Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αποστολή Ο Frances Payne Μπόλτον Νοσηλευτική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve παρέχει ηγεσία στην καινοτόμο έρευνα, την εκπαίδευση και την πρακτική για την προώθηση της υγείας και να μειώσει το βάρος των ασθενειών. Αφιερωμένο στην διεπιστημονική υποτροφία, είμαστε δεσμευμένοι στην επιδίωξη της αριστείας στην υπηρεσία με τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες.

Όραση Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε και να γαλουχήσει ένα περιβάλλον μάθησης που βασίζεται στην παράδοση μας, της επιστημονικής έρευνας και δέσμευση για τα υψηλότερα πρότυπα της αριστείας στην έρευνα, την εκπαίδευση και την πρακτική στην παγκόσμια κοινότητα, και να συνεχίσουν την πλούσια ιστορία μας της καινοτομίας και της παγκόσμιας εισφορές.

Στην πρωτοπορία της Νοσηλευτικής Καινοτομία και Ηγεσία Η Frances Payne Μπόλτον Νοσηλευτική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve έχει κερδίσει τη φήμη ως πρωτοπόρος στον τομέα της νοσηλείας της εκπαίδευσης, της έρευνας και της ηγεσίας.

Λαμβάνοντας μια πειραματική προσέγγιση στην εκπαίδευση ήταν μία από τις βασικές προϋποθέσεις της 1923 δώρου Κογκρέσου Frances Payne Μπόλτον των $ 500.000 για να αποκτήσει το σχολείο-το μεγαλύτερο ποτέ κατά το χρόνο για μια πανεπιστημιακή σχολή της νοσηλευτικής. Μπόλτον, δήλωσε ότι ακόμα κι αν μπορεί να υπάρξει διαβεβαίωση ότι ιδιαίτερη προσπάθεια θα πετύχει, το σχολείο θα πρέπει να είναι "ελεύθερη ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, να συμμετάσχουν σε άλλα πειράματα, να συνεργαστεί με τα νοσοκομεία σε αυτές τις προσπάθειες." Αυτό το πνεύμα της καινοτόμου συνεργασίας έχει παραμείνει ένα από τα χαρακτηριστικά της Frances Payne Μπόλτον Νοσηλευτική Σχολή.

Τώρα, υπό την ηγεσία του Dean Mary E. Kerr, η Νοσηλευτική Σχολή είναι να αναδειχθεί για να ενισχύσει τις επιπτώσεις της στην νοσηλευτική εκπαίδευση, την έρευνα και την διεπιστημονική υποτροφία και πρακτική σε όλο τον κόσμο.

Αλλάζουν τις ζωές μέσω της ηγεσίας, της έρευνας και της εκπαίδευσης Η Frances Payne Μπόλτον Νοσηλευτική Σχολή (FPB) στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ηγέτη στον τομέα της νοσηλείας της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Αρχική σελίδα για πολλές πρωτιές FPB είναι το σπίτι για το έθνος του πρώτου:

πρακτική διδακτορικό στη νοσηλευτική οξεία φροντίδα πρόγραμμα νοσοκόμα ιατρός προηγμένη πρακτική πρόγραμμα νοσηλευτικής πτήσης γεροντολογική πρόγραμμα νοσηλευτικής BSN περιεγχειρητική απαίτηση BSN με την πληροφορική σε όλα τα τέσσερα χρόνια

κορυφαία ερευνητικά Συνεργασία μεταξύ των διδασκόντων, φοιτητών, κλινικές υπηρεσίες και τις κοινότητες υποστηρίζει καινοτόμες, αποτέλεσμα που βασίζεται σε έρευνα και την πρόοδο της γνώσης. Τομείς της έρευνας και της κατάρτισης περιλαμβάνουν Σύμπτωμα Επιστήμη, Οικογένεια / Κοινοτικής Φροντίδας, Γήρανση Δια Βίου, αυτοδιαχείριση της υγείας και της ασθένειας και Neuroscience.

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία Case Western Reserve βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Circle, ένα 550-στρεμμάτων πολιτιστικό και επιστημονικό Μέκκα στην ανατολική άκρη του Κλίβελαντ, Οχάιο. Οι μαθητές μας έχουν άμεση πρόσβαση σε οργανισμούς πρεμιέρα της υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των:

Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία υπόθεση Medical Center: ανάμεσα στους κορυφαίους πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας, που αποτελούν το μεγαλύτερο βιοϊατρικό ερευνητικό κέντρο στο Οχάιο και ένα από τα κορυφαία 20 στη χώρα Cleveland Clinic: Η δεύτερη μεγαλύτερη πρακτική ιατρική ομάδα στον κόσμο και το μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Οχάιο? ένα από τα 10 νοσοκομεία των ΗΠΑ έχει οριστεί το "The Best of the Best" από την US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Αναγνωρισμένο για περισσότερα προγράμματα της κλινικής αριστείας από οποιοδήποτε άλλο ιατρικό κέντρο VA στις Ηνωμένες Πολιτείες MetroHealth Medical Center: Ένα περιφερειακό νοσοκομείο παραπομπής που είναι ένας από τους μόλις 19 Επίπεδο 1 κέντρων τραύματος με μια μονάδα εγκαυμάτων και μια εγκατάσταση αποκατάστασης που ειδικεύεται σε κακώσεις νωτιαίου μυελού

Τεράστια κλινική εμπειρία για τους μαθητές BSN Bachelor of Science στη Νοσηλευτική (BSN) μαθητές αρχίζουν κλινικά αποτελέσματα τους τρίτη εβδομάδα τους στην πανεπιστημιούπολη και το ρολόι σχεδόν διπλάσιο από τον εθνικό μέσο όρο των κλινικών ώρες κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο Τμήμα Νοσηλευτικής.

Καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα Είτε είστε ένα προπτυχιακό με ενδιαφέρον στον τομέα της υγείας, ένας έμπειρος νοσηλευτικό επαγγελματική έτοιμοι για πρόοδο, ή κάποιον που ψάχνει για τη μετάβαση σε μια νέα καριέρα, FPB έχει ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα για να σας βοηθήσει να εκπληρώσει την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους στόχους σας.

BSN (Bachelor of Science στη Νοσηλευτική) Απόφοιτος Έναρξη Νοσηλευτική (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science στη Νοσηλευτική) Πιστοποιητικά μετα-μάστερ DNP (Doctor of Nursing Practice) PhD (Doctor of Philosophy στη Νοσηλευτική) Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Ποικιλόμορφη κοινότητα των μελετητών

Frances Payne Μπόλτον της Νοσηλευτικής Σχολής και Πανεπιστημίου Case Western Reserve πιστεύουν σε έναν πολιτισμό της ένταξης που ενθαρρύνει τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ανθρώπων με διαφορετικό υπόβαθρο, ενισχύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μειώνει ενεργά την προκατάληψη και τις διακρίσεις, και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όλους στην κοινότητα μας. Οι φοιτητές όλων των υποβάθρων ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για εισδοχή, και επισκέπτες ερευνητές και καθηγητές από όλο τον κόσμο είναι αιώνιο συστατικά του περιβάλλοντός μας.

την παγκόσμια υγεία Είμαστε το σπίτι της Pan American Οργάνωση Υγείας / Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Συνεργαζόμενο Κέντρο Έρευνας και Κλινικής Εκπαίδευσης στη Νοσηλευτική Φροντίδα στο Σπίτι και προσφέρουμε στους μαθητές μας μια σειρά από ευκαιρίες για να σπουδάσουν ή να διεξάγουν κλινικές ή την υπηρεσία έργων στο εξωτερικό.

μάθησης υπηρεσία Οι μαθητές μας λαμβάνουν μέρος σε μια σειρά από έργα που απαιτούνται εμπλοκής στα κοινά, όχι μόνο να επεκτείνουν τις κοσμοθεωρίες τους και σύνολα ικανότητας, αλλά και να παρέχει προσιτές υγειονομικής περίθαλψης και κρίσιμη εκπαίδευση σε θέματα υγείας για τα παιδιά και τις οικογένειες στο Κλίβελαντ, σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.

Ποιότητα και ασφάλεια FPB είναι ηγέτης και καινοτόμος στην προετοιμασία των μελλοντικών νοσηλευτές με τις γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές που είναι απαραίτητες για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Κέντρα αριστείας Κέντρα FPB της αριστείας προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών και εμπειριών, που εξυπηρετούν φοιτητές, επιστήμονες, τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης και την κοινωνία στο σύνολό της.

Pan American Οργάνωση Υγείας / Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Συνεργαζόμενα Κέντρο Sarah Cole Hirsh Ινστιτούτο Βέλτιστες Πρακτικές Νοσηλευτικής βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία Πανεπιστήμιο Κέντρο για τη Γήρανση και την Υγεία Αυτο-διαχείριση Πρόοδο μέσω της έρευνας και της μετάφρασης (SMART) Κέντρο Πλήρης ένταξη των ατόμων με αναπηρία στον τομέα της έρευνας (FIND) Lab QSEN Ινστιτούτο Dorothy Ebersbach Ακαδημαϊκό Κέντρο Νοσηλευτικής πτήσης

  • Χρηματοδότηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Νοσηλευτική Έρευνα / Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας

υποτρόφων Σχολή

Πολλά από τα μέλη ΔΕΠ μας είναι υπότροφοι της Αμερικανικής Ακαδημίας της Νοσηλευτικής. Frances Payne Μπόλτον Νοσηλευτική Σχολή είναι επίσης περήφανη να έχει 15 προικισμένο έδρες (και βάλε) -περισσότερο από κάθε άλλη νοσηλευτική σχολή στη χώρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Η Νοσηλευτική Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Η είσοδος είναι για τους φοιτητές που είναι έτοιμοι για μια καριέρα στη νοσηλευτική και να λαμβάνουν ένα Master της Νοσηλευτι ... [+]

Μια νέα σταδιοδρομία στη Νοσηλευτική

Απόφοιτος Έναρξη Προγράμματος Νοσηλευτικής είναι για τους φοιτητές που είναι έτοιμοι για μια καριέρα στη νοσηλευτική και να λαμβάνουν ένα Master της Νοσηλευτικής βαθμό. Αυτό το μεταπτυχιακό πτυχίο προετοιμάζει τους μαθητές για την πρακτική ως μια προηγμένη γενικού νοσοκόμα και να οδηγήσει διεπαγγελματικές πρωτοβουλίες βάσει στοιχείων.

Το Master της Νοσηλευτικής βαθμός σας επιτρέπει επίσης να ακολουθήσει μια MSN, DNP, διδακτορικό, ή DNP / PhD.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cleveland
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό (PhD)

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Το πρόγραμμα DNP κορυφώνεται με την επιτυχή ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής έργου. Το επιστημονικό έργο έχει σχεδιαστεί από τον φοιτητή σε συνεργασία με τριμελή επιτροπή που εγκρίθηκε από το Διευθυντή του Προγράμματος. Το επιστημονικό έργο πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα θέμα που σχετίζεται με τη βελτίωση της υγείας των ασθενών. Το επιστημονικό έργο μπορεί να πάρει τη μορφή μιας διατριβής ή ένα χειρόγραφο κατάλληλο για δημοσίευση. Οι διαδικασίες και οι γραπτές προϊόν πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της FPB Νοσηλευτική Σχολή.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cleveland
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 5 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Με έως και 8 πιστώσεις των επικαλυπτόμενων μαθημάτων μεταξύ των προγραμμάτων (ανάλογα με το MSN μεγάλες), την πορεία σας προς το διδακτορικό μπορεί να μειωθεί όπως θα επιτύχει τον στόχο του μεταπτυχιακό σας σε μια ειδικότητα της επιλογής σας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής PhD

απαιτήσεις της εφαρμογής είναι:

Ο αιτών πρέπει να είναι μια νοσοκόμα (ή διεθνές ισοδύναμο) και έχουν πτυχίο στη νοσηλευτική (ή ισοδύναμο) ή ένα μεταπτυχιακό στον τομέα της νοσηλείας. Τρεις προτάσεις που περιγράφουν αρμοδιότητα επαγγελματική νοσηλευτική, η επιτυχία στο διδακτορικό πρόγραμμα, καθώς και τις δυνατότητες να συμβάλουν σημαντικά στην νοσηλευτική. Δύο από αυτές τις συστάσεις θα πρέπει να είναι από άτομα PhD προετοιμασμένη, κατά προτίμηση στον τομέα της νοσηλείας. Δύο έως τρεις σελίδες για τους στόχους της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας και για το πώς το ερευνητικό ενδιαφέρον του αιτούντος είναι συνεπές με την ερευνητική εμπειρία της σχολής. Γραπτές απαντήσεις σε ερωτήσεις που περιέχονται στο πακέτο εφαρμογής. Συνέντευξη με δύο μέλη ΔΕΠ. Αυτό μπορεί να γίνει τηλεφωνικά. Επίσημη βαθμολογία TOEFL ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Cleveland
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Παραδείγματα προηγμένες πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν: ACLS για ενήλικες Γεροντολογίας οξεία φροντίδα επαγγελματίας νοσοκόμα PALS για τον παιδίατρο ιατρό νοσηλευτή οξεί ... [+]

Παραδείγματα προηγμένες πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν:

ACLS για ενήλικες Γεροντολογίας οξεία φροντίδα επαγγελματίας νοσοκόμα PALS για τον παιδίατρο ιατρό νοσηλευτή οξείας περίθαλψης ΕΠΜ για επαγγελματία νεογνών νοσοκόμα και μαιευτικής CCRN για την αναισθησία Αυτός ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός, και οι απαιτήσεις μπορεί να αλλάξει. Επικοινωνήστε με το διευθυντή τ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Cleveland
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing