μαλαισία). Σήμερα, το Πανεπιστήμιο διαθέτει πάνω από 3.400 μαθητές στα διάφορα προγράμματα του, με περίπου 2.980 μαθητές που εδρεύουν στο Bukit Jalil, ενώ άλλοι 420 στις κλινικές πανεπιστημιουπόλεις. Το IMU έχει επίσης φιλοξενήσει περισσότερους από 200 διεθνείς φοιτητές που εκπροσωπούν πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Μέχρι σήμερα, το IMU προσφέρει ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα: Ίδρυμα στην Επιστήμη, μια σειρά προπτυχιακών προγραμμάτων για τις ιατρικές και υγειονομικές επιστήμες: Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Φαρμακευτική Χημεία, Νοσηλευτική, Νοσηλευτική Επιστήμη, Διαιτολογία με Διατροφή, Διατροφή, Ψυχολογία, Βιοϊατρική Επιστήμη , Ιατρική Βιοτεχνολογία, Χειροπρακτική, Κινέζικη Ιατρική καθώς και Μεταπτυχιακοί τίτλοι: MSc και PhD σε Ιατρικές Επιστήμες και Επιστήμες της Υγείας (Με Έρευνα), Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία, Πτυχίο Πρακτικής Φαρμακευτικής, MSc στην Αναλυτική και Φαρμακευτική Χημεία και MSc στη Μοριακή Ιατρική. Το πρόγραμμα σπουδών του IMU για τα προπτυχιακά του προγράμματα έχει συγκριθεί με τα διεθνή πρότυπα και είναι αποδεκτό από τα διεθνή πανεπιστήμια-εταίρους για τη μεταφορά πιστώσεων σε σχετικά προγράμματα.


Το μοντέλο εκμάθησης της IMU βασίζεται στις βασικές αξίες της, οι οποίες ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των σπουδαστών σε καταρτισμένους και ικανούς επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι είναι κριτικοί στοχαστές, αντανακλαστικοί και ακόμη προληπτικοί. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν πτυχιούχοι της υγειονομικής περίθαλψης που είναι αφοσιωμένοι στη δια βίου μάθηση και έχουν εμπνευστεί από μια αίσθηση καλής υπηκοότητας, ηγεσίας και ηθικής συμπεριφοράς.

Στη συνεχή προσπάθεια για ακαδημαϊκή αριστεία, η μετάβαση στην έρευνα ήταν μια φυσική εξέλιξη με την έρευνα που σχετίζεται με την ιατρική και την υγειονομική περίθαλψη, καθώς και με την ιατρική εκπαίδευση που είναι τομείς με κύριο μέλημα. Οι ερευνητικές προσπάθειες της IMU αναμένεται να ενισχυθούν περαιτέρω, καθώς το Ινστιτούτο Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (IRDI) ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012.

Το πανεπιστήμιο είχε σημαντική πρόοδο το 2010 με την έναρξη των κέντρων υγειονομικής περίθαλψης που επέτρεψαν στο προσωπικό και στους σπουδαστές της IMU να λαμβάνουν και να θεραπεύουν ασθενείς. Τα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης, τα οποία χρησιμεύουν ως χώρος διδασκαλίας για τους φοιτητές του ΙΜΥ, φέρνουν μαζί τους τις κλάσεις της αλλοπαθητικής (δυτικής) ιατρικής και εκείνων της συμπληρωματικής και εναλλακτικής ιατρικής.


Σήμερα, το IMU είναι ένα ολοκληρωμένο ιατρικό και υγειονομικό ίδρυμα που προσφέρει εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και έρευνα σε συνεργασία με μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα άτομα και πανεπιστήμια στον κόσμο στον τομέα της ιατρικής και της υγειονομικής περίθαλψης.


Οραμα

Το IMU θα είναι ένα καινοτόμο παγκόσμιο κέντρο αριστείας στον τομέα της μάθησης και της έρευνας, υποστηρίζοντας μια κοινότητα μελετητών και επαγγελματιών που θα υπηρετούν την κοινωνία, προωθώντας την ανάπτυξη των σπουδαστών ώστε να αποκτήσουν το πραγματικό τους δυναμικό ώστε να αποκτήσουν ικανούς, ηθικούς, φροντισμένους και ερωτευμένους πολίτες και οραματιστές ηγέτες.

Η IMU δεσμεύεται στην ακαδημαϊκή ελευθερία και στις αρχές της ισότητας ευκαιριών στην αναζήτηση και την εφαρμογή της γνώσης, στα υψηλότερα πρότυπα της παραγωγικότητας της πνευματικής, της εκπαίδευσης και της έρευνας. και τη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής οργάνωσης που σέβεται το άτομο.


Εκπαιδευτική αποστολή

Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, η αποστολή μας είναι:

 • Να ενισχυθεί περαιτέρω η IMU ως κέντρο αριστείας για προπτυχιακά προγράμματα στην ιατρική, φαρμακευτική και άλλα προγράμματα επιστήμης υγείας
 • Να καθιερωθεί η IMU ως κέντρο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει κατάρτιση μέσω πολυτομεακών προγραμμάτων
 • Να καθιερωθεί το IMU ως κέντρο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης
 • Να εκπαιδεύσει έμπειρους και επιδέξιους επαγγελματίες με υψηλά ηθικά πρότυπα που θα είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινότητας
 • Να εκπαιδεύσει ικανούς επαγγελματίες με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών γνώσης, ιδιαίτερα των ΤΠΕ στη διαδικασία διδασκαλίας-μάθησης


Πολιτική ποιότητας

Στόχος μας είναι να είμαστε ένα καινοτόμο κέντρο αριστείας στον τομέα της μάθησης και της έρευνας, δημιουργώντας ικανούς επαγγελματίες, επαγγελματίες φροντίδας και δεοντολογίας, οι οποίοι δια βίου μάθησης. Δεσμευόμαστε να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα πνευματικής, εκπαιδευτικής και ερευνητικής παραγωγικότητας.


8 τομείς μάθησης

Η IMU υιοθετεί προγράμματα σπουδών με βάση τα αποτελέσματα για όλα τα προγράμματά της. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι απόφοιτοι του IMU πληρούν όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα που αναμένονται από αυτόν ή αυτήν στο πρόγραμμα. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι ο μεταπτυχιακός φοιτητής είναι έτοιμος για τον εργασιακό χώρο. Υπάρχουν οκτώ γενικοί τομείς αποτελεσμάτων που έχουν ως εξής:

 • Εφαρμογή των βασικών επιστημών στην άσκηση του επαγγέλματος
 • Ψυχοκινητικές δεξιότητες
 • Οικογενειακά και κοινοτικά ζητήματα στην υγειονομική περίθαλψη
 • Πρόληψη ασθενειών και προαγωγή της υγείας
 • Δεξιότητες επικοινωνίας
 • Κρίσιμη σκέψη, επίλυση προβλημάτων και έρευνα
 • Αυτο-κατευθυνόμενη δια βίου μάθηση με δεξιότητες πληροφόρησης και διαχείρισης πόρων
 • Επαγγελματισμός, ηθική και προσωπική ανάπτυξη

Τα μεμονωμένα προγράμματα θα εφαρμόσουν τους παραπάνω τομείς για να αναπτύξουν τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά τους αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα θα οδηγήσουν σε όλες τις πτυχές του προγράμματος σπουδών όσον αφορά το περιεχόμενο και την οργάνωση, την παράδοση και τις εκπαιδευτικές ρυθμίσεις, τις δραστηριότητες αξιολόγησης και ποιότητας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

International Medical University

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Στο IMU, έχετε τη δυνατότητα να μελετήσετε τα πρώτα δυόμισι χρόνια του πτυχίου IMU και να μεταβείτε σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους της στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία ή τον Καναδά για να ολοκληρώσετε το ιατρικό πρόγραμμα. Αυτές οι διεθνείς συνεργασίες σημαίνουν ότι το πρόγραμμα σπουδών IMU έχει αναπτυχθεί για να ανταποκριθεί στα υψηλά διεθνή πρότυπα των πανεπιστημίων. Οι σπουδαστές που σπουδάζουν στην ιατρική στο IMU έχουν επίσης την επιλογή να ολοκληρώσουν ολόκληρο το πτυχίο στο IMU.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το Bachelor of Nursing είναι ένα τετραετές πρόγραμμα με πλήρες ωράριο το οποίο προετοιμάζει έναν φοιτητή για να καταστεί εγγεγραμμένος νοσηλευτής ικανός να ασκεί σε ποικί ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το Bachelor of Nursing είναι ένα τετραετές πρόγραμμα με πλήρες ωράριο το οποίο προετοιμάζει έναν φοιτητή για να καταστεί εγγεγραμμένος νοσηλευτής ικανός να ασκεί σε ποικίλα περιβάλλοντα είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Μετά την αποφοίτησή του με πτυχίο Νοσηλευτικής, ο μεταπτυχιακός φοιτητής μπορεί να επιλέξει να εργαστεί ως εγγεγραμμένος νοσηλευτής ή να παρακολουθήσει προηγμένο δίπλωμα ή μεταπτυχιακό εξειδίκευση στη μητρότητα, την ορθοπεδική, την νοσηλευτική φροντίδα κρίσιμης σημασίας, τη νεφρική νοσηλευτική, την περιτοναϊκή νοσηλευτική, . Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο επίπεδο των μεταπτυχιακών και διδακτορικών (PhD).... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το πρόγραμμα Οδοντιατρικής IMU παρέχει μια επιλογή από 2 κομμάτια για φοιτητές. Το πρώτο κομμάτι υλοποιείται από κοινού από την IMU, τη Μαλαισία, σε συνεργασία με τα πανε ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το πρόγραμμα Οδοντιατρικής IMU παρέχει μια επιλογή από 2 κομμάτια για φοιτητές. Το πρώτο κομμάτι υλοποιείται από κοινού από την IMU, τη Μαλαισία, σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια αγγλόφωνου εξωτερικού, με τους φοιτητές να δαπανούν την πρώτη φάση στη Μαλαισία και τα επόμενα χρόνια σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι φοιτητές θα λάβουν το πτυχίο από το αντίστοιχο πανεπιστήμιο-εταίρο. Το δεύτερο κομμάτι είναι για τους σπουδαστές να περάσουν το σύνολο των 5 ετών του προπτυχιακού προγράμματος στο IMU και να λάβουν το πτυχίο της οδοντιατρικής χειρουργικής (BDS) από την IMU.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Αυτός ο βαθμός σας εξοπλίζει για εργασία σε οποιοδήποτε περιβάλλον φαρμακείου, από την υπηρεσία νοσοκομείων και την πρακτική της κοινότητας μέχρι τη φαρμακοβιομηχανία. Ως ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Εκπαιδεύουμε και εκπαιδεύουμε φοιτητές φαρμακείων από το 2004. Το πρόγραμμα φαρμακείων μας είναι ένα πλήρως πιστοποιημένο τετραετές πτυχίο φαρμακείου με δυνατότητα μεταβίβασης στα πανεπιστήμια εταίρων μας, δηλαδή στο Πανεπιστήμιο του Otago, στη Νέα Ζηλανδία ή στο Πανεπιστήμιο της Τασμανίας της Αυστραλίας.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Master

International Medical University

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών IMU Master of Practice in Pharmacy (MPP) παρέχει την ευκαιρία στους αποφοίτους φαρμακείων να ανταποκριθούν στις ανάγκες κατάρτισης ως σύ ... [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών IMU Master of Practice in Pharmacy (MPP) παρέχει την ευκαιρία στους αποφοίτους φαρμακείων να ανταποκριθούν στις ανάγκες κατάρτισης ως σύγχρονος φαρμακοποιός πρωτοβάθμιας φροντίδας. Το πρόγραμμα MPP που προσφέρεται από το IMU είναι μοναδικό και το πρώτο του είδους του που προσφέρεται από ιδιωτικό ίδρυμα της Μαλαισίας σε τοπικούς αλλά και διεθνείς φοιτητές.

