Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης είναι ένα διακριτικό πανεπιστήμιο, το οποίο είναι αφοσιωμένο στο μέλλον και είναι αφοσιωμένο στην κοινωνική του αποστολή για την προώθηση του κοινού καλού. Έχουμε γίνει ένα διεθνές κέντρο αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προωθώντας την απασχολησιμότητα και την παγκόσμια ιθαγένεια στους αποφοίτους μας. Κερδίζουμε βραβεία για την υποστήριξη και τη δέσμευσή μας στην εμπειρία των φοιτητών, ενώ παράλληλα παρέχουμε καινοτομίες μέσω της έρευνας παγκόσμιας κλάσης σε βασικούς τομείς δυνατοτήτων. Έχουμε μια παράδοση να διευρύνουμε την πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση για ταλαντούχους ανθρώπους ανεξάρτητα από την προέλευσή τους και αξιοποιούμε το πνευματικό και κοινωνικό μας κεφάλαιο προς όφελος των κοινοτήτων που υπηρετούμε στη Σκωτία και διεθνώς.

Το Glasgow Caledonian University (GCU) είναι ένα δυναμικό, καινοτόμο και πολυβραβευμένο Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην κοινωνία με τρόπο που να αγκαλιάζει αλλά να υπερβαίνει τον παραδοσιακό ρόλο ενός πανεπιστημίου. Το GCU για την Κοινή Καλή δέσμευση έρχεται στη ζωή και παρέχεται από τους φοιτητές και το προσωπικό σε ακαδημαϊκά σχολεία και τμήματα.

Καλώς ήλθατε στην Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής, μία από τις τρεις ακαδημαϊκές σχολές της GCU, συγκεντρώνει τα τμήματα Βιοεπιστημών, Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας και Συμμαχικών Επιστημών Υγείας και Νοσηλευτικής και Κοινοτικής Υγείας.

Σε συνεργασία με το προσωπικό μας, τους φοιτητές και τους εξωτερικούς φορείς, η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής δημιούργησε ένα ενοποιημένο όραμα που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στην Πανεπιστημιακή Στρατηγική 2020, ενσωματώνοντας την αριστεία, τη δέσμευση και την ενέργεια σε κάθε πτυχή της σχολικής ζωής.

Το σχολείο μας συγκεντρώνει τα τμήματα Βιοεπιστημών, Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας και Συμμαχικών Επιστημών Υγείας και Νοσηλευτικής και Κοινοτικής Υγείας. Η διυπηρεσιακή συνεργασία επιτρέπει στο σχολείο να προσφέρει ένα ασύγκριτο φάσμα προγραμμάτων διδασκαλίας και ευέλικτων επιλογών παράδοσης, έρευνας, εξατομικευμένης κατάρτισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της υγείας, της κοινωνικής φροντίδας και των επιστημών της ζωής.

Η Σχολή διαθέτει περισσότερους από 280 ακαδημαϊκούς, συμπεριλαμβανομένων των Καθηγητών, των Αναγνωστών, των Μεταδιδακτορικών Ερευνητών και των Ερευνητικών Βοηθών. Πήραμε μια εξαιρετική ικανοποίηση 93% φοιτητών στην πιο πρόσφατη Εθνική Φοιτητική Έρευνα. Έχουμε πάνω από 4000 φοιτητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Μυανμάρ, της Ινδονησίας, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας και του Μπαγκλαντές. Είναι ένα πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι της ακαδημαϊκής μας κοινότητας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτόμο, ενδιαφέρουσα και δια-επαγγελματική εκπαίδευση για όλους τους μαθητές μας. Αυτό υποστηρίζεται από τις εγκαταστάσεις μας παγκόσμιας κλάσης και την έρευνα αιχμής. Η επιτυχία της μεθοδολογίας μας αποδεικνύεται από τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Εθνικής Φοιτητικής Έρευνας.

Έρευνα αριστείας

Αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό μαθησιακό περιβάλλον σε ένα ευρύ φάσμα τομέων - από τις Βιοεπιστήμες Τροφίμων μέχρι τη Νοσηλευτική.

Η Έρευνα μας

Στο REF 2014, κατατάξαμε στις 20 κορυφαίες χώρες της Μεγάλης Βρετανίας για έρευνα στον τομέα της υγείας σε κορυφαία παγκοσμίως και διεθνώς εξαιρετικά πρότυπα. Μάθετε για τους βραβευμένους ακαδημαϊκούς μας και τη ζωντανή ερευνητική κοινότητα.

Οι εγκαταστάσεις μας

Προσφέρουμε στους σπουδαστές και τις επιχειρήσεις πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εκμάθησης και έρευνας σε όλα τα τμήματα μας.

Τα Τμήματά μας

Τα πλεονεκτήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας και Ζωής και του σχετικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Έρευνας για την Υγεία έγκεινται στην επαγγελματική μας πείρα, την πολυεπιστημονική παροχή υπηρεσιών με βάση την ομάδα και την αυστηρή τήρηση κανονιστικών προτύπων που απαιτούν εταιρικές σχέσεις με το κοινό και εμπορικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η δέσμευση του σχολείου μας για την αριστεία και τη συνεργασία διασφαλίζει ότι είμαστε στην πρωτοπορία των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και ερευνητικών πρακτικών και γνώσεων, εμπνευσμένων από μια ατομική και συλλογική επιθυμία να συμβάλουμε στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας.

Το σχολείο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών γνώσεων, πρακτικών δεξιοτήτων και εκπαιδευτικής δέσμευσης που καλύπτει την κοινότητα, ώστε να μπορεί να βρεθεί σε επιχειρήσεις και κρεβάτι και να επιστρέψει στην κοινότητα και να υποστηριχθεί από συνεχείς επενδύσεις στους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις μας.

Το σχολείο αποτελείται από τρία τμήματα υποδιαιρούμενα σε ακαδημαϊκές ομάδες:

 • Τμήμα Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Υγείας
 • Τμήμα Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας και Συμμαχικών Επιστημών Υγείας
 • Τμήμα Επιστημών της Ζωής

Πρακτική Ακαδημαϊκή Καριέρα

Η πολιτική υποστήριξης πρακτικής / κλινικής ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας σε όλους τους κλάδους είναι θεμελιώδης για τη Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής. Αυτά εντάσσονται στην αποστολή μας προς την Κοινή Δύναμη και υποστηρίζουν τη δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε ότι η πρακτική, τόσο κλινική όσο και ακαδημαϊκή, οδηγεί τη μάθηση και την έρευνά μας.

Ο συνεχής στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το σχολείο μας ως αναγνωρισμένο εθνικό και διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας, με την Ακαδημαϊκή Σταδιοδρομία της Κλινικής Ακαδημαϊκής Έρευνας και την Ακαδημαϊκή Επαγγελματική Εκπαίδευση να αποτελεί βασικό στοιχείο αυτού του οράματος.

Οι κλινικοί ασκούμενοι της Σχολής ενσωματώνουν επιτυχώς τις κλινικές γνώσεις, τις δεξιότητες, την έρευνα και την εκπαίδευσή τους στον εξειδικευμένο τομέα τους προς όφελος ασθενών / πελατών και εκπαιδευόμενων και για την ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών.

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής ασχολείται με την έρευνα και την εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο για να απαντήσει στα πραγματικά διλήμματα στην πράξη και στις ερωτήσεις που έθεσαν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παροχής υπηρεσιών και φροντίδας. Η πρακτική οδηγεί τη μάθηση και την έρευνά μας και η έρευνά μας παρέχει στοιχεία που εφαρμόζονται στην πράξη προς όφελος ασθενών / πελατών, κοινοτήτων, υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Υποστηρικτική πρακτική ακαδημαϊκή σταδιοδρομία

Οι Κλινικοί Ακαδημαϊκοί Έλεγχοι και η Πρακτική Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση Οι ακαδημαϊκοί ασκούμενοι αντιπροσωπεύουν όλους τους κλάδους της Σχολής Επιστημών Υγείας και Ζωής και είναι μέλη καθιερωμένων ερευνητικών ομάδων στο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας για την Υγεία με τις σχετικές υποδομές και ερευνητικές επιπτώσεις. Υλοποιούν βασικούς ρόλους στη δημιουργία σημαντικών ερευνητικών ερωτημάτων από την πρακτική και στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τα νέα δεδομένα και να επηρεάσουν την παροχή υπηρεσιών, καθώς και την πολιτική υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Η Σχολή έχει πρακτική / κλινική ακαδημαϊκή έρευνα και ασκεί πρακτικές ακαδημαϊκούς επαγγελματίες στους τομείς:

 • Θηλασμός
 • Κοινωνική εργασία
 • Ψυχολογία
 • Φυσιοθεραπεία
 • Εργοθεραπεία
 • Ποδιατρική
 • Ραδιολογία
 • Επιστήμες Όρασης - Οπτομετρία, Ορθοπτική
 • Τμήμα Λειτουργίας

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Κάντε μια διαφορά στις ζωές και την ευημερία των παιδιών και των οικογενειών, ενώ προχωράτε την καριέρα σας με την Κοινοτική Νοσοκόμα της Δημόσιας Υγείας της PgD (Health ... [+]

Κάντε μια διαφορά στη ζωή και την ευημερία των παιδιών και των οικογενειών ενώ προχωράτε τη σταδιοδρομία σας με την PgD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN). Οι κοινότητες έχουν ποικίλες ανάγκες και προκλήσεις - και έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που θα σας προετοιμάσει για να τα συναντήσετε.

Ως επισκέπτης υγείας, θα έχετε την ευκαιρία να υπηρετείτε το κοινό καλό σε καθημερινή βάση, προωθώντας την καλύτερη υγεία σε ατομικό, ομαδικό και κοινοτικό επίπεδο. Και στην GCU, θα έχετε μια παγκόσμια εκπαίδευση από ένα ίδρυμα με μακρά ιστορία κατάρτισης στον τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό (PhD)

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το μόνο πρόγραμμα του είδους του στη Σκωτία, το DPsych στην Αθλητική και την Άσκηση αναπτύσσει προηγμένες θεραπευτικές δεξιότητες μέσω της διεπιστημονικής μάθησης, της δι ... [+]

Η ψυχολογία του αθλητισμού και της άσκησης είναι ένας σχετικά νέος και όλο και πιο δημοφιλής τομέας εφαρμοσμένης ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η DPsych Sport and Exercise Psychology είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτού του είδους στη Σκωτία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη εξαιρετικών θεραπευτικών δεξιοτήτων, διεπιστημονικής μάθησης, διδασκαλίας και έρευνας.

Οι ψυχολόγοι του αθλητισμού και της άσκησης εργάζονται σε όλους τους τομείς παροχής αθλημάτων και άσκησης, ιδιαίτερα επαγγελματικών και ολυμπιακών αθλημάτων, καθώς και στην αύξηση της σωματικής άσκησης και της συμμετοχής των γενικών πληθυσμών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το μόνο πρόγραμμα του είδους του στη Σκωτία, DPsych στην Υγεία της GCU αναπτύσσει τις ζωτικές γνώσεις και δεξιότητες για να φτάσει στο καθεστώς ψυχολόγου του BPS και να γ ... [+]

Σύμφωνα με την British Psychological Society, ο στόχος της ψυχολογίας της υγείας είναι να μελετήσει επιστημονικά τις ψυχολογικές διαδικασίες της υγείας, της ασθένειας και της υγειονομικής περίθαλψης.

Στόχος είναι να εφαρμοστεί η ψυχολογία της υγείας στην προώθηση και διατήρηση της υγείας, η ανάλυση και βελτίωση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και της διαμόρφωσης πολιτικής για την υγεία, η πρόληψη ασθενειών και αναπηριών και η βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών ή των ατόμων με ειδικές ανάγκες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το μόνο πρόγραμμα του είδους του στη Σκωτία, το DPsych στο GCU προσφέρει την εκτεταμένη κλινική ανάπτυξη και εκπαίδευση που σας μεταφέρει στο Registered Counseling Psycho ... [+]

Διαπιστευμένη από: HCPC BPS

Αποκτήστε ολοκληρωμένη κλινική εκπαίδευση και εκτεταμένη επαγγελματική εξέλιξη μέσω της DPsych Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του GCU - του μοναδικού προγράμματος αυτού του είδους στη Σκωτία. Η συμβουλευτική ψυχολογία είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας εφαρμοσμένης ψυχολογίας και ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρυθμίσεων απαιτεί ιδιαίτερα εξειδικευμένους ψυχολόγους συμβούλων που έχουν καταγραφεί από το HCPC.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 7 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ο γιατρός της φυσιοθεραπείας (Pre-Registration) (DPT) είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που παραδίδεται με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας για την υποβοήθηση και την ευθ ... [+]

Ο γιατρός της φυσιοθεραπείας (Pre-Registration) (DPT) είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που παραδίδεται με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας για την υποβοήθηση και την ευθυγράμμιση της εκμάθησης. Αυτό το πρόγραμμα οδηγεί σε προσόντα ως φυσιοθεραπευτής, που μπορεί να υποβάλει αίτηση για εγγραφή στο HCPC ως φυσιοθεραπευτής. Οι ενότητες παρέχονται από έμπειρους δασκάλους, ερευνητές και προσκεκλημένους ακαδημαϊκούς και κλινικούς λέκτορες οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
42 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας ... [+]

Μετατρέψτε τη θεωρία της δημόσιας υγείας σε κοινωνική δράση και δημιουργήστε ουσιαστική αλλαγή σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο με την MPH Public Health. Θα συναντήσετε επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων σε αυτό το μοναδικό και εξαιρετικά σχετικό πρόγραμμα. Αναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να προωθήσετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Με ευέλικτες επιλογές μελέτης προσαρμοσμένες στην περιοχή πρακτικής άσκησης, οι GCUs MSc Medical Ultrasound σάς προσφέρουν τη θεωρητική βάση και την πραγματική εμπειρία π ... [+]

Με τις ευέλικτες επιλογές μελέτης προσαρμοσμένες στην περιοχή πρακτικής άσκησης, το MSc Medical Ultrasound της GCU σας προσφέρει τη θεωρητική βάση και την πραγματική εμπειρία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε όχι μόνο τη δική σας δουλειά - αλλά και τον τομέα σας γενικότερα.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις προσομοίωσης (MedaPhor ScanTrainer) και ηχογραφικό εξοπλισμό (GES8), η πολυεπιστημονική ομάδα ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων και κλινικών ειδικών θα σας προπονήσει σε ασφαλή και αποτελεσματική ιατρική υπερηχογραφία. Θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε μια ατμόσφαιρα που σας προετοιμάζει για την πρακτική του πραγματικού κόσμου και θα έχετε άμεση ανατροφοδότηση που είναι συγκεκριμένη για τον τομέα σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ως μέρος της ευημερούσας, ποικίλης και παγκοσμίως συνδεδεμένης ερευνητικής κοινότητας, θα διερευνήσετε πώς λειτουργεί το σώμα και τι συμβαίνει όταν μια ασθένεια χτυπά και ... [+]

Από τις συσκευές εισπνοής που διευκολύνουν την αναπνοή στα χάπια και τις ενέσεις που καταστρέφουν τον καρκίνο, η φαρμακολογία επηρεάζει δισεκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ως ισχυρή δύναμη για καλό. Στο πρόγραμμα MSc Pharmacology, θα ανακαλύψετε πώς να αξιοποιήσετε αυτή τη δύναμη για να σώσετε και να βελτιώσετε τις αμέτρητες ζωές.

Στο GCU, θα αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη κατανόηση της επιστήμης πίσω από τα ναρκωτικά και των επιπτώσεών τους στο ανθρώπινο σώμα - και να κυριαρχήσετε τις τελευταίες τεχνικές, τις εργαστηριακές δεξιότητες και τις προσεγγίσεις κριτικής σκέψης που χρειάζεστε για να πετύχετε.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Σχεδιασμένο για επιστήμονες εργασίας, το MSc Biomedical Science είναι το μοναδικό στο είδος του στην πόλη της Γλασκόβης. ... [+]

Ως επιστήμονας του NHS, συμβάλλετε ήδη στο κοινό καλό - επηρεάζοντας θετικά την ουσιαστική δουλειά. Τώρα είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα: είστε έτοιμοι να οδηγήσετε.

Σχεδιασμένο για επιστήμονες εργασίας, το MSc Biomedical Science είναι το μοναδικό στο είδος του στην πόλη της Γλασκόβης. Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης επιτρέπει στους βιοϊατρικούς επιστήμονες που απασχολούνται επί του παρόντος στα εργαστήρια παθολογίας της NHS για να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία και να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της σταδιοδρομίας τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs MSc Διαβήτης φροντίδας και διαχείρισης θα σας προετοιμάσει για να προωθήσει την καριέρα σας με αυτοπεποίθηση και να βοηθήσει τους ανθρώπους στην κοινότητά σας να απο ... [+]

Ο διαβήτης αυξάνεται παγκοσμίως. Οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης με ειδίκευση στη φροντίδα του διαβήτη έχουν μεγάλη ζήτηση. Το έργο είναι προκλητικό αλλά ανταμείβοντας, και το πεδίο χρειάζεται ταλαντούχους επαγγελματίες με μια πραγματική δέσμευση για το κοινό καλό.

Το MSc Diabetes Care and Management της GCU θα σας προετοιμάσει για να προωθήσετε την καριέρα σας με σιγουριά και να βοηθήσετε τους ανθρώπους στην κοινότητά σας να απολαμβάνουν πιο υγιεινές και πιο εκπληκτικές ζωές.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
16 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά ηγετών στον τομέα, το πρόγραμμα MSc Diagnostic Imaging θα σας δώσει μια νέα εικόνα για τις τρέχουσες και βέλτιστες πρακτικές ... [+]

Σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά ηγετών στον τομέα αυτό, το πρόγραμμα MSc Diagnostic Imaging θα σας δώσει μια νέα εικόνα για τις τρέχουσες και βέλτιστες πρακτικές - και θα σας εκπαιδεύσει για να δημιουργήσετε πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές. Θα αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης, θα συνθέσετε στοιχεία από μια σειρά ερευνητικών και άλλων πηγών και θα βασιστείτε στη γνώση και την κλινική εμπειρία της βιομηχανίας για να ενημερώσετε την επαγγελματική συζήτηση και τη συζήτηση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Η MSc Investigative Oftalmology and Vision Research παρέχει στους επαγγελματίες φροντίδας οφθαλμών όπως εσείς τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρε ... [+]

Το MSc Investigational Ophthalmology and Vision Research παρέχει στους επαγγελματίες φροντίδας ματιών όπως σας τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται για να συμβάλουν στην πρωτοποριακή ιατρική εξέλιξη και αποτελεσματικά να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν ένα ευρύ φάσμα οφθαλμικών καταστάσεων.

Είτε θέλετε να συνεχίσετε τις ακαδημαϊκές σπουδές σας είτε να αναλάβετε νέες ευθύνες ως κύριοι φροντιστές - το πρόγραμμά μας σας δίνει τις κλινικές δεξιότητες και την ερευνητική εμπειρία που χρειάζεστε. Προωθήστε την καριέρα σας και ασκεί σημαντική επιρροή στο μέλλον του τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Διαπιστώθηκε από το Κολέγιο Podiatry στο Λονδίνο και προσφέρεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Queen Margaret στο Εδιμβούργο. Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης ... [+]

Αναπτύξτε ένα στέρεο ακαδημαϊκό ίδρυμα σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα με τη Θεωρία MSc της Ποδιατρικής Χειρουργικής. Διαπιστώθηκε από το Κολέγιο Podiatry στο Λονδίνο και προσφέρεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Queen Margaret στο Εδιμβούργο. Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης σας προετοιμάζει για να πετύχετε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε προηγμένη πρακτική ή ποδιατρική χειρουργική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας και διαπιστευμένο από το Κολλέγιο Εργοθεραπευτών και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών. ... [+]

Διαπιστευμένο από: HCPC

Φανταστείτε την ικανοποίηση να βοηθήσετε τους ανθρώπους να φτάσουν στο πραγματικό τους δυναμικό, να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους και να συμμετάσχουν πλήρως στον κόσμο γύρω τους. Με ένα MSc Επαγγελματική Θεραπεία από την GCU, αυτό ακριβώς θα κάνετε. Οι επαγγελματίες θεραπευτές είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που βοηθούν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να διεξάγουν δραστηριότητες που δυσχεραίνουν τη σωματική ή ψυχική ασθένεια, την αναπηρία ή τη γήρανση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Μέσω του MSc Clinical Microbiology, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε αυτόν τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό και σημαντικό τομέα. ... [+]

Παρά τις απίστευτες εξελίξεις στην ιατρική, υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει στον 21ο αιώνα για τη δημιουργία υγιέστερων κοινοτήτων ανά τον κόσμο - και οι μικροβιολόγοι πρωτοπορούν.

Η φυματίωση και η χολέρα εξακολουθούν να καταστρέφουν τους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο. Εμφανίζονται νέα και θανάσιμα στελέχη της γρίπης. Ο ιός Zika εξαπλώνεται ταχέως με θερμότερες παγκόσμιες θερμοκρασίες - όπως και άλλες παρασιτικές ασθένειες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το πρόγραμμα MSc Nursing: Advancing Professional Practice σας προετοιμάζει να ηγηθείτε και να καινοτομήσετε στον τομέα της προχωρημένης νοσηλείας αν εργάζεστε στο Ηνωμένο ... [+]

Η προώθηση της γνώσης, των δεξιοτήτων και των χαρακτηριστικών των νοσηλευτών είναι απαραίτητη για την υποστήριξη της επαγγελματικής πρακτικής. Το MSc Nursing: Advancing Professional Practice παρέχει στους εγγεγραμμένους νοσηλευτές μια εκπαιδευτική πλατφόρμα για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους, πραγματοποιώντας μια εστιασμένη μελέτη για την προώθηση των κλινικών γνώσεων, δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών τους σε συγκεκριμένους τομείς πρακτικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το MSc Νοσηλευτική Μελέτες (Προ-εγγραφή) προσφέρει πτυχιούχους από οποιοδήποτε υπόβαθρο την ευκαιρία να μεταφέρουν τις μεταπτυχιακές τους δεξιότητες στην νοσηλευτική. ... [+]

Αυτή η νέα και συναρπαστική διαδρομή MSc προσφέρει στους πτυχιούχους από οποιοδήποτε υπόβαθρο την ευκαιρία να μεταφέρουν τις μεταπτυχιακές δεξιότητές τους και να τις αξιοποιήσουν για να γίνουν νοσοκόμες.

Αναγνωρίζοντας το μεταβαλλόμενο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης και το προφίλ των νοσηλευτών που απαιτούνται, το MSc Nursing Studies στοχεύει να εξοπλίσει μεταπτυχιακούς φοιτητές νοσηλευτές με προηγμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης, καθώς και πρακτικές δεξιότητες και ικανότητες για να παραδώσει συμπονετικά, ικανά, ανθρωποκεντρικά, αποτελεσματικά, υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
28 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για εγγεγραμμένους νοσοκόμους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. ... [+]

Αυξήστε την ικανότητα λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων και μάθετε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις των πολύπλοκων κλινικών καταστάσεων στην προηγμένη πρακτική PgD στην Περιφερειακή Νοσηλευτική με Ειδικευμένο Πρακτικό Εξάσκηση. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για εγγεγραμμένους νοσοκόμους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Μάθετε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μελετάτε τις τελευταίες εξελίξεις στην κλινική έρευνα και παίρνετε κορυφαία εκπαίδευση στο πρόγραμμα MSc Physiotherapy. ... [+]

Μάθετε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μελετάτε τις τελευταίες εξελίξεις στην κλινική έρευνα και παίρνετε κορυφαία εκπαίδευση στο πρόγραμμα MSc Physiotherapy. Η GCU συνεργάζεται με τη βιομηχανία για να φέρει μια σειρά μαθημάτων αιχμής σε φυσιοθεραπευτές που επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Το πρόγραμμα παρέχεται από ειδικούς, ειδικούς και ακαδημαϊκούς - και ενημερώνεται από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Αποκτήστε την τεχνογνωσία και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να εγγραφείτε στο Chartered Society of Physiotherapy (CSP), να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας κ ... [+]

Θέλετε να επιλύσετε προβλήματα με κλινική ικανότητα, να σκεφτείτε ανεξάρτητα και να εξασκηθείτε ως ναυλωμένος φυσιοθεραπευτής - και είστε έτοιμοι να φτάσετε εκεί γρήγορα. Η επιταχυνόμενη MSc Physiotherapy είναι το πρόγραμμα για εσάς.

Στη GCU, τα προγράμματα είναι τόσο σημαντικά για την καριέρα σας - και εστιάζουν στη δημιουργία ουσιαστικών αλλαγών που συμβάλλουν στο κοινό καλό. Θα αποκτήσετε την εξειδίκευση και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να εγγραφείτε στο Chartered Society of Physiotherapy (CSP), να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και να γίνετε φυσιοθεραπευτής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα Biomolecular και Biomedical Sciences θα σας προετοιμάσει με πρακτικές δεξιότητες σε επιστημονικές έρευνες και ένα πολύτιμο σώμα ακαδημαϊκών ... [+]

Οι βιομοριακές και βιοϊατρικές επιστήμες είναι πρόκληση, απαιτώντας ενθουσιώδεις, οδηγημένους μαθητές. Φυσικά, αυτά τα πεδία αιχμής προσφέρουν επίσης απίστευτες δυνατότητες για θετική επίδραση - και σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι βιοϊατρικές επιστήμες προσφέρουν ελπίδα για θεραπεία ασθενειών και βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε ανακάλυψη διαμορφώνει το μέλλον. Κάθε συνεισφορά προωθεί το κοινό καλό.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το προσόν διαγνωστικής απεικόνισης της GCU αναγνωρίζεται παγκοσμίως και σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και στην Εταιρε ... [+]

Οι διαγνωστικοί ακτινογράφοι παράγουν και ερμηνεύουν εικόνες του ανθρώπινου σώματος. Η διαγνωστική απεικόνιση είναι βασική για την υγειονομική περίθαλψη και είναι καθοριστικής σημασίας για τη διάγνωση και τη θεραπεία τραύματος και ασθενειών.

Το προσόν διαγνωστικής απεικόνισης της GCU αναγνωρίζεται παγκοσμίως και σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και στην Εταιρεία και το Κολλέγιο Ακτινολόγων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Η GCU είναι ο μεγαλύτερος πάροχος θεραπευτικής ακτινογραφίας στην Σκωτία. Η διδακτική ομάδα συνεργάζεται στενά με τους συναδέλφους της πρακτικής στο NHS. ... [+]

Οι θεραπευτικοί ραδιογράφοι είναι επαγγελματίες φροντίδας υψηλής ειδίκευσης που έχουν ουσιαστικό ρόλο στη θεραπεία ασθενών με καρκίνο. Παρέχουν θεραπεία ακτινοθεραπείας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ραδιογράφοι ραδιοθεραπείας εργάζονται ως μέλη της ομάδας υγείας και συμμετέχουν στις αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των ασθενών με ακτινοθεραπεία. Παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειές τους καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού κατά του καρκίνου.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το πιό μακροχρόνιο πρόγραμμα Dietetics στη Σκωτία, διαπιστευμένο από την British Dietetic Association και το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). ... [+]

Η Ανθρώπινη Διατροφή και η Διαιτολογία είναι η εφαρμογή της επιστήμης της διατροφής για την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών και την προώθηση της υγείας.

Η GCU διαθέτει το μεγαλύτερο πρόγραμμα διατροφής στη Σκωτία. Παρέχει μια εις βάθος κατανόηση της διατροφής και του μεταβολισμού, που αποκτήθηκε από τη μελέτη της φυσιολογίας, της βιοχημείας, της φαρμακολογίας και της επιστήμης των τροφίμων, με αναγνώριση των επηρεαστικών πτυχών της ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κολλέγιο Επαγγελματικών Θεραπειών και να εγγραφούν στην Υγεία ... [+]

Οι επαγγελματίες θεραπευτές συνεργάζονται με μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων για να τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ανεξαρτησία.

Για τα άτομα με περιορισμούς σωματικής ή ψυχικής υγείας, τα καθημερινά καθήκοντα μπορεί να είναι δύσκολα. Ωστόσο, μέσω της δραστηριότητας, η επαγγελματική θεραπεία επιτρέπει στους ανθρώπους να ζουν πιο παραγωγικές και ευχάριστες ζωές.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Προσφέρουμε το μοναδικό πρόγραμμα Βιοϊατρικής Επιστήμης με τοποθέτηση στη Γλασκώβη, το οποίο έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και ε ... [+]

Διαπιστευμένο από: HCPC IBMS RSB

Οι βιοϊατρικοί επιστήμονες πραγματοποιούν εργαστηριακές δοκιμές σε δείγματα που αποστέλλονται για ανάλυση από γενικούς και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.

Η βιοϊατρική επιστήμη είναι ζωτικής σημασίας για την κλινική διάγνωση της νόσου και την ακριβή θεραπεία των ασθενών και τη λειτουργία του NHS και άλλων βιομηχανιών που σχετίζονται με την υγεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το πρόγραμμα Οπτομετρίας της GCU έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να εξοπλίσει τους πτυχιούχους με προηγμένες κλινικές δεξιότητες πο ... [+]

Το πρόγραμμα Οπτομετρίας της GCU έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να εξοπλίσει τους πτυχιούχους με προηγμένες κλινικές δεξιότητες που θα χρησιμοποιήσουν για να εργαστούν ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες προσοφθαλμίων.

Optometrists είναι επαγγελματίες οφθαλμίατρος που εντοπίζουν προβλήματα όρασης και συνταγογραφούν και τοποθετούν γυαλιά καθώς και φακούς επαφής και άλλα οπτικά βοηθήματα. Οι οφθαλμογράφοι επίσης ανιχνεύουν και διαχειρίζονται μια ποικιλία συνθηκών οφθαλμού όπως είναι το γλαύκωμα και ο ηλικιακός εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Η μελέτη Orthoptics είναι ενδιαφέρουσα και προκλητική και οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι εξαιρετικές. Τα προσόντα αναγνωρίζονται παγκοσμίως. ... [+]

Οι ορθοφιστές είναι συμμαχικοί επαγγελματίες υγείας που ειδικεύονται στη διάγνωση και τη διαχείριση ενός ευρέος φάσματος οφθαλμικών καταστάσεων.

Η κατανόηση του οφθαλμού και του ρόλου του εγκεφάλου στην οπτική εμπειρία είναι το κλειδί για την ορθοφωτολογική εργασία. Οι ορθοπτικοί ασχολούνται με τη φροντίδα και τη διαχείριση ασθενών με κακή ανάπτυξη όρασης και καταστάσεων που περιλαμβάνουν εγκεφαλική βλάβη, διαβήτη, εγκεφαλικό επεισόδιο, χαμηλή όραση και γλαύκωμα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Αυτό το πτυχίο νοσηλευτικής αναλαμβάνει 4 χρόνια και σας παρέχει μια πλούσια πρακτική εμπειρία και τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να γίνετε Νοσηλευτής ... [+]

Προωθώντας τις ατομικές δυνάμεις, την ψυχική ευεξία και την ανεξαρτησία, οι Νοσηλευτές της Ψυχικής Υγείας υποστηρίζουν τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν πτυχές της ζωής τους λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις στην υποστήριξη και τη θεραπεία που διατίθενται για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι φοιτητές αναλαμβάνουν πρακτική εμπειρία εκμάθησης για το 50% του μαθήματος σε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων στο πλαίσιο του NHS Greater Glasgow και Clyde. Αυτά περιλαμβάνουν τις τοποθετήσεις της κοινότητας και νοσοκομείων του NHS, καθώς και την ανεξάρτητη και εθελοντική εμπειρία στον τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Οι φαρμακολόγοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων φαρμάκων που ωφελούν την υγεία των ανθρώπων και των ζώων. ... [+]

Οι φαρμακολόγοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων φαρμάκων που ωφελούν την υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της πρακτικής εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός πενθήμερου πρακτικού εργαστηρίου μοριακής βιολογίας που συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική, για να σας εξοπλίσει με τις εργαστηριακές δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες. Θα καταλάβετε πώς λειτουργεί το σώμα, τι πάει στραβά στην ασθένεια και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν φάρμακα για τη διαχείριση αυτών των άρρωστων καταστάσεων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). ... [+]

Είτε εργάζονται σε νοσοκομείο, κοινότητα, βιομηχανία, σχολεία, αθλητισμό, δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις υγείας, οι φυσιοθεραπευτές βοηθούν τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις σωματικές δυσκολίες αποκαθιστώντας την κίνηση και να λειτουργούν όσο πιο κοντά γίνεται. Οι φυσικοθεραπευτές είναι βασικά μέλη της ομάδας υγείας που εργάζονται σε ένα προκλητικό και επάξια επάγγελμα.

... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα που στοχεύει σε νοσηλευτές επαγγελματίες που αναζητούν ένα προηγμένο προσόν. ... [+]

Ένα πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για ειδικευμένους νοσηλευτές, για να προωθήσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα τους σε επίπεδο πτυχίου ή πτυχίο τιμά. ή να αποκτήσουν πτυχίο πιστοποιητικού. Πολλαπλές μέθοδοι παράδοσης και ένα ευρύ φάσμα επιλογών για ενότητες παρέχουν ευελιξία για να ταιριάζει σε μια σειρά από εγχώριες και διεθνείς αγορές. Οι διαδρομές στα βραβεία μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες προσωπικής ανάπτυξης των μεμονωμένων επαγγελματιών και τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και στρατηγικές ανάγκες ανάπτυξης υπηρεσιών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το BSc (Hons) πτυχίο νοσηλευτικής ενηλίκων από GCU. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και οι απόφοιτοι μας συνεχίζουν να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στο NHS. Αυ ... [+]

Η νοσηλευτική ενηλίκων είναι μια δυναμική, ανταμείβοντας και πολύ εξειδικευμένη φροντίδα και συμπονετική σταδιοδρομία. Θα αναπτύξετε ποικίλες δεξιότητες που κυμαίνονται από την παροχή εκπαίδευσης υγείας για άτομα από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου μέχρι την παροχή πολύπλοκων φροντίδων σε άτομα με πολλαπλές οξείες ή μακροπρόθεσμες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη νοσοκόμων που είναι σε θέση να παρέχουν προσωπική, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα, σε συνεργασία με άλλα επαγγέλματα και οργανισμούς σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και περίπλοκο περιβάλλον υγείας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Η εξαιρετικά ανταγωνιστική BSc Hons Learning Disability Νοσηλευτικής σάς επιτρέπει να γίνετε εγγεγραμμένος νοσηλευτής και να εργαστείτε με άτομα και οικογένειες για να βε ... [+]

Μάθηση Η νοσηλευτική αναπηρία συνεπάγεται την εργασία σε συνεργασία με άτομα και οικογένειες για τη βελτίωση της αυτονομίας, την προώθηση της υγείας και την υποστήριξη της ένταξης. Αυτό περιλαμβάνει την πραγματική συμβολή στην ενίσχυση της συμπεριφοράς και του τρόπου ζωής που συμβάλλουν στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στον τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην κάλυψη των ολιστικών αναγκών των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες. Θα εξερευνήσετε βασικά θέματα μέσα στην πρακτική των σύγχρονων μαθησιακών αναπηριών, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των αναγκών υγείας, της συμμετοχής της κοινότητας, του σχεδιασμού με επίκεντρο τον άνθρωπο, της ενσωμάτωσης και της ολοκλήρωσης. εκτίμηση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Πάρτε το 4 έτος BSc (Hons) παιδί Νοσηλευτικής πτυχίο και να λάβουν μέρος σε πρακτικές τοποθετήσεις σε μια ευρεία ποικιλία των ρυθμίσεων ακόμη και διεθνείς τοποθετήσεις εί ... [+]

Διαπιστευμένος από: NMC

Εργαζόμενοι ως αναπόσπαστο μέρος της ομάδας υγειονομικής περίθαλψης, οι Νοσηλευτές Παιδιών προσφέρουν εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους από τη γέννηση έως την νεαρή ενηλικίωση. Οι παιδικές νοσηλευτές ασκούν ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, από τις μονάδες εντατικής θεραπείας και τις οικογενειακές εστίες έως την παροχή φροντίδας σε παγκόσμιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Η GCU είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στη Σκωτία για να προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης οφθαλμολογικής διανομής στο αναγνωρισμένο κέντρο Vision GCU που βρίσκετα ... [+]

Οι οπτικοί διανομής είναι επαγγελματίες φροντίδας οφθαλμών που ταιριάζουν και τροφοδοτούν γυαλιά και διαχειρίζονται οπτικές πρακτικές. Οι οπτικοί διανομής μπορούν να επεκταθούν στην τοποθέτηση φακών επαφής και στην προμήθεια εξειδικευμένων οπτικών συσκευών.

Η GCU είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στη Σκωτία για να προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης οφθαλμολογικής διανομής στο αναγνωρισμένο κέντρο Vision GCU που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη. Μια σύγχρονη κλινική διανομής προοριζόμενη για το σκοπό αυτό, το Vision Center παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για εκπαίδευση στην εμπορική πρακτική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Αυτό το συναρπαστικό και προκλητικό πρόγραμμα διδάσκεται στο Οδοντιατρικό Νοσοκομείο της Γλασκώβης, στο Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης και σε αρκετά κέντρα εξωστρέ ... [+]

Οι Οδοντίατροι Υγιεινοί / Θεραπευτές είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που δουλεύουν ως τμήμα της οδοντιατρικής ομάδας φροντίζοντας να βοηθήσουν τους ασθενείς να έχουν καλή οδοντική υγεία.

Διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην πρόληψη ασθενειών από το στόμα, όπως ασθένεια των ούλων, φθορά των δοντιών και καρκίνους του στόματος. Οι δεξιότητές τους περιλαμβάνουν την παροχή προληπτικών, περιοδοντικών και αποκαταστατικών θεραπειών σε δόντια ενηλίκων και παιδιών μέσω κλινικής θεραπείας και εκπαίδευσης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το BSc Paramedic Science είναι το πρώτο πτυχίο πλήρους φοίτησης στο είδος του στη Σκωτία. ... [+]

Ο σύγχρονος παραϊατρικός θεραπεύει και φροντίζει τους ανθρώπους σε τοπικό επίπεδο ή στο σπίτι τους για να βοηθήσει στη μείωση των εισοδημάτων που μπορούν να αποφευχθούν στο νοσοκομείο, καθώς και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Σε όλο αυτό το δύσκολο και συναρπαστικό πρόγραμμα θα μάθετε παράλληλα με άλλους επαγγελματίες υγείας που αντικατοπτρίζουν το συνεργατικό χαρακτήρα της εργασίας σε ένα σύγχρονο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το πρόγραμμα αυτό εγκρίνεται από την Βρετανική Εταιρεία Παιδοδοντιών και Ποδιατρών και την Υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου ... [+]

Οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα πόδια ή τα κάτω άκρα τους χρειάζονται ειδική προσοχή και προσοχή. Οι Podiatrists είναι ανεξάρτητοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, ικανός να διαγνώσει και να θεραπεύσει προβλήματα που επηρεάζουν τα πόδια και τα κάτω άκρα.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε δημιουργικούς, καινοτόμους και εξειδικευμένους ποδιατρικούς ιατρούς με μια επικοινωνιακή και φροντίδα στάση απέναντι στους ασθενείς. Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στο κλινικό περιβάλλον, παρατηρώντας και εργαζόμενοι μαζί με έμπειρους και έμπειρους και παγκοσμίου φήμης ερευνητές.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές να μελετήσουν την παράδοση φροντίδας μέσα σε δύο τομείς της πρακτικής, Μαθησιακή Αναπηρία και Παιδί. ... [+]

Η νοσηλευτική φροντίδα παρέχεται σε μια ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης. Οι εγγεγραμμένοι νοσοκόμοι σε οποιοδήποτε πεδίο πρακτικής πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασθενών, των χρηστών υπηρεσιών και των φροντιστών, σε επίπεδο που αναμένεται από το κοινό, να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και να ικανοποιούν τη ζήτηση για παροχή φροντίδας σε ένα σύγχρονο και περίπλοκο σύστημα υγείας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα που στοχεύει σε νοσηλευτές επαγγελματίες που αναζητούν ένα προηγμένο προσόν. ... [+]

Ένα πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για ειδικευμένους νοσηλευτές, για να προωθήσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα τους σε επίπεδο πτυχίου ή πτυχίο τιμά. ή να αποκτήσουν πτυχίο πιστοποιητικού. Πολλαπλές μέθοδοι παράδοσης και ένα ευρύ φάσμα επιλογών για ενότητες παρέχουν ευελιξία για να ταιριάζει σε μια σειρά από εγχώριες και διεθνείς αγορές. Οι διαδρομές στα βραβεία μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες προσωπικής ανάπτυξης των μεμονωμένων επαγγελματιών και τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και στρατηγικές ανάγκες ανάπτυξης υπηρεσιών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Γίνετε εγγεγραμμένος νοσηλεύτρια με το τριετές BSc για ενηλίκους νοσηλευτών από την GCU. Με την ολοκλήρωση, δικαιούστε να εγγραφείτε ως νοσοκόμα με το Συμβούλιο Νοσηλευτι ... [+]

Η νοσηλευτική ενηλίκων είναι μια δυναμική, ανταμείβοντας και πολύ εξειδικευμένη φροντίδα και συμπονετική σταδιοδρομία. Θα αναπτύξετε ποικίλες δεξιότητες που κυμαίνονται από την παροχή εκπαίδευσης υγείας για άτομα από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου μέχρι την παροχή πολύπλοκων φροντίδων σε άτομα με πολλαπλές οξείες ή μακροπρόθεσμες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη νοσοκόμων που είναι σε θέση να παρέχουν προσωπική, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα, σε συνεργασία με άλλα επαγγέλματα και οργανισμούς σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και περίπλοκο περιβάλλον υγείας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Μάθηση Η νοσηλευτική αναπηρία συνεπάγεται την εργασία σε συνεργασία με άτομα και οικογένειες για τη βελτίωση της αυτονομίας, την προώθηση της υγείας και την υποστήριξη τη ... [+]

Μάθηση Η νοσηλευτική αναπηρία συνεπάγεται την εργασία σε συνεργασία με άτομα και οικογένειες για τη βελτίωση της αυτονομίας, την προώθηση της υγείας και την υποστήριξη της ένταξης. Αυτό περιλαμβάνει την πραγματική συμβολή στην ενίσχυση της συμπεριφοράς και του τρόπου ζωής που συμβάλλουν στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στον τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην κάλυψη των ολιστικών αναγκών των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες. Θα εξερευνήσετε βασικά θέματα μέσα στην πρακτική των σύγχρονων μαθησιακών αναπηριών, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των αναγκών υγείας, της συμμετοχής της κοινότητας, του σχεδιασμού με επίκεντρο τον άνθρωπο, της ένταξης και της ολοκλήρωσης, της αντιμετώπισης των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας, της εγκληματολογικής πρακτικής, του σχεδιασμού και της αξιολόγησης της περίθαλψης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Με την αποφοίτησή σας, θα έχετε πρόσβαση στο Μητρώο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής του Συμβουλίου ως παιδική νοσοκόμα. ... [+]

Διαπιστευμένος από: NMC

Εργαζόμενοι ως αναπόσπαστο μέρος της ομάδας υγειονομικής περίθαλψης, οι Νοσηλευτές Παιδιών προσφέρουν εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους από τη γέννηση έως την νεαρή ενηλικίωση. Οι παιδικές νοσηλευτές ασκούν ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, από τις μονάδες εντατικής θεραπείας και τις οικογενειακές εστίες έως την παροχή φροντίδας σε παγκόσμιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις στην υποστήριξη και τη θεραπεία που διατίθενται για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. ... [+]

Προωθώντας τα ατομικά δυνατά σημεία, την ψυχική ευεξία και την ανεξαρτησία, οι Νοσηλευτές της Ψυχικής Υγείας υποστηρίζουν τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν πτυχές της ζωής τους λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις στην υποστήριξη και τη θεραπεία που διατίθενται για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι φοιτητές αναλαμβάνουν πρακτική εμπειρία εκμάθησης για το 50% του μαθήματος σε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων στο πλαίσιο του NHS Greater Glasgow και Clyde. Αυτά περιλαμβάνουν τις τοποθετήσεις της κοινότητας και νοσοκομείων του NHS, καθώς και την ανεξάρτητη και εθελοντική εμπειρία στον τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Γλασκώβη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Γλασκώβη, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο