Brunel Medical School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το Σεπτέμβριο του 2021 είμαστε ενθουσιασμένοι που εισήγαμε ένα 5ετές προπτυχιακό δίπλωμα στην Ιατρική που οδήγησε στην απονομή του Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Η νέα Brunel Medical School είναι μέρος του Κολλεγίου Επιστημών Υγείας και Ζωής. Η 5ετής MBBS στην Ιατρική είναι ανοικτή σε φοιτητές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ. Με την πρώτη ευκαιρία, θα συζητήσουμε με την Αγωγή Υγείας της Αγγλίας και το Γραφείο για τους Φοιτητές, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε το πτυχίο ιατρικής μας σε σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ (που θα επιβεβαιωθούν) στο εγγύς μέλλον.

Γιατί να σπουδάσεις Ιατρική στο Brunel;

Κλινικές τοποθετήσεις που καλύπτουν το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική Αγγλία

 • Κατά τη διάρκεια των ιατρικών σπουδών σας στο Brunel, θα αναλάβετε ένα ευρύ φάσμα κλινικών τοποθετήσεων. Εδώ δεν θα παρατηρήσετε μόνο ότι θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις κλινικές σας γνώσεις σε πραγματικές κλινικές καταστάσεις.

Υποτροφίες

 • Brunel Medical School θα απονείμει 10 υποτροφίες ειδικά για MBBS Medicine για είσοδο 2021/22. Για πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα υποτροφιών.

Επικέντρωση στην κοινοτική ιατρική

 • Ένα συναρπαστικό στοιχείο του MBBS μας στην Ιατρική είναι πώς θα εφαρμόσετε τις κλινικές σας γνώσεις στις τοπικές κοινωνίες μας. Θα εξετάσετε τη «μεγαλύτερη εικόνα» μαθαίνοντας πώς να εξασφαλίζετε καλή υγεία για όλους, όχι μόνο την υγεία ενός ασθενούς. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε σε τοπικό επίπεδο μπορεί να εφαρμοστεί για τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε την επιστήμη και την «τέχνη» της ιατρικής

 • Εδώ στο Brunel, δεν διδάσκουμε την επιστήμη μεμονωμένα, θα πρέπει να ξέρετε γιατί μαθαίνετε. Θα μάθετε τα πάντα για την επιστήμη της ιατρικής - πώς οι γιατροί χρησιμοποιούν σύγχρονη επιστημονική έρευνα για να βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων. Θα μάθετε επίσης την «τέχνη» της ιατρικής - πώς εφαρμόζεται η τεκμηριωμένη ιατρική σε κάθε ασθενή που θα δείτε.

Προετοιμαστείτε για «παγκόσμια» ιατρική

 • Θα παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υποστήριξη και καθοδήγηση για όσους επιθυμούν να λάβουν το USMLE ή το MCCEE .
 • Θα μάθετε για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα που αντιμετωπίζουμε, τις επιπτώσεις τους στην υγεία και πώς αυτό σχετίζεται με την πρακτική της φροντίδας των ασθενών. Θα ανακαλύψετε τη σημασία της πρόληψης, της δημόσιας υγείας, της αποκατάστασης και άλλων πτυχών της κλινικής ιατρικής σε παγκόσμια κλίμακα. Θα σας προετοιμάσουμε να ασκείστε την ιατρική όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη χώρα καταγωγής σας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Ο ανεπτυγμένος «ψηφιακός» κόσμος - Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας, θα δοκιμάσετε μια σειρά τεχνολογιών, όπως τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική, εικονική πραγματικότητα και εικονικές διαβουλεύσεις.
 • Ο αναπτυσσόμενος κόσμος - Θα εκπαιδευθείτε να ασκείστε την ιατρική εξετάζοντας τα σημεία και τα συμπτώματα του ασθενούς χωρίς πολλές πτυχές της σύγχρονης τεχνολογίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς ηλεκτρική ενέργεια!

Πρωτοβάθμια ιατρική εκπαίδευση

 • Το ιατρικό πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Θα αποφοιτήσετε με ένα Primary Medical Qualification, το οποίο σας παρέχει προσωρινή εγγραφή στο GMC και άδεια να ασκήσετε το έτος Ίδρυμα 1 / Residency Έτος 1 θέσεις.

Να είστε μέρος της διεθνούς κοινότητας μας

 • Οι μαθητές του κόσμου καλούν Brunel σπίτι, κάτι που είμαστε εξαιρετικά περήφανοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 150 από τις χώρες του κόσμου που εκπροσωπούνται στο Brunel και σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε και να σπουδάσετε ως μέρος μιας ποικίλης, παγκόσμιας κοινότητας.

Εγγυημένη στέγαση φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου

 • Έχουμε πάνω από 4.500 σύγχρονα, άνετα και ασφαλή δωμάτια με μια σειρά από επιλογές διαμονής στην πανεπιστημιούπολη.

130580_Box-image-x700.jpg

"Είμαστε υπερήφανοι για την παγκόσμια ιατρική μας σχολή στο Brunel, η οποία στοχεύει να σας προετοιμάσει για την ιατρική του 21ου αιώνα σε μια σειρά κλινικών και κοινοτικών συνθηκών. Ειδικότερα, θα ενσωματώσουμε τη γνώση και την κατανόηση ολοκληρωμένων συστημάτων φροντίδας στα οποία τόσο η σωματική όσο και η ψυχική η υγειονομική περίθαλψη παρέχεται ολοένα και περισσότερο στην κοινότητα, υποστηριζόμενη από την πρόοδο στην παροχή ψηφιακής τεχνολογίας.Θα παράγουμε γιατρούς με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την ευελιξία και την επικέντρωση στον ασθενή για να ασκούμε ιατρική σε όλο τον κόσμο.

Καθηγητής Paul Hellewell

Αντιπρόεδρος και Κοσμήτορας, Κολλέγιο Υγείας και Επιστημών Ζωής

Τοποθεσίες

Uxbridge

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη