Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Asian university for women (AUW) είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο ελεύθερων τεχνών και επιστημών που επιδιώκει να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά γυναικών ηγετών. Στο AUW, τα θέματα που κυμαίνονται από την Πολιτική, τη Φιλοσοφία και την Οικονομία μέχρι τη Βιοπληροφορική και τη Δημόσια Υγεία δεν διδάσκονται απλώς. διερευνώνται και ανακαλύπτονται μέσω κριτικής έρευνας και στενής δέσμευσης με διεθνείς σχολές, συνέδρια, πρακτική άσκηση, κοινωνική υπηρεσία και ανεξάρτητη έρευνα.

Από τότε που ανοίγει τις πόρτες του το 2008, η AUW έχει αποφοιτήσει πέντε τάξεις, οι οποίες ανέρχονται σε πάνω από 530 αποφοίτους. Οι πτυχιούχοι του AUW συνέχισαν να επιδιώκουν τους τίτλους και τα διδακτορικά του σε μεταπτυχιακούς φοιτητές σε όλη την Αυστραλία, την Ασία, τον Καναδά, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερο από το 90% των απασχολουμένων αποφοίτων εργάζονται σε κορυφαίους οργανισμούς στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα το φοιτητικό σώμα AUW αποτελείται από περισσότερους από 700 φοιτητές από 15 χώρες: Αφγανιστάν, Μπανγκλαντές, Μπουτάν, Καμπότζη, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Μυανμάρ, Νεπάλ, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Σρι Λάνκα, Συρία και Βιετνάμ. Όλοι οι σπουδαστές γίνονται δεκτοί αποκλειστικά με βάση την αξία τους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος της οικογένειάς τους, και σχεδόν όλοι οι σπουδαστές έχουν πλήρη υποτροφία.

Το AUW είναι ναυλωμένο από το Κοινοβούλιο του Μπαγκλαντές, το οποίο εξασφαλίζει την πλήρη θεσμική αυτονομία και την ακαδημαϊκή ελευθερία του Πανεπιστημίου.

Γιατί AUW

 • 800 εγγεγραμμένοι μαθητές
 • 700 Απόφοιτοι
 • Ασφαλές περιβάλλον μάθησης όλων των γυναικών
 • Πλήρεις υποτροφίες διαθέσιμες
 • Ευέλικτα Προπαρασκευαστικά Προπαρασκευαστικά Προγράμματα
 • Αμερικάνικο στυλ φιλελεύθερες τέχνες
 • Δυναμική Κατοικία / Ξενώνες Κατοικιών
 • Οι φοιτητές εκπροσωπούν 15 χώρες, 35 εθνότητες και 25 γλώσσες
 • Ειδική Σχολή
 • Τοποθετήσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά σχολεία και θέσεις εργασίας
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Asian university for women

Η δημόσια υγεία είναι η επιστήμη της προστασίας και της βελτίωσης της υγείας των οικογενειών και των κοινοτήτων μέσω της προώθησης υγιεινών τρόπων ζωής, της έρευνας για τ ... [+]

Η δημόσια υγεία είναι η επιστήμη της προστασίας και της βελτίωσης της υγείας των οικογενειών και των κοινοτήτων μέσω της προώθησης υγιεινών τρόπων ζωής, της έρευνας για την πρόληψη των ασθενειών και των τραυματισμών και της ανίχνευσης και του ελέγχου των μολυσματικών ασθενειών.

Μαθήματα που προσφέρονται στο AUW

Ανατομία & Φυσιολογία ανθρωπολογία βιοπληροφορική βιολογία Λογισμός χημεία οικονομία Περιβαλλοντική Υγεία περιβαλλοντική Μικροβιολογία Επιδημιολογία δεοντολογία Γονίδια και γονιδιώματα γεωλογία Παγκόσμιες προκλήσεις υγείας Παγκόσμια έρευνα για την υγεία Παγκόσμια Ψυχική Υγεία Πολιτική υγείας και διαχείριση Ανθρώπινη μορφή και λειτουργία Μόλυνση και ασυλία Επιδημιολογία των λοιμωδών και των τροπικών νόσων Μητέρα, παιδική υγεία & διατροφή κοινωνιολογία πολιτική επιστήμη ψυχολογία Πιθανότητες και Στατιστική ... [-]
Μπαγκλαντές Chittagong
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

the dream doers

Faculty Focus

Faculty Focus: Internships and Careers

Student Life