Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Κολέγιο Ιατρικής και Κτηνιατρικής αποτελείται από δύο σχολεία. Αυτές είναι η Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου και η Βασιλική Σχολή Κτηνιατρικών Σπουδών (Dick).

Μαζί σχηματίζουμε μια μοναδική ομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι κτηνίατροι, οι ιατροί και οι βιοϊατρικοί επιστήμονες συνεργάζονται και μελετούν τις κοινές αιτίες της ασθένειας που επηρεάζουν τους πληθυσμούς μας. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας, η δομή μας και η οργάνωση των πτυχίων μας εξασφαλίζουν ότι έχουμε ανθρώπους από τη Σχολή Κτηνιατρικών Σπουδών (Royal Dick) και την Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου που αναπνέουν τον ίδιο αέρα, σχεδιάζοντας μαζί και διδάσκοντας στους ειδικούς τομείς.

Κτηνίατρος

Royal (Dick) Σχολή Κτηνιατρικών Σπουδών

Η κορυφαία κτηνιατρική σχολή στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Πλαίσιο Excellence Research 2014, η Royal (Dick) School of Veterinary Studies είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κτηνιατρική εκπαίδευση, έρευνα και πρακτική. Παρέχουμε εξαιρετική κτηνιατρική εκπαίδευση χρησιμοποιώντας ένα βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών, καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και ένα διεπιστημονικό περιβάλλον. Ήμασταν πρώτοι μεταξύ των επτά κτηνιατρικών σχολών του Ηνωμένου Βασιλείου για την ποιότητα της έρευνας στις Ασκήσεις Αξιολόγησης της Έρευνας του 2008, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική διεθνή φήμη του σχολείου. Οι κλινικές υπηρεσίες μας - Νοσοκομείο για μικρά ζώα και μεγάλη πρακτική για τα ζώα - είναι από τα πιο σημαντικά κέντρα κλινικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου

Η Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου φιλοξενεί τρεις διακοσμήσεις. Πρόκειται για τις Βιοϊατρικές Επιστήμες, τις Κλινικές Επιστήμες και τις Μοριακές, Γενετικές Επιστήμες και Επιστήμες Υγείας του Πληθυσμού.

Η διδασκαλία για το πρόγραμμα MBChB και άλλα βιοϊατρικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα πραγματοποιείται στις τρεις διακοσμητικές εκτάσεις. Με την προσέγγιση των σωστών ατόμων, τόσο κλινικών όσο και μη κλινικών, καταλύουμε και δημιουργούμε τις ευκαιρίες για την ανάπτυξη συναρπαστικών εργασιών που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων. Η Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου παρέχει εκπαίδευση πρώτης τάξεως σε εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας από ενθουσιώδεις ανθρώπους που βρίσκονται στην αιχμή του κόσμου.

Προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία σε ένα περιβάλλον όπου η έρευνα είναι αγαπητή και διωγμένη. Η έρευνα είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής κάθε μαθητή ως μέσο κατανόησης ενός τρόπου σκέψης που θα τα εξοπλίσει για να δώσει θετική αλλαγή στην ανθρωπότητα.

Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου: Βιοϊατρικές Επιστήμες

Διεξάγοντας πρωτοποριακές έρευνες, η Biomedical Sciences φιλοξενεί το Κέντρο για τα γνωστικά και νευρικά συστήματα, το Κέντρο Ολοκληρωτικής Φυσιολογίας, το Κέντρο Νευροαναγέννησης και τον Τομέα της Ιατρικής Επιμόλυνσης και Διαδρομής.

Επίσης, συμβάλλουμε στη διεπιστημονική έρευνα με αυτά τα συνεργαζόμενα κέντρα: τις μολυσματικές νόσους του Εδιμβούργου, τη Νευροεπιστήμη του Εδιμβούργου, το κέντρο επιληψίας του Muir Maxwell, το Κέντρο Άγριων Πατρικίων και τη Φαρμακολογία, την Τοξικολογία και τη Θεραπεία.

Τα ερευνητικά θέματα στο πλαίσιο του Deanery περιλαμβάνουν:

  • Γονίδια και ανάπτυξη
  • Βιολογία μεμβράνης
  • Νευρικά συστήματα ελέγχου
  • Γνώση, μάθηση και συνοπτική πλαστικότητα
  • Νευροφαρμακολογία
  • Βασική και κλινική ιολογία
  • Βακτηριακή παθογένεση και χημειοθεραπεία

Επίσης στο πλαίσιο του Deanery είναι ο Βιοϊατρικός Διδακτικός Οργανισμός (BMTO), ο οποίος διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διοίκηση, το συντονισμό και την εφαρμογή της προπτυχιακής διδασκαλίας.

Το BMTO είναι υπεύθυνο για το πρόγραμμα BSc Medical Sciences, μαζί με πολυάριθμα προγράμματα Honours στις Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κτηνιατρικές Επιστήμες, καθώς και δεκατέσσερα μαθήματα Biomedical Sciences για προπτυχιακούς φοιτητές.

Κτηνίατρος

Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου: Κλινικές Επιστήμες

Με ένα μακροχρόνιο διεθνές ερευνητικό προφίλ, οι Κλινικές Επιστήμες φιλοξενούν το Κέντρο Καρδιοαγγειακών Επιστημών, το Κέντρο Κλινικών Επιστημών Εγκεφάλου, το Κέντρο για την Φλεγμονώδη Έρευνα, το Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής, το Κέντρο Αναπαραγωγικής Υγείας, το Μεταπτυχιακό Οδοντιατρικό Ινστιτούτο του Εδιμβούργου και το Τμήμα των Επιστημών Υγείας.

Στην πιο πρόσφατη βρετανική έρευνα για την αξιολόγηση της άσκησης, η κλινική ιατρική βαθμολογήθηκε από τις 28 υποβολές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Deanery βασίζεται κυρίως στη Μικρή Γαλλία.

Στη Μικρή Γαλλία, το Κτίριο Καγκελαρίου, το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας της Βασίλισσας και το Κέντρο Ανανεωτικής Ιατρικής διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας δίπλα στο βασιλικό νοσοκομείο του Εδιμβούργου και το βιοϊατρικό ερευνητικό πάρκο Edinburgh BioQuarter.

Άλλες τοποθεσίες Deanery είναι το Νοσοκομείο Νοσηλευτών του Εδιμβούργου, το Δυτικό Γενικό Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο του Βασιλικού Εδιμβούργου και το Lauriston Place.

Ιατρική Σχολή του Εδιμβούργου: Μοριακές, Γενετικές και Πληθυσμιακές Επιστήμες Υγείας

Οι Μοριακές, Γενετικές και Πληθυσμιακές Επιστήμες Υγείας περιλαμβάνουν το Ινστιτούτο Γενετικής και Μοριακής Ιατρικής του MRC, το Ινστιτούτο Usher των Επιστημών Υγείας Πληθυσμού και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Usher, τη Μονάδα Κλινικών Δοκιμών του Εδιμβούργου και το Τμήμα Παθολογίας.

Το Ινστιτούτο Γενετικής και Μοριακής Ιατρικής του MRC περιλαμβάνει τη Μονάδα Ανθρώπινης Γενετικής του MRC, το Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο του Εδιμβούργου και το Κέντρο Γονιδιωματικής και Πειραματικής Ιατρικής.

Το Ινστιτούτο Usher των Επιστημών Υγείας του Πληθυσμού και Πληροφορικής περιλαμβάνει το Κέντρο για τις Επιστήμες Υγείας του Πληθυσμού, το Κέντρο Ιατρικής Πληροφορικής και το Κέντρο για την Παγκόσμια Έρευνα στον τομέα της Υγείας.

Το Deanery φιλοξενεί επίσης τη Μονάδα Κλινικών Δοκιμών του Εδιμβούργου (ECTU), η οποία πρόσφατα ήταν πλήρης εγγραφή στην Κοινοπραξία Κλινικών Ερευνών του Ηνωμένου Βασιλείου και απονεμήθηκε μεθοδολογία κλινικών μελετών MRC για κλινικές δοκιμές και Τμήμα Παθολογίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στη διάδοση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της κατανόησης της ιατρικής ανάλυσης εικόνας, επιτρέποντας την αποτελεσματική και αποτελεσματική α ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στη διάδοση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της κατανόησης της ιατρικής ανάλυσης εικόνας, επιτρέποντας την αποτελεσματική και αποτελεσματική ανάλυση των ιατρικών εικόνων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κλινικά όσο και εμπορικά.

Καλύπτοντας τη φυσική της απεικόνισης και σχετικές τεχνικές, επικεντρώνεται επίσης στο εξειδικευμένο περιεχόμενο που καλύπτει την επεξεργασία και ανάλυση εικόνων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Βελτιώστε την εμπειρογνωμοσύνη σας στην απεικόνιση και κερδίστε ένα ιδιαίτερα καταξιωμένο μάστερ μέσω της διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, παραμένοντας στην εργασί ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Για τη διάδοση γνώσεων απεικόνισης, δεξιοτήτων

Στόχοι του προγράμματος ευέλικτης, διαλείπουσας, μερικής απασχόλησης, ηλεκτρονικής μάθησης (OL):

για την κατανόηση της θεωρίας της απεικόνισης, των τεχνικών, της ανάλυσηςνα αναπτύξει τον σχεδιασμό της έρευναςγια να επιτρέψει την ερμηνείανα συνδέσει την έρευνα απεικόνισης με κλινικές εφαρμογέςΗλεκτρονική μάθηση... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Η συνδυασμένη τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (ΡΕΤ) και μαγνητικός συντονισμός (MR) είναι μια τεχνολογία απεικόνισης που επιτρέπει την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη μ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η συνδυασμένη τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (ΡΕΤ) και μαγνητικός συντονισμός (MR) είναι μια τεχνολογία απεικόνισης που επιτρέπει την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη μεταβολική λειτουργία, τη φυσιολογία και την ανατομία σε μία μόνο σάρωση για διαγνωστικούς και ερευνητικούς σκοπούς (π.χ. διερεύνηση άνοιας

Οι σαρωτές PET-MR εγκαθίστανται ολοένα και περισσότερο σε κλινικά και ερευνητικά περιβάλλοντα, αλλά η τρέχουσα εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης και βέλτιστης χρήσης τέτοιων εγκαταστάσεων είναι περιορισμένη, που συχνά απαιτεί μακρόχρονη παραμονή, μακριά από την εργασία και προσωπικές δεσμεύσεις στο σπίτι.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα διαδίδει γνώσεις απεικόνισης, δεξιότητες και κατανόηση, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική και αποτελεσματική χρήση της απεικόνισης, κλινικά, στ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Να διαδίδει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόηση της νευροαπεικόνισης, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική και αποδοτική χρήση της νευροαπεικόνισης στην έρευνα.

Στόχοι του προγράμματος ευέλικτης, διαλείπουσας, μερικής απασχόλησης, ηλεκτρονικής μάθησης (OL):

για την κατανόηση της έρευνας, η οποία χρησιμοποιεί τεχνικές νευροαπεικόνισηςνα αναπτύξει τον σχεδιασμό της έρευναςγια να επιτρέψει την ερμηνείανα συσχετίσει την έρευνα νευροαπεικόνισης με κλινικές εφαρμογέςΗλεκτρονική μάθηση... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το MSc από την Έρευνα στην Ολοκληρωμένη Νευροεπιστήμη είναι ένα ετήσιο ερευνητικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που καλύπτει όλα τα επίπεδα της σύγχρονης νευροεπιστήμης, ... [+]

Ερευνητικό προφίλ

Το MSc από την Έρευνα στην Ολοκληρωμένη Νευροεπιστήμη είναι ένα ετήσιο ερευνητικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που καλύπτει όλα τα επίπεδα της σύγχρονης νευροεπιστήμης, γεγονός που το καθιστά ένα ιδανικό πρόγραμμα για να σας προετοιμάσει για διδακτορικό.

Περιλαμβάνουμε μοριακές, κυτταρικές, συστήματα, αναγεννητική, γνωστική, κλινική και υπολογιστική νευροεπιστήμη. Σας επιτρέπουμε επίσης να επιλέξετε την ειδικότητά σας από την αρχή, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε τη μάθησή σας γύρω από τα ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα εάν είστε επαγγελματίας ή νέος στο θέμα και θέλετε να αντιμετωπίσετε τα σημερινά προβλήματα δημόσιας υγείας. ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η δημόσια υγεία αφορά την πρόληψη ασθενειών, την παράταση της ζωής και την προώθηση της υγείας μέσω των προσπαθειών της κοινωνίας.

Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα εάν είστε επαγγελματίας ή νέος στο θέμα και θέλετε να αντιμετωπίσετε τα σημερινά προβλήματα δημόσιας υγείας.

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα MPH με μερική απασχόληση μέσω διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που μπορεί να ταιριάζει σε όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ή που δεν μπορούν να έρθουν στο Εδιμβούργο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμά μας MPH παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί επιστημονικοί κλάδοι για να διερευνήσουν και στη ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το online πρόγραμμα Master of Public Health (MPH) βασίζεται σε μακρόχρονη παράδοση ακαδημαϊκής διδασκαλίας και έρευνας στη δημόσια υγεία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Η δημόσια υγεία αφορά την πρόληψη ασθενειών, την παρατεταμένη ζωή και την προώθηση της υγείας μέσω των προσπαθειών της κοινωνίας. Είτε είστε ήδη επαγγελματίας επαγγελματίας στον τομέα αυτό, ή νέο για το θέμα, αυτό το Master of Public Health (MPH) είναι το ιδανικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα σημερινά προβλήματα στη δημόσια υγεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται από το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και οδηγεί στην απονομή του Master of Chirurgie (ChM). Λειτο ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται από το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και οδηγεί στην απονομή του Master of Chirurgie (ChM). Λειτουργεί παράλληλα με την κλινική εκπαίδευση και συμπληρώνει την εκπαίδευση στο χώρο εργασίας.

Με βάση το Διακρατικό Χειρουργικό Πρόγραμμα Σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει στους εκπαιδευόμενους σε αγγειακή και ενδοαγγειακή χειρουργική την ευκαιρία να μελετήσουν θέματα σχετικά με την ειδικότητα και υποστηρίζει την προετοιμασία για τις τελικές επαγγελματικές εξετάσεις εξόδου όπως το FRCS και το FEBVS. Η μελέτη σας θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας βάσει τεκμηρίων και να βελτιώσετε την κλινική σας πρακτική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμά μας είναι ένα έτος, με πλήρες ωράριο, επί της πανεπιστημιούπολης MSc από ερευνητικά προγράμματα (180 μονάδες), δομημένο γύρω από δύο εργαστηριακά ερευνητικά ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Τι θα κερδίσετε από το MSc από το πρόγραμμα έρευνας στην αναγεννητική ιατρική και την επισκευή ιστών

Το πρόγραμμά μας είναι ένα έτος, με πλήρες ωράριο, επί της πανεπιστημιούπολης MSc από ερευνητικά προγράμματα (180 μονάδες), δομημένο γύρω από δύο εργαστηριακά ερευνητικά προγράμματα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές μετά την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού διπλώματος ή / και επαγγελματίες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στην έρευνα, είτε στον ακαδημαϊκό χώρο είτε σε έναν επαγγελματικό ρόλο στο βιοτεχνολογικό κλάδο. Το πρόγραμμα στοχεύει στην επέκταση της γνώσης σας σχετικά με τα αρχέγονα κύτταρα, την αναγεννητική ιατρική και τις έννοιες επισκευής ιστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διεπιστημονική και μεταφραστική έρευνα που στηρίζει αυτό το πεδίο της βιοϊατρικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα MSc με ερευνητικά προγράμματα με στόχο την εισαγωγή μαθητών σε σύγχρονη σύγχρονη μοριακή και κυτταρική βιολογική έρευνα στον τομέα των αναπαραγ ... [+]

Ερευνητικό προφίλ

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα MSc με ερευνητικά προγράμματα με στόχο την εισαγωγή μαθητών σε σύγχρονη σύγχρονη μοριακή και κυτταρική βιολογική έρευνα στον τομέα των αναπαραγωγικών επιστημών, της αναπαραγωγικής υγείας και της αναπαραγωγικής ιατρικής σε μια διεγερτική, προκλητική και ζωντανή ερευνητική ατμόσφαιρα, στη διεπαφή μεταξύ της βασικής επιστήμης και της κλινικής περίθαλψης των ασθενών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το σεμινάριο σε μερική απασχόληση, σε ηλεκτρονική μορφή, παρέχει μάστερ σε επίπεδο γενικών οδοντιάτρων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποκαταστατική οδοντιατρική. Η δομή ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Σημειώστε ότι αυτό το πρόγραμμα διαφημίστηκε στο παρελθόν ως Πρωτοβάθμια Οδοντιατρική περίθαλψη

Αυτό το σεμινάριο σε μερική απασχόληση, σε ηλεκτρονική μορφή, παρέχει μάστερ σε επίπεδο γενικών οδοντιάτρων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποκαταστατική οδοντιατρική.

Η δομή του πτυχίου έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των οδοντιάτρων από όλο τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό και το δίπλωμα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές που θέλουν να διερευνήσουν πτυχές της ανθρώπινης ανατομίας μέσω της ευελ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό και το δίπλωμα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές που θέλουν να διερευνήσουν πτυχές της ανθρώπινης ανατομίας μέσω της ευελιξίας ενός προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης online.

Όλα τα μαθήματα που συνθέτουν το πρόγραμμα χρησιμοποιούν καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας για να παρέχουν στους φοιτητές βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες εκτός από ένα στέρεο θεμέλιο της ανατομικής γνώσης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
12 - 48 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα μας έχει ως στόχο να βελτιώσει τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σας για την ανατομία του ανθρώπου μέσα από ένα εντατικό μάθημα ανατομής στην πανεπιστημιο ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Σε αυτό το πρόγραμμα θα:

Μάθετε την ανατομία μέσω της ανατομήςΑποκτήστε τη γνώση και την εμπειρία της ανατομικής διδασκαλίαςΠάρτε επιπλέον ενότητες σχετικά με νευροανατομίας, εμβρυολογίας, νόμου ανατομίας και δεοντολογίας και ιατρικής απεικόνισης.Συμβάλλετε στην παγκόσμια πρωτοποριακή και / ή βιοϊατρική έρευνα

Το πρόγραμμα μας έχει ως στόχο να βελτιώσει τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σας για την ανατομία του ανθρώπου μέσα από ένα εντατικό μάθημα ανατομής στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και την ανάπτυξη και εκμάθηση θεωρητικών και πρακτικών πτυχών της ανατομικής διδασκαλίας σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα μας δίνει στους αποφοίτους τις επιστημονικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να διεξάγουν έρευνες στον αναδυόμενο τομέα της επιστήμης των ζώων και τ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα μας δίνει στους αποφοίτους τις επιστημονικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να διεξάγουν έρευνες στον αναδυόμενο τομέα της επιστήμης των ζώων και της «One Health», παρέχοντας βασικές γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία του σώματος των ζώων. Εξετάζουμε τις εφαρμογές βασικών ζωικών επιστημών στην κτηνιατρική και την ιατρική, τη ζωική βιομηχανία και την επισιτιστική ασφάλεια.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το μονοετές, full-time πρόγραμμα παρέχει μια εξαιρετική γείωση για διδακτορικές ή άλλες ακαδημαϊκές σπουδές στις Βιοϊατρικές Επιστήμες. Θα μάθετε πολύτιμες ερευνητικ ... [+]

Ερευνητικό προφίλ

Αυτό το μονοετές, full-time πρόγραμμα παρέχει μια εξαιρετική γείωση για διδακτορικές ή άλλες ακαδημαϊκές σπουδές στις Βιοϊατρικές Επιστήμες. Θα μάθετε πολύτιμες ερευνητικές δεξιότητες, βιοϊατρικές εργαστηριακές τεχνικές και ένα ευρύ φάσμα άλλων μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα σας δώσουν ένα πλεονέκτημα για το υπόλοιπο της καριέρας σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε δύο θέματα που ταιριάζουν καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει πρωτοποριακή μεταφραστική νευροεπιστήμη επικεντρωμένη σε βλαστοκύτταρα, νευροεκφυλιστικές παθήσεις, αναγέννηση και μοντέλα (ζώα και κύτταρα). ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η άνοια (συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Alzheimer) έχει πρόσφατα καταστεί η κύρια αιτία θανάτου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα βλαστοκύτταρα είναι ένας νέος και σχετικά νέος κλάδος της επιστημονικής έρευνας που διατηρεί τη δυνατότητα όχι μόνο για θεραπείες αλλά για να είναι σε θέση να μοντελοποιήσει με ακρίβεια αυτές τις σαφώς ανθρώπινες ασθένειες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών, μερικής φοίτησης, προσφέρεται από κοινού από το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και δι ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών, μερικής φοίτησης, προσφέρεται από κοινού από το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση. Και τα δύο ιδρύματα έχουν προηγουμένως συνδυαστεί με ένα βραβευμένο πρόγραμμα Master για την υποστήριξη της πρώιμης χειρουργικής κατάρτισης και συνεχίζουν να λειτουργούν ως ένα ισχυρό εμπορικό σήμα στη χειρουργική επέμβαση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Βασιζόμενοι σε ένα στέρεο θεμέλιο βιολογικών, ανοσολογικών, παθολογικών και επιδημιολογικών αρχών, αυτό το διαδικτυακό MSc θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούν ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το ζωικό κεφάλαιο είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά οι ενδημικές και επιδημικές ασθένειες που επηρεάζουν την παραγωγικότητα των ζώων και επιδεινώνουν τη φτώχεια.

Οι ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν μεταξύ ζώων και ανθρώπων απειλούν επίσης την υγεία των κτηνοτρόφων, των οικογενειών τους και των κοινοτήτων τους. Σε πολλές αναπτυσσόμενες περιοχές, οι γεωργοί και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας των ζώων είναι συχνά αδύναμοι να αντιμετωπίσουν αυτόν τον κίνδυνο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το online πρόγραμμα θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των διαδικασιών, των διαδικασιών έρευνας και των επιλογών θεραπείας για τις κοινές ασθένειες που συναντάτ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το online πρόγραμμα θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των διαδικασιών, των διαδικασιών έρευνας και των επιλογών θεραπείας για τις κοινές ασθένειες που συναντάτε στη γενική ιατρική πρακτική.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε πρόωρους μεταπτυχιακούς γιατρούς. Συμπληρώνει τη μάθηση που χρειάζεστε για να φτάσετε στο Βασιλικό Κολέγιο Ιατρών και μπορεί επίσης να είναι κατάλληλος για γιατρούς άλλων ειδικοτήτων ή συμβούλους νοσηλευτών και άλλους παραϊατρικούς ειδικούς με εκτεταμένη κλινική εμπειρία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα Masters in Medical Sciences είναι το μοναδικό στο είδος του στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αποδειχθεί ότι δίνει στους πτυχιούχους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ... [+]

Ερευνητικό προφίλ

Το πρόγραμμα Masters in Medical Sciences είναι το μοναδικό στο είδος του στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αποδειχθεί ότι δίνει στους πτυχιούχους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Είναι σχεδιασμένο για πτυχιούχους ιατρικής υψηλού επιπέδου που θέλουν να εξερευνήσουν και να επωφεληθούν από την ιατρική έρευνα, ίσως με σκοπό να ακολουθήσουν διδακτορικό ή καριέρα στην έρευνα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Η ιατρική συντήρησης είναι μια αναδυόμενη πειθαρχία που μελετά τις πολύπλοκες σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ της υγείας των ζώων, της ανθρώπινης υγείας και της υγ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η ιατρική συντήρησης είναι ένα εδραιωμένο πεδίο που συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς αναπτύσσουμε την ικανότητά μας να μελετήσουμε τις περίπλοκες σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ της υγείας των ζώων, της υγείας του ανθρώπου και της υγείας των οικοσυστημάτων. Εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1990 ως απάντηση στην ανάγκη για μια πιο ολιστική και διεπιστημονική προσέγγιση στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκε ευρέως η σημασία της υγείας σε πολλά θέματα διατήρησης. Με τη θεμελίωση της στις αρχές της βιολογίας της διατήρησης, η Conservation Medicine ενσωματώνει συμβολές από τις επιστήμες της υγείας, την οικολογία και τις κοινωνικές επιστήμες. Μπορεί να θεωρηθεί ως η εφαρμογή της One Health για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να σας προσφέρει μια ευρεία εκπαίδευση στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας, με έμφαση στην καρδιαγγειακή επιστήμη. Αυτό περιλαμβάνει μι ... [+]

Ερευνητικό προφίλ

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να σας προσφέρει μια ευρεία εκπαίδευση στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας, με έμφαση στην καρδιαγγειακή επιστήμη. Αυτό περιλαμβάνει μια εισαγωγή στην καρδιαγγειακή ανάπτυξη, την ανάπτυξη της καρδιαγγειακής νόσου, τη λειτουργία των οργάνων και τη δυσλειτουργία και το καρδιαγγειακό σύστημα στην αναπαραγωγή και τη φλεγμονή.

... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το ηλεκτρονικό πρόγραμμα θα παρέχει γνώση και κατανόηση των βασικών στοιχείων και αρχών του σχεδιασμού, της παράδοσης και της ανάλυσης κλινικών δοκιμών. Εκτός από τη ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το online πρόγραμμα θα παρέχει γνώση και κατανόηση των βασικών στοιχείων και αρχών του σχεδιασμού, της παράδοσης και της ανάλυσης των κλινικών δοκιμών. Εκτός από τη γνώση και την κατανόηση των αρχών της GCP και την πρακτική εφαρμογή τους σε κλινικές δοκιμές.

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους της ιατρικής, της νοσηλευτικής, της φαρμακοβιομηχανίας, των βιοεπιστημών και άλλων συναφών κλάδων που εμπλέκονται στις κλινικές δοκιμές.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το πλήρες σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα μερικής απασχόλησης προσελκύει μια διεθνή και πολυ-επαγγελματική ομάδα φοιτητών και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άμεσ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία του και παρέχει στους σπουδαστές μια παγκόσμια εκπαίδευση για περισσότερα από 425 χρόνια. Η σειρά προγραμμάτων διαχείρισης πόνου που προσφέρει το Τμήμα Αναισθησίας, Κρίσιμης Φροντίδας και Πόνου Ιατρικής, συνεχίζει αυτή την παράδοση ενσωματώνοντας την τρέχουσα κλινική έρευνα με υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκά και επαγγελματικά στοιχεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το ChM έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους προχωρημένους εκπαιδευόμενους οφθαλμολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς μέσω ενός προγράμματος σπουδών το οποίο αναγνω ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το νέο δί εξάμηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης Masters που διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου, και οδηγεί στο βαθμό Master of Chirurgie (ChM). Έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη του NHS Education for Scotland (NES).

Το ChM έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους προχωρημένους εκπαιδευόμενους οφθαλμολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς μέσω ενός προγράμματος σπουδών το οποίο αναγνωρίζει τα εξειδικευμένα οφθαλμολογικά τους ενδιαφέροντα για την προετοιμασία της εξέτασης εξόδου και της πρακτικής που βασίζεται στο νοσοκομείο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα MSc Critical Care απευθύνεται σε επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι συναντούν τους ενήλικες με κριτικό πνεύμα στην καθημερινή πρακτική τους ... [+]

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία του και παρέχει στους σπουδαστές μια παγκόσμια εκπαίδευση για περισσότερα από 425 χρόνια.

Με βάση αυτή την παράδοση, το MSc στην Κρίσιμη Φροντίδα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Βασιλικό Κολλέγιο Ιατρών του Εδιμβούργου και εδρεύει στο Πανεπιστήμιο Κηφισού των Κλινικών Επιστημών και στο Κολέγιο Ιατρικής και Κτηνιατρικής. Το MSc είναι ένα συναρπαστικό νέο online πρόγραμμα που συνδυάζει μια τεκμηριωμένη εξερεύνηση της κλινικής ειδικότητας της κρίσιμης φροντίδας με την κλινική έρευνα και την ακαδημαϊκή πρακτική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Στην κτηνιατρική διαχείριση των ζώων, η αναισθησία (καθιστώντας τα ζώα ασυνείδητα με τις διαδικασίες αδειοδότησης) και η αναλγησία (μείωση του πόνου που υποφέρει ένα ζώο) ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Στην κτηνιατρική διαχείριση των ζώων, η αναισθησία (καθιστώντας τα ζώα ασυνείδητα με τις διαδικασίες αδειοδότησης) και η αναλγησία (μείωση του πόνου που υποφέρει ένα ζώο) έχουν ζωτική σημασία για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των ζώων και επιτρέπουν τις συνεχιζόμενες εξελίξεις στις ιατρικές και χειρουργικές προόδους.

Οι γνώσεις και η πρόοδος στην αναισθησία τα τελευταία 20 χρόνια ήταν σημαντικές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές για να εμποδίσουμε την αίσθηση τοπικά ή σε μια περιοχή του σώματος, όχι μόνο την πλήρη απώλεια συνείδησης. Έχουμε στη διάθεσή μας μια σειρά από φάρμακα και μεθόδους χορήγησης φαρμάκων για την καταπολέμηση του πόνου. Η αναισθησία έχει πάντα κινδύνους και έχουμε όλο και περισσότερο διαθέσιμο εξοπλισμό παρακολούθησης που μας βοηθά να παρακολουθούμε τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος κατά τη διάρκεια της αναισθησίας, με στόχο τη μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στα ζώα μας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Η κτηνιατρική επιδημιολογία αποτελεί βασική συνιστώσα σε ορισμένες από τις παγκόσμιες μεγάλες προκλήσεις που σχετίζονται με τον έλεγχο των ασθενειών, την επισιτιστική ασφ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η κτηνιατρική επιδημιολογία αποτελεί βασική συνιστώσα σε μια σειρά διεθνών προκλήσεων που σχετίζονται με τον έλεγχο των ασθενειών, την επισιτιστική ασφάλεια και την κλιματική αλλαγή. Συνεπώς, υπάρχει ανάγκη να βελτιωθεί η ικανότητά μας να κατανοούμε, να προβλέπουμε και να ανταποκρινόμαστε στα πρότυπα και τη δυναμική των ασθενειών και να ελέγξουμε τα κρούσματα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα αυτό διοργανώνεται από το Εδιμβούργο Λοιμωδών Ασθενειών (EID), το οποίο φιλοξενείται από το Κολέγιο Ιατρικής και Κτηνιατρικής και το Κολλέγιο Επιστήμης και Τ ... [+]

Ερευνητικό προφίλ

Το πρόγραμμα αυτό διοργανώνεται από το Εδιμβούργο Λοιμωδών Ασθενειών (EID), το οποίο φιλοξενείται από το Κολέγιο Ιατρικής και Κτηνιατρικής και το Κολλέγιο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Παρέχει μια εισαγωγή στην ερευνητική μεθοδολογία για τους βιολόγους, τους ιατρούς και τους κτηνιάτρους. Η εκπαίδευση παρέχει επίσης μια εισαγωγή σε διδακτορικές σπουδές. Οι προηγούμενοι φοιτητές έχουν αναλάβει σχέδια στους ακόλουθους τομείς:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Η πρακτική της ιατρικής, ειδικά στους κλάδους της Παθολογίας και της Γενετικής, εξαρτάται όλο και περισσότερο από τη γονιδιωματική τεχνολογία. Στόχος αυτού του προγράμματ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η πρακτική της ιατρικής, ειδικά στους κλάδους της Παθολογίας και της Γενετικής, εξαρτάται όλο και περισσότερο από τη γονιδιωματική τεχνολογία. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η αύξηση της γνώσης και της ικανότητας του επιστημονικού και κλινικού προσωπικού που χρησιμοποιεί γενετικά δεδομένα στην καθημερινή τους εργασία. Αυτό θα επιτρέψει στους πτυχιούχους να εμπλακούν με αυτοπεποίθηση στις επιστημονικές έννοιες της Μοριακής Παθολογίας και της Γονιδιωματικής Ιατρικής και να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών. Το πρόγραμμα θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει τη βάση για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη κλινικής ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης είναι κατά κύριο λόγο σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά οι πιθανοί υποψήφιοι πρέπει να σημειώσουν ότι υπάρχει μια ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης είναι κατά κύριο λόγο σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά οι πιθανοί υποψήφιοι πρέπει να σημειώσουν ότι υπάρχει μια αναμενόμενη κλινική δέσμευση μιας ημέρας το μήνα που φιλοξενείται από το Edinburgh Dental Institute, όπου θα αποκτήσουν κλινική εμπειρία στην παροχή συναισθηματικής καταστολής για τους ασθενείς.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου παρέχει υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακές ιατρικές σπουδές μέσα από μια online μορφή εξ αποστάσεως μάθησης. Οι φοιτητές προέρχονται από διάφο ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Ο Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO) καλεί τους οικογενειακούς γιατρούς «τα ανερχόμενα αστέρια του μέλλοντος». Αυτό αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη δέσμευση της ΠΟΥ να οικοδομήσει την οικογενειακή ιατρική ως ειδικότητα σε όλες τις περιοχές. Η ενίσχυση της οικογενειακής ιατρικής έχει αναγνωριστεί ως βασικό στοιχείο για την επίτευξη της κάλυψης της παγκόσμιας υγείας ως μέρος των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης στους οποίους έχει δεσμευθεί κάθε χώρα κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο βαθμός αυτός αποσκοπεί στην αξιοποίηση αυτής της δυναμικής για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας με την ανάπτυξη αρμόδιων οικογενειακών γιατρών οι οποίοι έχουν την εξουσία να γίνουν ηγέτες και υποστηρικτές για το μέλλον του επαγγέλματος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το διάρκειας διάρκειας μερικής απασχόλησης πρόγραμμα μάστερ, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, προσφέρεται από το Royal College of Surgeons του Εδιμβ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται από το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και οδηγεί στην απονομή του Master of Chirurgie (ChM). Λειτουργεί παράλληλα με την κλινική εκπαίδευση και συμπληρώνει την εκπαίδευση στο χώρο εργασίας.

Με βάση το ενδοεπιχειρησιακό χειρουργικό πρόγραμμα σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει στους εκπαιδευόμενους αγγειακής και ενδοαγγειακής χειρουργικής την ευκαιρία να μελετήσουν θέματα σχετικά με την ειδικότητα και υποστηρίζει την προετοιμασία για τελικές επαγγελματικές εξετάσεις εξόδου όπως το FRCS και το FEBU. Η μελέτη σας θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας βάσει τεκμηρίων και να βελτιώσετε την κλινική σας πρακτική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το τριετές πρόγραμμα μερικής φοίτησης Masters διδάσκονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Royal ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το νέο τριετές πρόγραμμα μερικής φοίτησης Masters που διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και οδηγεί στο βαθμό Master of Science (MSc). Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την NHS Education for Scotland (NES).

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νοσηλευτές που επιδιώκουν επίσημη μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κοινοτική κλινική περίθαλψη. Το πρόγραμμα αυτό έχει επίσης μεγάλη σημασία για τους ιατρικούς και χειρουργικούς εκπαιδευόμενους που εισέρχονται σε εξειδικευμένη κατάρτιση στην οφθαλμολογία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα βασίζεται στις παραλληλίες που υπάρχουν μεταξύ αυτών των ασθενειών, μαθαίνοντας από τις προκλήσεις που υπάρχουν και στοχεύοντας να συνδέσει τα άτομα να θέσου ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει εμφανιστεί σχεδόν μία νέα ασθένεια κάθε χρόνο και πάνω από το 75% αυτών των ασθενειών προέρχονται από ζωονοτικές καταβολές. Υπάρχει τώρα περισσότερη ζήτηση για επενδύσεις και έρευνα που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις ασθένειες.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θέτουν οι μολυσματικές ασθένειες στον 21ο αιώνα προσφέροντας μαθήματα παρακολούθησης, πρόληψης και ελέγχου των μολυσματικών ασθενειών, καθώς και αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο επηρεάζουν τη δημόσια υγεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στις Παγκόσμιες Προκλήσεις για την Υγεία είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, το οποίο χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για τη ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει όσους ήδη εργάζονται στην παγκόσμια υγεία και ανάπτυξη ή εκείνους που σχεδιάζουν να συνεργαστούν με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς υγείας, με τα εργαλεία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με δίκαιη και δίκαιη υγεία και ευεξία.

Θα είναι επίσης εξαιρετικής αξίας για όσους ενδιαφέρονται για την παγκόσμια ανάπτυξη και βοήθεια και για όσους ενδιαφέρονται για τη σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία της υγείας ή εργάζονται σε διεθνείς επιχειρήσεις στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και βιωσιμότητα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πτυχιούχους υψηλής ποιότητας στην ιατρική που εμπλέκονται στη διαχείριση κλινικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στα παιδιά. Είναι ιδανικό ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πτυχιούχους υψηλής ποιότητας στην ιατρική που εμπλέκονται στη διαχείριση κλινικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στα παιδιά.

Είναι ιδανικό για ασκούμενους στην παιδιατρική και ιατρική έκτακτης ανάγκης, αλλά και για τους αναισθησιολόγους που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες στην παιδιατρική αναισθησία ή στην εντατική παιδιατρική περίθαλψη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το Master έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί επαγγελματίες και να το ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η κτηνιατρική είναι μια ταχέως εξελισσόμενη πειθαρχία, η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ειδικών θεμάτων. Η έρευνα στην κτηνιατρική έχει άμεση σχέση με τη βελτίωση της υγείας και της καλής διαβίωσης των κατοικίδιων ζώων και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το R (D) SVS έχει διεθνή φήμη και οι κλινικές του υπηρεσίες - το Νοσοκομείο για μικρά ζώα (σκύλος και γάτα και εξωτικά, ζωολογικός κήπος και άγρια ​​φύση) και το μεγάλο νοσοκομειακό νοσοκομείο (equine and livestock) στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Είναι σε θέση να προωθήσει τις δεξιότητες του τομέα λόγω των δεξιοτήτων της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτογενούς ιατρικής περίθαλψης και χειρουργικής επέμβασης και τις εκτεταμένες ερευνητικές του δραστηριότητες σε όλες τις πτυχές της κτηνιατρικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Το πρόγραμμα αυτό έχει δημοφιλές διεθνές ενδιαφέρον και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς για την σύγχρονη κατανόηση και εφαρμογή των τελευταίων μεθόδων και ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό έχει δημοφιλές διεθνές ενδιαφέρον και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς για την σύγχρονη κατανόηση και εφαρμογή των τελευταίων μεθόδων και πρακτικών καλής διαβίωσης των ζώων.

Παρέχουμε στους φοιτητές μια κατανόηση της καλής διαβίωσης των ζώων, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στην έρευνα, τη διαχείριση, τη φροντίδα, την παραγωγή, την επιθεώρηση, την αξιολόγηση και την προετοιμασία της νομοθεσίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το διάρκειας δύο ετών, μερικής φοίτησης πρόγραμμα, που διδάσκονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, προσφέρεται από το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου κα ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το διάρκειας δύο ετών, μερικής φοίτησης πρόγραμμα, που διδάσκονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, προσφέρεται από το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου , και οδηγεί στο βαθμό Master of Chirurgie (ChM).

Με βάση το ενδοεπιχειρησιακό χειρουργικό πρόγραμμα σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου, το ChM στα τραύματα και την ορθοπεδική παρέχει την ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους να επιλέξουν εκείνες τις προηγμένες ενότητες που σχετίζονται με τη δηλωμένη ειδικότητά τους και υποστηρίζει τη μάθηση για τις εξετάσεις των Φοιτητών των Βασιλικών Κολλεγίων Χειρουργών (FRCS).... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Αυτό το online πρόγραμμα προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου. Καλύπτει το Διατλαντικό Χειρουργικό ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το online πρόγραμμα προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου . Καλύπτει το Διατλαντικό Χειρουργικό Πρόγραμμα Σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την πρώτη προετοιμασία για την εξέταση του μέλους της Βασικής Ακαδημίας Χειρουργών (MRCS), με επιπλέον έμφαση στις αποκτηθείσες γνώσεις και την εφαρμογή του.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Σκωτία, EH3 9HA GB
Social Media