Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam είναι ένα διεθνούς φήμης ερευνητικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1880. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 150 Αγγλικά διδάσκονται προγράμματα σε Bachelor, Master και PhD επίπεδο σε 23.000 μαθητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές και το προσωπικό 130 εθνικοτήτων δημιουργούν μια δυναμική διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από μία από τις πιο δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές περιοχές της Ολλανδίας που φιλοξενούν πάνω από 700 εταιρείες.

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, εκ των οποίων 3.300 είναι διεθνείς, το πανεπιστήμιο διεξάγει έρευνα αιχμής για προβλήματα κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας. Το Πανεπιστήμιο διακρίνεται στην έρευνα και την εκπαίδευση μέσω τεσσάρων διεπιστημονικών θεμάτων: Επιστήμες της Ανθρώπινης Υγείας και της Ζωής, Επιστήμη για την Αειφορία, Συνδεδεμένο Κόσμο και Διακυβέρνηση για την Κοινωνία. Ως φοιτητής αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πέρα ​​από τα όρια των επιστημονικών κλάδων και να αναζητήσετε απτές λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Επιπλέον, το Vrije Universiteit Amsterdam θεωρεί την ποικιλομορφία, είτε σε πολιτισμό, πεποίθηση, εθνικότητα είτε προηγούμενη εκπαίδευση, ως πηγή καινοτομίας και προόδου και, ως εκ τούτου, ως ειδική δύναμη.

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) έχει μια εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας του. Εργάζεστε σε σχετικά μικρές ομάδες, στις οποίες δίδεται μεγάλη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην προσωπική προσέγγιση. Η διδασκαλία είναι καλά οργανωμένη. Αυτό αντικατοπτρίζεται, για παράδειγμα, στη σαφή δομή των προγραμμάτων σπουδών.

Lively Amsterdam

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Ως φοιτητής της VU Amsterdam , μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρωτεύουσα. Σε μόλις δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ, όπου υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα, χώρους διασκέδασης, πάρκα και καφετέριες πεζοδρομίων. Το Άμστερνταμ είναι ασφαλές και τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Προσωπική εποπτεία

VU Amsterdam δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές συμβουλές μελέτης. Στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, θα εισαχθείτε στον σύμβουλο σπουδών του προγράμματος. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με το πρόγραμμα σπουδών σας και θα απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Μοναδική ταυτότητα

VU Amsterdam ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο των Κάτω Χωρών που ιδρύθηκε από ιδιώτη, χωρίς καμία παρέμβαση από την εκκλησία ή το κράτος. Αυτή η κληρονομιά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του ποιοι είμαστε: η VU αντιπροσωπεύει το Vrije Universiteit, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Από την αρχή, το πανεπιστήμιο έχει καθορίσει τις δικές του ερευνητικές περιοχές, δημιούργησε δικά του προγράμματα σπουδών και έκανε δικές του διδακτικές μεθόδους.

Εύκολα προσβάσιμο

Vrije Universiteit Amsterdam είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει μόνο 8 λεπτά με το τρένο. Ο σταθμός Amsterdam Zuid βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Υπάρχει επίσης γρήγορη σύνδεση με το τραμ προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ ή το σταθμό Amsterdam Sloterdijk, με διάρκεια ταξιδιού μόλις δεκαέξι λεπτά. VU Amsterdam είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που βρίσκεται κοντά στον τροχιακό αυτοκινητόδρομο του Άμστερνταμ.

Πανεπιστημιούπολη

Σχεδόν όλοι οι σπουδαστές, το προσωπικό και τα προγράμματα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη: ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων στην επιχειρηματική περιοχή του Άμστερνταμ. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείτε με άλλους κλάδους.

Διαπίστευση

Vrije Universiteit Amsterdam αναγνωρίζεται πλήρως από το ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας ως ερευνητικό πανεπιστήμιο. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι είτε διαπιστευμένα είτε έχουν πιστοποιηθεί από το NVAO, τον Οργανισμό Διαπίστευσης των Κάτω Χωρών και τη Φλάνδρα. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη και εγγυάται την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Κάτω Χώρες και το φλαμανδόφωνο Βέλγιο μέσω της διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών.

Τύποι προγραμμάτων

VU Amsterdam προσφέρει τέσσερις τύπους προγραμμάτων:

  • Προγράμματα πανεπιστημίου (που οδηγούν σε BA / LLB / BSc)
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (που οδηγούν σε MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Προγράμματα διδακτορικού / διδακτορικού (που οδηγούν σε διδακτορικό / διδακτορικό)
  • Μη-πτυχιακά προγράμματα (μελέτη στο εξωτερικό

Υποτροφίες

Με τη δική μας υποτροφία, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP), προσφέρουμε στους φοιτητές υψηλής εξειδίκευσης με άριστα αποτελέσματα σπουδών τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με οικονομική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο. Η υποτροφία της VUFP είναι απαλλαγή από τα δίδακτρα. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολλανδίας (HSP) απευθύνεται σε φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Μάστερ στην Ολλανδία. VU Amsterdam περιβάλλει την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό της διδασκαλίας, της έρευνας και της συμβολής μας στην κοινωνία. Αυτή η υποτροφία προορίζεται ειδικά για τους άριστους φοιτητές που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη μας. Ως διεθνής φοιτητής που σχεδιάζει να σπουδάσει στη VU Amsterdam , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια ποικιλία επιχορηγήσεων και υποτροφιών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις προθεσμίες μπορείτε να βρείτε στο WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS Ή WWW.GRANTFINDER.NL.

Πρόγραμμα υποτροφιών της VU

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP) προσφέρει στους ταλαντούχους υποψήφιους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε μια σειρά από προγράμματα Master's στο Πανεπιστήμιο VU.

Οργάνωση

VU Amsterdam είναι ένα παραδοσιακό ολλανδικό πανεπιστήμιο, το οποίο προεδρεύεται από ένα εκτελεστικό συμβούλιο (τρία μέλη) και έχει 10 σχολές απευθείας στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής. Κάθε σχολή παρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου και διεξάγει έρευνα. Είναι όλα οργανωμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα περισσότερα έχουν διοικητικό συμβούλιο, κεντρικό προσωπικό και διάφορα τμήματα και μεταπτυχιακά σχολεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης διάφορα τμήματα υπηρεσιών, από τα οποία το Διεθνές Γραφείο είναι ένα, και υπάρχουν διάφορα ινστιτούτα διεπιστημονικής έρευνας.

Ιδιωτική ή δημόσια;

VU Amsterdam είναι ένα από τα 14 δημόσια πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας και, κατά συνέπεια, χρηματοδοτούνται μερικώς από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο του ολλανδικού συστήματος, η κυβέρνηση επιχορηγεί αναγνωρισμένα πανεπιστήμια βάσει του αριθμού σπουδαστών τους και θέτει επίσης όρια και κατευθυντήριες γραμμές για τα δίδακτρα που επιτρέπεται να χρεώνουν αυτά τα πανεπιστήμια. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, πλούσιους ή φτωχούς VU Amsterdam καλωσορίζει τους υποψηφίους από όλες τις χώρες.

Διεθνείς Υπηρεσίες Γραφείου της VU

  • Άδεια θεώρησης / διαμονής

Μάθετε εάν χρειάζεστε θεώρηση / άδεια παραμονής και πώς θα γίνει αυτό.

  • Κατάλυμα

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στο VU Amsterdam .

  • Εγγραφή στο δήμο

Όταν φτάσετε στην Ολλανδία πρέπει να εγγραφείτε στο δήμο. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

  • Εισαγωγικές δραστηριότητες

Μετά την άφιξή σας, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες εισαγωγικές δραστηριότητες στη VU Amsterdam .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Bachelor Biomedical Sciences στη VU Amsterdam συνδυάζει μοναδικά βασική έρευνα με κλινικά σχετικά θέματα. Η μελέτη της υγείας και της ασθένειας συμβαδίζουν κ ... [+]

Η ουσία των ανθρώπων και της υγείαςΕάν θέλετε να εξερευνήσετε την ίδια την ουσία των ανθρώπων, να κατανοήσετε τη βιολογία του υγιούς ανθρώπινου σώματος και την εμφάνιση της νόσου, τότε η Βιοϊατρική επιστήμη είναι το πρόγραμμα για σας. Θα μάθετε για την ανθρώπινη βιολογία και πώς να εφαρμόζετε αυτές τις γνώσεις στην επιστημονική έρευνα σε ιατρικά θέματα γύρω από την υγεία και τις α... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Master

Vrije Universiteit Amsterdam

Στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη ανακάλυψης φαρμάκων και την ασφάλεια, θα εξετάσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των μορίων και το ανθρώπινο σώμα από μια σειρά π ... [+]

Master στην ανακάλυψη φαρμάκων και την ασφάλεια

Στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Drug Discovery και Ασφάλειας, θα εξετάσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των μορίων και το ανθρώπινο σώμα από μια σειρά προοπτικών: χημικά, ιατρική, τοξικολογικές, φαρμακολογικές και γενετικές. Θα επικεντρωθεί σε μια ειδικότητα που ταιριάζει ειδικά ενδιαφέροντά σας, ενώ εργάζονται σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον όπου μπορείτε άρρωστος κληθούν να αντιμετωπίσουν βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα του μέλλοντος. Εξήντα τοις εκατό των ασθενειών εξακολουθούν να είναι ανίατη, έτσι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές προκλήσεις για τους ερευνητές να αντιμετωπίσουν.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ενώ επιδίωξη ένα μεταπτυχιακό στην Βιοϊατρικών Επιστημών μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσει ένα συνδυασμό διαφορετικών ειδικοτήτων. Η έρευνα προσανατολισμένη εξειδίκευση ... [+]

Πτυχίο Βιοϊατρικών Επιστημών

Και παράλληλα να συνεχίζει το πτυχίο Μάστερ στη Βιοϊατρικών Επιστημών μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσει ένα συνδυασμό διαφορετικών ειδικοτήτων. Τα ερευνητικά προσανατολισμένη ειδικότητες θα σας δώσει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της έρευνας. Η κοινωνική εξειδίκευση θα σας εξοπλίσει για μια θέση αξιωματικού πολιτικής. Η εξειδίκευση της επικοινωνίας θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν σε δημόσιες σχέσεις ή επιστημονικής δημοσιογραφίας, και την εξειδίκευση της εκπαίδευσης (μόνο στην ολλανδική γλώσσα) θα σας δώσει τη δυνατότητα να διδάξουν σε προ-πανεπιστημιακή ή άλλη τριτοβάθμια το επίπεδο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Σας ενδιαφέρει σε μολυσματικές ασθένειες και θέλετε να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα; Στη συνέχεια, μπορείτε να επικεντρωθεί σε αυτές τις δύο ειδικότητες. Μήπως επιστημονικό ψέμα το ενδιαφέρον σας για τις καρδιαγγειακές παθήσεις και την επαγγελματική φιλοδοξία σας στη χάραξη πολιτικής; Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και τα συμφέροντα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς την έρευνα και έχει μια διεπιστημονική χαρακτήρα. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε state-of-the-art τεχνικές στην καρδιαγγειακή έρευν ... [+]

Master στην Cardiovascular Research

Αυτό το πρόγραμμα έρευνας Μάστερ επικεντρώνεται σε ερευνητικά ερωτήματα που αποσκοπούν στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας σε καρδιακή ανεπάρκεια και τη βελτίωση της λειτουργίας της αγγειακής σε ασθένειες όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία. Καρδιαγγειακή έρευνα είναι διεπιστημονική φύση και ακμάζει μέσω της στενής συνεργασίας μεταξύ της κλινικής ερευνητές και επιστήμονες των βασικών επιστημών. Ιατρικές παρεμβάσεις απαιτούν βασικές γνώσεις φυσιολογίας, μοριακή βιολογία κυττάρων, παθολογία και φαρμακολογία, καθώς και γνώση του σχεδιασμού των κλινικών δοκιμών και της επιδημιολογίας. Η διεπιστημονική φύση του προγράμματος απαιτεί out-of-the-box σκέψη και τις βασικές εργαστηριακές δεξιότητες, σε συνδυασμό με την ικανότητα να επικοινωνεί με σαφήνεια με άλλους επιστήμονες. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και πρακτική άσκηση, η πνευματική στάση των μαθητών θα πρέπει να αναπτυχθούν στο επίπεδο που απαιτείται για να διαλευκάνουν το συγκρότημα παθοφυσιολογικών μηχανισμών υποκείμενη καρδιαγγειακή νόσο, κλινική σημασία τους και να βρουν νέες θεραπευτικές στρατηγικές, in vitro, σε ζώα και ασθενείς.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ είναι μοναδικό στην διεπιστημονική εστίασή της στην κλινική πειραματική έρευνα σε μυοσκελετικές φυσιοθεραπεία. Απευθύνεται τόσο βιολογικών και ψυ ... [+]

Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ολλανδία (και κατά πάσα πιθανότητα στον κόσμο) για να προσφέρει το πρόγραμμα ένα Dedicated επιστημονική μάστερ στην κλινική πειραματική έρευνα σε μυοσκελετικές φυσιοθεραπεία. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ είναι μοναδικό στην διεπιστημονική εστίασή της στην κλινική πειραματική έρευνα σε μυοσκελετικές φυσιοθεραπεία. Απευθύνεται τόσο βιολογικών και ψυχοκοινωνικών παραγόντων και σας επιτρέπει να διεξάγει μια φυσιοθεραπεία έρευνα που σχετίζεται με έργο τον εαυτό σας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για μια επιτυχημένη κλινική ή ερευνητική σταδιοδρομία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Επιλέγοντας το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού σας, σας φέρνει σε ένα εμπνευσμένο ερευνητικό περιβάλλον. Το Τμήμα Βιολογικής Ψυχολογίας είναι διάσημο για το Ολλανδικό Δίκτυο ... [+]

Επιλέγοντας το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού σας, σας φέρνει σε ένα εμπνευσμένο ερευνητικό περιβάλλον. Το Τμήμα Βιολογικής Ψυχολογίας είναι διάσημο για το Ολλανδικό Δίκτυο Μητρώου, ένα μοναδικό αποθετήριο δεδομένων που περιέχει γενετικές και περιβαλλοντικές πληροφορίες για περισσότερες από 50.000 δίδυμες οικογένειες, οι οποίες παρακολουθούνται διαχρονικά. Θα διδαχθούν από μέλη ειδικών και από ερευνητές από άλλα ινστιτούτα παγκοσμίως επισκέπτονται τακτικά για να δίνουν διαλέξεις και εργαστήρια.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ο αφέντης ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και Φυσική

Το πρόγραμμα Master's στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και Φυσική είναι ένα πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που συνδυάζει τις φυσικές επιστήμες με την ιατρική. Αυτός ο συνδυασμός θα σας εισάγει σε καινοτόμους τρόπους διεξαγωγής ιατρικής έρευνας. Ένα διεπιστημονικό υπόβαθρο όπως αυτό θα σας εξοπλίσει τέλεια για τις προσεγγίσεις του αύριο της ιατρικής έρευνας, σε όλη τους την πολυπλοκότητα. Ως φοιτητής Master, θα επιλέξετε μια εξειδίκευση: Ιατρική Φυσική, Ιατρική Φυσιολογία, Μοριακή Κλινική Διαγνωστική ή Φυσική της Ζωής. Κάθε εξειδίκευση έχει τη δική της ειδική εστίαση στον ιατρικό κόσμο. Η Ιατρική Φυσική επικεντρώνεται στα τεχνολογικά ζητήματα πίσω από τα σύγχρονα ιατρικά όργανα. Η Ιατρική Φυσιολογία εξετάζει κλινικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία ασθενειών που απειλούν τη ζωή. Η Μοριακή Κλινική Διαγνωστική μελετά το ρόλο των βιολογικών δεικτών στην κλινική χημεία, ενώ η Φυσική της Ζωής εξετάζει θεμελιώδη φυσικά και χημικά φαινόμενα που σχετίζονται με την καλύτερη κατανόηση των ζώντων οργανισμών. Το πρόγραμμα Master's στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και Φυσική είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές που θέλουν να συνδυάσουν επιστημονικά θέματα με πρακτική εφαρμογή. Η έρευνα αγοράς δείχνει ότι, ως απόφοιτος αυτού του προγράμματος, μπορείτε να προσβλέπουμε σε ένα λαμπρό μέλλον. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να:... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι MSc Βιομοριακών Επιστημών έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα στο διεθνές Επιστημών Ζωής ερευνητική κοινότητα ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Βιομοριακή Επιστήμη

Η σύγχρονη κοινωνία αντιμετωπίζει μια συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία των προκλήσεων στον τομέα των βιοεπιστημών. Βελτιωμένη ιατρική περίθαλψη έχει ως αποτέλεσμα τη γήρανση του πληθυσμού, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη ανάγκη να κατανοήσουν και θεραπεία διαταραχών που σχετίζονται με την ηλικία, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, του διαβήτη και της νόσου του Alzheimer. Τα βακτήρια υπό υψηλή πίεση επιλογής αποκτώντας ευρεία αντοχή στα αντιβιοτικά, ώστε να είμαστε συνεχώς αναγκασμένοι να αναπτύσσουν νέες και καινοτόμες αντιβακτηριακών φαρμάκων. Και οι δυνητικοί κίνδυνοι που ενυπάρχουν στη βιομηχανοποιημένη παραγωγή τροφίμων είναι μόλις αρχίζουν να γίνονται ορατές. Είναι όλο και περισσότερο προφανές ότι μια διεξοδική κατανόηση της μοριακής βάσης των υποκείμενων κυτταρικές διεργασίες είναι απαραίτητη για κάθε επιτυχή και ασφαλή παρέμβαση. Επιπλέον, οι Βιομοριακών Επιστημών όλο και περισσότερο καταπατά στη σφαίρα της τεχνολογίας. Οι MSc Βιομοριακών Επιστημών έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα στο διεθνές Επιστημών Ζωής ερευνητική κοινότητα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Μεταπτυχιακό στις Νευροεπιστήμες είναι ένα διετές, πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Διδασκαλία περιλαμβάνει διαλέξεις, ερευνητικά σεμινάρια, ομάδες εργασίας, διαδηλώσεις ... [+]

Μάστερ στις Νευροεπιστήμες

Εγκεφαλικές διαταραχές, ιδιαίτερα νευροεκφυλιστικών νόσων και ψυχικές ασθένειες, είναι μεταξύ των πλέον διαδεδομένες και εξουθενωτικές ασθένειες της εποχής μας. Είναι συνήθως προκαλείται από την αλληλεπίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων και γενετική διαφοροποίηση σε πολλαπλά γονίδια, τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν χαρτογραφηθεί από σημαντικές διεθνείς πρωτοβουλίες. Η μελλοντική έρευνα του εγκεφάλου θα πρέπει να επικεντρωθούν στις ενοποιητικές έργα ως επόμενο βήμα για τον χαρακτηρισμό αυτό το σύνθετο περιβαλλοντικό / γενετική αλληλεπίδραση και αποκαλύπτοντας πώς αυτό μεταφράζεται σε λειτουργία του εγκεφάλου ή / και ασθένεια. Για να επιτύχουμε, χρειαζόμαστε μια νέα γενιά των νευροεπιστημόνων σε θέση να ενσωματώνει πληροφορίες από τα γονίδια και πρωτεΐνες για να συνάψεις, και από δίκτυα μέχρι πολύπλοκες λειτουργία του εγκεφάλου και δυσλειτουργία. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση?... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο Vrije Universiteit του Άμστερνταμ και της VU Medical Center, έχουμε εντοπίσει έρευνα για τον καρκίνο ως ένας από τους βασικούς τομείς της έρευνας μας και έχουν συνδυα ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Ογκολογία

Θα μπορούσε το κοινό κρυολόγημα ιός να μας δώσει ένα εμβόλιο για τον καρκίνο; Τα δενδριτικά κύτταρα είναι εξειδικευμένα κύτταρα που ειδοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε κίνδυνο. Όγκοι παρεμβαίνει με τη λειτουργία αυτή, με τον τρόπο αυτό καταφέρνοντας να αποφύγουν τον εντοπισμό από το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο Δρ Tanja de Gruijl στο ερευνητικό ανοσοθεραπεία ομάδα VUmc προσπαθεί να αναπτύξει νέα εμβόλια καρκίνου με τη χρησιμοποίηση ιού του κοινού κρυολογήματος. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τις καινοτομίες που πραγματοποιούνται εκτός από τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η έρευνα Μάστερ Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης: Αθλητισμός, Άσκηση και Υγεία (έρευνα) είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που σας διδάσκει πως η ανθρώπινη ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες: Αθλητισμός, Άσκηση & Υγεία (Έρευνα)

Η έρευνα Μάστερ Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης: Αθλητισμός, Άσκηση και Υγεία (έρευνα) είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που σας διδάσκει πώς η ανθρώπινη λειτουργεί κίνημα και πώς μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα εκτείνεται από τη μοριακή βιολογία στη γνωστική νευροεπιστήμη και την ανθρώπινη συμπεριφορά του κινητήρα. Διδασκαλία και έρευνα πάνε χέρι-χέρι: η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών μας είναι ερευνητές στο διεπιστημονικό MOVE ερευνητικό ινστιτούτο, το οποίο είναι μια συνεργασία μεταξύ της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης, VU Medical Center, και ACTA (οδοντιατρική).... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Επιστημών Υγείας, θα μάθετε για την ανάλυση των διαφόρων σύνθετων παραγόντων που ontribute για την υγεία. Θα πάμε πέρα ​​απ ... [+]

πλοίαρχο σε επιστήμες υγείας

Στο πρόγραμμα του Δασκάλου στις Επιστήμες Υγείας, θα μάθετε για την ανάλυση των διαφόρων πολύπλοκων παραγόντων που ontribute για την υγεία. Θα πάμε πέρα ​​από τα μεμονωμένα ζητήματα υγείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας με διάφορους τρόπους. Η παχυσαρκία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα από τις διαδικασίες μείωσης φαρμακευτική αγωγή ή το στομάχι. Την υγεία Οι επιστήμονες, όμως, να δούμε και άλλες μέθοδοι, όπως η αύξηση των φόρων σε λιπαρά τρόφιμα, μειώνοντας την ποσότητα των γλυκών και αναψυκτικών τα παιδιά μπορούν να αγοράσουν στο σχολείο, το σχεδιασμό κατοικημένες περιοχές, ώστε να υπάρχουν θέσεις για να παίζουν τα παιδιά και την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με την υγιεινή διατροφή και άσκησης.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στην έρευνα Μάστερ στην παγκόσμια υγεία, θα εμπλακούν σε μια εντατική μελέτη των εγκάρσιων πτυχών των συστημάτων υγείας. Θα λάβετε τις τελευταίες ενδείξεις, όπως ... ... [+]

πλοίαρχο σε παγκόσμια υγεία

Η παγκόσμια υγεία ορίζεται ως το ευρύ πεδίο μελέτης, έρευνας και πρακτικής με στόχο τη βελτίωση της υγείας και την επίτευξη ισότητας στην υγεία. Παγκόσμια ερευνητές υγείας χρειάζονται διεπιστημονικές προσεγγίσεις. Θα πρέπει να διασχίσουν πειθαρχική όρια και να αλληλεπιδρούν με τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς και τους άλλους να αποκτήσουν σε βάθος κατανόηση των παγκόσμιων προβλημάτων υγείας, και να καθορίσει συνεκτική και στρατηγική δράση για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Στην έρευνα Master στην παγκόσμια υγεία, θα ξεκινήσει μια εντατική μελέτη των εγκάρσιων πτυχών των συστημάτων υγείας. Θα αποκτήσετε τις πιο πρόσφατες γνώσεις, καθώς και το σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων και των στρατηγικών καινοτομίας για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων για την υγεία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 20 598 9898