NYU New York University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το NYU

Από την ίδρυσή της το 1831, η NYU είναι καινοτόμος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, φτάνοντας σε μια αναδυόμενη μεσαία τάξη, αγκαλιάζοντας μια αστική ταυτότητα και επαγγελματική εστίαση και προωθώντας ένα παγκόσμιο όραμα που ενημερώνει τα 19 σχολεία και κολέγια της.

Σήμερα, το πνευματικό πνεύμα κάνει το NYU ένα από τα πιο διακεκριμένα και σεβαστά ερευνητικά πανεπιστήμια στον κόσμο, που διαθέτει κορυφαία ακαδημαϊκά προγράμματα και δέχεται λιγότερους από έναν στους πέντε προπτυχιακούς φοιτητές. Αγκυροβολημένο στη Νέα Υόρκη και με πανεπιστημιακές σχολές στο Αμπού Ντάμπι και τη Σαγκάη, καθώς και 11 σπουδές σε ολόκληρο τον κόσμο, η NYU είναι ηγέτης στην παγκόσμια εκπαίδευση, με περισσότερους διεθνείς φοιτητές και περισσότερους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

NYU φοιτητές του NYU προέρχονται από σχεδόν κάθε κράτος και 133 χώρες και το πανεπιστήμιο βασίζεται στο διαφορετικό υπόβαθρο της σχολής, του προσωπικού και των φοιτητών μας, εξασφαλίζοντας ότι η υποτροφία και η διδασκαλία του επωφελούνται από ένα ευρύ φάσμα προοπτικών. NYU παίρνει σοβαρά το ρόλο του ως κινητήριος μοχλός της κοινωνικής κινητικότητας και ξεχωρίζει ανάμεσα στα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια στην εκπροσώπηση μαθητών χαμηλού εισοδήματος και πρώτης γενιάς στην κοινότητά του.

Τώρα μεταξύ των μεγαλύτερων ιδιωτικών πανεπιστημίων στις ΗΠΑ, το NYU παρέχει μια αυστηρή, απαιτητική εκπαίδευση σε περισσότερους από 50.000 φοιτητές και αναλαμβάνει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως. Μεταξύ των αποφοίτων της ακαδημαϊκής ακαδημαϊκής κοινότητας, κατέχει την υψηλότερη τιμή και είναι κορυφαίος παραγωγός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και έσοδα από τη χορήγηση αδειών μεταξύ πανεπιστημίων των ΗΠΑ. NYU διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο αποφοίτων που έχουν επιτύχει σε επαγγέλματα, από τις επιστήμες μέχρι τις τέχνες και την κυβέρνηση, σε όλο τον κόσμο.

Τμήμα Επιδημιολογίας

Οι πόροι, η έρευνα και τα αποδεικτικά στοιχεία για τη βελτίωση της ισότητας στο στόμα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο

Επιδημιολογία και πρόληψη

Το Τμήμα Επιδημιολογίας

120682_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Θεσμική δέσμευση σε ένα ποικίλο και περιεκτικό περιβάλλον

Από την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης το 1831, το θεσμικό όργανο έχει αναλάβει μια αποστολή που βρίσκεται μέσα και έξω από την πόλη και σε όλο τον κόσμο. Το Κολλέγιο Οδοντιατρικής έχει αυτή τη φιλοσοφία και δέσμευση να συνεχίσει να επιδιώκει ένα δυναμικό και αυστηρό περιβάλλον διδασκαλίας και εκμάθησης που αντιπροσωπεύει μια ποικιλία προοπτικών, εμπειριών και προσεγγίσεων για να συμμετάσχει σε συνεχιζόμενες συστηματικές και εστιασμένες προσπάθειες για την προσέλκυση και διατήρηση των φοιτητών, από διαφορετικό υπόβαθρο και να αξιολογήσει συστηματικά ολοκληρωμένες στρατηγικές για την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμικού κλίματος για την ποικιλομορφία. Το Κολλέγιο έχει ισχυρή δέσμευση για την ποικιλομορφία και την ένταξη στο πλαίσιο της δομής, του προγράμματος σπουδών και του θεσμικού κλίματος του Κολλεγίου και εργάζεται σκόπιμα σε πολλούς τομείς του ιδρύματος για να παρέχει πόρους, προγράμματα και υπηρεσίες υποστήριξης που βοηθούν στην καλλιέργεια και τη διατήρηση ενός εκπαιδευτικού το περιβάλλον, το οποίο συμπεριλαμβάνει διαφορετικό υπόβαθρο και ιστορικά υποεκπροσωπούμενες ομάδες σε όλους τους τομείς της φυλής, της εθνικότητας, του πολιτισμού, της ηλικίας, της θρησκείας, της ικανότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου και φύλου, της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, της εθνικής καταγωγής και του εκπαιδευτικού υπόβαθρου.

NYU Οδοντιατρική εκθέτει τις προσδοκίες της σχετικά με την ποικιλομορφία σε ολόκληρη την ακαδημαϊκή κοινότητα στο πλαίσιο των τοπικών και εθνικών ευθυνών μέσω της δήλωσής της αποστολής, "να συνεργαστεί με τους μαθητές για την επίτευξη ακαδημαϊκής αριστείας, να παρέχει την καλύτερη στοματική υγειονομική περίθαλψη και να ασχολείται με την έρευνα, προσπαθεί να βελτιώσει την υγεία των άκρως διαφορετικών πληθυσμών στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο. "

120683_pexels-photo-Dentistry.jpeg

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
NYU College of Dentistry, 345 E. 24th Street, (corner of First Avenue)
10010 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

FAQ

Άλλη