Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νέα Υόρκη χειροπρακτική College

Νέα Υόρκη χειροπρακτική College έχει δεσμευτεί για την ακαδημαϊκή αριστεία, την ποιότητα φροντίδας paitent και επαγγελματική ηγεσία.

Αποστολή

Νέα Υόρκη χειροπρακτική College έχει δεσμευτεί για την ακαδημαϊκή αριστεία, την ποιότητα της φροντίδας των ασθενών, και την επαγγελματική ηγεσία.

Όραση

Νέα Υόρκη χειροπρακτική College θα αναγνωριστεί ως ένα κορυφαίο ίδρυμα για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των φυσικών τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και ακαδημαϊκοί που αγκαλιάζουν διεπαγγελματική συνεργασία.

Αξίες

Εκτιμούμε ...

οι βασικές αρχές όλων των προγραμμάτων φυσικών υγείας μας? κληρονομιά μας ως χειροπρακτική εκπαιδευτικό ίδρυμα? η παροχή της καλύτερης φυσικής αγωγής υγείας, η κλινική εμπειρία, και τα συστήματα στήριξης για τη διευκόλυνση των αποφοίτων επιτυχία σε διάφορες σταδιοδρομίες? καινοτόμο διδασκαλία και τη μάθηση μεθόδων που συμπληρώνουν και ενισχύουν τα υπάρχοντα προγράμματα μας? η ανάπτυξη και αξιοποίηση των βέλτιστων πρακτικών στη δια βίου μάθηση, τις διεπαγγελματικές συνεργατική υγειονομική περίθαλψη, υποτροφία, και την εξερεύνηση νέων γνώσεων? αριστείας, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και δημοσιονομική ευθύνη σε όλες τις προσπάθειες? ποικιλομορφία, την ένταξη και την ανοχή σε όλες τις αλληλεπιδράσεις? ένα περιβάλλον που ισορροπεί τη γνώση, την εξουσία και την ευθύνη? η καλλιέργεια καλλιεργώντας σχέσεις με όλους τους συμμετόχους μας? και ο ρόλος μας ως αρχή στον φυσικής αγωγής υγείας και το ρόλο (s) την ηγεσία της σχολής μας, το προσωπικό, και οι απόφοιτοι έχουν εντός των κοινοτήτων που εξυπηρετούν.

Campus Νέα Υόρκη χειροπρακτική College

πανεπιστημιούπολη NYCC είναι σε Seneca Falls βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή Finger Lakes της βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, με θέα αφρώδη λίμνη Cayuga.

Το κόστος ζωής είναι χαμηλό, και η ποιότητα της ζωής είναι υψηλό!

Campus 'ένα καταπράσινο 286 στρεμμάτων, και το γραφικό περιβάλλον? Ευρύχωρη σουίτα στυλ στις πανεπιστημιουπόλεις στέγαση για τα άτομα και τις οικογένειες? State-of-the-art, 8.000 τετραγωνικών ποδιών έρευνα κτίριο? Ευρύχωρο θέατρο φιλοξενεί διαλέξεις, καθώς και μουσική, κωμωδία και δραματικές παραγωγές? Πολλαπλών χρήσεων αθλητικό συγκρότημα με πισίνα, μπάσκετ, ρακέτες, αίθουσα με βάρη, και αθλητικών? Εννέα-οπών γήπεδο γκολφ και driving range στην πανεπιστημιούπολη!

Προγράμματα Βαθμός

Νέα Υόρκη χειροπρακτική College είναι ηγέτης στην φυσική της εκπαίδευσης της υγειονομικής περίθαλψης που παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στα ακόλουθα προγράμματα σπουδών:

Ο γιατρός της Χειροπρακτικής Master of Science στην Βελονισμός Master of Science στη Βελονισμός και Ανατολίτικη Ιατρική Master of Science στη διαγνωστική απεικόνιση Master of Science στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή Master of Science στην Κλινική Ανατομία Master of Science στην ανθρώπινη ανατομία και φυσιολογία Διδασκαλία Bachelor of Professional Studies

Διαπίστευση

Εγγεγραμμένοι από το State Department Παιδείας της Νέας Υόρκης από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Περιφερειακή διαπίστευσης από τα κράτη Επιτροπής της Μέσης για την Ανώτατη Εκπαίδευση Προγραμματική διαπίστευση από το Συμβούλιο στις Χειροπρακτική Εκπαίδευση (CCE) Προγραμματική διαπίστευση από την Επιτροπή Βελονισμός και Ανατολίτικη Ιατρική (ACAOM)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

New York Chiropractic College

Ο γιατρός του προγράμματος Χειροπρακτική βαθμό προωθεί την Αποστολή, Όραμα, Αξίες και της Νέας Υόρκης χειροπρακτική College μέσω της προετοιμασίας του ιατρών της χειροπρα ... [+]

Σκοπός του προγράμματος

Ο γιατρός του προγράμματος Χειροπρακτική βαθμό προωθεί η αποστολή, το όραμα και τις αξίες της Νέας Υόρκης χειροπρακτική College μέσω της προετοιμασίας του ιατρών της χειροπρακτικής που παρέχουν πρωτοβάθμια και συνεργατική φροντίδα, και οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην neuromusculoskeletal συνθήκες και τη γενική ευεξία του ασθενούς.

Στόχοι του προγράμματος Να ενσωματώνουν τις αρχές της ακαδημαϊκής αριστείας και τη φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή μέσα από την ανάλυση των στοιχείων, η χρησιμοποίηση των βέλτιστων πρακτικών και την ενσωμάτωση των αξιών του ασθενούς στην κλινική αξιολόγηση, διάγνωση, η χειροπρακτική τεχνική, τη διαχείριση των υποθέσεων, καθώς και την τεκμηρίωση. Να επιδεικνύουν και την ακεραιότητα αξία, τη συμπόνια και ηθικές αρχές σε ευθυγράμμιση με χειροπρακτική επαγγελματικά πρότυπα και να συνάδουν με το ρόλο ενός παρόχου υγειονομικής περίθαλψης, ενώ αποδέχεται την ευθύνη για τις προσωπικές ενέργειες. Να αποδείξει την αποτελεσματική δεξιότητες ηγεσίας. Να συμβάλει θετικά στην χειροπρακτική επάγγελμα και την ευρύτερη κοινότητα μέσα από την αξιοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων για την εκτίμηση κρίσιμα ζητήματα, να προσαρμοστούν στην αλλαγή, και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους διαφορετικούς πληθυσμούς. Γεγονότα για NYCC & Χειροπρακτικής Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αντιμετώπιση των neuromusculoskeletal συνθήκες Ανακαλύψτε την επιστήμη, την τέχνη και τη φιλοσοφία της χειροπρακτικής Πάρτε one-on-one προσοχή και καθοδήγηση από τα μέλη ΔΕΠ που είναι εν ενεργεία ιατρών της χειροπρακτικής Προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη καριέρα με την εκπαίδευση με έμφαση στην ανάπτυξη πρακτικών μαζί με την σε βάθος μελέτη χειροπρακτική Γίνετε μέρος μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, με την υψηλότερη ζήτηση των επαγγελμάτων υγείας... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Seneca Falls
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

New York Chiropractic College

Ο Βελονισμός και Ανατολίτικη Ιατρική Master of Science προγράμματα σπουδών παρέχουν μια ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στο βελονισμό και ασιατική ιατρική Αυτό, σε ... [+]

Σκοπός

Ο Βελονισμός και Ανατολίτικη Ιατρική Master of Science προγράμματα σπουδών παρέχουν μια ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στο βελονισμό και ασιατική ιατρική, που, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση στη βιοϊατρική, προετοιμάζει τους αποφοίτους να ασκήσουν ως ανεξάρτητους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε θέση να ασκούν το επάγγελμα στο διεπιστημονικό ρυθμίσεις της υγειονομικής περίθαλψης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Seneca Falls
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά