Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) είναι ένα ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε αρχικά το 1995 στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Από το 1995, η AIC έχει εξελιχθεί σε γνωστό πάροχο ποιοτικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Η AIC έχει αναπτύξει συνεχώς νέα προγράμματα και έχει ανοίξει τις πόρτες της σε περισσότερους διεθνείς φοιτητές σε διαφορετικές ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις.

Το AIC προσφέρει προγράμματα για διεθνή γυμνάσια, προγράμματα ίδρυσης μετά το γυμνάσιο για προετοιμασία για ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Το AIC προσφέρει επίσης προγράμματα BS, MS και DBA του FEDE προς ευρωπαϊκούς βαθμούς.

Αποστολή

Avicenna International College προετοιμάζει και εκπαιδεύει τους φοιτητές του να είναι υπεύθυνοι πολίτες, απολαμβάνουν τη μάθηση, αναπτύσσουν ακαδημαϊκά και επιδιώκουν μια επιτυχημένη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το πάθος για τη γνώση και τη δια βίου μάθηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης μας.

Το Avicenna είναι μια φροντίδα, ασφαλής και άκρως ακαδημαϊκή κοινότητα με επίκεντρο την «ολιστική προσέγγιση», την «επίλυση προβλημάτων» και τη «διαλογική μάθηση».

Το Avicenna προάγει τον αμοιβαίο σεβασμό για τον εαυτό και τους άλλους και περιλαμβάνει τους μαθητές στην οικοδόμηση ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι τους.

Avicenna International College , το οποίο χρησιμοποιεί τη δική του προσέγγιση και το στυλ Avicenna, προσφέρει μαθήματα σπουδών και όχι πτυχίων, συμβουλεύοντας τους μαθητές και τους παίρνετε σε όλη την έννοια της «γέφυρας».

Η εκπαίδευση / κατάρτιση χωρίς πτυχίο, η διεύρυνση των γλωσσών μάθησης, η εκπαίδευση σε θέματα τέχνης και σταδιοδρομίας, η έκδοση βιβλίων και εξωσχολικών υλικών, η ανάπτυξη περιεχομένου στο διαδίκτυο και το περιεχόμενο πολυμέσων συγκαταλέγονται στις αποστολές του AIC.

Μελετάμε συνεχώς και αναγνωρίζουμε τις ακαδημαϊκές και επιστημονικές ανάγκες των μαθητών μας, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες για αυτές τις ανάγκες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα είναι διαθέσιμα για όλους τους μαθητές μας.

Avicenna International College είναι αφοσιωμένο στο να είναι συνεργάτης της επιτυχίας των φοιτητών του σε όλο τον κόσμο.

Μελλοντικές ευκαιρίες για σπουδαστές AIC

Μετά την αποφοίτησή τους από το AIC, η πλειοψηφία των μαθητών μας συμμετέχει στα καλύτερα ευρωπαϊκά, βρετανικά και αμερικανικά πανεπιστήμια για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Πολλά πανεπιστήμια αναζητούν τώρα ενεργά την αποδοχή των σπουδαστών του AIC χάρη στην υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης στην AIC.

Άλλοι απόφοιτοι του AIC που έχουν ολοκληρώσει τα προγράμματα θεμελίωσης στον τομέα της Νοσηλευτικής, της Πληροφορικής, του Τουρισμού και της Ξενοδοχειακής Διοίκησης ή σε άλλους τομείς χαίρονται να βρουν δουλειά και να πληρώσουν καλά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το Μελλοντικό Πανεπιστήμιο

Πολλά πανεπιστήμια της Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Β. Για τις ιατρικές σπουδές, οι απόφοιτοι μας είναι από τους καλύτερους σε πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Semmelweis (Ουγγαρία), το Πανεπιστήμιο Szeged (Ουγγαρία), το Πανεπιστήμιο Charles (Τσεχία), το Πανεπιστήμιο Comenius (Σλοβακία), διάφορα άλλα πανεπιστήμια στην Ιταλία, Την Τουρκία και άλλες χώρες.

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα ιδρύματος NCUK μπορούν να συνεχίσουν το Διεθνές Έτος Ένα στο AIC και στη συνέχεια να μεταβούν σε ένα πανεπιστήμιο εταίρων του Ηνωμένου Βασιλείου για να ολοκληρώσουν τα πτυχία BA / BS ή MS.

Τα ακόλουθα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου ΕΓΓΥΗΣΗ και την είσοδο στους φοιτητές μας που είναι ισχυροί στην αγγλική γλώσσα και τις επιστήμες:

 • Aston University
 • Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ
 • Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ
 • Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ
 • Πανεπιστήμιο του Huddersfield
 • Πανεπιστήμιο του Κεντ
 • Kingston University London
 • Πανεπιστήμιο του Λιντς
 • Πανεπιστήμιο του Leeds Becket
 • Λίβερπουλ Πανεπιστήμιο John Moores
 • Πανεπιστήμιο του Manchester
 • Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ
 • Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
 • Πανεπιστήμιο του Salford, Μάντσεστερ
 • Το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ
 • Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • ουγγρικός
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Προετοιμασία Εισαγωγής στη Νοσηλευτική

Avicenna International College

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Νοσηλευτικής Ίδρυσης είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που στοχεύει στην εκπαίδευση διεθνώς καταρτισμένων / ειδικευμένων νοσοκόμων για να ανταποκρίνοντα ... [+]

Πρόγραμμα Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Νοσηλευτικής

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Νοσηλευτικής Ίδρυσης είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που στοχεύει στην εκπαίδευση διεθνώς καταρτισμένων / ειδικευμένων νοσοκόμων για να ανταποκρίνονται ειδικά στα πρότυπα και τις προσδοκίες του NMC (Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής - Ηνωμένο Βασίλειο).

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι ειδικευμένοι νοσοκόμοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο NMC-UK και να υποβάλουν αίτηση για σχετικές θέσεις εργασίας με εργοδότες του Ηνωμένου Βασιλείου. Αφού έχουν αποκτήσει εργασιακή εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο (συνήθως 2 χρόνια), οι μεταπτυχιακοί νοσηλευτές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία στις ΗΠΑ και τον Καναδά.... [-]

Ουγγαρία Βουδαπέστη
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Προετοιμασία Εισαγωγής στην Ιατρική

Avicenna International College

Το πρόγραμμα για τα ιατρικά ιδρύματα Avicenna (AMFP) είναι ένα καλά δομημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους διεθνείς φοιτητές έχουν ολοκληρώσει τις λύσε ... [+]

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιπέδου IV για το Ηνωμένο Βασίλειο και τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια

Ιατρική - Οδοντιατρική - Φαρμακευτική - Κτηνιατρική - Νοσηλευτική - Φυσιοθεραπεία - Βιοϊατρικές Επιστήμες

Το πρόγραμμα για τα ιατρικά ιδρύματα Avicenna (AMFP) είναι ένα καλά δομημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους διεθνείς φοιτητές έχουν ολοκληρώσει τις λύσεις τους στο γυμνάσιο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ιατρικά συναφή τομέα σε βρετανικά ή άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.... [-]

Ουγγαρία Βουδαπέστη
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast