Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τμήμα Φαρμακευτικής

Το Τμήμα Φαρμακευτικής αναγνωρίζεται ευρέως στον τομέα της φαρμακευτικής επιστήμης, λόγω της εξαιρετικής διδασκαλίας, της έρευνας και της οικονομικής δραστηριότητας, τόσο στην Ουγγαρία όσο και στο εξωτερικό. Στα ιδρύματα του Τμήματος Φαρμακευτικής μεγάλων ερευνητικών τρέξιμο. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους εδώ είναι περιζήτητο και εμπειρογνωμόνων υψηλού επιπέδου.

Σήμερα το Πανεπιστήμιο Semmelweis ισχύει και για τα δύο μαθήματα ξένων γλωσσών γερμανικά και τα αγγλικά ως μοναδικό στον κόσμο. Το δίπλωμα αγοραστής στην ουγγρική, αγγλική και γερμανική προγράμματα έχουν τη δυνατότητα που μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους στις χώρες της ΕΕ και υπό ορισμένες συνθήκες εκτός Ευρώπης.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση φαρμακείο έχουν την επιστημονική και ιατρική γνώση σε υψηλό επίπεδο εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ένα αποκτά βασικές γνώσεις σχετικά με την παραγωγή φαρμακευτικών ναρκωτικών, τον έλεγχο των ναρκωτικών, logistics ναρκωτικών, κέντρο ιατρικής πληροφορίας (πωλήσεις και παροχή συμβουλών), και τη συμμετοχή στη βιολογική και χημική έρευνα, το εμπόριο ναρκωτικών και στον κλάδο των υγειονομικών αρχών. Η εκπαίδευση τους προετοιμάζει για τα νέα καθήκοντα στο απώτερο μέλλον του φαρμακείου.

Λόγω του υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό, Πανεπιστήμιο Semmelweis και το Τμήμα Φαρμακευτικής επωφεληθεί. Αυτό έχει οδηγήσει σε υψηλότερο ποσοστό του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Φαρμακευτικής.

Στο Τμήμα Φαρμακευτικής σημαντική επιστημονική έρευνα διεξάγεται σε όλες του φαρμακευτικού τομέα. Αυτά τα καθήκοντα που διαχειρίζεται τα έξι ινστιτούτα της σχολής, σύμφωνα με τη δική τους ειδικότητα. Αυτό υποστηρίζεται από στενή συνεργασία με τις ουγγρικές φαρμακευτικές εταιρείες, ακαδημαϊκές ομάδες έρευνας και άλλες ερευνητικές ομάδες των εγχώριων ή ξένων πανεπιστημίων. Η έρευνα χαρτοφυλάκιο της Σχολής ασχολείται με το σχεδιασμό, τη σύνθεση και την απομόνωση των δυνητικών μορίων του φαρμάκου καθώς και τον εντοπισμό δομή τους και δομική ανάλυση διερευνώνται. Η φαρμακολογική in vitro και in vivo μεθόδους είναι εξίσου σημαντικά. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως:

  • Φαρμακοκινητική και το μεταβολισμό,
  • διερεύνησης των ναρκωτικών,
  • Δοσολογία αποτελεί τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση
  • Η έρευνα με στόχο την ανάπτυξη νέων θεραπευτικών απασχόλησης
  • και μεθοδολογικές μελέτες, σκοπός των οποίων είναι να μετρηθεί η αποτελεσματικότητα των φαρμακευτικών θεραπειών και βελτίωση.

Η σχολή έχει σημειώσει σημαντική εμπειρία στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης των οργανικών και συνθετικών προκύπτον αποτέλεσμα σημαίνει, καθώς και η αλληλεπίδρασή τους με βιομόρια. Η ανάπτυξη αυτών των φαρμάκων οδηγεί σε υποστηρίζεται η προσωπική διαδικασία επούλωσης. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από το ανθρώπινο γονιδίωμα και εκτελούνται με μη-επεμβατικές μεθόδους. (Αυτό ονομάζεται εξατομικευμένη ιατρική) Λόγω της διεθνούς κοινής γνώμης για το απασχολούνται στην έρευνα σχολή, ένα ελκυστικό ακίνητο προσφέρεται εδώ σε άριστη εγχώριες και ξένες οργανώσεις της κοινοπραξίας. Η έρευνα επιδεινώσει την ανταγωνιστικότητα και την προώθηση των συνεταιριστικών επαφές.

Φαρμακευτική εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Semmelweis της Βουδαπέστης ανατρέχει σε μια ιστορία πολλών αιώνων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Τα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρονται στο Τμήμα Φαρμακευτικής στο Semmelweis University της Βουδαπέστης από το 1989ο Από τον Σεπτέμβριο του 2011, εισήχθη το πρόγραμμ ... [+]

Γερμανόφωνη βαθμός φαρμακείου στο Semmelweis University της Βουδαπέστης

κατά το Φαρμακευτική Σχολή στο Semmelweis University της Βουδαπέστης Τα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρονται από την 1989η Από τον Σεπτέμβριο του 2011, εισήχθη το πρόγραμμα σπουδών στη γερμανική γλώσσα. διδάσκεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και το δίπλωμα αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη. Ένας Γερμανός ευκαιρία συμβούλων είναι στη διάθεση των γερμανών φοιτητών ανά πάσα στιγμή. Η μελέτη αναλαμβάνει τη γενική πανεπιστήμιο.... [-]

Ουγγαρία Budapest
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to Semmelweis University!