Θα υπάρχουν τρεις ειδικότητες στην Πρακτική Φαρμακευτικής και συγκεκριμένα:... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

International Medical University

Το μάθημα θα παρέχει στους φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα της υγείας και συναφείς επαγγελματικό υπόβαθρο με τις γνώσεις και τις δεξιότητες στις επιστήμες της δημόσιας υγείας ... [+]

Η δημόσια υγεία είναι η τέχνη και η επιστήμη της πρόληψης των ασθενειών, της παράτασης της ζωής και της προαγωγής της υγείας. Η δημόσια υγεία δεν αφορά μόνο τη διατήρηση της υγείας μειώνοντας ή εξαλείφοντας τους κινδύνους για την ασθένεια και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους για την υγεία, βελτιώνοντας τις κοινωνικές συνθήκες και ενθαρρύνοντας τις υγιεινές συμπεριφορές και τον τρόπο ζωής, καλύπτει επίσης τη διανομή και τη βέλτιστη διαχείριση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το MSc MSc στη Μοριακή Ιατρική έχει σχεδιαστεί για επιστήμονες και πτυχιούχους ιατρικής που αναζητούν προηγμένη κατάρτιση σε μοριακές και νόσους προσανατολισμένη έρευνα. ... [+]

Η μοριακή ιατρική έχει αναγνωριστεί ως ένας κύριος τομέας εστίασης της σύγχρονης ιατρικής έρευνας και έχει διευκολύνει μια πρόσφατη ανακάλυψη στην διάγνωση ασθενειών, τη διαχείριση και τις θεραπείες. Για παράδειγμα, είναι πλέον εφικτή η αποσαφήνιση πολλαπλών μεταβολιτών και τοξινών που προέρχονται από το φάρμακο με βάση την προσέγγιση των διαδραστικών μεθόδων, σχεδιάζουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες θεραπείες μέσω της ανίχνευσης της γονιδιωματικής, της βιοπληροφορικής και της χημειοπληροφορικής αξιολόγησης και ενισχύουμε τη βιοδιαθεσιμότητα των νέων φαρμάκων με τη χρήση νανοϋλικών.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το πτυχίο Master of Science στην Αναλυτική και Φαρμακευτική Χημεία είναι κατάλληλο για πτυχιούχους με πτυχίο Χημείας, Φαρμακευτικής ή συναφείς επιστημονικούς κλάδους και ... [+]

Το πτυχίο Master of Science στην Αναλυτική και Φαρμακευτική Χημεία είναι κατάλληλο για πτυχιούχους με πτυχίο Χημείας, Φαρμακευτικής ή συναφείς επιστημονικούς κλάδους και απευθύνεται σε πρόσφατους πτυχιούχους ή σε πτυχιούχους που εργάζονται στην φαρμακευτική ή χημική βιομηχανία.

Το μάθημα παρέχει στους πτυχιούχους την ευκαιρία να εντείνουν, να επεκτείνουν και να αυξήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις και κατανόησή τους στους τομείς της ανακάλυψης φαρμάκων, του σχεδιασμού φαρμάκων, της ανάπτυξης φαρμάκων, της φαρμακευτικής μικροβιολογίας, της εμπορευματοποίησης των προϊόντων, της αγοράς της βιοτεχνολογίας, χημεία, τεχνικές διαχωρισμού, μεθοδολογία έρευνας, γραπτή δεξιότητα, πράσινη χημεία, διαχείριση ποιότητας, φυσικά προϊόντα και ρυθμιστικό περιβάλλον.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

International Medical University

Το τετραετές πρόγραμμα διαιτολογίας IMU με διατροφή έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές με έντονο ενδιαφέρον για τα τρόφιμα, τους ανθρώπους, την επιστήμη και την ιατρική. ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το τετραετές πρόγραμμα διαιτολογίας IMU με διατροφή έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές με έντονο ενδιαφέρον για τα τρόφιμα, τους ανθρώπους, την επιστήμη και την ιατρική. Θα μελετήσετε τη ζωή και τις επιστήμες της διατροφής, διερευνώντας τον ρόλο της διατροφής και της διατροφής στην πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε επίσης την επιλογή μεταφοράς πίστωσης στα πανεπιστήμια συνεργατών μας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Η ιατρική βιοτεχνολογία είναι μια καθιερωμένη πολυεπιστημονική ιατρική επιστήμη που χρησιμοποιεί ζωικά και φυτικά κύτταρα καθώς και μικροοργανισμούς για την ανάπτυξη διαγ ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το τριετές πρόγραμμα σπουδών IMU για την Ιατρική Βιοτεχνολογία είναι ευθυγραμμισμένο με τις Μαλαισιανές βιοτεχνολογικές προτεραιότητες και έχει αναπτυχθεί για να ανταποκρίνεται στα υψηλά διεθνή πρότυπα και είναι αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο του Newcastle, Αυστραλία για μεταφορά πιστώσεων στο πρόγραμμά τους.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το τετραετές BSc BSc (Hons) στο πρόγραμμα κινεζικής ιατρικής δίνει έμφαση στην ενσωμάτωση της κινεζικής ιατρικής και των δυτικών ιατρικών επιστημών. Παρέχει πτυχιούχους μ ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το τετραετές BSc BSc (Hons) στο πρόγραμμα κινεζικής ιατρικής δίνει έμφαση στην ενσωμάτωση της κινεζικής ιατρικής και των δυτικών ιατρικών επιστημών. Παρέχει πτυχιούχους με επαγγελματικό επίπεδο εισόδου για την πράξη του βελονισμού και της κινεζικής φυτικής ιατρικής. Η IMU παρέχει επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς πιστώσεων στα πανεπιστήμια-εταίρους μας στην Αυστραλία και την Κίνα. Και υπάρχουν 2 εισόδους κάθε χρόνο - Φεβρουάριος... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το τριετές πρόγραμμα IMU Biomedical Science δίνει έμφαση στις κλινικές εργαστηριακές δεξιότητες και στα συστήματα ανθρώπινων οργάνων. μια συναρπαστική και δυναμική περιοχ ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το τριετές πρόγραμμα IMU Biomedical Science δίνει έμφαση στις κλινικές εργαστηριακές δεξιότητες και στα συστήματα ανθρώπινων οργάνων. μια συναρπαστική και δυναμική περιοχή που έχει μεγάλη σημασία για την κατανόηση και τη θεραπεία των ανθρώπινων ασθενειών. Οι σπουδαστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν ολόκληρο το τριετές πρόγραμμα στο IMU ή να μελετήσουν μέρος του προγράμματος στο IMU και να μεταβούν σε έναν από τους εταίρους του Πανεπιστημίου στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν 2 εισόδους κάθε χρόνο - τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Το IMU Φαρμακευτική Χημεία ολοκληρώνεται σε 3 χρόνια (6 εξάμηνα) και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στο IMU, Μαλαισία. Είναι το πρώτο πρόγραμμα στη Μαλαισία που παρέχει μι ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Το IMU Φαρμακευτική Χημεία ολοκληρώνεται σε 3 χρόνια (6 εξάμηνα) και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στο IMU, Μαλαισία. Είναι το πρώτο πρόγραμμα στη Μαλαισία που παρέχει μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση στη φαρμακευτική χημεία. Το πρόγραμμα σπουδών αρχίζει με τις θεμελιώδεις επιστήμες στην πρώιμη φάση και επεκτείνεται στις εφαρμοζόμενες γνώσεις και δεξιότητες που συνδέονται με δραστηριότητες ανάπτυξης φαρμάκων στην μεταγενέστερη φάση. Η πρακτική άσκηση και η έρευνα αποτελούν βασικά συστατικά της κατάρτισης σε αυτό το πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την Royal Society of Chemistry, UK.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Medical University

Είμαστε το πρώτο και μοναδικό Πανεπιστήμιο που προσφέρει το πλήρες Chiropractic εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Μαλαισία καθώς και σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία. Το πρόγραμμα ... [+]

Το IMU είναι το πρώτο και πιο εδραιωμένο ιδιωτικό ιατρικό και υγειονομικό πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με πάνω από 26 χρόνια αφοσίωσης στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας. Το IMU πέτυχε την κατάσταση SETARA-2017 Tier 6 (Εξαιρετική) κάτω από την κατηγορία "Ζευγάρι πανεπιστήμιο".

Είμαστε το πρώτο και μοναδικό Πανεπιστήμιο που προσφέρει το πλήρες Chiropractic εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Μαλαισία καθώς και σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία. Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 χρόνια ακαδημαϊκής και κλινικής εκπαίδευσης. Οι σπουδαστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν ακαδημαϊκές μονάδες για τα μαθήματα που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία στο IMU και να τα χρησιμοποιήσουν για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους στο Πανεπιστήμιο RMIT της Αυστραλίας, στο Αγγλοευρωπαϊκό Κολέγιο Χειροπρακτικής (AECC) ή στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας Ηνωμένο Βασίλειο.... [-]

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

International Medical University

Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Ομοσπονδιακή επικράτεια της Κουάλα Λουμπούρ, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY