Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κολέγιο Irvine Valley (IVC) Συνδυάζει ένα περιβάλλον μικρού κολλεγίου με περισσότερα από 60 στρέμματα σύγχρονων εγκαταστάσεων και εξοπλισμού. Αφοσιωμένο προσωπικό · Και μια εξαιρετική σχολή που συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία με μια ειλικρινή δέσμευση στη μάθηση. Το IVC προσφέρει ημερήσια και βραδινά μαθήματα, στην πανεπιστημιούπολη ή στο διαδίκτυο. Μετά την ίδρυσή της ως δορυφορικής πανεπιστημιούπολης το 1979, ο IVC έγινε ανεξάρτητος φορέας το 1985 και γνώρισε την άνθηση των ρυθμών μεταφοράς και της πανεπιστημιούπολης. Η ακαδημαϊκή του σχολή περιλαμβάνει συγγραφείς, μελετητές της Fulbright, επιστήμονες, επαγγελματίες μουσικούς και επιχειρηματίες που είναι προσβάσιμοι και επικεντρώνονται στους μαθητές.

Πρωτοβουλία εταιρικής σχέσης αποτελεσματικότητας (IEPI)

Η Πρωτοβουλία για την Εταιρική Αποτελεσματικότητα (IEPI) είναι μια συνεργατική προσπάθεια για να βοηθήσει στην προώθηση της θεσμικής αποτελεσματικότητας των California Community Colleges. Το IEPI ζήτησε από όλα τα Κολλέγια της Καλιφόρνια να συζητήσουν σχετικά με μερικές μετρήσεις που αντικατοπτρίζουν διάφορες πτυχές των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας. Η Επιτροπή Θεσμικής Αποτελεσματικότητας της IVC επανεξέτασε αυτές τις μετρήσεις και καθόρισε στόχους για το επόμενο έτος. Αυτοί οι στόχοι θα παρακολουθούνται και θα συζητούνται από την Επιτροπή Θεσμικής Αποτελεσματικότητας και οι τυχόν αλλαγές θα αναφέρονται στην κοινότητα των Κολεγίων. Η IVC προσβλέπει στην επέκταση της συμμετοχής μας στο IEPI κατά το επόμενο έτος και στη συνέχιση της χρήσης δεδομένων για τη βελτίωση της επιτυχίας των σπουδαστών και της θεσμικής αποτελεσματικότητας.

Δήλωση Όραμα

Το Irvine Valley College είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα που παρέχει στους σπουδαστές ευκαιρίες επιτυχίας μέσω εξαιρετικών υπηρεσιών και δυναμικών συνεργασιών.

Δήλωση αποστολής

Το Irvine Valley College προσφέρει σαφή και καθοδηγούμενα μονοπάτια για τη μεταφορά, πιστοποιητικά, συνεργάτες, απασχόληση και περαιτέρω εκπαίδευση σε μια ποικιλόμορφη και δυναμική τοπική και παγκόσμια κοινότητα. Υποστηρίζουμε την πρόσβαση των φοιτητών, την επιτυχία και την ισότητα. Το IVC ενθαρρύνει την ανάπτυξη της οικονομίας και του εργατικού δυναμικού μέσω στρατηγικών συνεργασιών με επιχειρηματικά, κυβερνητικά και εκπαιδευτικά δίκτυα.

Διεθνές Κέντρο Φοιτητών

Το IVC είναι ένα πλήρες κοινοτικό κολέγιο με περίπου 15.000 σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 860 διεθνών φοιτητών. Ιδρύθηκε το 1979, το κολέγιο είναι ηγέτης μεταξύ των κοινοτικών σχολών στο έθνος. Γνωστή για την εξαιρετική σχολή και το πρόγραμμα σπουδών της, το IVC προετοιμάζει τους φοιτητές για μεταφορά σε πανεπιστήμια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το IVC προσφέρει πάνω από 80 Associate Degree και πάνω από 60 προγράμματα σταδιοδρομίας και τεχνικά πιστοποιητικά.

Το IVC πιστεύει ότι οι διεθνείς μαθητές προσθέτουν στην πολιτισμική πολυμορφία και εκπαιδευτική εμπειρία για όλους τους μαθητές. Χαιρετίζουμε τους διεθνείς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη μας και παρέχουμε ισχυρές υπηρεσίες υποστήριξης από τους επαγγελματίες του προσωπικού μας στο Διεθνές Πρόγραμμα Φοιτητών. Σας προσκαλούμε να ελέγξετε τις πληροφορίες στις παρακάτω σελίδες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ακαδημαϊκά προγράμματα και τις υπηρεσίες που διατίθενται στο IVC.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα (Associate Degree)

Irvine Valley College

Η Σχολή Κινησιολογίας, Υγείας και Αθλητισμού στο Irvine Valley College παρέχει ευκαιρίες για τους μαθητές στις έννοιες της δια βίου φυσικής κατάστασης και υγείας. Οι μαθη ... [+]

Η Σχολή Κινησιολογίας, Υγείας και Αθλητισμού (KHA) προσφέρει προγράμματα και μαθήματα για κάθε φοιτητή στο IVC. Για όσους αναζητούν ευκαιρίες μεταφοράς και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, το KHA παρέχει οδηγίες για φοιτητές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για επαγγελματική σταδιοδρομία στη Διδασκαλία (φυσική αγωγή στο Κ-12 και σε Προσαρμοσμένες περιοχές) και συναφείς κλάδους Αθλητικής Κατάρτισης, Προπονητικής, Αθλητική Ψυχολογία. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Irvine
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Irvine Valley College

Η Σχολή Επιστημών Ζωής στο Irvine Valley College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων στις βιολογικές επιστήμες καθώς και μαθήματα περιβαλλοντικών μελετών. Τα εισαγωγικά μα ... [+]

Η Σχολή Επιστημών Ζωής στο Irvine Valley College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων στις βιολογικές επιστήμες καθώς και μαθήματα περιβαλλοντικών μελετών. Τα εισαγωγικά μαθήματα επικεντρώνονται σε θεωρίες και έννοιες σε πέντε κύριες περιοχές: κυτταρική και μοριακή βιολογία, γενετική, εξέλιξη, οικολογία και βιολογία ολόκληρων οργανισμών. Τα πιο εξειδικευμένα μαθήματα εξετάζουν τις επεκτάσεις αυτών των βασικών αρχών καθώς σχετίζονται με μια ποικιλία συγκεκριμένων τομέων σπουδών, όπως η βοτανική, η ζωολογία, η ανθρώπινη ανατομία, η ανθρώπινη φυσιολογία, η κυτταρική βιολογία, η μικροβιολογία, η φυσική ιστορία και η θαλάσσια βιολογία. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν μαθήματα στο τμήμα για να εκπληρώσουν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης, να ικανοποιήσουν τις προϋποθέσεις για προγράμματα που σχετίζονται με την υγεία όπως η νοσηλευτική, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις βαθμολόγησης στα μελλοντικά ιδρύματα μεταφοράς ή να ολοκληρώσουν το πτυχίο Associate in Arts με κύριο αντικείμενο στη βιολογία ή την υγεία Επιστήμες. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Irvine
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

IRVINE VALLEY COLLEGE

Irvine Valley College (Demo)