Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam ( VU Amsterdam ) είναι ένα διεθνούς φήμης ερευνητικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1880. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 170 Αγγλικά-διδάσκονται προγράμματα σε Bachelor, Master και PhD επίπεδο σε περισσότερους από 24.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές και το προσωπικό των 84 εθνικοτήτων δημιουργούν μια δυναμική διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

VU Amsterdam βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από μία από τις πιο δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές περιοχές της Ολλανδίας που φιλοξενούν πάνω από 700 εταιρείες.

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, εκ των οποίων 4.088 είναι διεθνείς, η VU Amsterdam διεξάγει έρευνα αιχμής για προβλήματα κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας. Διακρίνουμε τον εαυτό μας στην έρευνα και την εκπαίδευση μέσω τεσσάρων διεπιστημονικών θεμάτων: Ανθρώπινη Υγεία και Επιστήμες της Ζωής, Επιστήμη για την Αειφορία, Συνδεδεμένο Κόσμο και Διακυβέρνηση για την Κοινωνία. Ως φοιτητής αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πέρα από τα όρια των επιστημονικών κλάδων και να αναζητήσετε απτές λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Επιπλέον, η VU Amsterdam θεωρεί την ποικιλομορφία, είτε σε πολιτισμό, πεποίθηση, εθνικότητα είτε προηγούμενη εκπαίδευση, ως πηγή καινοτομίας και την πρόοδο και ως εκ τούτου ως ειδική δύναμη.

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) έχει μια εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας του. Εργάζεστε σε σχετικά μικρές ομάδες, στις οποίες δίδεται μεγάλη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην προσωπική προσέγγιση. Η διδασκαλία είναι καλά οργανωμένη. Αυτό αντικατοπτρίζεται, για παράδειγμα, στη σαφή δομή των προγραμμάτων σπουδών.

Lively Amsterdam

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Ως φοιτητής της VU Amsterdam , μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρωτεύουσα. Σε μόλις δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ, όπου υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα, χώρους διασκέδασης, πάρκα και καφετέριες πεζοδρομίων. Το Άμστερνταμ είναι ασφαλές και τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Προσωπική εποπτεία

VU Amsterdam αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές συμβουλές μελέτης. Στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, θα εισαχθείτε στον σύμβουλο σπουδών του προγράμματος σας. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με το πρόγραμμα σπουδών σας και θα απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Μοναδική ταυτότητα

VU Amsterdam ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο των Κάτω Χωρών που ιδρύθηκε από ιδιώτη, χωρίς καμία παρέμβαση από την εκκλησία ή το κράτος. Αυτή η κληρονομιά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του ποιοι είμαστε: η VU αντιπροσωπεύει το Vrije Universiteit, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Από την αρχή, το πανεπιστήμιο έχει καθορίσει τις δικές του ερευνητικές περιοχές, δημιούργησε δικά του προγράμματα σπουδών και έκανε δικές του διδακτικές μεθόδους.

Εύκολα προσβάσιμο

Vrije Universiteit Amsterdam είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει μόνο 8 λεπτά με το τρένο. Ο σταθμός Amsterdam Zuid βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Υπάρχει επίσης γρήγορη σύνδεση με το τραμ προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ ή το σταθμό Amsterdam Sloterdijk, με διάρκεια ταξιδιού μόλις δεκαέξι λεπτά. VU Amsterdam είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που βρίσκεται κοντά στον τροχιακό αυτοκινητόδρομο του Άμστερνταμ.

Πανεπιστημιούπολη

Σχεδόν όλοι οι σπουδαστές, το προσωπικό και τα προγράμματα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη: ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων στην επιχειρηματική περιοχή του Άμστερνταμ. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείτε με άλλους κλάδους.

Διαπίστευση

Vrije Universiteit Amsterdam αναγνωρίζεται πλήρως από το ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας ως ερευνητικό πανεπιστήμιο. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι είτε διαπιστευμένα είτε έχουν πιστοποιηθεί από το NVAO, τον Οργανισμό Διαπίστευσης των Κάτω Χωρών και τη Φλάνδρα. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη και εγγυάται την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Κάτω Χώρες και το φλαμανδόφωνο Βέλγιο μέσω της διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών.

Τύποι προγραμμάτων

VU Amsterdam προσφέρει τέσσερις τύπους προγραμμάτων:

  • Προγράμματα πανεπιστημίου (που οδηγούν σε BA / LLB / BSc)
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (που οδηγούν σε MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Προγράμματα διδακτορικού / διδακτορικού (που οδηγούν σε διδακτορικό / διδακτορικό)
  • Μη-πτυχιακά προγράμματα (Μελέτη στο εξωτερικό

Υποτροφίες

Με τη δική μας υποτροφία, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP), προσφέρουμε στους φοιτητές υψηλής εξειδίκευσης με άριστα αποτελέσματα σπουδών τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με οικονομική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο. Η υποτροφία της VUFP είναι απαλλαγή από τα δίδακτρα. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολλανδίας (HSP) απευθύνεται σε φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Μάστερ στην Ολλανδία. VU Amsterdam περιβάλλει την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό της διδασκαλίας, της έρευνας και της συμβολής μας στην κοινωνία. Αυτή η υποτροφία προορίζεται ειδικά για τους άριστους φοιτητές που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη μας. Ως διεθνής φοιτητής που σχεδιάζει να σπουδάσει στη VU Amsterdam , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια ποικιλία επιχορηγήσεων και υποτροφιών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις προθεσμίες μπορείτε να βρείτε στο WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS Ή WWW.GRANTFINDER.NL.

Πρόγραμμα υποτροφιών της VU

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP) προσφέρει στους ταλαντούχους υποψήφιους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε μια σειρά από προγράμματα Master's στο Πανεπιστήμιο VU.

Οργάνωση

VU Amsterdam είναι ένα παραδοσιακό ολλανδικό πανεπιστήμιο, το οποίο προεδρεύεται από ένα εκτελεστικό συμβούλιο (τρία μέλη) και έχει 10 σχολές απευθείας στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής. Κάθε σχολή παρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου και διεξάγει έρευνα. Είναι όλα οργανωμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα περισσότερα έχουν διοικητικό συμβούλιο, κεντρικό προσωπικό και διάφορα τμήματα και μεταπτυχιακά σχολεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης διάφορα τμήματα υπηρεσιών, από τα οποία το Διεθνές Γραφείο είναι ένα, και υπάρχουν διάφορα ινστιτούτα διεπιστημονικής έρευνας.

Ιδιωτική ή δημόσια;

VU Amsterdam είναι ένα από τα 14 δημόσια πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας και, κατά συνέπεια, χρηματοδοτούνται μερικώς από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο του ολλανδικού συστήματος, η κυβέρνηση επιχορηγεί αναγνωρισμένα πανεπιστήμια βάσει του αριθμού σπουδαστών τους και θέτει επίσης όρια και κατευθυντήριες γραμμές για τα δίδακτρα που επιτρέπεται να χρεώνουν αυτά τα πανεπιστήμια. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, πλούσιους ή φτωχούς VU Amsterdam καλωσορίζει τους υποψηφίους από όλες τις χώρες.

Διεθνείς Υπηρεσίες Γραφείου της VU

  • Άδεια θεώρησης / διαμονής

Μάθετε εάν χρειάζεστε θεώρηση / άδεια παραμονής και πώς θα γίνει αυτό.

  • Κατάλυμα

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στο VU Amsterdam .

  • Εγγραφή στο δήμο

Όταν φτάσετε στην Ολλανδία πρέπει να εγγραφείτε στο δήμο. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

  • Εισαγωγικές δραστηριότητες

Μετά την άφιξή σας, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες εισαγωγικές δραστηριότητες στη VU Amsterdam .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Vrije Universiteit Amsterdam

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε την ίδια την ουσία των ανθρώπων, να κατανοήσετε τη βιολογία του υγιούς ανθρώπινου σώματος και την εμφάνιση της νόσου, τότε η Βιοϊατρική επιστήμ ... [+]

Η ουσία των ανθρώπων και της υγείαςΕάν θέλετε να εξερευνήσετε την ίδια την ουσία των ανθρώπων, να κατανοήσετε τη βιολογία του υγιούς ανθρώπινου σώματος και την εμφάνιση της νόσου, τότε η Βιοϊατρική επιστήμη είναι το πρόγραμμα για σας. Θα μάθετε για την ανθρώπινη βιολογία και πώς να εφαρμόζετε αυτές τις γνώσεις στην επιστημονική έρευνα σε ιατρικά θέματα γύρω από την υγεία και τις α... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Master

Vrije Universiteit Amsterdam

Στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη ανακάλυψης φαρμάκων και την ασφάλεια, θα εξετάσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των μορίων και το ανθρώπινο σώμα από μια σειρά π ... [+]

Master στην ανακάλυψη φαρμάκων και την ασφάλεια

Στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Drug Discovery και Ασφάλειας, θα εξετάσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των μορίων και το ανθρώπινο σώμα από μια σειρά προοπτικών: χημικά, ιατρική, τοξικολογικές, φαρμακολογικές και γενετικές. Θα επικεντρωθεί σε μια ειδικότητα που ταιριάζει ειδικά ενδιαφέροντά σας, ενώ εργάζονται σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον όπου μπορείτε άρρωστος κληθούν να αντιμετωπίσουν βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα του μέλλοντος. Εξήντα τοις εκατό των ασθενειών εξακολουθούν να είναι ανίατη, έτσι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές προκλήσεις για τους ερευνητές να αντιμετωπίσουν.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ο κύριος ερευνητής Genes in Behavior and Health είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που θα σας εξοπλίσει με τη γνώση και κατανόηση των σχετικών ερευνητικών μεθ ... [+]

Πρακτική εξειδίκευση, θεωρητική αριστεία

Ενώ ο 20ός αιώνας ήταν ο αιώνας της φυσικής, έχουμε εισέλθει τώρα στον αιώνα του γονιδιώματος. Δίδυμες μελέτες και πιο πρόσφατα μοριακές γενετικές μελέτες έχουν επισημάνει την επίδραση του γενετικού μας κώδικα στη συμπεριφορά και την υγεία μας. Για να κατανοήσουμε και να επηρεάσουμε επαρκώς τη συμπεριφορά και την υγεία, πρέπει να αυξήσουμε την κατανόησή μας για τον τρόπο με τον οποίο τα γονίδια μας διαδραματίζουν το δικό τους ρόλο, από μόνο του και σε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον μας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι διαταραχές του εγκεφάλου, ιδίως οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες και οι ψυχικές ασθένειες, συγκαταλέγονται στις πιο επικρατούσες και εξουθενωτικές ασθένειες της εποχής μ ... [+]

Μάθετε για την πολυπλοκότητα του εγκεφάλουΚρατήστε το κεφάλι σας δροσερό Οι διαταραχές του εγκεφάλου, ιδίως οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες και οι ψυχικές ασθένειες, συγκαταλέγονται στις πιο επικρατούσες και εξουθενωτικές ασθένειες της εποχής μας. Συνήθως προκαλούνται από την αλληλεπίδραση περιβαλλοντικών παραγόντων και γενετικής ποικιλότητας σε πολλαπλά γονίδια, η οποία χαρτογραφείται επί του παρόντος από μεγάλες διεθνείς πρωτοβουλίες. Η μελλοντική έρευνα στον εγκέφαλο θα πρέπει επομένως να επικεντρωθεί σε ολοκληρωτικά έργα ως ένα επόμενο βήμα για να χαρακτηρίσει αυτή τη σύνθετη περιβαλλοντική / γενετική αλληλεπίδραση και για να αποκαλύψει πώς μεταφράζεται σε εγκεφαλική λειτουργία ή / και ασθένεια. Για να επιτύχουμε, χρειαζόμαστε μια νέα γενιά νευροεπιστημόνων ικανών να ενσωματώσουν πληροφορίες από τα γονίδια και τις πρωτεΐνες στις συνάψεις και από τα δίκτυα μέχρι την πολύπλοκη εγκεφαλική λειτουργία και δυσλειτουργία. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;Πρόγραμμα σπουδών... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το MSc Biomolecular Sciences έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους σπουδαστές για μια καριέρα στο πλαίσιο της διεθνούς ερευνητικής κοινότητας των Life Sciences. ... [+]

Γιατί οι Βιομοριακές Επιστήμες; Η σύγχρονη κοινωνία αντιμετωπίζει μια ολοένα αυξανόμενη ποικιλία προκλήσεων στις βιοεπιστήμες. Η βελτιωμένη ιατρική φροντίδα έχει οδηγήσει σε γήρανση του πληθυσμού, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανάγκη κατανόησης και αντιμετώπισης διαταραχών που σχετίζονται με την ηλικία, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, διαβήτη και νόσου του Alzheimer. Τα βακτήρια υπό υ... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις σύνθετες ιατρικές προκλήσεις και προσεγγίσεις του αύριο; Το πρόγραμμα Master's στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και Φυσική * καλύπτει τα πεδί ... [+]

Μεταφράστε τη βασική έρευνα σε λύσεις βιοϊατρικής μηχανικής Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις σύνθετες ιατρικές προκλήσεις και προσεγγίσεις του αύριο; Το πρόγραμμα Master's στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και Φυσική * καλύπτει τα πεδία της Ιατρικής Φυσικής, Βιοφυσικής και Κλινικής Τεχνολογίας. Αυτός ο συνδυασμός θα σας διδάξει πώς να μεταφράσετε την έρευνα στις βασικές αρχές της φυσικής, της βιολογίας και της χημείας σε καινοτόμες λύσεις βιοϊατρικής μηχανικής για την υγειονομική περίθαλψη. Ένα διεπιστημονικό υπόβαθρο όπως αυτό θα σας εξοπλίσει τέλεια για τις προσεγγίσεις του αύριο της ιατρικής έρευνας, σε όλη τους την πολυπλοκότητα. Η Βιοϊατρική Τεχνολογία και Φυσική (BMTP) είναι μια συνεργασία μεταξύ των ερευνητών του τμήματος Επιστήμης της VU και των ιατρικών κέντρων VUmc και AMC (μαζί στο Amsterdam UMC).... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς την έρευνα και έχει διεπιστημονικό χαρακτήρα. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε σύγχρονες τεχνικές καρδιαγγειακής έρευνας. ... [+]

Η καρδιαγγειακή νόσο είναι μαζί με τον καρκίνο μια κύρια αιτία θανάτου στον δυτικό κόσμο. Στις Κάτω Χώρες, περισσότεροι από 100 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα λόγω καρδιαγγειακών παθήσεων. Ενώ το αποτέλεσμα ασθενών μετά από οξεία καρδιαγγειακή νόσο έχει βελτιωθεί τρομερά τις τελευταίες δεκαετίες, οι ασθενείς υποφέρουν όλο και περισσότερο από το βάρος χρόνιων παθήσεων όπως ο διαβήτης, η θρόμβωση ή η καρδιακή ανεπάρκεια. Για να βελτιωθεί η έκβαση των ασθενών, απαιτείται περισσότερη επιστημονική έρευνα με αντικείμενο την πρόληψη, την παθογένεση, τη διάγνωση και τη θεραπεία. Με το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα μπορείτε να συμβάλλετε στην περαιτέρω βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης για αυτούς τους ασθενείς.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ο καρκίνος είναι η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως και η συχνότητα εμφάνισης αυξάνεται λόγω της γήρανσης του πληθυσμού. Αυτό το Master επικεντρώνεται στην κατανόηση των μο ... [+]

Ο καρκίνος είναι η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως και η συχνότητα εμφάνισης αυξάνεται λόγω της γήρανσης του πληθυσμού. Αυτό το Master επικεντρώνεται στην κατανόηση των μοριακών μηχανισμών πίσω από την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, της επίδρασης αυτής της ασθένειας στη ζωή ενός ασθενούς και των επιδράσεων των παραγόντων κινδύνου. Κατά τη διάρκεια αυτού του Δασκάλου, θα μάθετε τα πάντα για τις Pathways εμπλέκονται στην εμφάνιση και ανάπτυξη του καρκίνου και τους πιθανούς στόχους για θεραπεία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Είστε γοητευμένοι από το ανθρώπινο κίνημα και θέλετε να συμβάλλετε στην εξάλειψη των μυστικών του; Θέλετε να προωθήσετε τις ικανότητές σας για να δώσετε απαντήσεις σε έγκ ... [+]

Είστε γοητευμένοι από το ανθρώπινο κίνημα και θέλετε να συμβάλλετε στην εξάλειψη των μυστικών του; Θέλετε να προωθήσετε τις ικανότητές σας για να δώσετε απαντήσεις σε έγκαιρα και επείγοντα ερευνητικά ερωτήματα; Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στην έρευνα και την ανάπτυξη; Στη συνέχεια, το Master of Science στην Human Movement Sciences είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!

Οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες του Μεταπτυχιακού Ερευνητή είναι ένα διάρκειας δύο ετών πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα που στοχεύει στην ενσωμάτωση της θεμελιώδους επιστημονικής έρευνας με συναφή ερωτήματα από την κλινική και την αθλητική πρακτική. Βασισμένο στα βασικά θέματα της Amsterdam Movement Sciences, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αθλητισμό, την αποκατάσταση και την αναγεννητική ιατρική, με θέματα μαθήματος που εκτείνονται από τη μοριακή βιολογία και τη νευροεπιστήμη για την άσκηση ανοσολογίας και ελέγχου κινητήρα. Εκτός από το να γίνετε πολύ έμπειροι σε αυτούς τους τομείς έρευνας, θα εκπαιδεύεστε σε σύγχρονες μεθόδους έρευνας και προηγμένες στατιστικές.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο μάστερ μας πρόγραμμα, θα μάθετε πώς να διεξάγετε υψηλής ποιότητας έρευνα στον τομέα της μυοσκελετικής φυσιοθεραπείας? από την αναζήτηση θεωρητικών ενδείξεων κλινικών ... [+]

MSc στη Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία

Αν ενδιαφέρεστε για την κλινική έρευνα και για την μυοσκελετική υγεία, το Master πρόγραμμα Μυοσκελετικές Φυσικοθεραπευτικές Επιστήμες μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Οι μυοσκελετικές διαταραχές είναι η κύρια αιτία για λειτουργικές αναπηρίες και φυσιοθεραπεία. Η επιστημονική έρευνα για την μυοσκελετική υγεία έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία 10 έως 15 χρόνια, τόσο σε όγκο όσο και σε ποιότητα. Ως κλινικός ή θεραπευτής, η ανάγνωση της βιβλιογραφίας είναι ένας τρόπος να παραμείνετε ενημερωμένοι. Ωστόσο, θα καταλάβετε πολύ καλύτερα και θα εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματα της επιστημονικής έρευνας όταν κάνετε την έρευνα σας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Επιστημών Υγείας, θα μάθετε για την ανάλυση των διαφόρων σύνθετων παραγόντων που ontribute για την υγεία. Θα πάμε πέρα ​​απ ... [+]

πλοίαρχο σε επιστήμες υγείας

Στο πρόγραμμα του Δασκάλου στις Επιστήμες Υγείας, θα μάθετε για την ανάλυση των διαφόρων πολύπλοκων παραγόντων που ontribute για την υγεία. Θα πάμε πέρα ​​από τα μεμονωμένα ζητήματα υγείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας με διάφορους τρόπους. Η παχυσαρκία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα από τις διαδικασίες μείωσης φαρμακευτική αγωγή ή το στομάχι. Την υγεία Οι επιστήμονες, όμως, να δούμε και άλλες μέθοδοι, όπως η αύξηση των φόρων σε λιπαρά τρόφιμα, μειώνοντας την ποσότητα των γλυκών και αναψυκτικών τα παιδιά μπορούν να αγοράσουν στο σχολείο, το σχεδιασμό κατοικημένες περιοχές, ώστε να υπάρχουν θέσεις για να παίζουν τα παιδιά και την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με την υγιεινή διατροφή και άσκησης.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στην έρευνα Μάστερ στην παγκόσμια υγεία, θα εμπλακούν σε μια εντατική μελέτη των εγκάρσιων πτυχών των συστημάτων υγείας. Θα λάβετε τις τελευταίες ενδείξεις, όπως ... ... [+]

πλοίαρχο σε παγκόσμια υγεία

Η παγκόσμια υγεία ορίζεται ως το ευρύ πεδίο μελέτης, έρευνας και πρακτικής με στόχο τη βελτίωση της υγείας και την επίτευξη ισότητας στην υγεία. Παγκόσμια ερευνητές υγείας χρειάζονται διεπιστημονικές προσεγγίσεις. Θα πρέπει να διασχίσουν πειθαρχική όρια και να αλληλεπιδρούν με τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς και τους άλλους να αποκτήσουν σε βάθος κατανόηση των παγκόσμιων προβλημάτων υγείας, και να καθορίσει συνεκτική και στρατηγική δράση για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Στην έρευνα Master στην παγκόσμια υγεία, θα ξεκινήσει μια εντατική μελέτη των εγκάρσιων πτυχών των συστημάτων υγείας. Θα αποκτήσετε τις πιο πρόσφατες γνώσεις, καθώς και το σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων και των στρατηγικών καινοτομίας για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων για την υγεία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Θέλετε να συνδυάσετε την ανθρώπινη βιολογία με τη μοριακή βιολογία; Ή θέλετε να μάθετε για τις άλλες δυνατότητες βιοϊατρικών επιστημών μετά από ένα έτος έρευνας; Αυτό το ... [+]

Είναι όλα σχετικά με τη γοητεία για την ανθρώπινη ζωή Θέλετε να συνδυάσετε την ανθρώπινη βιολογία με τη μοριακή βιολογία; Ή θέλετε να μάθετε για τις άλλες δυνατότητες βιοϊατρικών επιστημών μετά από ένα έτος έρευνας; Αυτό το πρόγραμμα μάστερ θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό!

Ενώ παρακολουθείτε μεταπτυχιακό στις Βιοϊατρικές Επιστήμες, μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσετε έναν συνδυασμό διαφορετικών ειδικοτήτων. Οι ερευνητικές ειδικότητες θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε μια καριέρα στην έρευνα. Κατά το δεύτερο έτος αποφασίζετε για το προφίλ σας, είτε με επίκεντρο την έρευνα ή περισσότερο σε βιοϊατρικές σχετικές ειδικότητες. Αυτές οι εξειδικεύσεις θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε σε επαγγέλματα όπως ο υπεύθυνος πολιτικής, η επιστημονική δημοσιογραφία ή ο σύμβουλος και η εξειδίκευση στην εκπαίδευση (μόνο στα ολλανδικά) θα σας επιτρέψει να διδάξετε σε επίπεδο προ-πανεπιστημιακής ή ανώτερης επαγγελματικής εκπαίδευσης.Ενδιαφέρεστε για λοιμώδη νοσήματα και θέλετε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα; Τότε μπορείτε να εστιάσετε και στις δύο αυτές ειδικότητες. Το επιστημονικό σας ενδιαφέρον έγκειται στη νευροβιολογία και την επαγγελματική σας φιλοδοξία στη χάραξη πολιτικής; Τότε μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και ενδιαφέροντα, με τη μορφή πρακτικής άσκησης ή / και να συντάξετε το δικό σας βιοϊατρικό πρόγραμμα το δεύτερο έτος.Αυτό θα κάνετε Το Master's in Biomedical Sciences είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, που αρχίζει κάθε Σεπτέμβριο. Το πρόγραμμα σπουδών εν συντομία: Μετά την πρώτη σας εξειδίκευση στην έρευνα είτε στην ανοσολογία, στη μολυσματική νόσος είτε στη νευροβιολογία, μπορείτε να... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, Βόρεια Ολλανδία, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 20 598 9898