Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακαδημία Ομάδα της Νέας Ζηλανδίας είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους παρόχους ιδιωτικής εκπαίδευσης της Νέας Ζηλανδίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων μάθησης σε επίπεδα 1-5 σχετικά με το πλαίσιο προσόντων της Νέας Ζηλανδίας.

Ακαδημία της Νέας Ζηλανδίας προσφέρει hands-on πρακτική εκμάθηση για να σας μεταφέρει στο επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Έχουμε εκπαιδεύσει τους φοιτητές από το 1987 και η εμπειρία μας είναι αυτό που μας κάνει επιτυχία.

Οι μαθητές μας να επωφεληθούν από την ισχυρή μας κοινότητα και βιομηχανία συνδέσεις με σχολεία, εργοδότες, Βιομηχανία και Κρατικοί Φορείς. Μια από τις βασικές μας οδηγιών είναι η εξασφάλιση τα αιτήματα των τοπικών χώρων εργασίας που συνάντησε.

Ως μέρος του προγράμματος της Ακαδημίας, παρέχουμε προκλητικό εμπειρίες για να βοηθήσει στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης θα πρέπει να ανταποκριθεί στην μεγάλη πρόκληση: να βρουν και να διατηρήσουν μια θέση εργασίας. Ο χρόνος σας μαζί μας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναλάβει την πρωτοβουλία και να λάβει τις πιθανότητες. Βλέπουμε την επιτυχία καθημερινά, και να καταλάβουν την εξουσία της να παρακινήσει.

Για μας Οι αλλοδαποί φοιτητές, Προσφέρουμε το Πρόγραμμα Φαρμακείο Τεχνικός - Επίπεδο 5 που είναι η NZQA ενέκρινε τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνει μια Φαρμακείο Ιατρείο Τεχνικός. Με την ολοκλήρωση του οποιουδήποτε προγράμματος μάθησης, οι μαθητές της Ακαδημίας θα δοθούν τα κατάλληλα πρότυπα μονάδας NZQA και εθνικά πιστοποιητικά, παρέχοντας εθνικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση των δεξιοτήτων και πρότυπα που έχουν επιτευχθεί.

Εδώ στο Ακαδημία της Νέας Ζηλανδίας έχουμε μια ενωμένη εστίαση σε όλα τα προγράμματά μας? για να βοηθήσει όλους τους μαθητές μας να αποκτήσουν πολύτιμη, τα προσόντα της ποιότητας και δεξιοτήτων σε συναρπαστικές και ποικίλες βιομηχανίες. Οι τιμές μας είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και αυτές οι κατευθυντήριες αρχές να βοηθήσουν Ακαδημία της Νέας Ζηλανδίας είναι η πρώτη επιλογή όταν σπουδάζουν σε προσφέρονται μαθήματα μας.

"Ο απόφοιτος της Ακαδημίας της Νέας Ζηλανδίας έχει τη γνώση, στον πραγματικό κόσμο δεξιότητες και τις επαγγελματικές και προσωπικές ιδιότητες για να κάνει τη διαφορά" - Πτυχιούχος Υπόσχεση μας

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Certificate

Academy New Zealand

Το πιστοποιητικό της Νέας Ζηλανδίας στο Φαρμακείο (Φαρμακείο Τεχνικός) - Επίπεδο 5 είναι η NZQA ενέκρινε τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνει ένα φαρμακείο ιατρείο Τε ... [+]

Η καριέρα σας στη βιομηχανία φαρμακείο ξεκινά εδώ

Το πιστοποιητικό της Νέας Ζηλανδίας στο Φαρμακείο (Φαρμακείο Τεχνικός) - Επίπεδο 5 είναι η NZQA ενέκρινε τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνει ένα φαρμακείο ιατρείο Τεχνικός.

Η πορεία μας σας διδάσκει όλες τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες και φαρμακευτικές γνώσεις για να γίνει ένα Φαρμακείο Τεχνικός και η Ακαδημία της Νέας Ζηλανδίας είναι ένα από τα λίγα σχολεία στη Νέα Ζηλανδία που προσφέρει αυτό το προσόν σε ζήτηση.... [-]

Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
54 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά