Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ιατρική Σχολή είναι η νεότερη ιατρική σχολή στην Τσεχική Δημοκρατία. Σήμερα η Σχολή διαθέτει περίπου 1700 φοιτητές σε 27 προγράμματα σπουδών, με πάνω από 400 φοιτητές να αποφοιτούν κάθε χρόνο. Οι απόφοιτοι είναι άρτια εξοπλισμένοι για να ασκήσουν σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών επαγγελμάτων και επαγγελμάτων υγείας. Το βασικό πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται από τη Σχολή είναι το εξάμηνο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Γενική Ιατρική (αυτό το μακρύ Master's δεν απαιτεί προηγούμενο πτυχίο Bachelor). αυτό το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές ένα πλήρες φάσμα γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για να ακολουθήσουν μια καριέρα στην ιατρική.

Η διδασκαλία στη Σχολή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των σετ πρακτικών δεξιοτήτων των μαθητών, ενσωματώνοντας πρακτικές τοποθετήσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα από το πρώτο εξάμηνο. Η πρόσληψη των φοιτητών είναι περιορισμένη προκειμένου να καταστεί δυνατή η ατομική προσέγγιση. η πρακτική κατάρτιση οργανώνεται σε μικρές ομάδες έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να γνωρίσουν την προσωπική τους επαφή με τους ασθενείς. Η Σχολή χρησιμοποιεί μια σειρά σύγχρονων διδακτικών μέσων και μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των προσομοιωτών. εισάγουμε επίσης ένα σύστημα ζωντανών εκπομπών από επιλεγμένα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ostrava, το οποίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα διδασκαλίας. Η Σχολή είναι επίσης πρωτοπόρος στη χρήση μεθόδων διδασκαλίας που βασίζονται στην προσομοίωση, χρησιμοποιώντας πολυμέσα, πρακτικά εργαλεία προσομοίωσης και πειραματικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας.

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να περάσουν μέρος των σπουδών τους στο εξωτερικό - τόσο στην Ευρώπη (έχουμε συνδέσμους με πάνω από 40 ιδρύματα-εταίρους στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +) και πέραν αυτού.

Το Τμήμα συνεργάζεται στενά μαζί με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ostrava (το οποίο περιλαμβάνει αρκετά εξειδικευμένα τμήματα), άλλα δύο μεγάλα νοσοκομεία στην Ostrava και μια σειρά άλλων ιατρικών και υγειονομικών ιδρυμάτων σε όλη την περιοχή, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η Σχολή έχει ισχυρή παρουσία στην κοινότητα ιατρικής έρευνας. Οι εξειδικευμένες ομάδες του περιλαμβάνουν το Κέντρο Obesitology (ανάπτυξη θεραπευτικών μεθόδων για την παχυσαρκία), το Ινστιτούτο Έκτακτης Ιατρικής (ανάπτυξη απαντήσεων σε πιθανά βιοτρομοκρατικά περιστατικά και στρατιωτικές συγκρούσεις, ανάπτυξη ιατρικών και χειρουργικών μεθόδων για ανθρωπογενείς και φυσικές καταστροφές), κλινική Αιματοκτονίας έρευνα για τον εντοπισμό γενετικών αλλαγών που συμβαίνουν σε ασθενείς με αιμοδοντολογικές διαταραχές και πρόληψη αποτελεσματικής θεραπείας) και το Κέντρο Επιδημιολογικής Έρευνας (με επίκεντρο την επιδημιολογία στις μολυσματικές και μη μολυσματικές ασθένειες και το φυσικό και εργασιακό περιβάλλον). Οι βασικές ερευνητικές προτεραιότητες της Σχολής αντικατοπτρίζουν θέματα πρωταρχικής σημασίας για τη δημόσια υγεία τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Οι σπουδαστές της Σχολής συμμετέχουν ενεργά σε μια σειρά ερευνητικών δραστηριοτήτων, συμμετέχοντας τακτικά σε διαγωνισμούς φοιτητικών επιχορηγήσεων και φοιτητικά συνέδρια.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός
  • Τσέχος

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

M.D.

University of Ostrava - Faculty of Medicine

Αυτή η εξαετής τομέα με πλήρη απασχόληση των μεταπτυχιακών σπουδών προετοιμάζει τους αποφοίτους για το επάγγελμα του γιατρού. Είναι ολοκληρώνεται με το βαθμό του Doctor o ... [+]

Βασικά μαθησιακά αποτελέσματα

Οι απόφοιτοι αποκτούν γνώση των βιοϊατρικών επιστημών, τη δομή και τις λειτουργίες των επιμέρους οργάνων του σώματος, διαγνωστικές και προληπτικές διαδικασίες, δυνατότητα να ορίσετε ένα σχέδιο θεραπείας και να το μεταφέρετε έξω. Οι απόφοιτοι πρέπει να αποδεικνύουν βαθιά γνώση των βιοϊατρικών επιστημών, την αιτιώδη συνάφεια των ασθενειών των επιμέρους συστημάτων του σώματος, της σήψης και της αντισηψίας, την ικανότητα να οργανώνει και να αποδείξει την προληπτική θεραπεία, ιατρική ηθική, νομική πρότυπα σύμφωνα με το ιατρικό επάγγελμα. Αποδεικνύουν γνώση της φαρμακοθεραπείας, πρώτες βοήθειες σε περίπτωση την ξαφνική ανεπάρκειας οργάνων, κυρίως σε μια λοιμώδεις και φλεγμονώδεις βάση, η αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη διάγνωση και θεραπεία των όγκων και των γενετικά καθορισμένων ασθενειών. Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν εξετάσεις, αναφέρει, και να ερμηνεύουν τα αποτελέσματα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη δημιουργία της σωστής διάγνωσης, παράσχει στους νέους και ενήλικες ασθενείς με ιατρική περίθαλψη, να επικοινωνούν με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, και να συνεργάζεται με άλλες ιατρικές ειδικότητες, να χρησιμοποιούν μεθόδους τεχνολογίες ηλεκτρονικής επικοινωνίας και πληροφόρησης σε τουλάχιστον μία παγκόσμια γλώσσα, αξιολογεί την ημερομηνία που προβλέπεται στους ασθενείς, και να πραγματοποιήσει τη συνολική εξέταση. Επίσης, οι απόφοιτοι χρησιμοποιούν τις γνώσεις των σύγχρονων τεχνολογιών στην ιατρική πρακτική, που τα βήματα της εξέτασης που οδηγούν στη διάγνωση. Κάνουν μια χρήση σύγχρονων εργαλείων επικοινωνίας να αποκτήσουν νέες πληροφορίες και να εφαρμοστεί στην πράξη, και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα σε ιατρικά συνέδρια.... [-]

Τσεχία Ostrava
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά