Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο UMF ΙΑΣΙΟ - Αποστολή, Όραμα, Στόχοι

Ένα από τα παλαιότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας, UMF Iasi ιδρύθηκε το 1879 ως το College of Medicine. Ήταν αργότερα συνδέεται με δύο όργανα που συμπληρώνουν ιατρικό τομέα της κατάρτισης - Τμήμα Φαρμακευτικής και Οδοντιατρική Σχολή. Το 1991, το ινστιτούτο είχε ανατεθεί πανεπιστημιακό καθεστώς, που λαμβάνει το όνομα του διάσημου εκπροσώπου της Σχολής Λειτουργική Iasi, Grigore. T. Popa. Αργότερα περιλαμβάνει Σχολή Ιατρικής Εμβιομηχανική, το μοναδικό στο είδος του στη Ρουμανία.

Σήμερα, UMF Ιάσιο διαθέτει ένα πολύτιμο διδακτικό προσωπικό και ένα εκσυγχρονισμένο υλικό και την τεχνική βάση, και φέρει επαρκή εκπαιδευτική διαδικασία και την επιστημονική ερευνητική δραστηριότητα.

Ιδρύθηκε με το Πανεπιστήμιο του Ιασίου, η Σχολή του έργου Ιατρικής αρχίζει 1η του Δεκεμβρίου 1879, η κυβέρνηση λόγω της παρουσίας του Μ Κογκαλνιτσεάνου και Ν Kretzulescu και ιατρικές ελλείψεις προσωπικού μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας το 1877. Την πάροδο του χρόνου, μεγάλες προσωπικότητες έχουν σημαδέψει το έργο του Πανεπιστημίου της Ιατρικής: Grigore T. Popa, Leon Scully, Petru Poni, CI Parhon, Aristide Perid Ion Ciure Louis Russ, Ernest Juvara, Ποινικής Δικονομίας, Leon Ν, V. Sion, Fr. Reiner E. Riegler, Αλ. Slatineanu Ι Τανασέσκου, Α Tupa, V. Rascanu L. Baliff, J. Nitulescu O. Franche, Vl. Butureanu, Π Vancea και άλλα.

UMF Iasi έχει θεμελιώδη ρόλο στην απόφοιτοι της κατάρτισης και της ανάπτυξης και των επαγγελματιών στον τομέα της ιατρικής, ιατρικής, οδοντιατρικής, φαρμακευτικής, βιομηχανική και βοήθεια για την υγεία, τη δημιουργία, αποθησαύριση και τη διάδοση των βιο τιμές επιστήμες - ιατρική και την επιβεβαίωση τους στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες δραστηριότητες της συνεχούς βελτίωσης και της εθνικής επιδόσεις της δημόσιας υγείας συστήματος, την καλλιέργεια ελεύθερης σκέψης και της δημοκρατίας παράδοση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας και βιοηθικής, στο πνεύμα της αναγνώρισης των δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου?

UMF

UMF Iasi εκπληρώνει την αποστολή αυτή μέσω των ακόλουθων στόχων:

  • κατάρτιση των ειδικών με την ανώτερη απόδοση σε σχέση με εθνικό και διεθνές επίπεδο
  • επικαιροποίηση και τη συνεχή βελτίωση της κατάρτισης ειδικών μέσω διαφόρων μορφών μεταπτυχιακή εκπαίδευση?
  • τη διαχείριση της ποιότητας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την αρχική και συνεχή κατάρτιση που παρέχεται από το πανεπιστήμιο?
  • βελτιστοποίηση της επιστημονικής έρευνας βασική και εφαρμοσμένη για την αναβάθμιση της ποιότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την επιβεβαίωση των επιδόσεων ιατρική σχολή στο Ιάσιο και η συνεχής βελτίωση της φροντίδας?
  • προώθηση της διεθνούς συνεργασίας και της ένταξης στο ευρωπαϊκό σύστημα της ιατρικής εκπαίδευσης από τον καθορισμό προτύπων για τη δομή, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα?
  • προώθηση της ηθικής και βιοηθικής, υπερασπίζεται τις αξίες της δημοκρατίας, του σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών του ατόμου στο κράτος δικαίου?
  • εξασφάλιση επαρκών υλικών σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, καθώς και κάποια συνθηκών διαβίωσης και κατάλληλες για όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που εργάζονται.

διεθνείς σχέσεις

Ενσωμάτωση στο τοπίο διεθνή ιατρική πανεπιστήμια και την αύξηση της προβολής του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής "Grigore T. Popa" εξωτερική ιεραποστολή είναι τα Αντιπρόεδρος Διεθνών Σχέσεων και Ακαδημαϊκού Τομέα. Στόχος του είναι να αναπτύξει την προοπτική και την ποιότητα στη διεθνή δραστηριότητα του πανεπιστημίου μέσω της διάδοσης πληροφοριών σχετικά με το διεθνές εμπόριο μέσω της προώθησης πανεπιστημιακών εικόνα στο εξωτερικό, την υποστήριξη και την παροχή συμβουλών μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους δικαιούχους των προγραμμάτων διεθνών ανταλλαγών, το σχηματισμό και την ανάπτυξη ενός διεθνούς οράματος μεταξύ των μαθητών και ακαδημαϊκού προσωπικού.

διεθνείς φοιτητές UMF
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi

Από το ακαδημαϊκό έτος 1998/1999, το Τμήμα Φαρμακευτικής ακολούθησε τα ECTS με στόχο να αναπτύξει ένα ανάλογο εκπαιδευτικό σύστημα πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα. ECTS εξασφ ... [+]

Από το 1989 το Τμήμα Φαρμακευτικής είχε περάσει από μια διαδικασία διαρκούς ανάπτυξης. Τα μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού και ο αριθμός των φοιτητών που έχουν αυξηθεί, οι θεωρητικές και πρακτικές μέθοδοι διδασκαλίας έχουν ενημερώνεται συνεχώς για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ανοικτής και ανταγωνιστικής κοινωνίας.

Λόγω της συνεχούς προσπάθειας για να υπερέχουν στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας, το 2011, «Grigore T. Popa» Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής ταξινομήθηκε ως Προχωρημένων Ερευνών και το Πανεπιστήμιο Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας, Νεολαίας και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων, μεταξύ των πρώτων 12 πανεπιστήμια της χώρας. Επιπλέον, την ίδια χρονιά, η εθνική διαδικασία αξιολόγησης των προγραμμάτων σπουδών κατατάσσεται το Τμήμα Φαρμακευτικής στην πρώτη θέση στη Ρουμανία.... [-]

Ρουμανία Iași
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ρουμανικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi

Πριν από το 1990, το πρόγραμμα σπουδών περιλάμβανε ένα πολύ απλή δομή που αποτελείται από τέσσερις βασικές Οδοντιατρικές ειδικότητες: οδοντιατρικής, περιοδοντολογία, η πρ ... [+]

Πριν από το 1990, το πρόγραμμα σπουδών περιλάμβανε ένα πολύ απλή δομή που αποτελείται από τέσσερις βασικές Οδοντιατρικές ειδικότητες: οδοντιατρική, Περιοδοντολογία, η προσθετική, γναθοπροσωπική χειρουργική και ορθοδοντική.

Το πιο σημαντικό αναλυτικού προγράμματος αναδιοργάνωσης και πιο ριζοσπαστική του ρουμανικού εκπαιδευτικού συστήματος για την οδοντιατρική ξεκίνησε το 1992 και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Οδοντιατρική Σχολή του Ιασίου. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή της πιο σύγχρονης δομή του προγράμματος σπουδών, όπως χρησιμοποιείται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια πέτυχε στο Ιάσιο. Ωστόσο, αυτό το επίτευγμα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη διατήρηση στενών σχέσεων συνεργασίας με τις πιο εκλεκτές ιδρύματα παρόμοιου προφίλ της Ευρώπης.... [-]

Ρουμανία Iași
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα,ρουμανικός
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi

Το γαλλικό πρόγραμμα γλώσσας της Ιατρικής Σχολής υποστηρίζεται, εκτός από την διδασκαλία των Αγγλικών, ως απόδειξη της εξέλιξης της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης πολλά ιδρύματα ... [+]

Το γαλλικό πρόγραμμα γλώσσας της Ιατρικής Σχολής υποστηρίζεται, εκτός από την διδασκαλία των Αγγλικών, ως απόδειξη της εξέλιξης της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης πολλά ιδρύματα στη Ρουμανία.

Οι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής, εκπαιδευτικό πρόγραμμα στήριξης και στην αγγλική γλώσσα, έδειξε και απέδειξε μια πολύ καλή γνώση της γλώσσας, όπως αποδεικνύεται από το εμπόριο και τις διεθνείς σχέσεις της με τις αγγλοσαξονικές χώρες και τα πιστοποιητικά τους από τις γνώσεις του τη γλώσσα. Επιπλέον, η έρευνα του καθηγητή προϋποθέτει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας που απαιτείται για την ανάγνωση και τη γραφή επιστημονικές εργασίες. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που οργανώνονται από το Βρετανικό Συμβούλιο και την αγγλική πάρει τα ιατρικά πιστοποιητικά που αποδεικνύουν μια καλύτερη γνώση του πολιτισμού και την αγγλική γλώσσα.... [-]

Ρουμανία Iași
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα,ρουμανικός
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά