Grand Canyon University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ SNAPSHOT

Κύρια Campus

Καλώς ήλθατε στο Grand Canyon Πανεπιστήμιο (ΕΕΜ), κορυφαίο ιδιωτικό χριστιανικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Για περισσότερα από 65 χρόνια, Φοίνιξ πανεπιστημιούπολη μας ήταν η πύλη προς την επιτυχία για αμέτρητες μελετητές και τους ηγέτες της βιομηχανίας. Η δέσμευσή μας για τη Χριστιανική κοσμοθεωρία μας διεξάγεται με έναν τρόπο αγάπης που παρέχει μεγαλύτερη ενότητα σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο και τα θεμελιώδη μας έγγραφα βοηθούν στην άρθρωση αυτών των πεποιθήσεων και ποιοι είμαστε ως κοινότητα. Με στρέμματα γραφική λόγους και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, καλούμε την επόμενη γενιά των φοιτητών και των επαγγελματιών που εργάζονται για να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία πανεπιστήμιο.

Πανεπιστήμιο Ανάπτυξης

ΕΕΜ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς με τα σχέδια για τη συνέχιση της επέκτασης. Από το 2009, έχουμε επενδύσει εκατομμύρια στο πανεπιστήμιο για να βελτιωθεί η ποιότητα των ακαδημαϊκών προσφορές και τις εμπειρίες των σπουδαστών. Η υποδομή αυτή περιλαμβάνει νέες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υποστήριξης των φοιτητών, αίθουσες διαμονής και αναψυχής. Το φθινόπωρο του 2016, χαιρέτησα έναν αριθμό ρεκόρ φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη Φοίνιξ και σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τον μαθητικό μας πληθυσμό και τις εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης που προχωρούν.

Το πανεπιστήμιό μας συνεχίζει επίσης να φιλοξενήσει αναπτυσσόμενη online και το βράδυ κοινότητες των φοιτητών μας. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες online μαθητές που φοιτούν τάξη από όλο τον κόσμο. Με τη σειρά του, είμαστε συνεχώς διύλισης ψηφιακές πλατφόρμες μας να παραδώσει εξαιρετική εμπειρία πανεπιστημιούπολη ΕΕΜ για εικονικά περιβάλλοντα. Είμαστε, επίσης, την κατασκευή επιπλέον θέσεις πανεπιστημιούπολη για να βοηθήσει με πλήρες ωράριο και το βράδυ φοιτητές παρακολουθούν τάξη πιο κοντά στο σπίτι.

Το "νέο" εισάγεται σε όλη την πανεπιστημιούπολη της GCU. Το φθινόπωρο του 2016, ολοκληρώσαμε την κατασκευή σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό κτίριο 173,447 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό των σπουδαστών που σπουδάζουν σε μεγάλες εταιρείες STEM. Ανοίξαμε επίσης τρία νέα κτίρια διαμέσου πανεπιστημιουπόλεων για ανώτερους μαθητές. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για την προσθήκη 10 νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πανεπιστημιούπολη τα επόμενα δύο χρόνια, παρουσιάσαμε το ολοκαίνουριο Στάδιο GCU των 6.000 θέσεων το φθινόπωρο του 2016, το οποίο φιλοξενεί τις ομάδες ποδοσφαίρου NCAA Division I.

ΕΕΜ έχει επεκταθεί έξω από την πανεπιστημιούπολη για να συμπεριλάβει νέες ιδιότητες. Το GCU Hotel βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη και προσφέρει προσιτές τιμές δωματίων και ανακαινισμένα καταλύματα - το ιδανικό μέρος για οικογένειες που μένουν όταν επισκέπτονται το μαθητή τους. Το Canyon 49 Grill, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο, προσφέρει το τέλειο τοπικό σκηνικό, με νόστιμο φαγητό, φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα και άπλετο πνεύμα και φιλοξενία Lope. Εξερευνήστε το GCU Hotel με την επίσκεψη του gcuhotel.com. Κάντε κλικ στο Dining για να περιηγηθείτε στα μενού του Canyon 49 Grill. Το Grand Canyon Beverage Company, το οποίο βρίσκεται επίσης στο ξενοδοχείο και στην πανεπιστημιούπολη, προσφέρει γκουρμέ ποτά, όπως καφέ, τσάι και ποτά ειδικά.

Εμπειρία φοιτητής στο ΕΕΜ

Στο ΕΕΜ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια πλήρη εμπειρία κολέγιο, από το NCAA Division I αθλητισμό σε στιλ σουίτας αίθουσες διαμονής, δημοφιλείς επιλογές για φαγητό, διασκέδαση εκδηλώσεις και συλλόγων και οργανώσεων. Παραδοσιακά, σε απευθείας σύνδεση και το βράδυ φοιτητές εξίσου πολύτιμα μέλη της κοινότητάς μας και να λάβετε πλήρη πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη πόρους και εκδηλώσεις ΓΟΧ του.

Αποστολή και όραμα της GCU

Όραση

Η GCU είναι ένα κορυφαίο χριστιανικό πανεπιστήμιο, εκπαιδεύοντας τους μαθητές να ηγηθούν και να υπηρετήσουν.

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο του Grand Canyon προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, κρίσιμοι στοχαστές, αποτελεσματικοί υπεύθυνοι επικοινωνίας και υπεύθυνοι ηγέτες, παρέχοντας ένα ακαδημαϊκά προκλητικό πρόγραμμα σπουδών με βάση τις αξίες από το πλαίσιο της χριστιανικής μας κληρονομιάς.Χριστιανική Κόσμος: Οι απόφοιτοι της GCU θα μπορούν να εκφράζουν πτυχές της χριστιανικής κοσμοθεωρίας, οι οποίες επηρεάζουν την αξία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τη δεοντολογική λήψη αποφάσεων, τους ακαδημαϊκούς κλάδους και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

"Επειδή υπάρχει ένας Θεός και υπάρχει ένας διαμεσολαβητής μεταξύ του Θεού και των ανθρώπων, ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς". (1 Τιμόθεο 2: 5)

Παγκόσμιοι πολίτες: Οι παγκόσμιοι πολίτες μαθαίνουν με ενσυναίσθηση, αποφεύγουν τον εθνοκεντρισμό και αγκαλιάζουν την πραγματικότητα ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Εκτιμούν μια σειρά προοπτικών για την ιστορία, τη θρησκεία, τα συστήματα αξιών και πολλές άλλες πτυχές της ζωής. Η παγκόσμια ιθαγένεια σημαίνει ότι με την κατανόηση άλλων, μαθαίνουμε να κατανοούμε τον εαυτό μας.

«Αυτός ο Κύριος είναι Κύριος όλων και ευλογεί όλους εκείνους που τον καλούν». (Ρωμαίους 10: 12β)

Αποτελεσματικοί Communicators: Οι αποτελεσματικοί επικοινωνοί υπερέχουν στην γλωσσική επάρκεια, καταλαβαίνουν πώς η γραπτή λέξη επηρεάζει τους άλλους διανοητικά και συναισθηματικά και αμφισβητείται να χρησιμοποιούν νέους τόπους και τρόπους επικοινωνίας.

"Τα λόγια του στόματός μου και ο διαλογισμός της καρδιάς μου να είναι ευχάριστα εν τη όρασή σου, Κύριε." (Ψαλμός 19:14)

Υπεύθυνοι ηγέτες: Οι υπεύθυνοι ηγέτες στηρίζονται στην πραγματικότητα του κόσμου, δέχονται τις συνέπειες της επιλογής και προσπαθούν ανιδιοτελώς να βοηθήσουν τους άλλους να συναντήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους μέσω της ηγεσίας των υπηρέτρων.

"Αντίθετα, όποιος θέλει να γίνει μεγάλος μεταξύ σας πρέπει να είναι δούλος σου". (Ματθαίος 20:26)

Κρίσιμοι Σκέπτες: Οι κρίσιμοι στοχαστές εργάζονται για να κατακτήσουν τη σαφήνεια και τη λογική στη σκέψη. Δίνουν ερωτήσεις και επιδιώκουν τη γνώση για να αποφύγουν την τυφλή αποδοχή ιδεών, αναζητώντας λύσεις και όχι αντιμετωπίζοντας προβλήματα.

«Κάνε το καλύτερό σου να παρουσιαστείς στον Θεό ως εγκεκριμένο, έναν εργάτη που δεν χρειάζεται να ντρέπεται και ο οποίος χειρίζεται σωστά τον λόγο της αλήθειας». (2 Τιμόθεο 2:15)

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Health BScs » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Health Master » Όψη Online BScs » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Online Masters » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Διδακτορικό Εκπαιδεύσεων » Όψη DBA » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μάστερ της δημόσιας διοίκησης με έμφαση στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ηγετικό ρόλο σε έναν οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης του δημόσιου τομέα, ο Master of Public Administration του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (GCU) με έμφαση στο βαθμό υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει έναν τρόπο να αποκτήσετε κρίσιμες γνώσεις σε αυτό το δυναμικό πεδίο. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Επισκόπηση

Προετοιμαστείτε να οδηγήσετε στη δημόσια υγεία Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ηγετικό ρόλο σε έναν οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης του δημόσιου τομέα, ο Master of Public Administration του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (GCU) με έμφαση στο βαθμό υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει έναν τρόπο να αποκτήσετε κρίσιμες γνώσεις σε αυτό το δυναμικό πεδίο. Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σχεδίασε αυτό το πρόγραμμα για να σας επιτρέψει να διερευνήσετε τις αρχές και τα μοντέλα για την αναγνώριση, ανάλυση και επίλυση των ηθικών διλημμάτων στα επαγγέλματα υγείας. Η νομική ευθύνη, η ασφάλεια στο χώρο εργασίας και η υποχρέωση της μονάδας υγειονομικής περίθαλψης να παρέχει προστασία από τραυματισμούς για τους ασθενείς, τις οικογένειες και το προσωπικό τους είναι θέματα που εξετάζονται. Επιπλέον, εξετάζετε πρακτικές δεξιότητες χρηματοοικονομικής ανάλυσης που έχουν άμεση εφαρμογή στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.... [-]


Διδακτορικό (PhD)

Γιατρός Νοσηλευτικής Πρακτικής

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Ο πανεπιστημιακός ιατρός του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (DNP) καθοδηγεί τους νοσοκόμους, τους νοσοκόμους και τους ηγέτες των νοσοκόμων να εφαρμόζουν την τρέχουσα έρευνα στην πρακτική ή τις προκλήσεις του συστήματος για να επιτύχουν θετικό αντίκτυπο. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Γίνετε Υπεύθυνος Νοσηλευτικής Ο πανεπιστημιακός ιατρός του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (DNP) καθοδηγεί τους νοσοκόμους, τους νοσοκόμους και τους ηγέτες των νοσοκόμων να εφαρμόζουν την τρέχουσα έρευνα στην πρακτική ή τις προκλήσεις του συστήματος για να επιτύχουν θετικό αντίκτυπο. Οι γιατροί των προγραμμάτων νοσηλευτικής πρακτικής είναι διαφορετικοί από τα προγράμματα νοσηλευτικής διδακτορικού, όπου οι νοσηλευτές διεξάγουν αρχική έρευνα για να προσθέσουν στο σώμα της ακαδημαϊκής θεωρίας και της νοσηλευτικής γνώσης. Αν είστε επικεφαλής της πρακτικής άσκησης, τότε ένα DNP είναι για σας.... [-]


ο γιατρός της νοσηλευτικής πρακτικής με έμφαση στην εκπαιδευτική ηγεσία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το DNP στο πρόγραμμα εκπαίδευσης νοσηλευτών ενθαρρύνει τους μαθητές να ασχοληθούν με τους πληθυσμούς από την άποψη των αξιών μιας χριστιανικής κοσμοθεωρίας και να κατανοήσουν τις επιδράσεις των διαφόρων κοσμοθεωριών σχετικά με τους πολιτισμούς, την περιποίηση των ασθενών και την επούλωση, στα σημερινά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Παρακολουθήστε ένα DNP στην Νοσηλευτική Εκπαίδευση για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα των ασθενών Ο γιατρός της Νοσηλευτικής Πρακτικής, με έμφαση στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, στο πλαίσιο του Κολλεγίου Νοσηλευτικών και Ιατρικών Επαγγελμάτων, προετοιμάζει τους ηγέτες των νοσηλευτών να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές βασισμένες σε τεκμηριωμένες πρακτικές που βελτιώνουν την εκπαίδευση στην εκπαίδευση, τα αποτελέσματα των ασθενών και τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Έμφαση δίνεται στη χρήση μεθόδων σχεδιασμού και ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών, στην εφαρμογή στρατηγικών διδασκαλίας και στην εκπόνηση αξιολογήσεων για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων διδασκαλίας και μάθησης. Το DNP στο πρόγραμμα εκπαίδευσης νοσηλευτών ενθαρρύνει τους μαθητές να ασχοληθούν με τους πληθυσμούς από την άποψη των αξιών μιας χριστιανικής κοσμοθεωρίας και να κατανοήσουν τις επιδράσεις των διαφόρων κοσμοθεωριών σχετικά με τους πολιτισμούς, την περιποίηση των ασθενών και την επούλωση, στα σημερινά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Business Administration και Master of Science στη Νοσηλευτική: νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Business Administration & Master of Science στη Νοσηλευτική: Νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει έμπειρους νοσηλευτές που έχουν κερδίσει ένα Bachelor of Science στη Νοσηλευτική για την ανάπτυξη διαλειτουργικών δεξιοτήτων διαχείρισης των επιχειρήσεων και ηγετικές ικανότητες στην νοσηλευτική. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Η επόμενη εξέλιξη του Lead Healthcare Το Master of Business Administration & Master of Science στη Νοσηλευτική: Νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει έμπειρους νοσηλευτές που έχουν κερδίσει ένα Bachelor of Science στη Νοσηλευτική για την ανάπτυξη διαλειτουργικών δεξιοτήτων διαχείρισης των επιχειρήσεων και ηγετικές ικανότητες στην νοσηλευτική. Οι φοιτητές που εγγράφονται στο διπλό πρόγραμμα διπλού πτυχίου MSN MBA μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για την ανάπτυξη προηγμένων δεξιοτήτων διαχείρισης.... [-]


Master of Business Administration και Master of Science στη νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης (Bridge)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Η γέφυρα (Master of Science στην Νοσηλευτική με έμφαση στην νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης), που προσφέρεται από το κολλέγιο του Grand Canyon University των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, βοηθάει έμπειρους RN's με πτυχίο εκτός του νοσηλευτικού κάνουν τη μετάβαση μεταπτυχιακές σπουδές. [+]

Συμμετοχή σε ηγέτες και παράγοντες αλλαγής στην πρωτοπορία της προαγωγής της νοσηλευτικής.

Η γέφυρα (Master of Science στην Νοσηλευτική με έμφαση στην νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης) , που προσφέρεται από το κολλέγιο του Grand Canyon University των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, βοηθάει έμπειρους RN's με πτυχίο εκτός του νοσηλευτικού κάνουν τη μετάβαση μεταπτυχιακές σπουδές. Με την ολοκλήρωση των έξι μαθημάτων στο πρόγραμμα γέφυρας νοσηλείας, θα εισέλθετε στο MSN με έμφαση στην νοσηλευτική ηγεσία.... [-]


Msc στη διοίκηση της υγειονομικής περίθαλψης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Κολέγιο της Νοσηλευτικής και Επαγγελμάτων Υγείας Φροντίδα προσφέρει το Master of Science στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας σε επίδοξους διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης ή για την επαγγελματική τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να μάθουν τις ικανότητες που σχετίζονται με την επιχειρηματική της υγειονομικής περίθαλψης. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Κερδίστε τους Δασκάλους σας στη Διαχείριση Υγείας Online Το κολλέγιο των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει το Master of Science στη διοίκηση υγειονομικής περίθαλψης σε επίδοξους διαχειριστές υγειονομικής περίθαλψης ή για επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης για να μάθουν τις δεξιότητες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της υγειονομικής περίθαλψης... [-]


Msc στην νοσηλευτική με έμφαση στη δημόσια υγεία (γέφυρα)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Προσφέρεται από το κολλέγιο των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, η γέφυρα (Master of Science στον τομέα της νοσηλευτικής με έμφαση στη δημόσια υγεία) πρόγραμμα επιτρέπει έμπειρους RN's με ένα μη θηλάζοντας πανεπιστημιακό πτυχίο να ξεκινήσει το δρόμο για να κερδίσει ένα βαθμό MSN δημόσιας υγείας. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Προετοιμασία για να προωθήσει την καινοτομία στη δημόσια υγεία Προσφέρεται από το κολλέγιο των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, η γέφυρα (Master of Science στον τομέα της νοσηλευτικής με έμφαση στη δημόσια υγεία) πρόγραμμα επιτρέπει έμπειρους RN's με ένα μη θηλάζοντας πανεπιστημιακό πτυχίο να ξεκινήσει το δρόμο για να κερδίσει ένα βαθμό MSN δημόσιας υγείας. Με την ολοκλήρωση των βασικών μαθημάτων νοσηλευτικής από το Bachelor of Science in Nursing, θα εισέλθετε στο πρόγραμμα MSN το οποίο προσφέρει μια εντατική εισαγωγή στις βασικές δεξιότητες και έννοιες στην ανάλυση, σχεδιασμό και εφαρμογή της δημόσιας υγείας.... [-]


Msc στην νοσηλευτική με έμφαση στην ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Science in Nursing (MSN) με έμφαση στην ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης προετοιμάζει νοσηλευτές για τους ηγετικούς ρόλους στα σημερινά ταχέως μεταβαλλόμενα συστήματα παροχής υγειονομικής περίθαλψης. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Οδηγείτε τη Νοσηλευτική Βιομηχανία Το Master of Science in Nursing (MSN) με έμφαση στην ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης προετοιμάζει νοσηλευτές για τους ηγετικούς ρόλους στα σημερινά ταχέως μεταβαλλόμενα συστήματα παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Το Κολλέγιο Νοσηλευτικής και Επαγγέλματος Υγείας προσφέρει αυτό το πρόγραμμα για εγγεγραμμένους νοσοκόμους που έχουν προετοιμαστεί από την BSN και θέλουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους και να μεταβούν σε διαχειριστικό ρόλο. Το μάθημα προσφέρεται βολικά online και σε μορφές διδασκαλίας το βράδυ.... [-]


Msc στην νοσηλευτική με έμφαση στην νοσηλευτική εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Ο σε απευθείας σύνδεση Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Νοσηλευτική με έμφαση στην Νοσηλευτική Εκπαίδευση βαθμό σας προετοιμάζει να υποστηρίξει την υψηλότερη φροντίδα και τα δεοντολογικά πρότυπα ως επαγγελματική νοσοκόμα. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Εκπαιδεύστε τους Νοσηλευτές και τους Ασθενείς Ο σε απευθείας σύνδεση Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Νοσηλευτική με έμφαση στην Νοσηλευτική Εκπαίδευση βαθμό σας προετοιμάζει να υποστηρίξει την υψηλότερη φροντίδα και τα δεοντολογικά πρότυπα ως επαγγελματική νοσοκόμα. Σε αυτό το προηγμένο μάστερ στο πρόγραμμα εκπαίδευσης νοσοκόμων, μελετάτε την πολιτική περίθαλψης ως πλαίσιο για να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο ορίζεται η υγεία και σχεδιάζεται και παρέχεται υγειονομική περίθαλψη στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Έμφαση δίνεται σε θέματα κόστους, ποιότητας, πρόσβασης, ανισοτήτων και χρηματοδότησης.... [-]


Msc στην νοσηλευτική με έμφαση στη νοσηλευτική εκπαίδευση (γέφυρα)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Προσφέρεται μέσω του Κολλεγίου Νοσηλευτικής και Επαγγέλματος Υγείας, το πρόγραμμα Γέφυρα (Master of Science στην Νοσηλευτική με Έμφαση στην Νοσηλευτική Εκπαίδευση) πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επίδοξους εκπαιδευτικούς νοσηλευτών που κατέχουν πτυχίο Bachelor σε έναν τομέα εκτός από το νοσηλευτικό. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Εκπαιδεύστε την επόμενη γενιά επαγγελματιών νοσηλευτικής Προσφέρεται μέσω του Κολλεγίου Νοσηλευτικής και Επαγγέλματος Υγείας, το πρόγραμμα Γέφυρα (Master of Science στην Νοσηλευτική με Έμφαση στην Νοσηλευτική Εκπαίδευση) πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επίδοξους εκπαιδευτικούς νοσηλευτών που κατέχουν πτυχίο Bachelor σε έναν τομέα εκτός από το νοσηλευτικό. Με τη συμπλήρωση του μαθήματος MSN γέφυρα του προγράμματος, αποκτάτε το εκπαιδευτικό ίδρυμα που απαιτείται για να ξεκινήσετε το μαθήμαό σας MSN και να προετοιμαστείτε για μια καριέρα ως εκπαιδευτικός ασθενούς ή νοσοκόμου σε κλινικά ή ακαδημαϊκά περιβάλλοντα.... [-]


Msc στην νοσηλευτική με έμφαση στη νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης (γέφυρα)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Η γέφυρα (Master of Science στον τομέα της νοσηλευτικής με έμφαση στην νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης), που προσφέρεται από το κολλέγιο της Grand Canyon College του νοσηλευτικού και υγειονομικής περίθαλψης επαγγέλματα, βοηθά έμπειρους RN's με πτυχίο εκτός του νοσηλευτικού κάνουν τη μετάβαση στο μεταπτυχιακό σπουδές. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Παρέχετε ηγεσία για την αριστεία της φροντίδας των ασθενών Συμμετοχή σε ηγέτες και παράγοντες αλλαγής στην πρωτοπορία της προαγωγής της νοσηλευτικής. Η γέφυρα (Master of Science στον τομέα της νοσηλευτικής με έμφαση στην νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης), που προσφέρεται από το κολλέγιο της Grand Canyon College του νοσηλευτικού και υγειονομικής περίθαλψης επαγγέλματα, βοηθά έμπειρους RN's με πτυχίο εκτός του νοσηλευτικού κάνουν τη μετάβαση στο μεταπτυχιακό σπουδές.... [-]


Msc στην νοσηλευτική με έμφαση στην πληροφορική της υγειονομικής περίθαλψης (γέφυρα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Η Γέφυρα (Master of Science στη Νοσηλευτική με έμφαση στην Πληροφορική Υγείας) είναι για τους έμπειρους RN που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγειονομική περίθαλψη χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και πληροφορίες που βασίζονται στην πληροφορία. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Συμμετέχετε στους ηγέτες στο προσκήνιο της τεχνολογίας της υγειονομικής περίθαλψης Μεταμορφώστε την καριέρα σας στην υγειονομική περίθαλψη στη διασταύρωση δύο ταχέως αναπτυσσόμενων πεδίων: την υγειονομική περίθαλψη και την τεχνολογία των πληροφοριών. Η Γέφυρα (Master of Science στη Νοσηλευτική με έμφαση στην Πληροφορική Υγείας) είναι για τους έμπειρους RN που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγειονομική περίθαλψη χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και πληροφορίες που βασίζονται στην πληροφορία. Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα γέφυρας θηλασμού, που προσφέρονται μέσω του κολλεγίου των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, έχουν κερδίσει ένα πτυχίο εκτός του νοσηλευτικού και την επιθυμία να αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις κατά την προετοιμασία για το πτυχίο MSN.... [-]


MSc στη νοσηλευτική με έμφαση στην Υγεία Πληροφορική

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Science στη Νοσηλευτική με έμφαση στην Υγεία Πληροφορική έχει σχεδιαστεί για BSN-προετοιμάζονται νοσηλευτές που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα και να εφαρμόσουν τα δεδομένα που εμπλέκονται στην υγειονομική περίθαλψη για να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις μέσω αποδεδειγμένων πρακτικών. [+]

Το Master of Science στη Νοσηλευτική με έμφαση στην Υγεία Πληροφορική έχει σχεδιαστεί για BSN-προετοιμάζονται νοσηλευτές που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα και να εφαρμόσουν τα δεδομένα που εμπλέκονται στην υγειονομική περίθαλψη για να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις μέσω αποδεδειγμένων πρακτικών.

[-]

MS στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +1 περισσότερα

Το Master of Science στο Κλινικό Ψυχικής Υγείας συμβουλευτική πρόγραμμα στο κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών έχει σχεδιαστεί για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να γίνουν επαγγελματίες σύμβουλοι. [+]

Το Master of Science στο Κλινικό Ψυχικής Υγείας συμβουλευτική πρόγραμμα στο κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών έχει σχεδιαστεί για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να γίνουν επαγγελματίες σύμβουλοι.

Αυτό το MS στο πρόγραμμα παροχής συμβουλών για την ψυχική υγεία παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να βοηθήσουν πολλούς πελάτες που επηρεάζονται από πολλά ψυχολογικά, κοινωνικά, συμπεριφορικά και συναισθηματικά ζητήματα. Οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα θεωρητικά θεμέλια της επαγγελματικής συμβουλευτικής, να συνθέσουν δεοντολογικά πρότυπα στη σχέση συμβούλου-πελάτη, να δημιουργήσουν κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις, να καταρτίσουν επαγγελματικά ευρήματα έρευνας και να διατυπώσουν επιλογές σταδιοδρομίας στον τομέα της επαγγελματικής συμβουλευτικής παρέμβασης.... [-]


MS στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στη χριστιανική συμβουλευτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο πρόγραμμα χριστιανικής συμβουλευτικής είναι μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες συμβούλων να επικεντρωθούν σε μια προσέγγιση επικεντρωμένη στον Χριστό για την παροχή βοήθειας σε ασθενείς με ψυχολογικά, κοινωνικά, συμπεριφορικά και συναισθηματικά ζητήματα. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο πρόγραμμα χριστιανικής συμβουλευτικής είναι μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες συμβούλων να επικεντρωθούν σε μια προσέγγιση επικεντρωμένη στον Χριστό για την παροχή βοήθειας σε ασθενείς με ψυχολογικά, κοινωνικά, συμπεριφορικά και συναισθηματικά ζητήματα.

Θα μάθετε να αντιμετωπίζετε την κακοποίηση, τον εθισμό, τα οικογενειακά και οικογενειακά ζητήματα, καθώς και να αντιμετωπίζετε κρίσεις και τραύματα με υπηρεσίες ψυχικής υγείας που βασίζονται σε αξίες. Αυτοί οι δάσκαλοι στο χριστιανικό πρόγραμμα παροχής συμβουλών, στο πλαίσιο του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, τονίζουν την ενσωμάτωση των χριστιανικών αρχών και της Γραφής με συμβουλευτικές βέλτιστες πρακτικές. Με την απόκτηση των εργαλείων αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπείας ψυχικής / συναισθηματικής υγείας που βασίζεται σε βιβλική βάση, μπορείτε να ακολουθήσετε το πάθος σας για να βοηθήσετε τους άλλους από πνευματική προοπτική. Τα επιλεγμένα μαθήματα ικανοποιούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις που ορίζονται από το Εθνικό Συμβούλιο Πιστοποιημένων Συμβούλων για το Πιστοποιητικό Εθνικού Πιστοποιημένου Συμβούλου (NCC), τον Πιστοποιημένο Πιστοποιητικό Κλινικής Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας (CCMHC) και το Συμβούλιο Ασφαλειών Συμπεριφοράς στην Αριζόνα. Τα άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν κάτοχοι άδειας συμβούλου πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παροχή συμβουλών.... [-]


MS στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο Τραύμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο πρόγραμμα σπουδών Trauma στο κολέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν να συμβουλεύουν θύματα τραυμάτων. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο πρόγραμμα σπουδών Trauma στο κολέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν να συμβουλεύουν θύματα τραυμάτων. Το πρόγραμμα σπουδών συμβουλευτικής τραύματος σας προετοιμάζει να κατανοήσετε, να αξιολογήσετε και να θεραπεύσετε τις αναπτυξιακές, παιδικές και ενήλικες τραυματικές διαταραχές.... [-]


MS στην Κλινική Ψυχική Υγεία Συμβουλευτική με έμφαση στη Γάμος και Οικογενειακή Θεραπεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο πρόγραμμα Γάμος και Οικογενειακή Θεραπεία στο College Humanities and Social Sciences απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στον γάμο και στην οικογενειακή συμβουλευτική. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας με έμφαση στο πρόγραμμα Γάμος και Οικογενειακή Θεραπεία στο College Humanities and Social Sciences απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στον γάμο και στην οικογενειακή συμβουλευτική. Το πρόγραμμα παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με το γάμο και την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων επικοινωνίας, των σχέσεων γονέα-παιδιού, της διαφορετικής οικογενειακής δυναμικής και των ζευγαριών.... [-]


MS στην Κλινική Ψυχική Υγεία Συμβουλευτική με έμφαση στις παιδικές και εφηβικές διαταραχές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Ψυχική Υγεία Συμβουλευτική με έμφαση στην παιδική και εφηβική διαταραχή πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους επαγγελματίες συμβουλευτικής να εισέλθουν στο επόμενο επίπεδο της σταδιοδρομίας τους με την ανάπτυξη μιας ειδικότητας στη θεραπεία των παιδιών με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Κλινική Ψυχική Υγεία Συμβουλευτική με έμφαση στην παιδική και εφηβική διαταραχή πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους επαγγελματίες συμβουλευτικής να εισέλθουν στο επόμενο επίπεδο της σταδιοδρομίας τους με την ανάπτυξη μιας ειδικότητας στη θεραπεία των παιδιών με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος σπουδών, μπορείτε να ενισχύσετε την ικανότητά σας να αλλάξετε τη ζωή των εφήβων μέσα από την κατανόηση των θεωριών παροχής συμβουλών, της πολιτισμικής πολυμορφίας, της ψυχοφαρμακολογίας, της ψυχοπαθολογίας και των νέων ατόμων σε όλα τα αναπτυξιακά επίπεδα. Αυτό το πρόγραμμα, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών του Κολλεγίου, επικεντρώνεται στον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση αναπτυξιακών διαταραχών, προβληματικών σχέσεων παιδιού-γονέα, ζητημάτων σχολικής ζωής και διαταραχών που ορίζονται από το DSM. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις που έχουν θεσπιστεί από το Συμβούλιο Ασφαλειών Συμπεριφοράς στην Αριζόνα, Πιστοποιημένο Πιστοποιητικό Κλινικής Ψυχικής Υγείας (CCMHC) και Εθνικό Συμβούλιο Πιστοποιημένων Συμβούλων για τον Πιστοποιητικό Εθνικού Πιστοποιητικού Συμβούλου (NCC).... [-]


MS στην ψυχική υγεία και ευεξία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Στο Grand Canyon University , ο Master of Science στην Ψυχική Υγεία και την Wellness δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να αναπτύξουν εμπειρογνωμοσύνη σε βιολογικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και πνευματικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχική ευεξία. [+]

Στο Grand Canyon University , ο Master of Science στην Ψυχική Υγεία και την Wellness δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να αναπτύξουν εμπειρογνωμοσύνη σε βιολογικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και πνευματικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχική ευεξία.

Αυτή η πορεία πτυχίο δεν οδηγεί σε άδεια, αλλά θέτει τους μαθητές σε τροχιά για την ευρεία ενσωμάτωση των εννοιών ψυχικής υγείας στον επιλεγμένο τομέα τους. Χρησιμοποιήστε αυτό το ισχυρό θεμέλιο για την παροχή δεοντολογικής και πολιτισμικής ικανότητας υποστήριξης σε άτομα, οργανισμούς και κοινότητες.... [-]


MS στην ψυχική υγεία και ευεξία με έμφαση στην οικογενειακή δυναμική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Ευεξία με το πρόγραμμα σπουδών Έμφαση στην οικογενειακή δυναμική έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν πάθος να δουλεύουν με οικογένειες και σε διάφορα κοινοτικά περιβάλλοντα για να προάγουν την ψυχική υγεία και ευεξία. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Ευεξία με το πρόγραμμα σπουδών Έμφαση στην οικογενειακή δυναμική έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν πάθος να δουλεύουν με οικογένειες και σε διάφορα κοινοτικά περιβάλλοντα για να προάγουν την ψυχική υγεία και ευεξία.

Θα διερευνήσετε περιοχές της ανθρώπινης φύσης -συμπεριλαμβανομένων συμπεριφορικών, πνευματικών, πνευματικών, γνωστικών, διαπροσωπικών, ανθεκτικών, κοινωνικών κινήτρων και οικογενειακής δυναμικής. Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα θεμέλια για να βοηθήσετε τις οικογένειες να καθορίσουν και να επιλύσουν προβλήματα, καθώς και να επιτύχουν και να διατηρήσουν την υγεία και την ευεξία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών δυναμικής οικογένειας παρέχει επίσης μια σε βάθος ματιά στην έρευνα ψυχικής υγείας και ευεξίας και τις βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με τη δυναμική της οικογένειας και τα συστήματα. Αυτός ο βαθμός δεν οδηγεί σε άδεια.... [-]


MS στην ψυχική υγεία και ευεξία με έμφαση στην πρόληψη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Wellness με έμφαση στην Πρόληψη σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια καινοτόμο σταδιοδρομία στην προληπτική ψυχοκοινωνική φροντίδα. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Wellness με έμφαση στην Πρόληψη σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια καινοτόμο σταδιοδρομία στην προληπτική ψυχοκοινωνική φροντίδα.

Αυτό το μονοπάτι δεν οδηγεί σε άδεια. Οι σπουδαστές αξιοποιούν αυτό το προπτυχιακό δίπλωμα επιστήμης για να αντιμετωπίσουν προληπτικά τους βιωματικούς και βιολογικούς παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε ψυχικές ασθένειες, στο πλαίσιο της αλλαγής εργασίας σε τομείς όπως οι ανθρώπινες υπηρεσίες, η υγεία της κοινότητας και πολλά άλλα.... [-]


MS στην Ψυχική Υγεία και την Υγεία με έμφαση στη Θλίψη και το Πνεύμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Βελτιώστε την ικανότητά σας να υποστηρίξετε τις υπηρεσίες στο τέλος του κύκλου ζωής σας με το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Wellness με έμφαση στη Θλίψη και τη Θρησκεία. [+]

Βελτιώστε την ικανότητά σας να υποστηρίξετε τις υπηρεσίες στο τέλος του κύκλου ζωής σας με το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Wellness με έμφαση στη Θλίψη και τη Θρησκεία.

Αυτός ο βαθμός δεν είναι ο δρόμος προς την άδεια, αλλά παρέχει ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα μελέτης που ενώνει την έρευνα θλίψης και τη θεωρία με την επιστήμη της ψυχικής υγείας. Καθώς η πολιτιστική προθυμία για την αντιμετώπιση της διαδικασίας του θανάτου έχει επεκταθεί, υπάρχουν και ευκαιρίες σταδιοδρομίας για όσους ειδικεύονται σε αυτό το στάδιο της ζωής. Αυτό το πτυχίο επαγγελματικού επιπέδου μάστερ δεν οδηγεί σε άδεια, αλλά η ολοκλήρωση του προγράμματος θέτει εσάς για ηγεσία σε μια ποικιλία ατομικών, οικογενειακών και κοινοτικών υπηρεσιών.... [-]


MS στην Ψυχική Υγεία και την Υγεία με έμφαση στην Κοινοτική Διοίκηση Ψυχικής Υγείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Grand Canyon University Master of Science στην Ψυχική Υγεία και Wellness με έμφαση στο κοινοτικό πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας Διοίκηση είναι σχεδιασμένο για τους φοιτητές που θέλουν να επιδιώξουν έναν ηγετικό και διοικητικό ρόλο σε εκκλησίες, νοσοκομεία, κοινοτικές οργανώσεις και ρυθμίσεις που παρέχουν κοινωνική Υπηρεσίες. [+]

Grand Canyon University Master of Science στην Ψυχική Υγεία και Wellness με έμφαση στο κοινοτικό πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας Διοίκηση είναι σχεδιασμένο για τους φοιτητές που θέλουν να επιδιώξουν έναν ηγετικό και διοικητικό ρόλο σε εκκλησίες, νοσοκομεία, κοινοτικές οργανώσεις και ρυθμίσεις που παρέχουν κοινωνική Υπηρεσίες.

Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, των διαδικασιών και της συνεργασίας με τους προϋπολογισμούς. Θα διερευνήσετε επίσης τις έννοιες της αποτελεσματικής επικοινωνίας, των κινήτρων, των εποπτικών δεξιοτήτων, του πολιτισμού, της υπεράσπισης, της ηθικής και της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Αυτός ο βαθμός δεν οδηγεί σε άδεια.... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bsc στη διοίκηση της υγειονομικής περίθαλψης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science in Health Care Administration υπογραμμίζει τόσο τις εννοιολογικές όσο και τις αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση διαφόρων ενεργειών και την ανάπτυξη διαδικασιών στους σύγχρονους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Αποτελέσματα

Κερδίστε ένα πτυχίο για την προσέλκυση διευθυντών υγείας Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science in Health Care Administration υπογραμμίζει τόσο τις εννοιολογικές όσο και τις αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση διαφόρων ενεργειών και την ανάπτυξη διαδικασιών στους σύγχρονους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Το πανεπιστημιακό πτυχίο στο υπουργείο Υγείας, το οποίο προσφέρεται από το κολλέγιο νοσηλευτικών και υγειονομικών επαγγελμάτων, εξετάζει τη δομή διαφόρων οργανώσεων υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και πώς να εφαρμόσει στρατηγικά νέες διαδικασίες, να εργαστεί σε έναν οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης και να συνεργαστεί με άλλους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης.... [-]


Bsc στην επιστήμη υγείας: επαγγελματική ανάπτυξη και προηγμένη περίθαλψη των ασθενών

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Bachelor of Science στην Επιστήμη Υγείας στην Επαγγελματική Ανάπτυξη και την Προχωρημένη Φροντίδα των Ασθενών είναι ένα πρόγραμμα σπουδών στο Κολλέγιο Νοσηλευτικής και Επαγγελματικής Φροντίδας Υγείας σχεδιασμένο για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται άμεσα με πληθυσμούς ασθενών. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Ανυψώστε τις Προηγμένες Δεξιότητες άμεσης φροντίδας Το Bachelor of Science στην Επιστήμη Υγείας στην Επαγγελματική Ανάπτυξη και την Προχωρημένη Φροντίδα των Ασθενών είναι ένα πρόγραμμα σπουδών στο Κολλέγιο Νοσηλευτικής και Επαγγελματικής Φροντίδας Υγείας σχεδιασμένο για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται άμεσα με πληθυσμούς ασθενών. Το γκρουπ στο πρόγραμμα επιστημών υγείας σχεδιάστηκε για τους EMT, τους αναπνευστικούς θεραπευτές, τους τεχνικούς ακτινολογίας, τους τεχνικούς εργαστηρίων, τους φλεβοτομολόγους, τους διαγνωστικούς τεχνικούς, τους βοηθούς φυσικής θεραπείας και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που έχουν αποφοιτήσει από πιστοποιημένο πιστοποιητικό ή πρόγραμμα συνεργατών. Χειρουργοί τεχνολόγοι, τεχνικοί φαρμακείων, οπτικοί διανομείς, βοηθοί οδοντιάτρων, τεχνολόγοι πυρηνικών ιατρών, τεχνικοί ιατρικών αρχείων και βοηθοί φροντίδας στο σπίτι μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμοι για αυτό το πτυχίο.... [-]


Πτυχίο Νοσηλευτικής (RN To BSN)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Εάν είστε εγγεγραμμένος νοσηλευτής με πιστοποιητικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχίο στη νοσηλευτική, το πρόγραμμα του Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Nursing (RN to BSN) σε απευθείας σύνδεση μπορεί να σας προετοιμάσει για να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. [+]

Εάν είστε εγγεγραμμένος νοσηλευτής με πιστοποιητικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχίο στη νοσηλευτική, το πρόγραμμα του Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Nursing (RN to BSN) σε απευθείας σύνδεση μπορεί να σας προετοιμάσει για να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Κερδίστε το BSN σας για να οξύνετε τις ικανότητές σας, διευρύνετε την κατανόησή σας για τις βέλτιστες πρακτικές και προετοιμαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ως ηγέτης σε νοσοκομείο ή οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης. Το RN-BSN της GCU είναι προσαρμοσμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του ενήλικα εκπαιδευόμενου RN και να μεγιστοποιεί τις δυνάμεις που διαθέτει ήδη ο εργαζόμενος RN.... [-]


Βίντεο

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)