Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε το εσωτερικό σας Husky!

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για εσάς. Πρόκειται να ανακαλύψετε μόνο ποιοι είστε, και το Bloomsburg University σας δίνει τις ευκαιρίες να εξερευνήσετε όλα τα ενδιαφέροντα σας. Από το 1839, η BU έχει μια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας. Ένα δίκτυο περισσότερων από 70.000 αποφοίτων για πρακτική άσκηση και επαφές σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε από το ανώτερο σχολείο στο εργατικό δυναμικό έτοιμο μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Η φιλική κοινότητά μας στο Bloomsburg University είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί. Θα γνωρίσετε τις προσαρμοσμένες κλάσεις πυρήνων, την έρευνα των σπουδαστών και τη συνεργασία με τους καθηγητές σας καθώς και τον εθελοντισμό στην κοινότητα. Με 56 μεγάλες και 58 ανήλικους, οι φοιτητές επιτυγχάνουν προσωπική και επαγγελματική επιτυχία μέσω βιωματικών ευκαιριών που συμπληρώνουν την εκπαίδευση στην τάξη. Έχουμε την τεχνολογία και την πρακτική μάθηση που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Με περισσότερα από 250 φοιτητικά σωματεία και οργανισμούς, υπάρχει κάτι για όλους. Μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες, θα είστε αρκετά άνετοι για να ανακαλύψετε τις ιδέες που σας συναρπάζουν, να αναλάβετε νέες δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση ή ο χορός και να ξεκινήσετε την καριέρα σας - όλα ταυτόχρονα!

Ένα πράγμα που μας ξεχωρίζει είναι το Επαγγελματικό U. Στο BU, οι πολυάριθμες εμπειρίες σας, που σας συνδέουν με αποφοίτους, εργοδότες και ευκαιρίες, ενσωματώνουν την ακαδημαϊκή εμπειρία με την επαγγελματική εμπειρία σε "πραγματικό κόσμο" ρυθμίσεις. Εστιάζουμε στην προετοιμασία και την ενθάρρυνση των μαθητών να γίνουν αυτοπεποίθηση ηγέτες μέσω μιας επαγγελματικής εμπειρίας ανά έτος ανά φοιτητή.

Γιατί Bloomsburg University ;

Bloomsburg University προσφέρει ένα εξατομικευμένο και φιλικό μαθησιακό περιβάλλον το οποίο διευκολύνει τη μετάβαση για τους διεθνείς σπουδαστές σε ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα και πολιτισμό. Για να βοηθήσουμε τους διεθνείς μαθητές μας να εγκλιματιστούν, προσφέρουμε:

 • Ένα πρόγραμμα καθοδήγησης ομότιμων για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την πανεπιστημιακή ζωή στις ΗΠΑ
 • Υποστήριξη ακαδημαϊκών και ESL
 • Οι εισαγόμενοι σπουδαστές είναι επιλέξιμοι για 50% εκτός κρατικού wavier διδάκτρου με βάση τις οικονομικές ανάγκες
 • Εμπειρίες πρακτικής άσκησης και βιωματικής εμπειρίας
 • Ερευνητικές ευκαιρίες
 • Καριέρα Prep Boot Camp που σας προετοιμάζει για τον κόσμο

Αναγνωρισμοί και Διακρίσεις

Bloomsburg University είναι γνωστό για τις ακόλουθες αναγνωρίσεις και διακρίσεις και ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται!

Εθνικές και Περιφερειακές Αναγνώσεις:

 • Κορυφαία πανεπιστήμια στη βόρεια περιοχή - αμερικανικά νέα
 • # 5 μεταξύ των τετραετών κολέγια στην Πενσυλβάνια - Schools.com. Η κατάταξη επικεντρώνεται στην οικονομική προσιτότητα, την ευελιξία και τις υπηρεσίες των φοιτητών, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα κυβερνητικά δεδομένα για την αξιολόγηση σχολών και πανεπιστημίων σε ολόκληρη την πολιτεία.

Διακρίσεις ακαδημαϊκού προγράμματος:

 • Πρόγραμμα νοσηλευτικής βαθμολογίας # 1 στην Π.Α. και # 60 στις ΗΠΑ - CollegeAtlas.org
 • Το πρόγραμμα Digital Forensics έχει οριστεί ως Εθνικό Κέντρο Ακαδημαϊκής Αριστείας στην Εκπαίδευση στον τομέα της Απεικόνισης στον κυβερνοχώρο.
 • Μέλος - Κοινοπραξία Αξιολόγησης Κινδύνου, Έρευνας και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Άμυνας της NCAA.
 • Κορυφαία σχολεία της Βόρειας Αμερικής - Κατάταξη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πωλήσεων (SEF) από τα καλύτερα πανεπιστήμια που προσφέρουν επαγγελματική εκπαίδευση πωλήσεων 2017
 • Βαθμολογήθηκε ως ένα από τα 25 καλύτερα πτυχία Bachelor στην Ειδική Εκπαίδευση για το 2017 - Βαθμοί Βέλτιστης Εκπαίδευσης, ο κορυφαίος οδηγός για τις εκπαιδευτικές σταδιοδρομίες και τα κολέγια.
 • Ένα από τα κορυφαία δέκα σχολεία της PA για τις μεγαλύτερες εταιρείες ποινικής δικαιοσύνης - Zippia.com

Το BU είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είσαι εσύ. Ένα εξαιρετικό μέρος για να γίνεις εσύ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Bloomsburg University

Bloomsburg University πρόγραμμα του Bloomsburg University προετοιμάζει τους φοιτητές για κλινική πρακτική με ποικίλες διαταραχές επικοινωνίας και σε ποικίλα κλινικά περιβ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Bloomsburg University πρόγραμμα του Bloomsburg University προετοιμάζει τους φοιτητές για κλινική πρακτική με ποικίλες διαταραχές επικοινωνίας και σε ποικίλα κλινικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με μεγάλη ακαδημαϊκή εμπειρία σε όλους τους τομείς της ομιλίας-παθολογίας γλώσσα.

Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν επίσης πολύτιμη κλινική εμπειρία τόσο στην κλινική μας στο εσωτερικό όσο και με αποκορύφωμα με ένα εξάμηνο εξάσκησης εξωτερικής ιατρικής σε κλινική, νοσοκομείο ή / και σχολικό περιβάλλον. Επιπλέον, η επιλογή για τη διδακτορική διατριβή είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές με εξειδικευμένα ερευνητικά ενδιαφέροντα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Bloomsburg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bloomsburg University

Bloomsburg University πανεπιστημιακό πρόγραμμα παθολογίας του πανεπιστημίου του Bloomsburg University προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ευελιξία στην επαγ ... [+]

Bloomsburg University πανεπιστημιακό πρόγραμμα παθολογίας του πανεπιστημίου του Bloomsburg University προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ευελιξία στην επαγγελματική σταδιοδρομία στην παθολογία της ομιλίας ή της ομιλίας.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές είτε στην ακουσιολογία είτε στην παθολογία της γλώσσας ομιλίας μέσω ενός ολοκληρωμένου ακαδημαϊκού προγράμματος που περιλαμβάνει πρόσβαση στην επιστήμη της ομιλίας, την ακοή και τις σχετικές τεχνολογίες. Η πιστοποίηση σε επίπεδο εισόδου για την παθολογία της γλώσσας ομιλίας είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα και ένα κλινικό διδακτορικό για την ακτινολογία. Ως εκ τούτου, το BU δεν κάνει συστάσεις για κρατική πιστοποίηση σε καμία από τις πειθαρχίες κατά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Bloomsburg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά