Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Siena College είναι ένα ιδιωτικό, Καθολική φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών που βρίσκεται στην Loudonville, NY.

Siena College είναι ένα ιδιωτικό, καθολικός, φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών που βρίσκεται στην Loudonville, Νέα Υόρκη-10 λεπτά από την πρωτεύουσα του κράτους του Albany, στην καρδιά της Περιφέρεια Πρωτεύουσας της Νέας Υόρκης.

Με 32 μεγάλες εταιρείες, 80-plus ανηλίκων και τα πιστοποιητικά, και κύρους κοινά προγράμματα μοιρών σε φιλελεύθερες τέχνες, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις, Άγιοι έχουν πάνω από 1.200 μοναδικούς τρόπους για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

3.000 Αγίων μας έρχονται από όλο τον κόσμο και να αφήσει όχι μόνο με μια βαθύτερη κατανόηση του, αλλά και τα εργαλεία που απαιτούνται για την ενεργό και ουσιαστική μέρος σε αυτό. Γρήγορα συνειδητοποιούν μια εκπαίδευση Σιένα δεν είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε, είναι κάτι που κάνεις.

Εκατοντάδες επιλογές φοιτητικής ζωής που κυμαίνονται από Ερυθρού Σταυρού να ράγκμπι ενωθούν με 22-Sport Division της Σιένα εγώ αθλητικό πρόγραμμα για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να πάρει στο παιχνίδι, όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά τους. Εκτεταμένες προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό και καθηλωτική υπηρεσία-μάθησης επιτρέπουν την ανακάλυψη και τον προβληματισμό.

Άγιοι συνεργαστεί στενά με τους καθηγητές τους (12: 1 αναλογία φοιτητών-διδασκόντων), εκμεταλλευόμενοι το ένα του-ένα είδος πόρων και one-on-one ευκαιρίες για έρευνα σε όλους τους τομείς. Μια εκπαίδευση Σιένα ενισχύεται μέσα από ένα ισχυρό πρόγραμμα άσκησης που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες εκκίνησης, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς οργανισμούς που οδηγούν την ανάπτυξη αυτής της περιοχής.

μάθησης κέντρα με μεγάλο αντίκτυπο, φροντίδα και ασχολούνται ΔΕΠ που σύρει έξω το καλύτερο στους μαθητές τους, και Φραγκισκανών παράδοση της υπηρεσίας και της κοινότητας καθορίζουν ποιοι είμαστε και να δώσει στους φοιτητές ένα πλεονέκτημα ζωής.

Άγιοι πετύχει. Ενενήντα πέντε τοις εκατό των πρόσφατων αποφοίτων απασχολούνται ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, πολλοί εργασίας και τις σπουδές σε κορυφαία οργανώσεις και μεταπτυχιακά προγράμματα. Το ένα τρίτο των αποφοίτων μας λένε μια σύνδεση Σιένα οδήγησε στην πρώτη τους απασχόληση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Siena College

Baldwin Νοσηλευτικής Πρόγραμμα της Σιένα είναι ένα RN με το πρόγραμμα BS για τους συνεργάτες πτυχίο και άδεια νοσηλευτές που επιδιώκουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους για ... [+]

Baldwin Νοσηλευτικής Πρόγραμμα της Σιένα είναι ένα RN με το πρόγραμμα BS για τους συνεργάτες πτυχίο και άδεια νοσηλευτές που επιδιώκουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους για την επαγγελματική νοσηλευτική πρακτική.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία δυναμική και διαδραστικό πρόγραμμα που υποστηρίζει τη δια βίου μάθηση για την προώθηση της αριστείας στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική πρακτική σας. Χρησιμοποιώντας μια φροντίδα πρόγραμμα σπουδών της επιστήμης, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα εστιάζει στην εκπαίδευση των νοσοκόμων να συνεργαστεί με άτομα, οικογένειες, ομάδες και κοινότητες από τη σκοπιά της προώθησης της υγείας και την ηθική της φροντίδας. Το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζει επίσης τη γνώση και την εκπαίδευση που σας ως Registered Nurse φέρει από τις εμπειρίες του παρελθόντος και σας δίνει την ευκαιρία να ενσωματώσει αυτές τις επαγγελματικές εμπειρίες σε ακαδημαϊκό πρόγραμμα σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Loudonville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά