Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mildred Elley εκπαιδεύει το μεγαλύτερο Capital District σε προγράμματα με επίκεντρο τη σταδιοδρομία για πάνω από 100 χρόνια.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Mildred Elley είναι να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σταδιοδρομίας και τεχνική κατάρτιση, ώστε οι σπουδαστές με διαφορετικό εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και προσωπικό υπόβαθρο να επιτύχουν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία. Mildred Elley προσπαθεί να προσφέρει στους σπουδαστές ευκαιρίες επαγγελματικής τοποθέτησης και να ενσταλάξει σε όλους τους αποφοίτους μας την επιθυμία για δια βίου εκπαίδευση και μάθηση.

Θεσμικοί στόχοι

Προγράμματα σπουδών: Να προσφέρει μια καλά στρογγυλεμένη ακαδημαϊκή εμπειρία που συνδυάζει επαγγελματική εκπαίδευση και φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες για να προετοιμάσει καλύτερα τους σπουδαστές μας για επαγγελματική σταδιοδρομία σε ποικίλους επαγγελματικούς τομείς στην υγεία και ευεξία, τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση σε άλλους και για την προώθηση περαιτέρω τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διδακτορικό: Να αναπτύξει μια εξαιρετική σχολή αποτελούμενη από άτομα που έχουν υψηλά προσόντα από την εμπειρία και την προετοιμασία και είναι αφιερωμένα στην ατομική ανάπτυξη των σπουδαστών.

Φοιτητές: Να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και φοιτητικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών συμβουλών, της οικονομικής βοήθειας, της καθοδήγησης, της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, των οργανωμένων δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών υποστήριξης που είναι αφιερωμένες στην ατομική ανάπτυξη των σπουδαστών και στη δια βίου μάθηση.

Πόροι: Να υποστηρίξει το ακαδημαϊκό περιβάλλον μάθησης με εγκαταστάσεις φοιτητικής εστίασης, να παρέχει ισχυρούς τεχνολογικούς πόρους και να εξασφαλίσει μια ασφαλή, σεβαστή, ποικιλόμορφη και συλλογική εκπαιδευτική κοινότητα για φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Certificate

Mildred Elley

Τα επαγγέλματα της υγειονομικής περίθαλψης είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς σταδιοδρομίας στη χώρα. Το Πρακτικό Πιστοποιητικό Νοσηλευτικής Πρόγραμμα εί ... [+]

Τα επαγγέλματα της υγειονομικής περίθαλψης είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς σταδιοδρομίας στη χώρα. Το Πρακτικό Πιστοποιητικό Νοσηλευτικής Πρόγραμμα είναι ένα πιστωτικό, σε επίπεδο κολέγιο πρόγραμμα που προετοιμάζει τους αποφοίτους για την άδεια ως πρακτική νοσοκόμα (LPN) στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος Πρακτικής Νοσηλευτικής Πιστοποιητικό θα είναι καλά προετοιμασμένοι για την επιτυχή πέρασμα της εξέτασης NCLEX-PN, licensure ως LPN στο κράτος της Νέας Υόρκης, και την επακόλουθη απασχόληση στον τομέα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Albany New York Pittsfield
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά