National University of Health Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Εθνικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Ιδρύθηκε το 1906, το Εθνικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας κατέχει ηγετική θέση στον αναπτυσσόμενο τομέα της ολοκληρωμένης ιατρικής και είναι σεβαστό παγκοσμίως για την επιτυχία στην εξισορρόπηση των θεραπευτικών τεχνών και της επιστήμης, συνδυάζοντας ευρείας εμβέλειας ολοκληρωμένη ιατρική με περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή.

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο θέτει το πρότυπο στην κατάρτιση για σταδιοδρομία στην υγειονομική περίθαλψη και παρέχει μια δυναμική ατμόσφαιρα όπου οι σπουδαστές, οι καθηγητές και οι κλινικοί για διάφορα συμπληρωματικά και εναλλακτικά επαγγέλματα υγείας εργάζονται μαζί σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον. Το Εθνικό Πανεπιστήμιο προσφέρει διάφορα προγράμματα, όπως: ο γιατρός της χειροπρακτικής (DC) και ο γιατρός των πτυχίων naturopathic medicine (ND), καθώς και οι πτυχία Master of Science τόσο στο βελονισμό (MSC) όσο και στην ανατολίτικη ιατρική (MSOM). Παρέχεται επίσης πτυχίο και πιστοποιητικό στη θεραπεία μασάζ και πρόγραμμα ολοκλήρωσης πτυχίων στο βιοϊατρικό τομέα .

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο είναι καθιερωμένο πρωταθλητής έρευνας, υψηλών προτύπων εισδοχής, διαπίστευσης και ακαδημαϊκής αριστείας για τα επαγγέλματά του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σπουδαστές από όλο τον κόσμο επιλέγουν το NUHS να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην υγειονομική περίθαλψη.

Με χώρους πανεπιστημιουπόλεων τόσο στο Ιλλινόις όσο και στη Φλώριδα , το NUHS δημιουργεί νέους δρόμους στον κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης, με βάση την κατανόηση και τη συνεργασία με τους ιατρικούς επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Γιατί Εθνικό;

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας είναι ο πρώτος φορέας του έθνους για την εκπαίδευση επιστημών υγείας. Εδώ θα βρείτε εξαιρετική προετοιμασία στα ολοκληρωμένα επαγγέλματα υγείας, όπως η χειροπρακτική και νατουροπαθητική ιατρική, ο βελονισμός και η ανατολίτικη ιατρική, η θεραπεία μασάζ, η βιοϊατρική επιστήμη και πολλά άλλα.

Η φιλοσοφία μας

Στο Εθνικό Πανεπιστήμιο, μια ανώτερη εκπαίδευση στην υγειονομική περίθαλψη ξεκινά με:

  • Λογοθεσία βασισμένη στα αποδεικτικά στοιχεία: Διαγνωστικοί και θεραπευτικοί τρόποι με βάση την επιστημονική έρευνα και την κλινική έρευνα
  • Μαθησιακό πρόγραμμα ευρείας εμβέλειας: Αξιολόγηση ολόκληρης της εικόνας της υγείας του ασθενούς και εφαρμογή ευρέος φάσματος θεραπευτικών μεθόδων
  • Περίθαλψη που βασίζεται στον ασθενή: Διάγνωση και θεραπεία των ασθενών βάσει διεξοδικής αξιολόγησης του ατομικού προφίλ υγείας και του ιστορικού τους
  • Ολοκληρωμένη Ιατρική: Η γνώση καλύτερων αποτελεσμάτων των ασθενών είναι δυνατή όταν συνεργάζονται επαγγελματίες από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες

Η ακαδημαϊκή μας ανωτερότητα

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Εθνικού Πανεπιστημίου είναι αυστηρό, ασυμβίβαστο και χτισμένο πάνω σε μια σταθερή βάση στις βασικές επιστήμες. Διατηρούμε υψηλά πρότυπα εισδοχής για τους σπουδαστές μας. για παράδειγμα, το NUHS είναι το μοναδικό πρόγραμμα χειροπρακτικής που απαιτεί πτυχίο πανεπιστημίου. Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα νατουροπαθητικής ιατρικής πρέπει επίσης να έχουν αποκτήσει πτυχίο απολυτηρίου. Ως αποτέλεσμα, το φοιτητικό σώμα του Εθνικού Πανεπιστημίου έχει υψηλότερο ακαδημαϊκό επίπεδο και οι μαθητές μας βαθμολογούν πολύ πάνω από τους εθνικούς μέσους όρους για τις απαιτούμενες εξετάσεις του σκάφους και της άδειας. Συχνά γίνονται ηγέτες στα επαγγέλματά τους και πιστώνουν το Εθνικό Πανεπιστήμιο ως τον λόγο της εμπιστοσύνης και της επιτυχίας τους.

Προετοιμασία της σταδιοδρομίας μας

Καθώς ο κόσμος της υγειονομικής περίθαλψης κινείται προς την ολοκληρωμένη ιατρική, αναπτύσσονται νέες ευκαιρίες για συμπληρωματικούς και εναλλακτικούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε νοσοκομεία, στρατό, νοσηλευτικά σπίτια και κλινικές ενοποιημένης φροντίδας. Οι απόφοιτοι μας είναι καλύτερα τοποθετημένοι για αυτές τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Βυθίζονται στην πρακτική εκπαίδευση σε μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, ξέρουν πώς να συνδιαχειρίζονται περιπτώσεις με διάφορους ειδικούς και να χρησιμεύουν ως αξιόλογο μέλος μιας ολοκληρωμένης ιατρικής ομάδας.

Η ιστορία της ηγεσίας μας

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ηγέτης στην ολοκληρωτική ιατρική. Μια κινητήρια δύναμη για τη μετακίνηση της φυσικής υγειονομικής περίθαλψης στην κύρια ιατρική, ήμασταν:

  • πρώτα να προσφέρουμε νοσοκομειακή εμπειρία σε μαθητές χειροπρακτικής
  • πρώτα να πιέσει για την εθνική διαπίστευση των κολλεγίων χειροπρακτικής
  • πρώτα να δημοσιεύσει επιστημονικά περιοδικά με ιατρική ευρετηρίαση και επιστημονική αξιολόγηση

Όποτε βλέπετε τη φυσική φροντίδα υγείας να κερδίζει σεβασμό, προχωρώντας σε υψηλότερο επίπεδο, το Εθνικό Πανεπιστήμιο και οι απόφοιτοι του είναι εκεί.

Έτσι καθορίζουμε το μέλλον της ολοκληρωμένης υγειονομικής περίθαλψης.

Τοποθεσίες

Lombard

Address
200 E. Roosevelt Road Lombard, IL
60148 Lombard, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Αγία Πετρούπολη

Address
St. Petersburg, FL area
Αγία Πετρούπολη, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη