Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Mansfield της Πενσυλβανίας σας καλωσορίζει!

Ιδρύθηκε το 1857, Πανεπιστήμιο Mansfield Συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες ενός μικρού κολεγίου φιλελεύθερων τεχνών με τους πόρους ενός ολοκληρωμένου δημόσιου πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή εγγράφονται 2000 φοιτητές Ποιος μπορεί να επιλέξει από Προγράμματα 40 βαθμών και 47 δευτερεύοντα προγράμματα. Ο λόγος φοιτητών προς φοιτητές είναι 16: 1. Λόγω του μικρού μας μεγέθους, οι σπουδαστές μας λαμβάνουν ατομική προσοχή και συνεργάζονται στενά με τους καθηγητές τους για την έρευνα και άλλα έργα. Εκτός από την τάξη, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 100 συλλόγους και οργανισμούς πανεπιστημιουπόλεων Και να συμμετάσχετε σε αθλητικές εκδηλώσεις ή να συμμετάσχετε στις αθλητικές μας ομάδες.

Πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στα πανέμορφα βουνά της Βόρεια-κεντρική Πενσυλβανία, Σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και τις πολλές ευκαιρίες αναψυχής. Η περιοχή φιλοξενεί τόσο κρατικά όσο και ομοσπονδιακά πάρκα, το Pine Creek Rail Trail και το φαράγγι μήκους 50 μιλίων γνωστό ως Grand Canyon της Πενσυλβανίας. Ο πανεπιστήμιο Είναι μια ώρα νότια της περιοχής κρασιού Finger Lakes της νότιας Υόρκης και οι μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Φιλαδέλφεια και η Ουάσινγκτον, είναι όλα απλά μια βόλτα με το λεωφορείο! Καλούμε τους μαθητές από όλο τον κόσμο να γίνουν μέρος της ζωντανής και φιλόξενης κοινότητας μας. Αν ενδιαφέρεστε για μικρές τάξεις, φιλικούς καθηγητές και εξατομικευμένη προσοχή σε μια ασφαλή πανεπιστημιούπολη σε ένα όμορφο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, επιλέξτε Mansfield!

Πανεπιστήμιο Mansfield Κέντρο Διεθνούς Συνεργασίας και Ανταλλαγής

Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνούς Συνεργασίας και Ανταλλαγής του Πανεπιστημίου Mansfield λειτουργεί ως πόρος και κέντρο εκμάθησης για την κοινότητα MU για την προώθηση παγκόσμιων σχέσεων, διεθνούς κατανόησης και πολιτιστικής ευαισθησίας. Είναι ένας χώρος για τους διεθνείς και εγχώριους σπουδαστές να συναντιούνται και να μοιράζονται ομοιότητες και να διερευνούν τις διαφορές. Για τους διεθνείς φοιτητές μας, γινόμαστε σπίτι μακριά από το σπίτι, και για τους εγχώριους μαθητές μας, δημιουργούμε την ευκαιρία να κάνουμε φίλους από όλο τον κόσμο. Μέσα από πολυπολιτισμικό πρόγραμμα και υπηρεσίες, προσπαθούμε να ενισχύσουμε την εμπειρία του διεθνούς φοιτητή ενώ στο Mansfield. Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνούς Συνεργασίας και Ανταλλαγής του Mansfield έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους διεθνείς φοιτητές με τα εξής:

  • Εισαγωγή Διαδικασία
  • Υπηρεσίες Visa
  • Πολιτιστική βύθιση
  • Απόκτηση πιστοποιητικού κοινωνικής ασφάλισης και άδειας οδήγησης
  • On και Off-campus Πολιτιστικός προγραμματισμός
  • Ευκαιρίες οικογένειας υποδοχής
  • Διεθνής προσανατολισμός φοιτητών
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Mansfield University

Το πρόγραμμα αναπνευστικής θεραπείας του Mansfield University είναι ένα πλήρες πρόγραμμα τεσσάρων ετών, Bachelor of Science (BS). Πρόκειται για ένα συνεργατικό πρόγραμμα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πεδίο της αναπνευστικής περίθαλψης είναι ένα διαφορετικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες. Το Υπουργείο Εργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι οι ευκαιρίες απασχόλησης στην αναπνευστική περίθαλψη αυξάνονται πάνω από το μέσο όρο και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Οι αναπνευστικοί θεραπευτές αξιολογούν και φροντίζουν τα άτομα που έχουν αναπνευστική και άλλες καρδιοπνευμονικές ασθένειες που κυμαίνονται από μέτρια έως απειλητική για τη ζωή. Οι αναπνευστικοί θεραπευτές συνεργάζονται στενά με άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας για να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικής και θεραπείας στους ασθενείς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mansfield
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Mansfield University of Pennsylvania
Address
North Hall, 5 Swan St.
PA 16933 Mansfield, Pennsylvania, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 (570) 662-4810