Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Campbell University College of Pharmacy & Επιστήμες Υγείας (CPHS)

Στο CPHS είμαστε δεσμευμένοι να προετοιμάζει τους μαθητές να υπερέχουν στην επέκταση κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης. Το κολέγιο προσφέρει μοναδικές δύο προγράμματα βαθμού, εξυπηρετικά εκπαίδευση και την εξατομικευμένη εκπαίδευση. Αυτά τα δύο προγράμματα βαθμού περιλαμβάνει δύο dual πτυχίων που παρέχονται με τα κράτη μέλη στην κλινική Ερευνητικό πρόγραμμα: Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδάκτωρ Φαρμακευτικής. Κερδίζοντας μία από αυτές τις μοίρες με το πρόγραμμα MSCR, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξει περαιτέρω τις ηγετικές τους ικανότητες, να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους.

προγράμματα CPHS που χτίζουν καριέρες

Προσφέρουμε μια ποικιλία των Επιστημών Υγείας βαθμούς και να ενθαρρύνει μεταξύ επαγγελματικής εκπαίδευσης. Στο CPHS ακαδημαϊκό προσφορές μας αποτελούνται από τρία επαγγελματικά προγράμματα, τρία μεταπτυχιακά προγράμματα και οκτώ προγράμματα διπλό πτυχίο, μαζί με τις προπτυχιακές τους σπουδές. Είναι:

Διδάκτωρ Φαρμακευτικής Γιατρός Φυσικοθεραπείας Πλοίαρχος του Ιατρού Βοηθός Πρακτική Master of Clinical Research on-line Master of Pharmaceutical Sciences Master της Δημόσιας Υγείας Ο γιατρός της Φαρμακευτικής / MBA Ο γιατρός της Φαρμακευτικής / MS Κλινική Έρευνα Ο γιατρός της Φαρμακευτικής / MS Δημόσιας Υγείας Ο γιατρός της Φαρμακευτικής / MS Φαρμακευτικές Επιστήμες Ο γιατρός της Φαρμακευτικής / MBA MS Κλινική Έρευνα / MBA PA / MS Δημόσιας Υγείας JD / MS Δημόσιας Υγείας MS Δημόσιας Υγείας / MBA προ-φαρμακείο BS Κλινική Έρευνα BS Pharmaceutical Sciences BS Νοσηλευτική

Campbell είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πρώτη

Campbell είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα και πρώτα απ 'όλα, πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές αντιμετωπίζονται σαν πραγματικοί άνθρωποι, όχι μόνο έναν αριθμό. Μέλη ΔΕΠ γνωρίζουν τους μαθητές τους από το όνομα και έχουν τη γνώση και το χρόνο για να βοηθήσουν τους μαθητές τους να μάθουν καλά τις πληροφορίες.

Διπλή προγράμματα πτυχίο που χτίζουν καριέρες

College του Πανεπιστημίου Campbell της Φαρμακευτικής & Επιστήμες Υγείας (CPHS) προσφέρει μια ποικιλία από δύο προγράμματα βαθμού για να βοηθήσει τους μαθητές να διαφοροποιηθούν και να επεκτείνουν την εκπαίδευσή τους με εξειδικευμένη εκπαίδευση σε ένα επιπλέον πεδίο, ανοίγοντας την πόρτα για περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Αποστολή

Η αποστολή του Κολεγίου Φαρμακευτικής & Επιστήμες Υγείας του Πανεπιστημίου του Campbell είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές σε ένα χριστιανικό περιβάλλον, να είναι επαγγελματίες της υγείας οι οποίοι θα λειτουργούν αποτελεσματικά ως μέρος μιας διεπιστημονικής ομάδας των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης για να καλύψουν τις υπάρχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και ο οποίος θα παρέχουν την ηγεσία στο επάγγελμά τους και τις επαγγελματικές οργανώσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Campbell University

Το Online MS στην Κλινική Έρευνα (MSCR) βαθμός έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τους μαθητές την κατανόηση της κλινικής έρευνας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης φαρμάκ ... [+]

Το Master of Science στην Κλινική Έρευνα (MSCR) βαθμός είναι ένα online πρόγραμμα:

Σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει τους μαθητές για την αξιολόγηση της λογοτεχνίας, του σχεδιασμού της μελέτης, οι μεθοδολογίες έρευνας, της διαχείρισης δεδομένων και στατιστική ανάλυση και ερμηνεία. Προσφέρει την ίδια ένταση και την ποιότητα της πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα, αλλά χωρίς το χρόνο και τα ταξίδια τους περιορισμούς του μια παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας. Επιτρέπει στους μαθητές να υπερέχουν ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά στο συναρπαστικό και αυξανόμενο πεδίο της κλινικής έρευνας Ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει την αλληλεπίδραση μεταξύ συνομηλίκων, καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου Κορυφώνεται με ένα ερευνητικό πρόγραμμα που βασίζεται σε θεραπευτικό ενδιαφέρον των μαθητών ». Οι μαθητές μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα ή σε συνεργασία με άλλο μαθητή MSCR. Η σχολή λειτουργούν ως σύμβουλοι ερευνητικό πρόγραμμα σε όλη την εμπειρία ερευνητικό έργο Προετοιμάζει τους αποφοίτους να εισέλθουν στον τομέα σε θέσεις συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών δεδομένων, ιατρικές συγγραφείς, την κλινική έρευνα οθόνες, οι συντονιστές της μελέτης, οι ειδικοί ρυθμιστικών υποθέσεων, Institutional Review Board (IRB) διοικητικούς υπαλλήλους και ειδικούς του έργου. Επιπλέον, πολλοί απόφοιτοι επιδιώκουν επαγγελματικών πτυχίων στους τομείς της ιατρικής και της υγείας επιστήμες Μπορούν να επωφεληθούν οι μαθητές σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, που κυμαίνονται από τους επαγγελματίες που εργάζονται, φοιτητές και σε άλλα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και τα άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν τις ευκαιρίες απασχόλησής τους. Αυτό το πρόγραμμα είναι εντελώς on-line χωρίς να απαιτείται κατοικία? Ως εκ τούτου, οι διεθνείς οι αιτούντες δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν ΗΠΑ φοιτητικές βίζες. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Ράλεϊ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Campbell University Online Master of Science in Clinical Research Degree

Campbell CPHS promo

This is Campbell

Welcome to Campbell