Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μέσω της Σχολής Καλών Τεχνών και Επιστημών του Krieger, τα Advanced Academic Programs προσφέρουν διάφορες ευκαιρίες ηλεκτρονικής μάθησης, παρουσιάζοντας τόσο μεταπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν διάφορες βιομηχανίες με στόχο την παροχή εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης Johns Hopkins σε μερική απασχόληση.

 • Ευελιξία - Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση δεν μετακινούνται σε φυσική τάξη. Αντ 'αυτού, εργάζονται μέσα σε ένα σύστημα διαχείρισης μαθημάτων για να ολοκληρώσουν τις εργασίες και να αλληλεπιδρούν με εκπαιδευτές και συμμαθητές. Υπάρχουν ημερομηνίες λήξης μαθημάτων, αλλά οι σπουδαστές μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα διαχείρισης μαθημάτων στη δική τους διευκόλυνση.

 • Άριστοι εκπαιδευτές - Όλα τα μαθήματα AAP διδάσκονται από άριστα εκπαιδευμένους εκπαιδευτές, γνωστούς για την υποτροφία και την πρακτική των επιστημονικών τους κλάδων. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα επιτρέπουν στο AAP να επεκτείνει το pool faculty πέρα ​​από την περιοχή DC / Baltimore, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστούν με άριστους εκπαιδευτές από όλη τη χώρα και τον κόσμο.

 • Υψηλά επίπεδα αλληλεπίδρασης - Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους μέσα από συζητήσεις, ομαδικές αποστολές και την περιστασιακή ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση. Οι μαθητές λένε συχνά ότι το διαδικτυακό περιβάλλον τους επιτρέπει να μαθαίνουν τόσο πολύ από τους συμμαθητές τους όσο και από τους εκπαιδευτές και τις αναθέσεις τους.


Τομείς σπουδών

Η αποστολή των προηγμένων πανεπιστημιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Johns Hopkins είναι να προσφέρουν υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακά μαθήματα, πιστοποιητικά και προγράμματα σπουδών που περιέχουν ένα μείγμα θεωρίας και πρακτικής που εξυπηρετούν τις τρέχουσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες των σημερινών ενηλίκων εκπαιδευόμενων. Ο στόχος της AAP είναι να δημιουργήσει νέα και καινοτόμα προγράμματα σπουδών, υποτροφίες, πιστοποιητικά και ακαδημαϊκές και κοινωνικές εκδηλώσεις που δίνουν στους σπουδαστές μας τη δομή και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να προχωρήσουν σε προσωπική και επαγγελματική τους ιδιότητα.

 • Βιοτεχνολογία
 • Κυβέρνηση
 • Ασφάλεια
 • Τεχνολογία
 • Επιστήμη
 • Φιλελεύθερες τέχνες
 • Μουσείο Μελετών
 • Περιβαλλοντική επιστήμη
 • Οικονομικά
 • Επικοινωνία


JHU AAP Γενικές Απαιτήσεις Εισαγωγής

Οι απαιτήσεις εισδοχής ποικίλλουν ανάλογα με το πρόγραμμα για το οποίο υποβάλλετε αίτηση. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας ή διαβάστε τη σχετική σελίδα του προγράμματος. Ωστόσο, τα κριτήρια εισαγωγής σε πανεπιστήμια περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Πτυχίο πανεπιστημίου ή πανεπιστημίου (ή τρέχουσα εγγραφή στο τελικό εξάμηνο προπτυχιακών σπουδών). Τα πιστοποιητικά μεταπτυχιακών σπουδών της AAP απαιτούν επίσης την ολοκλήρωση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος ή ισοδύναμου τίτλου σπουδών.
 • Οι υποψήφιοι που έλαβαν πτυχίο πανεπιστημίου σε μια χώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών υποχρεούνται να προσφέρουν αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας κατά σειρά μαθημάτων και βαθμολογίες TOEFL ή IELTS, εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα τους.
 • Ελάχιστη GPA 3,0 σε κλίμακα 4,0. (Η ικανοποίηση της ελάχιστης απαίτησης GPA δεν εγγυάται την είσοδο.)
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Certificate

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών του Johns Hopkins Post Master στην ανάλυση αλληλουχιών και γονιδιωματική σχεδιάστηκε για επιστήμονες που έχουν ήδη εκτεταμένη γείωσ ... [+]

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών του Johns Hopkins Post Master στην ανάλυση αλληλουχιών και γονιδιωματική σχεδιάστηκε για επιστήμονες που έχουν ήδη εκτεταμένη γείωση στη βιοχημεία, τη μοριακή βιολογία και την κυτταρική βιολογία και χρειάζονται τις δεξιότητες βιοπληροφορικής για να σχεδιάσουν πειράματα και να αναλύσουν τα δεδομένα.

Το πρόγραμμα εισάγει τους μαθητές στα θεμέλια της βιοπληροφορικής μέσα από τα βασικά μαθήματα βιοπληροφορικής και στη συνέχεια οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα ανώτερου επιπέδου που απαιτούνται για την κατανόηση και την εκτέλεση αλληλουχίας και γονιδιωματικής ανάλυσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Τα προχωρημένα ακαδημαϊκά προγράμματα (AAP) του Johns Hopkins (post-baccalaureate) Η επιστήμη εντατικής υγείας είναι ένα πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 12 μηνών, το οποίο έχ ... [+]

Τα προχωρημένα ακαδημαϊκά προγράμματα (AAP) του Johns Hopkins είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών, το οποίο έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα τους και τις επιστημονικές γνώσεις τους στην ιατρική σχολή. Θα αποφοιτήσετε με ένα πολύτιμο MS στην Βιοτεχνολογία βαθμό μαζί με την επίλυση προβλημάτων, ηγεσία, και AAMC βασικές ικανότητες σύγχρονη ιατροί χρειάζονται. Επίσης, θα λάβετε προετοιμασία και συμβουλές MCAT που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ατομική στρατηγική για μια επιτυχημένη εφαρμογή ιατρικής σχολής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Ο διαδικτυακός Master of Science στην εξατομικευμένη γονιδιωματική και υγεία στα προηγμένα ακαδημαϊκά προγράμματα του Johns Hopkins θα εξοπλίσει τους μαθητές με τις θεωρη ... [+]

Το online Master of Science στην εξατομικευμένη γονιδιωματική και υγεία στα Johns Hopkins Advanced Academic Programs θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τις θεωρητικές γνώσεις και τις πολυεπιστημονικές δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και βιομηχανικών τομέων αυτού του αναδυόμενου τομέα. Αυτό το πρόγραμμα 10 μαθήματα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει βιοπληροφορική, βιοεπιστήμες, κανονιστική επιστήμη, πολιτική και ηθική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 5 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά