Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Pima Community College είναι ένα διετές κολέγιο εξυπηρετούν το μεγαλύτερο Tucson μητροπολιτική περιοχή σε έξι σημεία σε όλη την Pima County. Ιδρύθηκε το 1966, τα πιστωτικά μαθήματα Pima Βραβείο πιστοποιητικά και πτυχία συνεργάτης σε διάφορους τομείς. PCC προβλέπει επίσης την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού, τα προγράμματα κατάρτισης σταδιοδρομία, η συνεχής εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενηλίκων.

Pima δεσμεύεται να παρέχει βολικό, φθηνά και προσιτά, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές των μαθητών μας, και να βελτιώσει την κοινότητα μας. Ιστορία & Αποστολή Η αποστολή της Pima Community College είναι να είναι ένας θεσμός ανοικτού ομολογίες παροχή προσιτών, ολοκληρωμένη εκπαιδευτικές ευκαιρίες που υποστηρίζουν την επιτυχία των φοιτητών και να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες των μαθητών και της κοινότητας του. Η αποστολή αυτή, μαζί με το όραμα και τις αξίες μας, παρέχουν το πλαίσιο για τις δραστηριότητες της Ακαδημίας.

ιστορία Pima δείχνει μια σταθερή δέσμευση για να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά μας.

Διαπίστευση Pima είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης (HLC). Αρκετές εξειδικευμένα προγράμματα έχουν επίσης διαπιστευμένος ή πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς στην αρχή.

Διεθνείς Φοιτητές - Επιτυχής ταξίδια αρχίζουν εδώ Καλώς Διεθνείς Φοιτητές! Ανακαλύψτε τα πολλά οφέλη από την έναρξη της εκπαιδευτικής σταδιοδρομίας σας στο Pima Community College.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το κόστος των διδάκτρων από την έναρξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σας στο Pima Community College. πανεπιστημίων τετραετούς είναι πιο ακριβά από τα κοινοτικά κολέγια. 2 + 2 ευκαιρίες. Πάρτε δύο βαθμούς αντί για μία!

Ολοκληρώσει την πρώτη σας δύο χρόνια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Pima Community College και να αποκτήσουν πτυχίο συνεργάτης. Στη συνέχεια να ολοκληρώσει βαθμό απολυτηρίου σας σε ένα πανεπιστήμιο. συμφωνιών μεταφοράς Pima καθιστούν εύκολο να μεταφέρει σε ιδρύματα εταίρους μας, όπως το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, για να ολοκληρώσει το βαθμό σας.

Πάρτε μια ποιοτική εκπαίδευση με υψηλά προσόντα διδασκόντων και να απολαύσετε μια εξατομικευμένη διδασκαλία σε ένα μικρό σκηνικό τάξης. Ζήστε την εμπειρία των διαφορετικών εκπαιδευτικών συστημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας στο Pima Community College και μεταφορά στο τοπικό πανεπιστήμιο μας ή άλλο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εγγραφούν στο Πρόγραμμα Διακρίσεις μας.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε! Ζώντας και τη μάθηση σε μια διαφορετική χώρα είναι συναρπαστικό, αλλά μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε αβέβαιο. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουν τη διαμονή σας ζεστό και ευπρόσδεκτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Διεθνές Γραφείο Υπηρεσίες Φοιτητών Pima Community College σάς βοηθά μέσα από τις απαιτήσεις φοιτητική βίζα και σας καθοδηγεί μέσα από μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή εμπειρία. Είναι μέρος της δέσμευσή μας να βοηθήσουμε κάθε μαθητής να πετύχει.

Μετανάστευση συμβουλεύει: κατανόηση τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, που υποβάλλουν αίτηση για προαιρετική πρακτική εκπαίδευση. Ακαδημαϊκό συμβουλεύει: επιλέγοντας μαθήματα του προγράμματος, την αξιολόγηση της προόδου προς την κατεύθυνση της μεταφοράς πανεπιστήμιο, επιλέγοντας Αγγλικά-as-a-Δεύτερης Γλώσσας μαθήματα. Πολιτισμική προσαρμογή: ο ελεύθερος χρόνος με άλλους διεθνείς φοιτητές, κατανόηση αμερικανική τελωνεία, μαθαίνοντας πώς να ζήσει στο Tucson.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)

Pima Community College

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία στη νοσηλευτική, και να προετοιμαστούν για να γίνει άδεια λειτουργίας ως νοσοκόμα. Οι φοιτητές που επιλέγουν να ε ... [+]

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία στη νοσηλευτική, και να προετοιμαστούν για να γίνει άδεια λειτουργίας ως νοσοκόμα. Οι φοιτητές που επιλέγουν να εγκαταλείψουν το πρόγραμμα πριν από την ολοκλήρωση του βαθμού μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για άλλα πιστοποιητικά.

Αυτό το πρόγραμμα έχει την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κράτους Νοσηλευτικής Αριζόνα, και είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στη Νοσηλευτική, Inc.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Tucson
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 - 6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά