Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας διδασκαλία συμμαχικών προγραμμάτων υγείας, ATI College είναι ηγέτης στην γενική υπερηχητική και ηχοκαρδιογραφία εκπαίδευση. Τα προγράμματα σπουδών του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί ολοκληρωμένα για να σας προετοιμάσουν πλήρως και πλήρως για μια συναρπαστική σταδιοδρομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.


ATI College προετοιμάζει τους φοιτητές για την επίτευξη των μελλοντικών τους στόχων στο επιλεγμένο πεδίο επαγγελματικής σταδιοδρομίας σύμφωνα με τους ακόλουθους στόχους:

Να παρέχει μια εξαιρετική ακαδημαϊκή και επαγγελματική προετοιμασία των σπουδαστών για μια καριέρα στον επιλεγμένο τομέα εξειδίκευσης τους.

 • Να βοηθήσει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση υψηλών προτύπων επίτευξης για τους μαθητές.
 • Να παρέχει την απαραίτητη ενθάρρυνση της κριτικής σκέψης που είναι απαραίτητη στον επαγγελματικό κόσμο.
 • Για να βοηθήσει τον σπουδαστή να επιτύχει αυτούς τους στόχους, η ATI έχει δημιουργήσει ένα επαγγελματικό περιβάλλον που αποτελείται από:
  • Μια σχολή υψηλού μορφωτικού επιπέδου
  • Τμήμα υπηρεσιών σταδιοδρομίας που αποσκοπεί στην παροχή βοήθειας στους αποφοίτους για την απόκτηση απασχόλησης στους τομείς του επαγγέλματός τους.
  • Ένα πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε θέματα που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία και συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση με πρακτική εκπαίδευση, επιτρέποντας έτσι στους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σε ποικίλα προγράμματα σταδιοδρομίας που απαιτούνται από τους εργοδότες.
  • Εκπαίδευση με πρακτικό τρόπο στον σύγχρονο εξοπλισμό που διεξάγεται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που διεγείρεται από το χώρο εργασίας.
  • Συμμετοχή, πολιτική συμπεριφοράς και κώδικας ένδυσης που έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται την πλειοψηφία των επαγγελματικών στάσεων που θα προετοιμάσουν τους σπουδαστές για επαγγελματική επιτυχία στην αγορά εργασίας.


ATI College είναι ιδιωτικό ίδρυμα που έχει εγκριθεί από το Γραφείο για την Ιδιωτική Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Σακραμέντο, Καλιφόρνια, 95833) σύμφωνα με τον Κώδικα Εκπαίδευσης Καλιφόρνιας, Τμήμα 94311.

Παρόλο που το ίδρυμα εγκρίθηκε να λειτουργήσει από το πρώην γραφείο για την ιδιωτική μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και την επαγγελματική εκπαίδευση, η αίτηση επανεξέτασης του ιδρύματος δεν έχει εξεταστεί από το γραφείο σύμφωνα με το παρόν κεφάλαιο.


Ιστορία

ATI College είναι ένα ιδιωτικό σύστημα δευτεροβάθμιας επαγγελματικής σχολής που εστιάζει σε προγράμματα με τεχνολογική πρόοδο. Η κύρια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο Norwalk Καλιφόρνια ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 1998, στη συνέχεια σύντομα άνοιξε πανεπιστημιούπολη ATI Tustin στην Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2004.

Τον Αύγουστο του 2008, η πανεπιστημιούπολη ATI μετακίνησε τη θέση της στο 1125 E. 17th Street Suite N251 στην πόλη Santa Ana για να φιλοξενήσει καλύτερα τον αυξανόμενο μαθητικό πληθυσμό. Το κολέγιο συνεχίζει να προσφέρει ποικιλίες επαγγελματικών προγραμμάτων με επίκεντρο τη σταδιοδρομία σε ενήλικες μαθητές στο Λος Άντζελες και τις Orange County.

Τον Ιούνιο του 2013, η πανεπιστημιούπολη του κλάδου ATI ενοποιήθηκε με το κύριο σχολείο στο 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 στην πόλη Norwalk.


Αποστολή

Η αποστολή της ATI είναι να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων παρέχοντας επαγγελματική κατάρτιση στην εργασία.

Οι σπουδαστές που επιδιώκουν να επιτύχουν ως επαγγελματίες και οι εκπαιδευτές που επιδιώκουν να διδάξουν αυτούς τους φοιτητές, απαιτούν ένα μαθησιακό περιβάλλον που δεσμεύεται για υψηλά πρότυπα διδασκαλίας

ATI College επιδιώκει να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες και προκλήσεις διδασκαλώντας τους μαθητές να αναπτύξουν υψηλό επίπεδο γνώσης στον επιλεγμένο τομέα της καριέρας τους, να αναπτύξουν δεξιότητες αναλυτικής και κριτικής σκέψης, να κατανοήσουν τη σημασία της αυτοπειθαρχίας, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, την επαγγελματική στάση και την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των εργοδοτών στον κόσμο του επαγγελματισμού.

Η ATI είναι επίσης διαπιστευμένη από εθνικά αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης - Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών και Επαρχιακών Σπουδών (ACCSC) από τον Αύγουστο του 2002.


Ευκολία

Η κύρια πανεπιστημιούπολη ATI βρίσκεται στην οδό 12440 Firestone Blvd. Σουίτα 2001, Norwalk, Καλιφόρνια. Βολικά τοποθετημένο κοντά στο I-5, η πανεπιστημιούπολη Norwalk έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς με εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με εργαστήρια, αίθουσες γενικής χρήσης, αίθουσες σπουδών και γραφεία διοίκησης, όλα καλά φωτισμένα και κλιματιζόμενα.

Τα εργαστήρια υπολογιστών είναι εξοπλισμένα με υπολογιστές Pentium IV για εκπαιδευτές, καθιστώντας μέχρι 20 φοιτητές σε ρύθμιση τύπου διαλέξεων με κάθε φοιτητικό σταθμό εξοπλισμένο με μονάδες υπολογιστή Pentium IV με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το συνολικό τετραγωνικό μήκος της εγκατάστασης Norwalk είναι περίπου 12.000. Τα εργαστήρια απεικόνισης είναι εξοπλισμένα με ιατρικές προμήθειες για την υποστήριξη των μαθησιακών εμπειριών. Κάθε εργαστήριο τόσο στο κεντρικό όσο και στο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο είναι εξοπλισμένο με 2-D, 3-D

Το σχολικό βιβλιοθήκη / κέντρο πόρων είναι εξοπλισμένο με μια τρέχουσα συλλογή από εγχειρίδια, βιβλία αναφοράς και περιοδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν όλες τις προσφορές μαθημάτων.

Επιπλέον, η βιβλιοθήκη διαθέτει έξι υπολογιστικούς σταθμούς για ιδιωτική εκπαίδευση, καθοδήγηση και έρευνα.

Η βιβλιοθήκη προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής σε όλους τους φοιτητές, το προσωπικό και τη σχολή του κολλεγίου. Οι ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ. - 10:00 μ.μ. Η βιβλιοθήκη είναι κλειστή κάθε Σαββατοκύριακο και αργίες.


Διαπίστευση

ACCSC

ATI College είναι διαπιστευμένο θεσμικά από την Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών και Κολλεγίων Καριέρας (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College εγκρίνεται από το Γραφείο Προσωπικού Δημοτικού και Εκπαίδευσης (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Σακραμέντο, Καλιφόρνια, 95833) σύμφωνα με τον Κώδικα Εκπαίδευσης Καλιφόρνιας, Τμήμα 94311.

SEVIS

ATI College είναι εξουσιοδοτημένο βάσει του ομοσπονδιακού νόμου (US Migration and Customs Enforcement, Student and Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) Το ATI College έχει εγκριθεί για την παροχή θεωρήσεων φοιτητών I-20 σε διεθνείς φοιτητές σύμφωνα με το διεθνές πρόγραμμα σπουδών και ανταλλαγής επισκεπτών.

ED

ATI College έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) από το 2004 με τίτλο IV του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση του 1965.

VR

ATI College έχει τα προσόντα για να δεχτεί βοήθεια από το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων και το Τμήμα Αποκατάστασης της Καλιφόρνιας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

ATI College

Ο τεχνικός της Echocardiography είναι μια εξειδικευμένη συγκέντρωση στον τομέα του διαγνωστικού ιατρικού υπερήχου. Ο Τεχνολόγος της Echo μαθαίνει να είναι έμπειρος στην α ... [+]

Ο τεχνικός της Echocardiography είναι μια εξειδικευμένη συγκέντρωση στον τομέα του διαγνωστικού ιατρικού υπερήχου. Ο Τεχνολόγος της Echo μαθαίνει να είναι έμπειρος στην απόκτηση και ερμηνεία εικόνων διαγνωστικής ποιότητας της καρδιάς και των γύρω δομών, αξιολογώντας την ανατομία της καρδιάς, το μέγεθος του θαλάμου, τη συνολική λειτουργία της καρδιάς. Το πρόγραμμα συντονίζει ακαδημαϊκή μελέτη με κλινική εργαστηριακή εμπειρία σε νοσοκομείο ή κλινική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Norwalk Λος Άντζελες
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 27 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ATI College

Το πρόγραμμα Μασαζοθεραπείας προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις θεραπειών μασάζ αρχικού επιπέδου για να παρέχουν ανακούφιση και βελτιωμένη υγεία και ευεξία στους πελάτε ... [+]

Το πρόγραμμα Μασαζοθεραπείας προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις θεραπειών μασάζ αρχικού επιπέδου για να παρέχουν ανακούφιση και βελτιωμένη υγεία και ευεξία στους πελάτες μέσω της εφαρμογής χειρωνακτικών τεχνικών για το χειρισμό του δέρματος, των μυών και των συνδετικών ιστών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδηγίες στην ανατομία

Το πρόγραμμα θεραπείας μασάζ αποτελείται από τα ακόλουθα:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Norwalk Λος Άντζελες
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ATI College

Οι στόχοι για το πρόγραμμα τεχνικών υπερήχων είναι να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές να γίνουν επαγγελματίες μετεωρολόγοι στον τομέα της ιατρικής, να αναπτύξουν διαπροσωπικ ... [+]

Οι στόχοι για το πρόγραμμα τεχνικών υπερήχων είναι να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές να γίνουν επαγγελματίες μετεωρολόγοι στον τομέα της ιατρικής, να αναπτύξουν διαπροσωπικές δεξιότητες σε αλληλεπιδράσεις με ασθενείς και ιατρικά διοικητικά, να εκπαιδεύσουν χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα για να παράγουν εικόνα του ανθρώπινου σώματος, να βελτιώσει την ικανότητα να ασκεί την κατάλληλη φροντίδα των ασθενών, να διασφαλίζει ότι οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται εικόνα υψηλής ποιότητας με τη βέλτιστη πληροφόρηση στη διαδικασία διάγνωσης και να παρέχουν κατανόηση, ιατρική ικανότητα, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων για να εργαστούν στην κατοχή ηχογραφίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Norwalk Λος Άντζελες
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 27 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά