Logan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από 1935, Logan University Έχει παραμείνει στη γείωση Χειροπρακτική εκπαίδευση, Ενώ συνεχώς εμπλουτίζει τις ακαδημαϊκές επιλογές με προσφορές βαθμού στο επιστήμες Υγείας.

Logan University Οι αποφοίτοι χρησιμοποιούν μια ολιστική προσέγγιση για την υγεία και την ευεξία για να καλύψουν τη ζήτηση για λιγότερο επεμβατικές, χαμηλότερου κόστους θεραπείες και ολοκληρωμένη περίθαλψη και να οδηγήσουν την ολοκληρωμένη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Μέσα από ένα καινοτόμο, βασισμένο σε αποτελέσματα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών που δίνει έμφαση στην τεκμηριωμένη φροντίδα, ποικίλες ευκαιρίες κλινικής εμβάπτισης, αναδυόμενες τεχνολογίες και αποδεδειγμένες πρακτικές, Οι πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Logan εκπαιδεύονται, αυτοπεποίθηση και προετοιμασμένοι για το μέλλον. Στο Logan, Οι μαθητές μας διδάσκουν τις αρχές της περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή. Οι μαθητές, οι καθηγητές και οι κλινικοί γιατροί μας αμφισβητούνται Να βελτιώσει την υγεία των ασθενών, ενώ παράλληλα να βελτιώσει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους ασθενείς.

Όταν αναλάβουμε αυτόν τον ηγετικό ρόλο, ο ασθενής θα ωφεληθεί. Ως ηγέτης στην ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη, διασφαλίζουμε ότι οι ασθενείς λαμβάνουν φροντίδα ολόκληρων προσώπων με τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Επαναφέρουμε τη λειτουργία, ανακουφίζουμε τον πόνο, προάγουμε την ευεξία και παρέχουμε στους ασθενείς βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Αυτό είναι το Logan διαφορά.

Η είσοδος International Student

Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στην κοινότητα Logan! Το Logan University είναι ένας υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκός προορισμός που δημιουργεί κορυφαίους επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο - όλα σε ένα από τα πιο όμορφα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι εξειδικευμένοι διεθνείς συντονιστές εισδοχής

  • Βοηθήστε με την αίτησή σας και τη μετάβασή σας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Εκδώστε το I-20 σας και βοηθήστε στην απόκτηση της F-1 Student Visa σας
  • Σας παρουσιάζουμε τους φοιτητικούς συλλόγους του Logan University, τις οργανώσεις καθώς και τη ζωντανή πόλη Chesterfield και την περιοχή St. Louis.

Εφαρμογή στο Πανεπιστήμιο Logan ως Διεθνής Φοιτητής

Εάν ζείτε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή παρακολουθείτε δευτεροβάθμια εκπαίδευση εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, η αίτηση για το Πανεπιστήμιο Logan συνήθως λαμβάνει τρία βήματα:

  • Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική εφαρμογή.
  • Στείλτε μεταγραφές όλων των σπουδών σας στη Logan.
  • Υποβάλετε όλες τις επίσημες τυποποιημένες βαθμολογίες δοκιμών.

Συνδυάζοντας πολιτιστικές διαφορές μέσω της χειροπρακτικής

Η εμπειρία ενός κολλεγίου ενός ατόμου καθορίζεται συχνά από τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα, πόσο καλά υπερέχουν στο πρόγραμμα και πόσο επιτυχημένα ακολουθούν την αποφοίτηση. Αλλά στο Logan, η εμπειρία του κολλεγίου όχι μόνο καθορίζεται από ακαδημαϊκούς, αλλά και από την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που οι φοιτητές λαμβάνουν από εκείνους που τους περιβάλλουν, επεκτείνοντας την κοσμικότητά τους και προετοιμάζοντάς τους για μελλοντική επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Στο Logan, ο φοιτητικός πληθυσμός αντιπροσωπεύει περισσότερες από 15 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς, η Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και η Βενεζουέλα. Λόγω του αυξανόμενου διεθνούς φοιτητικού πληθυσμού και της επιθυμίας των Αμερικανών φοιτητών να συμμετάσχουν στην κλινική στο εξωτερικό, η Logan ξεκίνησε τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών (ISA), μια οργάνωση που προάγει την πολιτισμική ποικιλομορφία και ευαισθητοποίηση σε όλη την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα Logan.

"Παρέχουμε μια πλατφόρμα αλληλεπίδρασης μεταξύ των διεθνών φοιτητών και του φοιτητικού φορέα Logan, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των πολιτισμικών διαφορών", δήλωσε ο Kemmy Klein Ritter, ένας σπουδαστής τριών μηνών από τη Βραζιλία και πρόεδρος της ISA. "Ο σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να ενώσουμε το παγκόσμιο επάγγελμα με χειροπρακτική μέσα από την έμπνευση, την ακεραιότητα και την ηγεσία". Σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συνέδριο Χειροπρακτικών Φοιτητών (WCCS), μια διεθνής συνεργασία φοιτητών χειροπρακτικής, ο ISA παρουσιάζει στους σπουδαστές ευκαιρίες μάθησης και συνεργασίας Μια διαφορετική ομάδα μελλοντικών επαγγελματιών υγείας από όλο τον κόσμο.

Ο Kemmy είπε ότι η ομάδα περιστασιακά φέρνει σε γιατρούς να αντιμετωπίσουν εμπειρίες πραγματικού κόσμου με την άσκηση χειροπρακτικής σε άλλες περιοχές του κόσμου. "Είναι διαφορετικό εκτός των ΗΠΑ και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους διαφορετικούς κανόνες και κανονισμούς για την άσκηση χειροπρακτικής σε διάφορες χώρες", ανέφερε.

Αν και η Kemmy υπηρετεί αυτήν την περίοδο στο τρίτο τρίμηνο ως πρόεδρος της ένωσης, το όραμά της για την οργάνωση μόλις αρχίζει. Ελπίζει να εμπλέξει περισσότερους σπουδαστές σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο να ενώσει το επάγγελμα και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον. "Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται το μέλλον και είμαστε το μέλλον", δήλωσε ο Kemmy. «Η εμπλοκή τώρα σημαίνει ότι έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το μέλλον στο παρόν». Με την υποστήριξη του φοιτητικού σώματος Logan και πολλών μελών των διδασκόντων, η Kemmy και τα στελέχη της έχουν συνδέσει μαθητές από όλο τον κόσμο με τρία βασικά κοινά ενδιαφέροντα: Το πάθος τους για την υγειονομική περίθαλψη, τη χειροπρακτική και τον κόσμο γύρω τους. «Η εκμάθηση εμπειριών ζωής από τους φοιτητές και τους γιατρούς στον τομέα της χειροπρακτικής πέρα ​​από την κλινική Logan είναι μια πολύ ταπεινωτική εμπειρία και μια μοναδική ευκαιρία να αναπτυχθεί ως ένα μελλοντικό DC».

Τοποθεσίες

Τσέστερφιλντ

Address
1851 Schoettler Rd.
MO 63017 Τσέστερφιλντ, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη